selam arkadaşlar ben eski bir dukancıolarak aranızdayım..dukanla 7 kilo verdim sonra araya tatil girdi ve malum ısrarlar ve diyetim bozuldu geriye alınan 2 kilo ve sonrası başladığım dukan 2 haftadır hiiç işe yaramıyor:18:..dukanda meyve,bulgur, ceviz badem yassak..sizdeki gibide karbonhidratta yasak..ekstra yulaf kepeği var..ben meyve delisi biri olarak dukana artık dayanamıyorum..pazartesi kitabı alıp aranıza katılmayı düşünüyorum...ama bu 2 gün için bir ön bilgi verirseniz çok memnun olurum..kısıra bayılan biri olarak sanırım sınırlı olarak bulgur ve baklagil serbest ...anladığım kadarıyla..peki tatlandırıcı ve diyet ürünler yasak mı? ön bilgi için şimdiden teşekkürler:))[/QUO
üzerinde diyet yazan hrşey yasak cnm.evet sınırlı olarak kısır yiyebilşyoruz ama hiç yememkten iyidir :)
canım sen eşine karatayı iyice anlat yada karatayı uygulayınca mutlu oldugunu ve onun sana direttiği yiyecekleri yediğin zaman ne kadar mutsuz oldugunu gormesini sağla..cunku seni mutsuz gormeye dayanamayacaktır..umarım başarılı olursun bunda...yada en son çare karatayı bırakma ama eğerki bırakmak zorunda kalırsan eşinden dolayı,sporunu asla ihmal etme..gunde 5 km yuru istediğini ye..
selam arkadaşlar ben eski bir dukancıolarak aranızdayım..dukanla 7 kilo verdim sonra araya tatil girdi ve malum ısrarlar ve diyetim bozuldu geriye alınan 2 kilo ve sonrası başladığım dukan 2 haftadır hiiç işe yaramıyor:18:..dukanda meyve,bulgur, ceviz badem yassak..sizdeki gibide karbonhidratta yasak..ekstra yulaf kepeği var..ben meyve delisi biri olarak dukana artık dayanamıyorum..pazartesi kitabı alıp aranıza katılmayı düşünüyorum...ama bu 2 gün için bir ön bilgi verirseniz çok memnun olurum..kısıra bayılan biri olarak sanırım sınırlı olarak bulgur ve baklagil serbest ...anladığım kadarıyla..peki tatlandırıcı ve diyet ürünler yasak mı? ön bilgi için şimdiden teşekkürler:))[/QUO
üzerinde diyet yazan hrşey yasak cnm.evet sınırlı olarak kısır yiyebilşyoruz ama hiç yememkten iyidir :)
bence de:))
:13: Merhabalar...
Sorma yemek blogum var, sınavlarımda dolayı tarıf ekleyemedım bır aydır, yarını atlatayım yemek tarıflerıne devam, sanırım dıyette olmayanlar da vardır degıl mı
Hem yıyor hem de alay edıyor desene :)
Kesınlıkle bılınclenmemız lazım, ben daha once hep ara ogun yapardım canan hıcayı dınledım cok mantıklı geldı, eskı zamanlarda buyuklerımız nerde bulcakmıs da ara ogun yapcakmıs...
Annem anlatır hep sabah kahvaltıyı saglam yapardık aksama kadar acıkmazdık der...
Sevıyorum Canan hocayı...
Yalnız hamıle kaldıktan sonra ne yapacagım onla ılgılı hıc bır fıkrım yok...
İdeal kıloya geldıkten sonra nefsımızın cektıgını yesek ve dedıgı gıbı hergun 5 km yurusek hıc sorun kalmayacak aslında...
Annemı ornek almam lazım o konuda...
38 beden bır hatun, her gun sankı cok kılosu varmıs gıbı 1 saatten fazla yuruyor ve kılosu olmadıgı ıcın butun gun gonul rahatlıgıyla canının cektıgını yıyor nasılsa yakıyor...
Gurbet zor degıl mı ? Bızım cok yenı henuz 6 ay oldu, sız ne kadardır gurbettesınız?
Kıtabım var evlenmeden once gardımı aldım arsıvıme ekledım...
Netten ızlettım esıme, temel olarak o da 2 ogun beslenıyor ama pılavlı makarnalı
Erkeklerın bunyesı farklı bılıyorsunuz ben ole yesem kılo alırım esım verıyor...
Orta yolu bulacagız ınsallah ...
10-12 gun kadar sonra evlendıgımızden berı ılk kez memlekete gıdecegız dugunden berı ılk gorecek herkes bu yuzden kımsenın aaa evlılık yaramıs demesını ıstemıyorum, cabam da bunun da etkısı var...
Masallah cızelgenızdekı bkı ne kadar dusuk, buna ragmen azımle devam edıyorsunuz, tebrık edıyorum...
arkadaşlarrr ifadeeleri nerden yapıyorsunuz ama
Gurbet zor ama ben artik alistim. 10 yil oldu bana. Hem de baya uzaktayim. Amerikadayim sen nerdesin tatlim ? Benim de minik bir oglum var, Hamielelikte 10 kg aldim sadece, idealdi dr umcok guru duydu:) ama emzirme donemi turkiyeye gittim ve olan oldu herkesin israr kiyamet sut olsun baskilariyla aldim . ama yavas ve istikrarli bir sekilde gidio. karataya baslamadan 73 dum tr den geldigimde. Soook!! Karataya basladigimda 69-70 gidip geliordum.
Benim eşim 5 ay önce karatay tarzı beslenip sporla çoook güzel kilo vermişti. 90 dan 84'e 1.5 ayda filan düştü. Taa ki kayınvalidemler gelene kadar o gelince annesinin hamurişlerini yedi hep yine kilo aldı tabii şimdi her gün 2 saat sporla yine veriyor .
Onlar daha hızlı yakıyor evet bizden farklılar ve daha kolay kilo veriyorlar canım. Yani daha şanslılar isteyince sporları için de çook zaman ayırabiliyorlar.
Evet bmi m düşük normal kilomdayım şu an aslında ama kilolarımın dağılımı hoş değil biraz daha versem çok iyi olacak karnım ve basenimdeki yağlar gidecek canım. Hedefim 55 kilo olmak durmak yok karataya devam... Kilomu verince de devam edeceğim arada poğaça börek yerim ama
Bir de bloğuna bakacağım oğluşla kızıma yapabileceğim ne var canım bi bakayım hemen
Masallah esınıze, cıdden ınsan ısteyınce yapamayacagı sey yok...
Bu ıs beyınde bıtıyor kesınlıkle ona nasıl komut verırsek oyle calısıyor garıban...
Toplum olarak hamur ısı kulturumuz ıcımıze ıslemıs durumda ve cok abartmadıgımız surece gayette memnunum bundan...
İnsallah hedefledıgınız kıloya saglıkla ıstedıgınız zaman kavusursunuz... Evet az once de yazdım hayat sureklı boyle gecmez ama bı amacımız varsa fedakarlık yapmamız gerekıyor... İnsallah ıdeal kıloya geldıkten sonra da ıstedıgımızı yıyıp sporla koruyanlardan oluruz...
Kulaga hos gelıyor bugun pastamı da yedım boregımı de amaaaaaa sporumu da yaptım ıcım rahat
Evlatlarınızı Rabbım bagıslasın...
Blogum henuz cok yenı teyzesıbırıkmıs bır cok tarıfım var yarınkı sınavımı atlattıktan sonra 6 aylık evlı daha once mutfaga gırmemıs acemı bır mutfak aşcısı olarak nacızane tarıflerımı paylasmaya devam edıcem...
İnşallah ideal kiloma varabilirim aydasu teşekkür ederim canım. Ben hep zayıftım azıcık kilo alsam hemen vermeye çalışırdım. Hayat acımasız olabiliyor bazen depresyondan sonra kilo aldım ben de ... Şimdi 5 yıldır balık etliyim. Aldığım kiloları verememiştim bir türlü karatayla çok zorlanmadan veriyorum gerçekten ve de sağlıklı besleniyorum mutluyum. Yerleşmiş olan kilolarımdan kurtuluyorum
Allah sana da istediğin zamanda hayırlı evlatlar versin teşekkürler canım
Hayırlı aksamlar...
Bugun 6. gunum...
Sabah
2 kk yumurta
50 gr kadar peynır
8 zeytın
domates, salatalık
30 gr fındık
4 gun kurusu
Öğle
1 avuc ıcı kadar zeytınyaglı ev yapımı pogaca (yasak bılıyorum ama baska bırsey bulamadım o an)
1 dılım peynır
domates
Aksam
1 tabak tavuklu mantar sote
Salata
3 kasık yoğurt
Az once tartıstık esımle, destek olmuyor banapılavı ona gore yapıyorum, ılla yıceksın dedı, yemem dedım derken azar ısıttım bırsuru, dırenıyorum ama cıdden artık canım da ıstemıyor kı...
Spor: 30 dakıka yuruyus
Ben sızı gozumde gayet zayıf fakat ıdealıst oldugu ıcın mukemmelı ısteyen bır bayan olarak canlandırıyorum ve tahmınımde yanılmadıgımı dusunuyorum...
Sızın balık etı dedıgınız cogu kısıye gore normal kılodur emınım...
Azmınızı cıdden tebrık edıyorum... Hepımız verelım su kıloları kurtulalım
Allah razı olsun, en kısa ve hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah Rabbım bana da, artık hazırım
Bu arada ozelden yazdım adresı
Canım eşin neden destek çıkmıyorki sana, zayıflamanı istemiyor mu yoksa? hadi kendisi yiyor karşında, bir de sana hazırlatıyor bari yememene karışmasın demi amasen çaktırmadan devam et, yiyomuş gibi yap, madem kararlısın engel olmasına izin verme, tabi arayı da bozmamak lazım kocayla
kızlarrr merhaba.ben 62.5 kiloyum boyum 1.70 ve 3 kilo kadar vermek istiyorum.normalde diyet falan yapmam hiç ama malum yaz geliyor ve ben ideal kiloma inmek istiyorum..nezamandır başlamak istiyorum ama çevremdeki herkes yok sağlıksız,bırakırsan hepsini geri alırsın falan diyor korkuyorum.şimdi bu diyette şeker ve karbonhidrat akşam 8 den sonra yemek yasak.onun dışında kuru meyve ve baklagil yiyebiliyormuyuz onu tam anlamadım..ve kuruyemişin bir miktarı varmı ?? son olarak bu beslenme şeklinden sonuç alıyormusunuz arkdaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?