Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ama ama krepte un yok mu kii, nasil oluyor ki bu sekilde kahvalti :S
canım ben oni unsuz yapardım bak tarifi vereyim ıspanakları dograyıp iyice sıkıyorum acı suyu gitmiş oluyo sonra ayrı bir kapta 2 yumurtayı çırpıyorum 1 kaşık yogurt ve azcım karbbonat ekliyorum bu karışıma ıspanaklarıda eklyip tavaya döküyorum kapagını kapatım kısık ateşte altnı ve üstünü püşiriyorum al sana ıspanaklı unsuz krep

afiyet olsun canım bence çokta degil yediklerin ...fırında sıcak helva nasıl oluyo merak ettim :26:

hoşgeldin arkadaşımbaşarılı olunmasa burda ne işimiz var şekerim 52 kilo veren ve hala vermeye devam eden gülümüz var mesela daha ne olsun diger kızlar çıtır oldular olmaya devam ediyolar hiç düşünme derim hemen başla olmadı bi gün bari dene farkı göreceksin

günaydın iyim niyetlim
erkenciyiz bugün yine ben 6 da kaltkım 7 de kahvaltımı yaptım
bugün ilk kez kahvaltıda kısır yedim çok canım çekti hemen uyduruktan bi kısır yaptım yedim ama agır geldi acayip şişirdi beyaa neyse anladımki sabah yenmicek

kızlar bugün 120. günüm ve hala 90 kiloyum çok şükür 4 ayda 15 kilo verdim (ben 16 hedefliyordum ama olsun çok çok şükür ...durma dönemindeyim yada kaçamaklar çok pis yarıyo yada sanırım bünye bu kiloya alışmaya çalışıyor umarım bundan böyle kaçamaklar olmas ve ben 80 leride deviririm temmuz 1 de 79 u görmek istiyordum inşallah görürürm

sabah kahvaltım (09:10 bitti)
cok vaktim yok ayvalıga gidiyoruz hemen menümü aktarayım saat 1 arabası ile menümü yazamadım fotoladım

herkese günaydınnn
güzel mutlu karatayla sağlıklı güzel kilolar vereceğimiz bir gün olmasını diliyorum

kahvaltım:
lorlu yeşillikli hızlı omlet 2 yumurtadan
zeytin
peynir
ceviz
tere-roka
1 portakal
omega 3lerim

şimdide çay içiyorum

Destinam sana da günaydın canım. Sen benden de erkencisin canım. Biz normalde 7 gibi kalkıyoruz da oüluş uyandı benim de onu uyutup geri yattım eşim kaldırdı dinç olmamız lazımmış... Doğru diyor gerçekten geç kalkınca hantal hissediyoruz biz kendimizi.
Canım kısırı canın çok istemiş anlaşıldı sabah sabah şişirmiştir tabi.. Ben akşam 7-8 kaşıkla şişmiştim
Afiyet olsun canım
Leylakım sana da günaydın canım afiyet olsun çayı çok seviyorsun sen
cok vaktim yok ayvalıga gidiyoruz hemen menümü aktarayım saat 1 arabası ile menümü yazamadım fotoladım

Eki Görüntüle 385517

Sana da afiyet olsun. Canım iyi yolculuklar

Günaydın iyi pazarlar karatay güzelleri- çıtırlarıı

2 haşlanmış yumurta
3 dilim pastırma
2 kuru kayısı
bahçemdeki marullarımdan bir kaç dal
3-4 ç.li siyah üzüm
4 çeri domates
1 küçük salatalık
ş.siz çay

üzerine eşimle kahvemizi de içtik. Eşim oğluşu gezdiriyor. Ben evi temizleyeceğim.
Destinam 15 kilo vermişsin Resmini koysan da yeni başlayan arkadaşlara da ilham kaynağı olsan
İnş. hedef kilona istediğin zamanda ulaşırsın canımmm

Leylak70im neler yapıyorsun.
Ben her sabah tartılıyorum Allahtan kilo verdim 300 gra seviniyorum bu hafta 60.100 çıktım bugün yarını da merak ediyorum çookk Kilolarla kafayı bozacağım yakında

Bence - çıkacaksın keylakım bak gör

sağol canımcım sayenizde toparladım

Eki Görüntüle 385517

iyi yolculuklar ordan güzel zeytinyağları zeytinler alırsın

benimde köyden sütüm geldi yoğurt mayalayacağım
kızlar ben netten araştırdım peynir yapacağım bakalım deneyimlerimi paylaşırım sizlerle

Leylak70im neler yapıyorsun.
Ben her sabah tartılıyorum Allahtan kilo verdim 300 gra seviniyorum bu hafta 60.100 çıktım bugün yarını da merak ediyorum çookk Kilolarla kafayı bozacağım yakında

iyiniyetlim ben cumadan beri tartılmadım artılardaydım cuma günü
bakalım yarın göreceğiz senin adına sevindim canım
ben birşey duydum bilmem doğrumu diyet döneminde sporda yapıyorsan zaman zaman kilo almalar olabilir
bu bize kas kütlemizin arttığını ifade eder diye umarım doğrudur

yoğurdumu mayalayayım sonra görüşürüz tatlım

oh kahve keyfide yapılmış afiyet olsun canım resim eklicemde yüzümü kapatmayı bilmiyorum face e koydum ama buraya yüzüm açık koymak istemiyorum nasıl hangi programdan yapabilirim bi fikrin var mı

ben birşey duydum bilmem doğrumu diyet döneminde sporda yapıyorsan zaman zaman kilo almalar olabilir
bu bize kas kütlemizin arttığını ifade eder diye umarım doğrudur

nerdeyse 1 aydır günde 1 saat yürüyüş yapıyorum anca 2 kilo verdim oda tam kesin degil bazen 1 bazen 2 kilo fazla geldigim zamanlar oluyo ...kas kütlesi mi artıyo ki yaa :26:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben de sabah kahvaktımı paylaşayım
baharatlı kaşar peynirli omlet
2-3 zeytin
2-3 çeri domates
3-4 ceviz içi
1brd.çay
kolay gelsin herkese:)

ben de iyiyim cnm çok şükür. 23 Nisan hazırlıkları, çocukların kıyafetleri derkenn baya yoğunn geçiyorr günler...
düğün hazırlıkları yavaş yavaş oluıyor tatlımm ya...
mobilyaları aldık mağazada duruyor ev tutunca getirecekler...
bi gelinlik kaldı kafamı karıştıran haziran da bakarım ancak...

günaydın canlarrr
kahvaltımm süperdiiiii

1 kk haşlanmış yumurta
peynir
domates-salatalık-biber
közlenmiş biber
yeşillik
süzme yoğurt
yeşiil çay
kivi

Nasılsınız

Dün evde değildim,giremedim.

Dün sabah klasik karatay kahvaltısı (SAAT 11)

Öğle:Avuç içi kadar peynirli gözleme(SAAT 16)
2 kaşık yğurtlu semiz otu salatası
2 kaşık zeytinyağlı bakla
2 kaşık patlcan yemeği
Yarım halley

Gece 9 gibi biraz yoğurt,birkaç ceviz ,badem

Bu sabah:1 yumurtalı omlet,peynir,zeytin,yeşillk,2 ceviz

Kızlar benim için Saphira'ya mesaj atar mısınız,listeye beni de eklesin

Selamlar millet,

Ben de kahvaltimin menu bildirimini yapayim.

-Avcum kadar hellim peyniri,
-Bol kiymali yumurta (bunu da ilk defa denedim bu diyette, serbest olmasina ragmen)
-domates, salatalik
-Elmali yesil cay

Saniriim bu kadar, bugun ceviz ve zeytin yiyemedim malesef Ardindan da esimle playstationda singstar dance diye bir oyun var, ben bayiliyorum ona, onunla ter attik. Sanirim yine her zamanki gibi iki ogunle bitirecegim bugunu de. 2. ogunde de lahmacun yemeyi dusunuyorum. Iki tanesinin bi zarari olmaz sanirim. Bir de meyveli sodalari da icemiyoruz degil mi ? Bugun icerigine baktim glukoz fruktoz surubu mu ne yaziyordu ????

örnek menü var nette ordan mı yapıyosunuz bende başlamak istiyorum kilom 82.600 boyum 177 istedigim kilo 70

slm kızlar nasılsınız,giremedim kaç gündür...geçmişi biraz atlamalı da olsa okudum
bu hafta kendimi süper hissediyorum,omega 3 ün bunda büyük etkisi var ve kesinlikle kilo vermeyi çok kolaylaştırıyo
yarını çok merak ediyorum çoooookkkk

Canım saphiraya bildirmek gerekiyor listeye eklemesi için, ben senin için mesaj attım, müsait olduğunda ekleyecektir listeye

cok sağol canım yaa beni çok sevindirdin peki ben bildirimi nasıl yapacam
hani kopyala yapıştır yapıyorduk yaa omu tam olarak bilmiyorum
hemen 15.gün kahvaltımı yazayım
2 yumurta
5 zeytin
peynir
1 dilim çavdar ekmeği
kızlar sınav stresinden herhalde dünde kaçamak yapmıştım
hemen kendimi toparlamam lazım

örnek menü var nette ordan mı yapıyosunuz bende başlamak istiyorum kilom 82.600 boyum 177 istedigim kilo 70

selam arkadaşım ben de yeni başlayanlardanım kitabı henüz okumadım ama forumun ilk sayfalarından ve kızların paylaştıklarından neleri yiyip neleri yemiyeceğini az çok anlıyorsun.başarılar dilerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…