- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
tatlım mecbur menü paylasmak zorunda deyilsin ki
ben 5 aydır burdayım aklıma geldikce menü yazıyorum
buranın sohbetini seviyorum iyi geliyor bana ..
inşallah dileklerın gerceklesir tatlım
ama önce kendini salmadan morel depolaman senın için en iyisi olcak
Merhabalar...
Bugun 4. gunum...
Sabah uyandıgımda cok merak ettım kılomu ve tartılmak ıstedım... Suan sevıncten cıldırabılırım... Muthıs gaz problemım var 1 aydır, gıden elbettekı hem gaz hem odem hem kılo ama cıldırdım sevıncımden...
Tartı 4 gun onceye gore tam 2,5 kılo eksık gosterıyor, resmen cıldırmıs durumdayım
Gıden ıster su ıster meyve suyu olsunbana muthıs bır motıvasyon sagladı...
Aclık hıssetmıyorum, gayet zındeyım, hıc kacamak yapmadım, spor da yapıyorum, iyi bunyem karatayı sevdı...
Öyle ıste geleyım kızlara haber vereyım dedım...
Bu gıdenın yarım kılosu bıle yag olsa muthıs...
resmını falan koyasakız merak ettım he
merhaba kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım.
öğle:yeşil mercimek çorbası , ıspanak,salata,2 kaşık mantar ,10 fındık
akşam :fırında tavuk,ayran,2-3 biberiye turşusu belki 1 kaşık bulgur pilavı yerim17:yiyebilir miyim acaba)
biz de istedikte müsait olamadı bsanırım bıraz daha inceldikten sonra koyacak tatlım..
şekerkız ya bu lesle videoları acılmıyor nasıl yapıcam
canım benim cok mutlu ettin beni cevaplayınca..spor da yapıyorum bazen ama sıklaştırmam lazım tabii..
tesekkur ederim canım:)
Harika valla ,
Cizelgene baktim canim , Harika kilo vermissin , kutlarim. Can-i gonulden.
Insallah bende veririm.Verecegime inaniyorum.
Bu diyete baslama kilom 80 de 77 ye indim 15 gun tatile gittim geldim 1 nisanda saka gibi kilom 81 :) yeniden basladim 2 nisan da suan kilom 79 bir cizelge yapip bende koyacagim insallah :)
Ben ekim kasim gibi hamile kalip bir bebek istiyorum.Allah hayirlisini versin ins. o nedenle kilo vermek istiyorum. Bakildiginda kilomu asla gostermiyorum herkezz ya 67 ya 68 diyo :) guzel ama gercekler acidir :) insani acitir.
Istikrarli bicimde yarindan itibaren bu diyeti gercekten ama uygulamaya basliyacagim.
bu sitenin istikrarli takipcisiyim insallah boyle de devam eder ve edecek.!
Diyetimizde ikimize de hatta tum tum arkadaslarimiza basarilar diliyorum. Allah herkezin yardimcisi olsun ins.
KIZLAR MERHABA NASILSINIZ,
kaç gündür menülerimi yazamıyodum işteyim yoğunluktan dolayı gerçi yazmayada yüzüm yok ama neyse 1-2 gün abarttım biraz ama bundan sonra daha dikkat edicem inşallah.az önce kuaföre gittim saçlarımı kestirdim,fön çektirdim .bugün kızımın doğum günü de.ama bu ufacık değişiklik bile insanı mutlu ediyo,hele bide zayıflayınca nasıl mıutlu olacam o yüzden kaçamakta yapsam -ki inşallah bi daha yapmam-karatayı bırakmıcam .hepinize kolay gelsin arkadaşlar ben şimdi geçmişi okuyayım yarın görüşürüz...öptüm hepinize bol leptinli geceler kendinize iyi bakın...
akşam yemeğim
yarım kase tarhana çorbası
birkaç çatal kıymalı yumurta
yarım kase yoğurt
spor:45 dk yürüdüm
kizlar ben cok mutsuzum((
biktim bu iradesizligimden ne oldu ac olarak markete gititm ne kadar ivir zivir varsa aldim bi güzel yedim artik kendime hakim olamiyorum nedenini az cok thamin ediyorum 3 sene önce basladim diyet yapmaya önce 80 den 63 e düstüm sonra 71 e ciktim sonra yeniden 61 e indim ve suan yine 73 üm okadar bunaldim yoruldimku artik hic bisey yapamiyorum gittikce sisiyorum kendime dur diyemiyorum bugün karar verip ertesi güne hatta aksama bozuyorum yyoirum yedikce sisiyorum sistikce mutsuz oluyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum ben( ve kendime dert saydigim sey icin kendimden utaniyorum daha hic birinizi taniyorum sizde beni ama icimi dlkmek istedim kusura bakmayin
Üzülme canım kaldığın yerden devam et lütfen...
Markete asla aç gitmeyin sonuç: herşeye saldırılıyor :) insülin leptin direncin kırılınca çok yiyemiyorsun inan ki arada birazcık fazla yiyeyim artık rahatsız ediyor beni
sabah: 1 yumurta-1 avuç içi kadar peynir-6 zeytin-1 domates-1 salata-3 kayısı-3-4 tanede fındık
öğlen: dolu dolu 1 kase mercimek çorbası ve bir parça tavuk
akşam: bugün çok yoruldkk o yüzden akşama menemen yapcm,birde enginar var..menemen yiyeblrmiym akşama?
kizlar ben cok mutsuzum((
biktim bu iradesizligimden ne oldu ac olarak markete gititm ne kadar ivir zivir varsa aldim bi güzel yedim artik kendime hakim olamiyorum nedenini az cok thamin ediyorum 3 sene önce basladim diyet yapmaya önce 80 den 63 e düstüm sonra 71 e ciktim sonra yeniden 61 e indim ve suan yine 73 üm okadar bunaldim yoruldimku artik hic bisey yapamiyorum gittikce sisiyorum kendime dur diyemiyorum bugün karar verip ertesi güne hatta aksama bozuyorum yyoirum yedikce sisiyorum sistikce mutsuz oluyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum ben( ve kendime dert saydigim sey icin kendimden utaniyorum daha hic birinizi taniyorum sizde beni ama icimi dlkmek istedim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?