Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugünkü menüm:

Sabah(10:30) : Klasik Karatay Kahvaltısı

Öğlen (14:30) : 1 küçük kase kuru üzüm-leblebi

Akşam (19:30) : Fırında istavrit
Yeşil salata
4 günkurusu (helva yerine)
biraz badem
3 çatal makarna

saat sekizden sonra biraz çekirdek yedim

ye ye ondan sonra da böyle utan, cık cık cık

Bu sıralar moralim bozuk baya
Ne yapabilirim bi tavsiyesiniz var mı
Ne yenebilir (çikolata demiyceksiniz tabi onu biliyom)
Alışverişe yeminli gibi bişeyim, istediğim kiloya gelmeden hiçbirşey denemek bile istemiyorum
Napiyim ben yaa

regl dönemin mi yaklaşıyor acaba bugün hocamızın kitabından alıntı yapmıştım görmüşmüydün bilmiyorum. Bunların nedenini omega3 eksikliğine bağlıyor. Omega 3 kullanıyor musun canım?

hemen aspirincim yazıyoruuumm
1. gün kurusu kayısını kakaoya bulayabilirsin,
2. tarçınlı süt içebilirsin
3. gülün tarifini okumuşsundur destinam yazmıştı süzme yoğurda gün kurusu kayısı rendeleyip buzluğa koyup dondurma yapabilirsin
4. Sabah muz varsa kakaoya batırıp yiyebilirsin
5. sabah meyve yiyebilirsin
aklıma bunlar geldi sakın cııssslara dokunma bilee

Son düzenleme:
Aksam menüm:
Bulgur pilavı ve nohut yemeği yanında çay
Ve bol bol su

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) domates yemegı,yogurt,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a99998.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $a41555.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
gül63 merhaba
bende aranıza daha yeni katılanlardanım. senin yazılarını okudum. bravo tebrik ediyorum seni.
merak ettim ne zamandır bu diyeti uyguluyorsun bu kadar kilo verdin

Merhaba kizlaarr..
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta
1dilim beyaz peynir
Biraz eski kasar peyn.
Biraz da dil peyniri
3zeytin
1avuc ceviz

Aksam:
1tabak bol kiymali patlican yemegi
Salata
Yogurt

Simdi de cay icip, "Fatmagul"u seyrediyorum :)

O tarifi ben vermiştim ama harfiyyen uymak lazım sonra alışkanlıktan pratikleşiyor insan tecrübeden
ama dolapta bekledikten sonra mutlaka katılaşır yoğurt
eğer katılaşmıyorsa ineğin yediği içtiği şeyde buzalayıcı olmasıyla ilgisi olabilir
bazıları yoğurdu fırında yapıyor 50 derece 4-5 saat tutuyorlar yani sıcaklık önemli.
şeker opsiyonel istenirse katılmayabilir de ama katınca sonuç daha güzel.

bugün benim icin sportif bir gündü tam 11 km yürümüsüm nasıl mı? 120 dk yürüyüs
HASTANEYE YÜRÜDÜM 1 KM UZAKLIKTA 10 DK 'DA DÖNÜS 1 KM DAHA 10 DK DAHA EKLEYİN
SONRA ÖGLEN ARKADASA DAVETLİYDİK EVİ 2 KM UZAKLIKTA ESİM ARABAYLA ÖLCMÜSTÜ 2KM GİDİS 20 DK SÜRDÜ GELİRKEN DE 2KM 20 DK DA EVDEYDİK YOLDA OGLUS UYUDU EVE CIKARDIK ESİMLE BEN HEMEN YÜRÜYÜS BANDINDA ATLADIM TAM 5KM DE ORDA YÜRÜDÜM 60 DK OLDU TOPLAM DERSENİZ 60 DK DISARDA 60 DK EVDE YÜRÜYÜS OLDUMU SANA 120DK COK MUTLUYUM VALLA SANIRIM BUGÜN YÜRÜYÜS REKORU BENDE SANIRIM NEDERSİNİZ YÜRÜYÜSLERİMİN HEPSİ TEMPOLUYDU AMA KARDESİM SÜPRİZ YAPTI BANA ADIMSAYAR ALMIS COK MUTLU OLDUM ARTIK BENDE ADIMLARIMI SAYABİLCEM

destegin icin tesekür ederim..

kardesim geldi aksam üzeri cok mutluyum

Canım güleryüzüm nerelerdesin anlaşıldı :)sen yoktun bugün bir de papadiyam:)
Gözünaydın canım kardeşin gelmiş. 2 Saat yürümüşsün tabiisi rekor sende yahu
Bu hafta da p.tesi çekişmeli geçecek böyle devam edersen yine olabilir harikasın

Son düzenleme:
Biz kadınların işi ne zor yaa
Mutfakta her şeyi yap ama yeme
Az önce kızımın canı patlamış mısır istedi. Ona yağlı tuzlu, acayip güzel ve büyük patlayan mısırlardan -burada pazarda satılıyor yerli mısır köylüden aldım koca koca oluyorlar patlayınca- patlattımm missler gibi de koktu valla
ama yemedim

Son düzenleme:

canım, yoğurdu mayalayıp dolaba kaldırırken üzerine kagıt havlu koyuyorsun bir kaç kat yapıp ve uşlarını dısarı sarkıtıyorsun kı suyu aksın altına da tepsi koyuyorsun, yoğurdun yeşil suyuda ona akıyo....sonra onuda içiyorsun zıyan olmuyor. yoğurda bır bakıyorsun kı 2-3- gün sonra baya bı suyu azalmıs hakkaten süper oluyor, annem 2 kere yaptı bana şimdi bende yoğurt mayaladım tutunca yapıverıcem hemen şiddetle tavsıye ediyorum kızlarr hepiniz deneyin ....

canım, yoğurdu mayalayıp dolaba kaldırırken üzerine kagıt havlu koyuyorsun bir kaç kat yapıp ve uşlarını dısarı sarkıtıyorsun kı suyu aksın altına da tepsi koyuyorsun, yoğurdun yeşil suyuda ona akıyo....sonra onuda içiyorsun zıyan olmuyor. yoğurda bır bakıyorsun kı 2-3- gün sonra baya bı suyu azalmıs hakkaten süper oluyor, annem 2 kere yaptı bana şimdi bende yoğurt mayaladım tutunca yapıverıcem hemen şiddetle tavsıye ediyorum kızlarr hepiniz deneyin ....

cnmcm yenı resımlerını koysana cok merak edıyorum cok fark etmıştır nezman koyucaksın ıdolumsun

2. üniversite...tebrik ederim süpersin canım...:) dediğin gibi zor ama bırakmak yok...ben bugün biraz daha iyiyim.karataya devam..bırakmak yok[/QUOTE]
teşekkür ederim .insanın hayallerinin peşinden gitmesi çok güzel .amaaaa gel gelelim kilo verme hayalim ne olacak acaba?ben kilo aldım biliyomusun bu hafta evet kaçamaklarım oldu ama sadece acaba bu mu?birde adet yüzünden olabilir mi?çok moralim bozuk.bugün bıraklasım geldi markete girince.ama ne gariptir ki canım bişiler yemek istiyor ama karnım yok:)desteğin için teşekkür ederim canım sana da A llah kolaylık versin.

3. öğün (17:30)
barbunya
yoğurt 1 avuç çekirdek

spor: (22:10--22:40)
yarım saat açık havada yürüyüş.
kızımı babamıza bırakıyorum oh mis gibi az ama olsun istikrarlı olmak bile benim için yeter şimdilik

cnm yazdıysan da göremedim merak ettim kardeşinin tepkisi nasıldı seni fit görünce

ıyı aksamlar kızlar bugunkı menu bıldırımımı yapayım

kahvaltım

1 yumurta
zeytın
domates salatalık
1 sosıs
omega3
peynır
roka
fındık

2. ogun

semızotu salatası
karalahana yemegı
1 pohaca((
omega3
domates
salatalık

dısarıdada 3 saa yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…