herkese merabalar
uzun suredir sizi takip ediyorum ama yeni katılıyorum..
bir ay kadar karatayı uyguladım ve ciddi faydasını gordum..ama son 3 gundur felaket derecede bozdum ve yasak olan her ne varsa yaptım ve cok mutsuzum..
karataya bugun en basından baslamak ıstıyorum..biliyorum ki insulın direnci hemen kırılan bişey değil en az 2-3 ay gerekir..ben se 1 ay yaptım sadece karatayı..
ama kararım kesin bugunden itibaren 6-7 ay boyunca hiç fire vermeden uygulayacam inşallah.
hipertiroidi için ilaç kullanıyorum ve bu yuzden kilo vermem biraz yavas olacak ama olsun sonucta vermem gereken sadece 7 kilo var....onu da 6 ay boyunca veririm heralde inşallah.
bu arada ceylin,papadiya,gul,leylak84,iyiniyetli,guleryuz,pepeti,burkanscetin,fizofi sizlerin cok cok sıkı takipcisiyim..
hocanın kitaplarını ve ahmet aydın hocanın kitaplarını hatmettim oyuzden butun kuralları biliyorum..
koy yumurtası ve zeytinyagı bulmada sıkıntı yasamıyorum cok sukur..
sizleri tanımıyorum ama sadece burdaki yazıları okuyarak size acayip derecede bağlandım..siizi okumadıgım gun kendimi kotu hissediyorum..
beni aranıza kabul ederseniz cok cok mutlu olcam..hoşcakalın şimdilik...
ve bugunku menume gelince
sbah: 2 yumurta, havuc salatası z.yagı ve limon ile
birkac yaprak marul,bir domates
3 su bardagı cay(sekersiz yıllardır)
avuç içinden biraz fazla peynir( peynir delisiyim)
1 buyuk ince belli cay bardagı badem
10 adet siyah zeytin
2 kapsul omega-3 (maaarinkap)
bir koca bardak su ( 400 ml)
lutfen yorumlarınızı eksik etmeyin bu garipten:))))))9
hoşgeldin aramıza.öncelikle geçmiş olsun .umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın ...
kizlar ben cok mutsuzum((
biktim bu iradesizligimden ne oldu ac olarak markete gititm ne kadar ivir zivir varsa aldim bi güzel yedim artik kendime hakim olamiyorum nedenini az cok thamin ediyorum 3 sene önce basladim diyet yapmaya önce 80 den 63 e düstüm sonra 71 e ciktim sonra yeniden 61 e indim ve suan yine 73 üm okadar bunaldim yoruldimku artik hic bisey yapamiyorum gittikce sisiyorum kendime dur diyemiyorum bugün karar verip ertesi güne hatta aksama bozuyorum yyoirum yedikce sisiyorum sistikce mutsuz oluyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum ben( ve kendime dert saydigim sey icin kendimden utaniyorum daha hic birinizi taniyorum sizde beni ama icimi dlkmek istedim kusura bakmayin
canım moralini bozma .bende bazen asla kilo veremicekmiş gibi hissediyorum kaçamak yapıyorum tabi sonra pişman oluyorum.ama sonra diyorum ki neden bende istediğim kıyafetleri giymeyeyim bunu düşünüyorum ve hemen toparlanıp devam ediyorum .bende yavaş kilo veriyorum gr.gr belki ama olsun hiç olmazsa verdiğim kiloları almadığımı görünce doğru yolda olduğumu dahada iyi anlıyorum.o yüzden canım sakın bozma moralini hemen kalk toparlan.vaktin varsa yürü biraz eminim daha iyi hissttirecektir bu seni.suyu çok iç ve biraz sabredip dikkat et herşey daha güzel olacak .yaz geliyo ne güzel..ohh gitsin şu kilolar artık...hep birlikte başaracaz merak etme...
oohh kendıne gelmışındır hayatım kızına uzun omurler dılerım optum ıkınızde
çok sağol canım evet çok iyi geldi mutlu hissettim kendimi bi de kilo verince ohh değme keyfime..
Yeni saçını güle güle kullan canım. Kızının doğum gününü kutlarım, uzun ömürler dilerim.
2.Öğün: 2 lahmacun, 1 ayran, salata (buraya kadar fena değildi)
3.Öğün: 1 dilim kek, 1 yerli muz(arkadaşıma gitmiştim. Aslında yememem lazımdı, ama oldu bir kere pişmanım )
çok sağol canım...
Bu sıralar moralim bozuk baya
Ne yapabilirim bi tavsiyesiniz var mı
Ne yenebilir (çikolata demiyceksiniz tabi onu biliyom)
Alışverişe yeminli gibi bişeyim, istediğim kiloya gelmeden hiçbirşey denemek bile istemiyorum
Napiyim ben yaa
canım bozma moralini hepimize oluyo zamanla.sakın yasak bişeyler yiyip dahada kötü hissetme kendini.bende almıcam kıyafet kilo verene kadar oyüzden daha dikkat etmemiz lazım.ahh bi hedefime ulaşsam elbise alcam kendime