merhaba kızlar
sabah kahvaltım 11.30 da bitti
yarım gretfurt
2 muz
1çb badem (bitiremedim)
peynir
zeytin hiç yemedim canım istemedi
domates tere
3 fincan çay
şimdi sütlü kahvemi içicem
kızlar kısır serbestmiş dolu dolu bir tabak yiyebilir miyim
canım çok istedi
herkese merabalar
uzun suredir sizi takip ediyorum ama yeni katılıyorum..
bir ay kadar karatayı uyguladım ve ciddi faydasını gordum..ama son 3 gundur felaket derecede bozdum ve yasak olan her ne varsa yaptım ve cok mutsuzum..
karataya bugun en basından baslamak ıstıyorum..biliyorum ki insulın direnci hemen kırılan bişey değil en az 2-3 ay gerekir..ben se 1 ay yaptım sadece karatayı..
ama kararım kesin bugunden itibaren 6-7 ay boyunca hiç fire vermeden uygulayacam inşallah.
hipertiroidi için ilaç kullanıyorum ve bu yuzden kilo vermem biraz yavas olacak ama olsun sonucta vermem gereken sadece 7 kilo var....onu da 6 ay boyunca veririm heralde inşallah.
bu arada ceylin,papadiya,gul,leylak84,iyiniyetli,guleryuz,pepeti,burkanscetin,fizofi sizlerin cok cok sıkı takipcisiyim..
hocanın kitaplarını ve ahmet aydın hocanın kitaplarını hatmettim oyuzden butun kuralları biliyorum..
koy yumurtası ve zeytinyagı bulmada sıkıntı yasamıyorum cok sukur..
sizleri tanımıyorum ama sadece burdaki yazıları okuyarak size acayip derecede bağlandım..siizi okumadıgım gun kendimi kotu hissediyorum..
beni aranıza kabul ederseniz cok cok mutlu olcam..hoşcakalın şimdilik...
ve bugunku menume gelince
sbah: 2 yumurta, havuc salatası z.yagı ve limon ile
birkac yaprak marul,bir domates
3 su bardagı cay(sekersiz yıllardır)
avuç içinden biraz fazla peynir( peynir delisiyim)
1 buyuk ince belli cay bardagı badem
10 adet siyah zeytin
2 kapsul omega-3 (maaarinkap)
bir koca bardak su ( 400 ml)
lutfen yorumlarınızı eksik etmeyin bu garipten:))))))9
Diyete başladığımdan beri ilk yogurt mayalayısım oldugu icin, ben de hazır tava yogurduyla mayaladım bunu mecburen...
Birkac sayfa önce bir arkadasımız yazmıstı, taş gibi yogurt-2 diye. Onun annesi yapıyormus, böylece havlu kagıt yogurdun nemini cekiyormus ve yogurt daha sert oluyormus. Bu yüzden kagıt havluyla deniycem, onun da sonucunu yazarım:)
öğle
Bir kepçe kadar kuru fasulye
3 kaşık kadar keşkek
Biraz keten tohumlu yoğurt
Biraz dereotu biraz daa çiğ pırasa(ağzıma karanfil alıyorum)
Bayağı patates kızartması:78: benim en sevdiğim yemek top birde 1. sırayı patates kızartması alır2.si de içli köfte en sonunda yapmayı öğreneceğim sanırım.
Üzerine köpük köpük miss gibi Türk kahvemi de içtim yürüdüm okuluma gelddiimmm.
Bugün kuaförüm biraz uzakta yürüyeceğim biraz, yakmam lazım yediklerimi karnım da taş gibi
hani kaçamak yoktu bu hafta iyiniyetlim olmadııı geçen hafta kilo veremedik diye üzülmüştük ikimizde neyseki öğlen yapmışsın akşama kadar yakarsın umarım
ben bulabiliyorum....
onca zaman sonra bu sabah ilk defa yedim:44:
hoşgeldin canım,menün gayet güzel,biraz da spor yaparsan tamamdır bu iş......1 ay ne kadar güzel hiç bozmadan devam etmişsin,şimdi yeni bi başlangıç yap ve hiç bozmadan devam et,bak gör nasıl gidiyo kilolarbir de burdan ayrılma kilolara elveda de
Kızlar, taş gibi yoğurt tarifini denedim, işte yorumlar:
Taş gibi sert olmadı Allah için :) Ama ben yogurdu mayaladıktan sonra kaloriferin altına koydum, durdu 6 saat. Meger kaloriferler dün hic yanmamıs :) Yani mayalama işleminden sonra sıcak ortamda tutamadığım için yumuşak olmustur belki.
Amaaaaaaaaa....
O kadar pürüzsüz, o kadar susuz (normalde yaptıgım yogurdun üstünde, yanlarında filan suyu olurdu, bunda hic yok) öyle güzel oldu ki, ilk baktıgımda süt olduğu gibi duruyor sandım, ama bir baktım yogurt :)
Bir de o kadarrrr lezzetli ki... Gram ekşilik yok. Bayıldım.
Yani bu tarifi veren arkadaşa (özür dilerim adını hatırlayamadım) coook tesekkürler, bundan sonra hep bu tarifi yaparım. Şeker gibi yogurt :)
1 litre sütten yaptım ben, şimdi kocam eve gelene kadar bitirmemek için nasıl tutcam kendimi diye düşünüyorum
Bundan sonraki hedef: Bu yogurdun üstünü kagıt havluyla kaplayıp mayalamak.
bende moralimi bozmamaya çalışıyorum ama canımda sıkılmıyor dersem yalan olur. çok bozuluyorum çoook.
acaba ideal kilomuza gelince de nutella yiyemeyecek miyim :) ne dersin....
canımsınEvet canım yaa geçen hafta kilo veremedim hiç. Ama vereceğiz zor olacak ama bence debirbirimize hepimiz destek olursak ancak öyle
çok güzele benziyorrrr deniycemmmm birazını püre birazını senin gibi yapcamm
hoş geldinn canım berabar zayıflayalım tiroit sorunun mu var nicinden tahmin ettem ayrıca boyun kaç 54 kliosun ya çok iyi yanıı sanırım bekarsın çünkü bende bekarken 54 düm ve 49 olmak isterdim diyet yapardım
kağıt havlu kimyasalla ağartılır,dioxin diye tehlikeli bir madde içerir,yapmayın bence,süzme yoğurt için bezden bir keseye yoğurdu döküp biraz da su ekleyip bi yere asıp süzdürmek yeterli ,annem öyle yapar mis gibi olur
Hoşgeldin aramıza canım. Arada ben de kaçamak yapmıştım bayağı ilk başlarda ama Karatay tarzı beslenmeyi bırakmadım çok da sorun olmadı. Son zamanlarda sadece bugün bir kaçamağım oldu. Mümkün olduğunca kaçamak yapmaz spor da yaparsan eminim -zaten 1 aydır da yapıyorsun sen de biliyorsundur- sana da çok iyi gelecek. Karatay tarzı beslenenler :
1. Sanırım gül arkadaşımızdı selülitlerinin azaldığını
2. Benim arkadaşım kansızlığının bittiğini
3. Topicten arkadaşlar ciltlerine de çok iyi geldiğini
4. Ben enerjik olduğumu halsizlik ve açlık hissetmediğimi, unutkanlığımın olmadığını kendimi çok ama çok iyi hissettiğimi söyleyeyim.
5. Spor da yapıyoruz sporun yararları saymakla bitmiyor.
Menülerini yazarsan daha iyi uyarsın zorlanmazsın[/QUOT
ama ben kacamagı cok abarttım canım normal davranmadım yani.. ama bunları yaparken hiç aç değildim inanki..tamamen stresten oldu..ş
ama karatayı uygularken cildim hafif duzeldi.
kansızlıgım yavas yavas duzelmeye basladı
bide selulitlerim ciddi sekilde azaldı
bide tabiki daha zindeydim..
ama soyle bişe var ben hayatım boyunca sık sık yiyerek beslendiğim için insulinim cok direncli ve kolay kolay kırılacaga benzemio oyuzden cok acıkıyorum.
tabi zamnla duzelecek inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?