Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin aramıza.öncelikle geçmiş olsun .umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın ...

canım moralini bozma .bende bazen asla kilo veremicekmiş gibi hissediyorum kaçamak yapıyorum tabi sonra pişman oluyorum.ama sonra diyorum ki neden bende istediğim kıyafetleri giymeyeyim bunu düşünüyorum ve hemen toparlanıp devam ediyorum .bende yavaş kilo veriyorum gr.gr belki ama olsun hiç olmazsa verdiğim kiloları almadığımı görünce doğru yolda olduğumu dahada iyi anlıyorum.o yüzden canım sakın bozma moralini hemen kalk toparlan.vaktin varsa yürü biraz eminim daha iyi hissttirecektir bu seni.suyu çok iç ve biraz sabredip dikkat et herşey daha güzel olacak .yaz geliyo ne güzel..ohh gitsin şu kilolar artık...hep birlikte başaracaz merak etme...

oohh kendıne gelmışındır hayatım kızına uzun omurler dılerım optum ıkınızde

çok sağol canım evet çok iyi geldi mutlu hissettim kendimi bi de kilo verince ohh değme keyfime.. allah tüm çocuklarımıza sağlıklı ömürler versin.olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah...

çok sağol canım...

canım bozma moralini hepimize oluyo zamanla.sakın yasak bişeyler yiyip dahada kötü hissetme kendini.bende almıcam kıyafet kilo verene kadar oyüzden daha dikkat etmemiz lazım.ahh bi hedefime ulaşsam elbise alcam kendime

tesekkur ederim leylakcım..e tabi biraz yavaş oluyor ama naapalım artık canım..tesekkurler desteğin için:)

selamlar herkese,

ben de ilk ogunumu bildirebilirim sanirm...

-belirtilen miktarda, uzerine ketentohumu serpilmis manda peyniri;
-yarim domates
-yarim salatalik
-2 rafadan yumurta
-3 tane ceviz
-5 tane zeytin (yesil ve siyah)
-bergamotlu yesil cay

Son düzenleme:
evet kızlar malesef bol kaçamaklı bir gün olarak dünü geride bıraktım..ve bugün karataya devam..

sabah kahvaltım resimde..1 çb fındık ve 2 kapsül omega 3 ile birlikte..(2 yumurtadan peynirli omlet çok gibi görünüyor..)

bugün öğle salata düşünüyorum sadece..akşam zaten problem değil ama şu haftasonları karatay çok zor oluyor.. (

canım omega 3 aç mı tok mu alacaz ben yeni başlıycam kullanmaya eşim dün almış ama 1 tane kullanmayı önermişler 29 tl ye almış 100 tanesini üzerinde epa&dha yazıyor cevap yazarsan çok sevinirim

cok guzel gorunuyo..afiyet bal olsun

eltinin yüzünü bende görmek isterdim papadiyamartık biraz da kendisi tutsun boğazını
38 bedenleri de görürsün inşallah canım.kardeşin de hoşgelmiş gözün aydın canım

1. ogun saat 11 de bitti sayılır

2 kayısı yumurta
yarım kase haslanmıs kuru fasulye salatası(zeytinyagı ve limon ile) cok asırı derecede doyurucu bişey tavsiye ederim
3 kupa cay
1 domates,az marul,tere,roka
1 kucuk kaseden az ceviz
7 zeytin
avuc içimden buyukce peynir
2 omega-3

şiştim ay..patlıycam şimdik:)

senin aldığından bende almıştım beninkide aynı az sayıyor ömrü 1 hafta oldu

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
az kaşar peyniri
ceviz
roka-tere
2 kuru erik
1 kaşık süzme yoğurt
omega 3 lerim

kızlar bana birşey oldu yaaa reglimde bitti ama hala +++
çizelgeden 1 kilo falan fazla

Arkadaslar merhaba ,
Sizlere bir sorum olacak, Karatay diyetinde ideal ogun saatleri ne olmalidir ?
En onemlisinin saat 8 den sonra hic bir sey yememek oldugunu biliyorum. Ama ogrenmek istedigim seylerden bir tanesi de ogun arasinda kac saat olmalidir ?

canım omega 3 aç mı tok mu alacaz ben yeni başlıycam kullanmaya eşim dün almış ama 1 tane kullanmayı önermişler 29 tl ye almış 100 tanesini üzerinde epa&dha yazıyor cevap yazarsan çok sevinirim

canım tok karnına iciyoruz ben günlük 1000mg alıyorum arkadasım günlük 2 kapsül iciyorum 1 kapsül 500mg ama 3-4 kapsül icende var senin kac mg

ben bu adımsayarı hic anlamadım seninkinin markasında aynısı sanırım ama nasıl kullanılır anlamadım km,mil ve kac kalori yaktıgımız ve adımı gösteriyormus ama hangisi ne anlamadım anlatabiir misin

Son düzenleme:
1. Öğünüm:
1 yumurta
3 siyah - 3 yeşil zeytin
Peynir
1 avuç ceviz
2 omega3 kapsul

Kahvaltımı yazıp, hemen çıkıyorum.. Bu güzel sohbeti bırakıp gitmek istemiyoruuuumm

Günaydın tünaydın

çoook mutluyum çünkü cumaaaaa
yarın temizlik ütü falan var
ama nasıl bir enerji varsa şuan hemen gidip temizlik yapasım var yani
bu yürüyüşler çok etkili
arkadaşlar yürüyün süper etkili
içine giremediğim bir eteğimi denedim dün
dua ede ede "allahım ne olur içine giriyim" diye
anaaaa bol gelmezmi etek
oooohhh mastika mastika yani

sabah 1 muz bir avuç badem zeytin peynir ama accık tahmni edersinizki yine geç kaldım

arkadaslar kilo cizegemi yaptim ama mesajimin altinda gorunmesi icin nerye yapistirmam gerekiyor ?

CANIM öğün araları 4-5 saat olmalı...

ben resimleri bulututla gönderiyorum arkadasım yoksa diger türlü bas olmaz yani bide oglusla hic olmazdı cekip gönderiyorum bulututa pc
benim adımsayarı bende pek anlamadım aslında sana sorayım dedim inş. en kısa zamanda senin de kardesinle özlemin biter canım arkadasım
karnabaharı ben kasarım yoktu beyaz peynir koydum ve tereyagımda yoktu zeytinyagı koydum pulbiber karabiber koydum tuz koymadım peynirin tuzuyla pisirdim karnabaharlar buharda pisirip sıcakken catalla ufaladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…