Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet hayatım ama cok ıyıyım bu aralar morelım ıyı yanı eskısı kadar stresım yok cok sukur hersey cok gusel olucak buna ınannıyorum en azından.evet bende sohbetını sevıyoruz oyuzdende kopamıyorum ya zaten

müthişş :) çok sevindmm senin adınaaaa

merhaba kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım.
öğle:yeşil mercimek çorbası , ıspanak,salata,2 kaşık mantar ,10 fındık
akşam :fırında tavuk,ayran,2-3 biberiye turşusu belki 1 kaşık bulgur pilavı yerim 17:yiyebilir miyim acaba)

bulgur pilavı abartılmadan yeniliyor canım

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ,
kaç gündür menülerimi yazamıyodum işteyim yoğunluktan dolayı gerçi yazmayada yüzüm yok ama neyse 1-2 gün abarttım biraz ama bundan sonra daha dikkat edicem inşallah.az önce kuaföre gittim saçlarımı kestirdim,fön çektirdim .bugün kızımın doğum günü de .ama bu ufacık değişiklik bile insanı mutlu ediyo,hele bide zayıflayınca nasıl mıutlu olacam o yüzden kaçamakta yapsam -ki inşallah bi daha yapmam-karatayı bırakmıcam .hepinize kolay gelsin arkadaşlar ben şimdi geçmişi okuyayım yarın görüşürüz...öptüm hepinize bol leptinli geceler kendinize iyi bakın...

biz de istedikte müsait olamadı bsanırım bıraz daha inceldikten sonra koyacak tatlım..
şekerkız ya bu lesle videoları acılmıyor nasıl yapıcam

cnm msj kutumu sıldım ord vardı yanlışıkla o omsj da sılındı bende artıkın yapamıyorum anlıyacagın

canım benim cok mutlu ettin beni cevaplayınca..spor da yapıyorum bazen ama sıklaştırmam lazım tabii..
tesekkur ederim canım:)

rica ederim canım

teşekkür ederim tatlım,verirsin canım merak etme yeterki karataya ihanet etme

kizlar ben cok mutsuzum ((

biktim bu iradesizligimden ne oldu ac olarak markete gititm ne kadar ivir zivir varsa aldim bi güzel yedim artik kendime hakim olamiyorum nedenini az cok thamin ediyorum 3 sene önce basladim diyet yapmaya önce 80 den 63 e düstüm sonra 71 e ciktim sonra yeniden 61 e indim ve suan yine 73 üm okadar bunaldim yoruldimku artik hic bisey yapamiyorum gittikce sisiyorum kendime dur diyemiyorum bugün karar verip ertesi güne hatta aksama bozuyorum yyoirum yedikce sisiyorum sistikce mutsuz oluyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum ben ( ve kendime dert saydigim sey icin kendimden utaniyorum daha hic birinizi taniyorum sizde beni ama icimi dlkmek istedim kusura bakmayin

sbah:saat 10 gibi 2 yumurta, havuc salatası z.yagı ve limon ile
birkac yaprak marul,bir domates
3 su bardagı cay(sekersiz yıllardır)
avuç içinden biraz fazla peynir( peynir delisiyim)
1 buyuk ince belli cay bardagı badem
10 adet siyah zeytin
2 kapsul omega-3 (maaarinkap)
bir koca bardak su ( 400 ml)

aksam saat 3 gibi: 1 yumurta ile tulum peynirli omlet
domates,tere,marul,cay

su: heralde 4 lt filan oldu..

spor yok ama aksam kosu bandında 20 dak yurumeyi dusunuyorum..herkese kolay gelsin canlarım:)

akşam yemeğim

yarım kase tarhana çorbası
birkaç çatal kıymalı yumurta
yarım kase yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

sabah: 1 yumurta-1 avuç içi kadar peynir-6 zeytin-1 domates-1 salata-3 kayısı-3-4 tanede fındık

öğlen: dolu dolu 1 kase mercimek çorbası ve bir parça tavuk

akşam: bugün çok yoruldkk o yüzden akşama menemen yapcm,birde enginar var..menemen yiyeblrmiym akşama?

oohh kendıne gelmışındır hayatım kızına uzun omurler dılerım optum ıkınızde

Üzülme canım kaldığın yerden devam et lütfen...
Markete asla aç gitmeyin sonuç: herşeye saldırılıyor :) insülin leptin direncin kırılınca çok yiyemiyorsun inan ki arada birazcık fazla yiyeyim artık rahatsız ediyor beni

etmek istiyorum ama gücüm tükenmis durumda oysa neleri sabir ettim ben zamanida simdi ne sabirdan ne azimden hic birinden eser yok

akşam
3 dilim pastırma
tavuklu güveçten biraz tavuk, bir minicik küp patates (patateslerini oğluşa yedirdim)
3 kaşık yoğurt Bahçemden bol yeşillik (1 tane taze soğan, 3-4 yaprak ıspanak, roka tere marul)
küçük bir parça peynir

tavuktan az yeyince yanına bunlar yakıştı ama az yedim sanırım

neden olmasın canım hocamız bi programda menemen cok saglıklıdır demişti gemcler pizza siparişi vereceğine menemen yesin hem daha ekonomik hem daha saglıklı dediydi

canım anlattıkların o kadar tanıdık geldi ki anlatamam...aynı bende senin gibiydim 7-8 ay önce,bütün gün ne kadar zararlı şey varsa yerdim,sonra da yatağa yattığımda yarın diyete başlıycam diye söz verirdim.tabi sabah verdiğim sözleri unuturdumeşim de inanmazdı asla zaten diyet yapabileceğime.kaç kez diyetisyene gittim onda da irademe yenik düştüm.yani önemli olan senin gerçekten kilo vermeyi istemen,eğer gerçekten istersen zararlı şeyleri asla yemezsin,canın çeker mutlaka ki ama kendini tutarsın canım benim.hem şöyle düşün,yediğimiz ıvır zıvırlar yani paketlenmiş yiyecekler sadece kilo yapmıyo,çağımız hastalıklarının temel nedenlerinden biri.kilo vermenin yanında sağlığına da düşün ve yarın yeni bi başlangıç yap,ne dersin?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…