nerdeyse 1 aydır günde 1 saat yürüyüş yapıyorum anca 2 kilo verdim oda tam kesin degil bazen 1 bazen 2 kilo fazla geldigim zamanlar oluyo ...kas kütlesi mi artıyo ki yaa :26:
Leylakım yürüyüşün yararlarını yazacağım sanırım sen de yüryüş yapıyorsun çoğumuz gibi okuyabilir misin canımiyiniyetlim ben cumadan beri tartılmadım artılardaydım cuma günü
bakalım yarın göreceğiz senin adına sevindim canım
ben birşey duydum bilmem doğrumu diyet döneminde sporda yapıyorsan zaman zaman kilo almalar olabilir
bu bize kas kütlemizin arttığını ifade eder diye umarım doğrudur
yoğurdumu mayalayayım sonra görüşürüz tatlım
oh kahve keyfide yapılmış afiyet olsuncanım resim eklicemde yüzümü kapatmayı bilmiyorum face e koydum ama buraya yüzüm açık koymak istemiyorum nasıl hangi programdan yapabilirim bi fikrin var mı
Destinam sen de bir bak canım yürüyüşün yararlarınanerdeyse 1 aydır günde 1 saat yürüyüş yapıyorum anca 2 kilo verdim oda tam kesin degil bazen 1 bazen 2 kilo fazla geldigim zamanlar oluyo ...kas kütlesi mi artıyo ki yaa :26:
Leylakım evet görümcen vardı di mi? gittiyse Allah kavuştursun canımslm kızlar nasılsınız,giremedim kaç gündür...geçmişi biraz atlamalı da olsa okudum
bu hafta kendimi süper hissediyorum,omega 3 ün bunda büyük etkisi var ve kesinlikle kilo vermeyi çok kolaylaştırıyoyarını çok merak ediyorum çoooookkkk
Neler yedim bu öğlen
2 adet lahmacun
3-4 adet taze sarımsak
1 adet taze soğan
Biraz marul
Biraz dereotu
1 bardak ayran
Üzerine tabiiisii Ş.siz Türk kahvemmm ohh misss
Sizlere de afiyet olsunnn
afiyet olsun canım bence çokta degil yediklerin ...fırında sıcak helva nasıl oluyo merak ettim :26:
Canım bir şey önereceğim ama bunun için daha önceki mesela 1 ay gibi ölçümlerin lazım var mı bilmiyorum.
Basen, bel ve kalçalarını bir ölçersen sıkılaştığını göreceksin aslında. Her gün 1 saat yürüyüşle bence sıkılaşmışsındır. Yoksa da istersen ölçüm yapıp bir yere not edip daha sonraki ölçümlerinle karşılaştırabilirsin daha motive eder ve farkındalık sağlar
Ben geçen yıl b fit e üye olmuştum. Emzirdiğimden yediklerimi çok kısıtlamamıştım bü yüzden kilo veremedim. Ama şimdiki ölçülerimi yakalamışım oradaki ölçümlerimi bulmuştum geçenlerde karşılaştırdım baktım.. Şimdiki kilo vermiş halimle o zamanki kilo verememiş halimin ölçüleri neredeyse aynıydı:112:
Hatunlar şimdi ikamet ettiğim yerde b fit filan yoook, nerdeee o geçen yılki yerimizdeydiOlsun ben de yürüyüş yapıyorum napıyim bari yürüyorum. Şimdi bfite gitme imkanım olsa bıngıl bıngıl olmazdım yahuuu
Sevgili Destinaaaa, belki ilgini çeker.günaydın iyim niyetlim
erkenciyiz bugün yineben 6 da kaltkım 7 de kahvaltımı yaptım
bugün ilk kez kahvaltıda kısır yedim çok canım çekti hemen uyduruktan bi kısır yaptım yedim ama agır geldi acayip şişirdi beyaa neyse anladımki sabah yenmicek
kızlar bugün 120. günüm ve hala 90 kiloyum çok şükür 4 ayda 15 kilo verdim (ben 16 hedefliyordumama olsun çok çok şükür ...durma dönemindeyim yada kaçamaklar çok pis yarıyo yada sanırım bünye bu kiloya alışmaya çalışıyor umarım bundan böyle kaçamaklar olmas ve ben 80 leride deviririm temmuz 1 de 79 u görmek istiyordum inşallah görürürm
arkadaşım merhaba ben yeni başladım ve kitabı okumadım sitedeki yorumlardan öğünümü düzenledim..yarın da kitabı alıcam da ..lahmacun yemişsin o da mı serbest
İyi pazarlar canım sana daHerkese iyi pazarlar,
canım bfite gittiğini yazmışsın, sanırım memnun kaldın. Bize yakın bfit var. Biraz kilo verdikten sonra ben de gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misin?
Sabah : 2 yum., 1 dilim peynir, salata, 6 zeytin, 1 ç.b. ceviz, 1 elma
Öğle: 1 kase kısır, 1 hurma, 7 fıstık
İyi pazarlar canım sana da
Bfitten çok memnun kalmıştım. Sıkıcı değildi, diğer bayanlarla sosyalleşmiş de oluyorsun. Anlatayım kısaca
Vücudun bölgelerini çalıştıran 8-9 alet var. Kollar, karın,bacaklar vb yarım saatlik program oluyor bir alette çalışıyorsun bir de platformda, sırayla, 3 tur yapıyorsun.
Daha sonra gevşeme çalışmaları ile giyin-soyun toplam 1 saatte sporunu tamamlamış oluyorsun. Spor yaparken hocalar hep başında oluyor..
Bunların dışında oryantel, plates gibi ücretsiz spor saatleri de var..
Yakınındaki bfite gidip bir gün deneme yapabiliyorsun ücretsiz oluyor bu da.. Çok memnun kaldım ben ama taşındığımız için gidemiyorum. Burada halk eğitimin spor dersi var saatlerim uymuyor süresi de uzun geliyor maalesef.
Canım bfit ve diyetle birlikte çok daha hzılı kilo verip sıkılaşırsın. Şimdi de başlayabilirsin sana yardımcı olurlar orada
Canım evet haftada bir kere lahmacun yemeye izin var bir tane ...
Ben 2. yi de mideme indirdimLahmacunun hamuru ince Canan hocamız sağlıklı olduğunu söylüyor bir de Konya yöresinin etli ekmeği serbest Nasıl bişeydir bilen var mı netten tarifine bi bakayım ben
nerdeyse 1 aydır günde 1 saat yürüyüş yapıyorum anca 2 kilo verdim oda tam kesin degil bazen 1 bazen 2 kilo fazla geldigim zamanlar oluyo ...kas kütlesi mi artıyo ki yaa :26:
slm kızlar nasılsınız,giremedim kaç gündür...geçmişi biraz atlamalı da olsa okudum
bu hafta kendimi süper hissediyorum,omega 3 ün bunda büyük etkisi var ve kesinlikle kilo vermeyi çok kolaylaştırıyoyarını çok merak ediyorum çoooookkkk
destinacım ıspanaklı krep tarifini tuttum.deneyeceğim
hoşgeldin tatlım özlettin kendini
sersumcum baklagil serbest kısır,mercimekli köfte ve çiğ köfteyide haftada bir komtrollü yiyrbilirsin
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?