- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
Diyete başladığımdan beri ilk yogurt mayalayısım oldugu icin, ben de hazır tava yogurduyla mayaladım bunu mecburen...
Birkac sayfa önce bir arkadasımız yazmıstı, taş gibi yogurt-2 diye. Onun annesi yapıyormus, böylece havlu kagıt yogurdun nemini cekiyormus ve yogurt daha sert oluyormus. Bu yüzden kagıt havluyla deniycem, onun da sonucunu yazarım:)
evet canım tiroidim yuksek calısıyor.yani zehirli guatır.. ilaç kullanınca dusuyo ama o da cok asırı kilo aldırıyo.. boyum 162.. kilom normale yakın aslında ama ilaca basladım bugun oyuzden bu ara cok kilo alcam. evliyim canım evlenmeden once 47 kiloydum ve kilo almaya calısırdım salak gibi:)
bu arada ben de ogretmenim ing ogretmeni..
Bugün bir saati geçti yürüyüşüm
Leylak70im canımmgaliba sık misafirin geliyor senin kolay gelsin menün de gayet güzel ohh karataya uygun pastadan yeme sakın
teşekkür ederim .insanın hayallerinin peşinden gitmesi çok güzel .amaaaa gel gelelim kilo verme hayalim ne olacak acaba?ben kilo aldım biliyomusun bu hafta evet kaçamaklarım oldu ama sadece acaba bu mu?birde adet yüzünden olabilir mi?çok moralim bozuk.bugün bıraklasım geldi markete girince.ama ne gariptir ki canım bişiler yemek istiyor ama karnım yok:)desteğin için teşekkür ederim canım sana da A llah kolaylık versin.
Merhaba arkadaşlar,
Bende yaklaşık 3 haftadır bu programı uyguluyorum .
Öncelikle işe en zayıf fotoğrafımı buzdolabının kapısına asmakla başladım.Altına da kocaman harflerle EKMEK YOK ŞEKER YOK YAZDIM.:)
İçinde bulunduğum dönem itibari ile bu programa başladıysam eğer isteyen ve gerçekten karar veren herkes bu programı uygulayabilir.Dediğim gibi başlayalı daha 3 hafta oldu ve ben tam 6 kilo verdim.ÇOK MUTLUYUMMMM:)
Birde ticker yapabilirsem daha mutlu olacağım:)
artık böyle gider.
Teşekkürler Özlem
kızlar merak eden arkadaslara cok tsk ederım valla ınsanın hosuna gıdıyo aranmak.:))bugun kahvaltıya gorumcem ve eltım vardı sonrasında alısverıse cıktım 40 beden bır gomlek aldım desem bılmem ınanırmısınız ben hala ınanamıyorumda:))eltımın gozlerı yuvalarından fırlıycaktı nerdeyse kendısı 46 bedende:))bana bogazını tutamazsın dıyen eltım oluyor kendılerı:))) eve geldım hazırlık yaptım memleketten erkek kardesım geldı 1 gecelıgıne aman ne hazırlık sormayın borek pohaca tavukgogsu daha neler neler 1 pohacayla sıyırdım esım ve kardesım hala yıyolar:)))hepınıze ıyı geceler bol bol leptınle mesaıler
canım öncelikle hoşgeldin aramıza bende hipotiroidi hastasıyım aynı ilaçtan kullanıyorum ve çok yavaş kilo veriyorum
hiç yoktan iyidir hepimize kolay gelsin
misafirler gidince soluğu burada aldım
zararlı birşey yemedim pasta çok güzel olmuş bir lokma al namelerine kulak asmadım hayır dedim
ya tatlım ben akşam yemeklerini miktar olarak fazlamı kaçırıyorum acaba güle bakıyorum yarım tabak yemekle ayranla doyuyor
ben daha fazla yiyorum salatasız doymuyorum mesela
2 gün kurusu kayısı
2 adet ceri domates
1adet salatalık
10 adet zeytin
avucici kadar peynir
kuzu kulagı
1 cay bardagı ceviz(5 adet yapıyor)
2 adet köy yumurtam
1 kupa cay
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 384135
bugün benim icin sportif bir gündü tam 11 km yürümüsüm nasıl mı? 120 dk yürüyüs
HASTANEYE YÜRÜDÜM 1 KMUZAKLIKTA 10 DK 'DA DÖNÜS 1 KM DAHA 10 DK DAHA EKLEYİN
SONRA ÖGLEN ARKADASA DAVETLİYDİK EVİ 2 KMUZAKLIKTA ESİM ARABAYLA ÖLCMÜSTÜ 2KM GİDİS 20 DK SÜRDÜ GELİRKEN DE 2KM 20 DK DA EVDEYDİK YOLDA OGLUS UYUDU EVE CIKARDIK ESİMLE BEN HEMEN YÜRÜYÜS BANDINDA ATLADIM TAM 5KM DE ORDA YÜRÜDÜM 60 DK OLDU TOPLAM DERSENİZ 60 DK DISARDA 60 DK EVDE YÜRÜYÜS OLDUMU SANA 120DK COK MUTLUYUM VALLA SANIRIM BUGÜN YÜRÜYÜS REKORU BENDE SANIRIM NEDERSİNİZ YÜRÜYÜSLERİMİN HEPSİ TEMPOLUYDU AMA KARDESİM SÜPRİZ YAPTI BANA ADIMSAYAR ALMIS COK MUTLU OLDUM ARTIK BENDE ADIMLARIMI SAYABİLCEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?