Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kelebeks 5 ayda 12 kilo cok super bence....bide spor yapsaydın yada yapsan hiç dusunemiyorum patlatırsın yani:)

kshvsltıda yumurtadan sıkılanlar için altarnetif canım..
ben de yaklasık 5 aydır buradayım ve 72 kg baslangıcımız aynı

bence olur canım,ben bazen daha fazla bile yiyorum

Harika valla ,
Cizelgene baktim canim , Harika kilo vermissin , kutlarim. Can-i gonulden.
Insallah bende veririm.Verecegime inaniyorum.
Bu diyete baslama kilom 80 de 77 ye indim 15 gun tatile gittim geldim 1 nisanda saka gibi kilom 81 :) yeniden basladim 2 nisan da suan kilom 79 bir cizelge yapip bende koyacagim insallah :)
Ben ekim kasim gibi hamile kalip bir bebek istiyorum.Allah hayirlisini versin ins. o nedenle kilo vermek istiyorum. Bakildiginda kilomu asla gostermiyorum herkezz ya 67 ya 68 diyo :) guzel ama gercekler acidir :) insani acitir.
Istikrarli bicimde yarindan itibaren bu diyeti gercekten ama uygulamaya basliyacagim.
bu sitenin istikrarli takipcisiyim insallah boyle de devam eder ve edecek.!
Diyetimizde ikimize de hatta tum tum arkadaslarimiza basarilar diliyorum. Allah herkezin yardimcisi olsun ins.

kızlar dun seramik tava ve tencere aldım .. cok guzel pişiriyo teflondan daha guzel..ve hocamız ne ahmet aydın hocanın tavsiyesi uzerine aldım.
cok memnunum tavsiye ederim..

kizlar dun geri dondugumu yazmistim foruma kimsenin dikkatini cekmemis:) h.sonu gelen misafirler 1 koca kutu baklava getirmisti kutunun yarisini giderken ellerine tutusturdum evde yersiniz filan die:) kalanini ise baklava canavari kocam sabah ise giderken kahvalti etmeden atti agzina 1 er 1 er 3 gunde bitirdi! boyle bir kocayla karatay yapmaya calisiyorum kizlar!! insallah ona da vesile olurum bir sekilde en azindan cayinin kahvesinin sekerini cok azaltti diebilirim.
Dun 50 dk yuruyus yaptim minnosumla:) ama aksaminda Turkiyeden arkadasim geldi ve cifte kavrulmus ve kahve dunyasinin en sewdigim bitterli lokumlarindan getirmis bana. Akaam sadece 3 tane yedim ama sabah kalktigimda gozum dondu. 6-7 tane yedim toplamda( ama bunlar bitene kadara rahat yok bana!!! YARDIMM . Bu arada esim is seyahatine cikti sabah, 2 gun yok aksam yemeklerini yemesem lokumlarin zararindan kurtulabilir miyim sizce ????

ne guzel ya sen cok ıdealsın masallh ve sımdıden dusunmende super cunku kılo almamanın yolu dıkkat etmek sana önerim ben olsam yani senınkılonda olsamm 5 km yurur yanı 3mil leslı yapar ıstedıgımı yerdım cana hoca ıdeal kılonuzdaysanız 5 km yuru ıstedıgın ye dıyor

sen 162 boy ve 54 kılo cok ıyısın cok kasma bence. yeme duzenın gayet ıyıkı asırı almamıssın ılacın etkısınıde karatay beslnmeyle hafıfe ındırısın canım merak etme canını sıkma zehırlı guatr ıcınde.

benımde bır tıroıd hıkayem var moralman çökmüştüm duyunca önce hipotroıd dedıler ve lavetrn verdıler 1 ay ıctım 5 doktor gezdım ama emın olmak ıcın. özel ve devlet hastanelerınde. 1ay sonra gıttım degerlerım aşırı duşmüş ve zehırlı guatra cevırmıs guya propyl verdıler senın nıckını . nasıl ıcıcemı unuttumdoktoruma ulasamdım barı bır doktora gıdeyım dedım ve bır devlet hastanesınde genel cerraha gıttım adam bana bakıp yüzüme SENDE GUATR OLAMAZ NİYE GUVENIYORSUN BU KADAR DOKTORLARA HERŞEY ÇİN MALI ZATEN LABARATUVARDA ÇİN MALI UCUZ URUNLERLE TEST YAPILIYOR BIR GUN 0 BIRGUN 150 CIKABILIYOR BU DEGER. BENDE DOKTORSAM BANA BILE GUVENME dedı biz şok ıçındeyım manyak bu adam dedım. ama aklımada bır kurt dustu. ankaraya gıttım NUKLEER TIP MRKZİ bitr tandık vesılesıyle orda 250 tl verıp test yaptırdım SONUÇ bende tıtoıd yoktu hersey uzuntum ılac kullanmam bosunayömış

sonra özel hastanedekı doktoruma gıttım tekrar sen bana zehırlı dedın ilac verdın ben hıç ilac ıçmedım ve degerlerım böle cıktı nasıl dustu bunlar ılac kullanmadan . madem bole duserdı neden bana ılac verdızı dedım adam da BIR GEMININ BIR KAPTANI OLAMLI dedı şaka gibi şimdi sorunum yok allahtan

slm sekerlerım gebelık topıgıne daldım bu aralar karatay pek gelemedım kılo almadım ama kıloda veremedım henuz .bakalım pazartesı gunu ne olucek artıkın tartılmıyorum eskıden hergun tartılıyodum.

aşkolsun sekerler gecmısede soyle bı baktım benı hıc merak eden olmamış üzüldüm

Bugün bir saati geçti yürüyüşüm

Leylak70im canımm galiba sık misafirin geliyor senin kolay gelsin menün de gayet güzel ohh karataya uygun pastadan yeme sakın

tam bir sene olmus buraya üye olalı şaka gibi dün gibi hala diyet topiclerinde olmam üzücüüü neyseki 1 sene önceki halımden zayıf ve fitim sevindirici olan bbu

hayır pepeticim bence alkışa şayan bir istikrar kutluyorum seni eskilerden kimler var diye bir bakayım dedim senden başkasına rastlamadım henüz

ben seni düşündüm tatlım ama yazmadım
burlaarı bıraktı yine kg alıp üzülecek dedim hatta ama iyi ki almaıssın nasılsın neler yapıyosun

burlaarı bıraktı yine kg alıp üzülecek dedim hatta ama iyi ki almaıssın nasılsın neler yapıyosun

tatlım aynı sekılde devam edıyorum sadece gebelıge bıras yogunlaştım dıyebılırım.ara ara gırıp bakıyorum yazılarınıza herhangı bışey yazmadan cıkıyorum yuzumyok cunku menu bıldırımı yapmıyoırumm hıç ama yarın başlarım menulerıme yıne .birde 4-12 çalışıyorum bıkacgundur yogunlugumda var fazla vakıt ayramadım hıc kendıme

tatlım mecbur menü paylasmak zorunda deyilsin ki
ben 5 aydır burdayım aklıma geldikce menü yazıyorum
buranın sohbetini seviyorum iyi geliyor bana ..
inşallah dileklerın gerceklesir tatlım
ama önce kendini salmadan morel depolaman senın için en iyisi olcak

ya bunları iyiki yazdın ya..su an yanımda olsaydın sana oyle bi sarılırdım ki anlatamam... bu tiroid hayatımı zindana cevirdi resmen..aynen bana da hipotiroidi dediler levotron verdiler.. daha sonra gittiğimde hipertiroid dediler..yani anlamadığım sey nasıl olurda aşırı dusukken asırı yuksek olabiliyor..doktorlara aynen bu sekilde sordum biri dediki değerlerin dusuk oldugu için vucut kendi kendine cozum uretmiş ve cok salgılamıs dedi.. baska diğer 3 doktor cevap vermedi ve boyle bişe sordugum için beni azarladılar.işte bu öğretmenler herseyi cok arastırıp bizim işimize karısıyor dediler.
ya varya bıktım ilaç kullanmaktan ya..zehirli guatırın hiç bir belirtisi olmadıgı halde bana zehirli guatırsın dediler.
karatay hoca ve ahmet hoca gibi doktorlar haricindekilere guvenmemek lazım zaten..
bunu eşime bi turlu anlatamıyodum ben biliomusun.. beni hep ukalalıkla ve doktorun işine karısmakla sucladı..
içimi rahatlattın ya gercekten sağol.. allah senden bin kere razı olsun..
kilo konusuna da gelince evet hemen hemen ideal kilodayım..ama karatayı cok sevdim diyet gibi değil asla..ve insanlar bence bunu uygularsa asla ve asla kilo problemi olmaz..
tekrardan tesekkur ederim canım cok cok saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…