merhaba arkadaşlar,zamanım oldukça buraya girip yazdıklarınızı okuyorum.ben de 5 aydır karatay diyeti yapıyorum.ama çok yavaş kilo veriyorum sanırım spor yapmadığımdan.menulerde muz dikkatimi çekiyor.izinli gıdalardan mı.
merhaba arkadaşlar,zamanım oldukça buraya girip yazdıklarınızı okuyorum.ben de 5 aydır karatay diyeti yapıyorum.ama çok yavaş kilo veriyorum sanırım spor yapmadığımdan.menulerde muz dikkatimi çekiyor.izinli gıdalardan mı.
bence olur canım,ben bazen daha fazla bile yiyorum
evet canım tiroidim yuksek calısıyor.yani zehirli guatır.. ilaç kullanınca dusuyo ama o da cok asırı kilo aldırıyo.. boyum 162.. kilom normale yakın aslında ama ilaca basladım bugun oyuzden bu ara cok kilo alcam. evliyim canım evlenmeden once 47 kiloydum ve kilo almaya calısırdım salak gibi:)
bu arada ben de ogretmenim ing ogretmeni..
tam bir sene olmus buraya üye olalı şaka gibi dün gibi hala diyet topiclerinde olmam üzücüüüneyseki 1 sene önceki halımden zayıf ve fitim sevindirici olan bbu
slm sekerlerım gebelık topıgıne daldım bu aralar karatay pek gelemedımkılo almadım ama kıloda veremedım henuz .bakalım pazartesı gunu ne olucek artıkın tartılmıyorum eskıden hergun tartılıyodum.
ben seni düşündüm tatlım ama yazmadım
burlaarı bıraktı yine kg alıp üzülecek dedim hatta ama iyi ki almaıssın nasılsın neler yapıyosun
slm sekerlerım gebelık topıgıne daldım bu aralar karatay pek gelemedımkılo almadım ama kıloda veremedım henuz .bakalım pazartesı gunu ne olucek artıkın tartılmıyorum eskıden hergun tartılıyodum.
arkadaşlar gülü merak ettim devam etmiyormu kaç kg oldu bir haberdar edin birde saphıraya rastlamadım
tatlım aynı sekılde devam edıyorum sadece gebelıge bıras yogunlaştım dıyebılırım.ara ara gırıp bakıyorum yazılarınıza herhangı bışey yazmadan cıkıyorum yuzumyok cunku menu bıldırımı yapmıyoırumm hıç ama yarın başlarım menulerıme yıne .birde 4-12 çalışıyorum bıkacgundur yogunlugumda var fazla vakıt ayramadım hıc kendıme
68 oldu bu hafta kg vermemişti yanı haftaya 2 kg verip 66 olcak insallah
ne guzel ya sen cok ıdealsın masallh ve sımdıden dusunmende super cunku kılo almamanın yolu dıkkat etmek sana önerim ben olsam yani senınkılonda olsamm 5 km yurur yanı 3mil leslı yapar ıstedıgımı yerdım cana hoca ıdeal kılonuzdaysanız 5 km yuru ıstedıgın ye dıyor
sen 162 boy ve 54 kılo cok ıyısın cok kasma bence. yeme duzenın gayet ıyıkı asırı almamıssın ılacın etkısınıde karatay beslnmeyle hafıfe ındırısın canım merak etme canını sıkma zehırlı guatr ıcınde.
benımde bır tıroıd hıkayem var moralman çökmüştüm duyunca önce hipotroıd dedıler ve lavetrn verdıler 1 ay ıctım 5 doktor gezdım ama emın olmak ıcın. özel ve devlet hastanelerınde. 1ay sonra gıttım degerlerım aşırı duşmüş ve zehırlı guatra cevırmıs guya propyl verdıler senın nıckını . nasıl ıcıcemı unuttumdoktoruma ulasamdım barı bır doktora gıdeyım dedım ve bır devlet hastanesınde genel cerraha gıttım adam bana bakıp yüzüme SENDE GUATR OLAMAZ NİYE GUVENIYORSUN BU KADAR DOKTORLARA HERŞEY ÇİN MALI ZATEN LABARATUVARDA ÇİN MALI UCUZ URUNLERLE TEST YAPILIYOR BIR GUN 0 BIRGUN 150 CIKABILIYOR BU DEGER. BENDE DOKTORSAM BANA BILE GUVENMEdedı biz şok ıçındeyım manyak bu adam dedım. ama aklımada bır kurt dustu. ankaraya gıttım NUKLEER TIP MRKZİ bitr tandık vesılesıyle orda 250 tl verıp test yaptırdım SONUÇ bende tıtoıd yoktu hersey uzuntum ılac kullanmam bosunayömış
sonra özel hastanedekı doktoruma gıttım tekrar sen bana zehırlı dedın ilac verdın ben hıç ilac ıçmedım ve degerlerım böle cıktı nasıl dustu bunlar ılac kullanmadan . madem bole duserdı neden bana ılac verdızı dedım adam da BIR GEMININ BIR KAPTANI OLAMLI dedı şaka gibi şimdi sorunum yok allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?