Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

O boregı cok ozledım ve kayserı mantısını. Esım kac zamandır ıstıyor fakat kendıme hakım olamayacagımı bıldıgım ıcın yapmıyorum evet bu konuda bencılım bı 15 gun daha beklesın artık esım

Anladım canım, sonraki mesajlarda cevaplarını da gördüm, orta yolu bulursunuz artık, zaten fazla kilon yok vermen gereken

Canım saphiraya bildirmek gerekiyor listeye eklemesi için, ben senin için mesaj attım, müsait olduğunda ekleyecektir listeye

canım hamilelerin beslenmesi ile ilgili konu 2. kitapta yazıyo (karatay diyetiyle yaşam boyu saglık kitabında)..gurbet çok zor gerçektende ben 9 yıldır evliyim hala alışamadım yaa tam alıştım diyosun bi an geliyo alışmadıgını anlıyosun
bu arada blogunu gezdim bende acıkmışım herhalde canım ıspanaklı krep çekti evde ıspanak yok olsaydı yarın ki kahvaltım hazırdı

ama ama krepte un yok mu kii, nasil oluyor ki bu sekilde kahvalti :S

Selam kızlar.. Bu sabah çok güzel bir yerde kahvaltıya gittik eşimle. (Saat 11.00) Neler yedim yazayım:
Pastırmalı yumurta
1 büyük dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
Toplam 8-9 tane siyah ve yeşil zeytin
Zeytinyağlı domates, salatalık, biber
1 tane ceviz
1 dilim salam
1 parmak uzunluğunda sosis (Yanında da elma dilim patates vardı, yemedim)
Yarım avuç içi büyüklüğünde sıcacık lavaş gibi bişey..
Bir çatal da balın içindeki kaymak (Ama bal yemedim, çilek reçeli de vardı, yemedim)

Off yaz yaz bitmedi.. Çok oldu.. Çok lezzetliydi amaa

Sonra 3 saat kadar yürüyerek dolaştık, gezdik..

Akşam da annemlerdeydik. (19.00da yedik yemeği)

1 kase mercimek çorbası
Patlıcan kebabı
2 kaşık kısır
Salata, yoğurt
Fırında sıcak helva..

7 haftadır ilk kez bu kadar çok ve karışık yedim.. Umarım pzt üzülmem :44:

tesekkur ederim cevap icin... bu arada nedir bu liste olayi, ben haberdar degilim sanki

Canım ilk sayfayı okursan daha iyi anlarsın, her hafta verdiğimiz kilo miktarına göre ilk sayfadaki listeyi sıralıyoruz, o hafta en çok kilo veren birinci oluyo, motivasyon açısından iyi oluyor
ilk sayfada ayrıntılı bilgi var

İyi geceler :)

1. öğün :

Klasik karatay kahvaltısı

2. öğün :

Bir avuç yer fıstığı
5-6 tane kuru altın çilek
10 tane dud kurusu
1 avuç kabak çekirdeği ( bugün kuruyemişi epey abartmışı m )

3. öğün :

1 kase mercimek çorbası
1 tabak yürek-böbrek kavurması
Salata

Dün 1 saat 10 dakika, bugün 1 saat yürüdüm.

selam sizleri okudukça bende yürekleniyorum. canan hn. iki kitabınıda okudum çok beğendim çok mantıklı bir süre de denedim. uzun vadede güzel sonuçlar ortaya cıkacaktır diye düşünüyorum. tek eksiğim sabır ve motivasyon. çok yoğun çalışıyorum ve her an herkes herşeyi yiyebiliyor ,bu beni daha da zorluyor. ikincisi ise sıvı tüketmek su içmeyi birtürlü beceremiyorum hep birazdan diye geçiştiriyorum. en çok merak ettiğim ise gerçekten başarılı oluyormusunuz? benim iş tempomdan dolayı spor yapma sansım pek yok işe giderken yürüsemde evim işe yakın 16 aylık bebeğim var işten kalan zamanı ona ancak ayırabiliyorum. bir ara dukan ın kıtabını aldım fakat karatydan sonra cok yapay ve ürkütücü geldi.. işin özü bende aranıza katılıp sanal ortamda sizlerle birlikte motıve olup bir an önce zayıflamak sağlıklı olmak istiyorum.:)

hoşgeldin arkadasım aslında bu diyetın zor olan hiçbir yanı yok
tabiki yıllardan beri alıstıgım beslenme düzenini degiştirmek insanı zorluyor ama
alıslıyor zmanla ben bundan 5 ay öncesine kadar günde bir tane gofret yemeden
sabahları helvasız kahvaltı yapama derdim ama şimdi 85 ten 72 lere kadar düştüm ve
cok ta kasmadım kendimi ..
aslında kilo vermekte cok önemli deyil önemli olan zararsız seylerle vucumuzu yormaktan sa
bu şekilde bislenmeyle saglılga kavusuyor olmak tabiki basarırsın burda cocugu olanda var cok yogun calısanda
sadce biraz irade ve istek gerek ...

paylasım için tesekkurler canım..su gercekten cok faydalı bişe ama ben biraz abartıyorum maalesef..gunde 3 litreden asagı içmiyorum..yazın cogu gunlerde 5i buluyo( içtiğim su da keske mineralli bişe olsa keske...ama ihlasın su artıcısını taktırdık içinde herhangi bi mineralden eser yok maalesef..saf su içiyorum((

bu arada yeni bi hayat programına bakıyorum starda...ya gercekten yazık o insanlara ya..resmen acı cektiyorlar..muthiş bie nefis terbiyesi ama patlarlar bence yakında....karatayı tanıyabilselerdi keske...
herkese bol leptinli geceler:))

Son düzenleme:
bir soru sorcam demiştim.
yemek yerken şöyle bir psikolojiye giriyorum. öğünler arası 4 ve daha fazla olmalı ya yemeği acele yiyip aray daha da uzatim gibi hapur hupur götürüyorum bazen.
bazen de yavaş yavaş keyfini çıkarark yiyorum ama aklımın köşesinde hep bu var. aslında yavaş yemek daha iyi diyolar da siz böyle birşey düşünüyor musunuz?

iyi geceler hanımlar. yazdıklarınızı bir süredir ara ara okuyorum. ve canan hocanın kitaplarını okudum bu yüzden. çok beğendim. sizlerinde uyguladığını görünce cesaret geldi banada. çünkü nrmalde herhangi bir diyeti yapmakta başarısızım. canan hocanın diyetini iki hafta yaptım herşey güzeldi. ama ekmek yememek baya zor geliyor. bir aydır normal hayatıma yani herşeyi yiyen hayatıma devam ediyorum. ama karatay diyetine devam etmek istiyorum. ve sizlerin arasına katılmak istiyorum eğer izin verirseniz. belki aranızda olursam diyeti hemen bırakmam bir daha. hepinizi azminizden dolayı da tebrik ediyorum....

Kizlar oglusu uyutup temizlik yaptim sonra cikip alisveris yapip geldik. Aydasu tesekkurler guzel dileklerin icin, aynen oyle turkiyeye giden yeyip donuyor:) Bu arada aksama yemek yapmadim hala esim seyahatte die ama acikmaya baslicam gibi. 7 sonrasi cok gozum donmesin acliktan die 5 tane kofte yicem simdi. bugunluk hoscakalim kizlar. beyaz leblebi bu arada serbest mi ? bilgisi olan ?

Rica ederim. Canım zaten kilo da vermek istiyorsan 3 litreden aşağı içmemek gerekiyor:112:

Son düzenleme:

Canım veap yazmıştım dün sana görmemişsin. Beyaz leblebi bildiğim kadarıyla yasak. Menü bildirimlerimizde de yok. Ama kuru yemişler, kuru incir kayısı üzüm serbest onlardan yiyoruz.

Normal hızda yiyecekleri yeteri kadar çiğneyerek yemek en sağlıklısı canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…