- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
canım ben oni unsuz yapardım bak tarifi vereyim ıspanakları dograyıp iyice sıkıyorum acı suyu gitmiş oluyo sonra ayrı bir kapta 2 yumurtayı çırpıyorum 1 kaşık yogurt ve azcım karbbonat ekliyorum bu karışıma ıspanaklarıda eklyip tavaya döküyorum kapagını kapatım kısık ateşte altnı ve üstünü püşiriyorum al sana ıspanaklı unsuz krepama ama krepte un yok mu kii, nasil oluyor ki bu sekilde kahvalti :S
afiyet olsun canım bence çokta degil yediklerin ...fırında sıcak helva nasıl oluyo merak ettim :26:Selam kızlar.. Bu sabah çok güzel bir yerde kahvaltıya gittik eşimle. (Saat 11.00) Neler yedim yazayım:
Pastırmalı yumurta
1 büyük dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
Toplam 8-9 tane siyah ve yeşil zeytin
Zeytinyağlı domates, salatalık, biber
1 tane ceviz
1 dilim salam
1 parmak uzunluğunda sosis(Yanında da elma dilim patates vardı, yemedim)
Yarım avuç içi büyüklüğünde sıcacık lavaş gibi bişey..
Bir çatal da balın içindeki kaymak(Ama bal yemedim, çilek reçeli de vardı, yemedim)
Off yaz yaz bitmedi.. Çok oldu.. Çok lezzetliydi amaa
Sonra 3 saat kadar yürüyerek dolaştık, gezdik..
Akşam da annemlerdeydik. (19.00da yedik yemeği)
1 kase mercimek çorbası
Patlıcan kebabı
2 kaşık kısır
Salata, yoğurt
Fırında sıcak helva..
7 haftadır ilk kez bu kadar çok ve karışık yedim.. Umarım pzt üzülmem :44:
selam sizleri okudukça bende yürekleniyorum. canan hn. iki kitabınıda okudum çok beğendim çok mantıklı bir süre de denedim. uzun vadede güzel sonuçlar ortaya cıkacaktır diye düşünüyorum. tek eksiğim sabır ve motivasyon. çok yoğun çalışıyorum ve her an herkes herşeyi yiyebiliyor ,bu beni daha da zorluyor. ikincisi ise sıvı tüketmek su içmeyi birtürlü beceremiyorum hep birazdan diye geçiştiriyorum. en çok merak ettiğim ise gerçekten başarılı oluyormusunuz? benim iş tempomdan dolayı spor yapma sansım pek yok işe giderken yürüsemde evim işe yakın16 aylık bebeğim var işten kalan zamanı ona ancak ayırabiliyorum. bir ara dukan ın kıtabını aldım fakat karatydan sonra cok yapay ve ürkütücü geldi.. işin özü bende aranıza katılıp sanal ortamda sizlerle birlikte motıve olup bir an önce zayıflamak sağlıklı olmak istiyorum.:)
Destinam sana da günaydın canım.günaydın iyim niyetlim
erkenciyiz bugün yineben 6 da kaltkım 7 de kahvaltımı yaptım
bugün ilk kez kahvaltıda kısır yedim çok canım çekti hemen uyduruktan bi kısır yaptım yedim ama agır geldi acayip şişirdi beyaa neyse anladımki sabah yenmicek
kızlar bugün 120. günüm ve hala 90 kiloyum çok şükür 4 ayda 15 kilo verdim (ben 16 hedefliyordumama olsun çok çok şükür ...durma dönemindeyim yada kaçamaklar çok pis yarıyo yada sanırım bünye bu kiloya alışmaya çalışıyor umarım bundan böyle kaçamaklar olmas ve ben 80 leride deviririm temmuz 1 de 79 u görmek istiyordum inşallah görürürm
Leylakım sana da günaydın canım afiyet olsun çayı çok seviyorsun senherkese günaydınnn
güzel mutlu karatayla sağlıklı güzel kilolar vereceğimiz bir gün olmasını diliyorum
kahvaltım:
lorlu yeşillikli hızlı omlet 2 yumurtadan
zeytin
peynir
ceviz
tere-roka
1 portakal
omega 3lerim
şimdide çay içiyorum
sabah kahvaltım (09:10 bitti)
cok vaktim yok ayvalıga gidiyoruz hemen menümü aktarayım saat 1 arabası ile menümü yazamadım fotoladım
Eki Görüntüle 385517
Bence - çıkacaksın keylakım bak gör
sabah kahvaltım (09:10 bitti)
cok vaktim yok ayvalıga gidiyoruz hemen menümü aktarayım saat 1 arabası ile menümü yazamadım fotoladım
Eki Görüntüle 385517
Leylak70im neler yapıyorsun.
Ben her sabah tartılıyorumAllahtan kilo verdim 300 gra seviniyorum bu hafta 60.100 çıktım bugün yarını da merak ediyorum çookk Kilolarla kafayı bozacağım yakında
Günaydın iyi pazarlar karatay güzelleri- çıtırlarıı
2 haşlanmış yumurta
3 dilim pastırma
2 kuru kayısı
bahçemdeki marullarımdan bir kaç dal
3-4 ç.li siyah üzüm
4 çeri domates
1 küçük salatalık
ş.siz çay
üzerine eşimle kahvemizi de içtik. Eşim oğluşu gezdiriyor. Ben evi temizleyeceğim.
Destinam 15 kilo vermişsinResmini koysan da yeni başlayan arkadaşlara da ilham kaynağı olsan
İnş. hedef kilona istediğin zamanda ulaşırsın canımmm
nerdeyse 1 aydır günde 1 saat yürüyüş yapıyorum anca 2 kilo verdim oda tam kesin degil bazen 1 bazen 2 kilo fazla geldigim zamanlar oluyo ...kas kütlesi mi artıyo ki yaa :26:ben birşey duydum bilmem doğrumu diyet döneminde sporda yapıyorsan zaman zaman kilo almalar olabilir
bu bize kas kütlemizin arttığını ifade eder diye umarım doğrudur
ınsallah canım hep bırlıkte goruruzbenımde regl haftam ve bende acayıp ıstahlıyım bırde mısafır vardı 1 haftadır, halıyle ufak tefek kacamaklar oldu (((
sen naslsın canım nasıl gıdıyo okul.dugun hazırlıkları tamam mı
Canım saphiraya bildirmek gerekiyor listeye eklemesi için, ben senin için mesaj attım, müsait olduğunda ekleyecektir listeye
örnek menü var nette ordan mı yapıyosunuz bende başlamak istiyorum kilom 82.600 boyum 177 istedigim kilo 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?