hemen veriyorum tarifi ozaman
karnıbaharımızı 1 bardak sütte haşlıyoruz inanılmaz lezzetli oluyo
sonra 1 soğan ve 3-4 diş sarımsağıı kavuruyoruz
üstüne isteidğiniz kadar kuşbaşı tavuk ekliyoruz tavuklarda kavrulduktan sonra tuz karabiber ve biber salçası ekliyoruz
haşlanan karnıbaharı doğrayıp ayrı biryerde sotelenen tavukla karıştırıyoruz
karışımın yarısını fırın kabına alıp bir kat yerleştiriyorunuz üstüne rende kaşar
kalan yarısınıda üstüne koyup tekrar kaşar serpiiyoruz üstteki kaşarlar kızarınca fırından alıyoruz afiyetle yiyoruz
isterseniz beşamel sosda dökebilirsiniz son katın üstüne ama un var diye ben eklemedim
neden olmasın canım hocamız bi programda menemen cok saglıklıdır demişti gemcler pizza siparişi vereceğine menemen yesin hem daha ekonomik hem daha saglıklı dediydi
KIZLAR MERHABA NASILSINIZ,
kaç gündür menülerimi yazamıyodum işteyim yoğunluktan dolayı gerçi yazmayada yüzüm yok ama neyse 1-2 gün abarttım biraz ama bundan sonra daha dikkat edicem inşallah.az önce kuaföre gittim saçlarımı kestirdim,fön çektirdim .bugün kızımın doğum günü de.ama bu ufacık değişiklik bile insanı mutlu ediyo,hele bide zayıflayınca nasıl mıutlu olacam o yüzden kaçamakta yapsam -ki inşallah bi daha yapmam-karatayı bırakmıcam .hepinize kolay gelsin arkadaşlar ben şimdi geçmişi okuyayım yarın görüşürüz...öptüm hepinize bol leptinli geceler kendinize iyi bakın...
Diyete başladığımdan beri ilk yogurt mayalayısım oldugu icin, ben de hazır tava yogurduyla mayaladım bunu mecburen...
Birkac sayfa önce bir arkadasımız yazmıstı, taş gibi yogurt-2 diye. Onun annesi yapıyormus, böylece havlu kagıt yogurdun nemini cekiyormus ve yogurt daha sert oluyormus. Bu yüzden kagıt havluyla deniycem, onun da sonucunu yazarım:)
Canım afiyet olsun. Kısır yiyebilirsin serbest ama tabağını çokça doldurma derim ben
idealist duzenlı yuruyus ıstahı kontrol edıyor
70 dk yurudum
regl dönemii bu ayy bana hiçç yaramadııı kızlarrr bi iştahhh bi iştahhhhh hiçç sormayınnnn
inşallah pazartesi tartıda + ları görmemmm
menümm
1. öğün
1kk haşlanmış yumurta
domates-salatalık-biber
yeşillik
peynir
zeytin
portakal-kivi
2. öğün
2 dilim börek öğrencimin annesi getirmiştii hayır diyemedimmmmm:26::26::26:
1 parça hoşbeş
3. öğün
2 parça tavuk fırında
1 közlenmiş kırmızı biber
yoğurt-turşu
1 avuç kuruyemiş
3 gün kurusuuu
iştahhhh kapannn artıkkkk kapannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?