Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 bardak kefir(ev yapımı)

1 saat tempolu yürüyüş
biberiye çayımı içiyorum şimdide

akşam menüyüde yazayım birazdan kalkıp yapayım

ev halkına ıspanaklı börek

bendenize kıymalı soğanlı ıspanak kavurması
salata
ketentohumlu yoğurt
yarını düşünüp böreğe el sürmemem lazım

çok sevindim bu haberesaol canım..böyle diyet yapınca ve sizlerle haberleşince insan daha bir motive oluyor..başarıcam başarıcam diyorum:))

neden başaramayasın
istikrarlı olmak lazım birde buradan ayrılma menülerini paylaş yalnış birşeyler varsa birbirimizi uyarıyoruz
zaman zaman iniş çıkşlar oluyor birbirimize destek oluyoruz

kolay gelsin hoşgeldin

çok hoş buldum teşekkür ederim..

teşekkür ederim arkadaşım kıyafetlerim 2 beden küçüldü çok şükür durmak yok yürüyüşe devam

saol canım valla benim sorunum sanırım psikolojik 90 da 6 yıl falan kaldım sanki 90 ın altına düşünce bi kaleyi feth edecekmişim gibi hissediyorum benim için büyük bi başarı olacak sonra 85 sınırı var ordada 3 yıl kadar kaldım bakalım diyete devam edip görecegim bulundugum yerde bi psikolog yok merkezede gidemem burda olsaydı kesin giderdim..eski büyük beden kıyafetlerimin çogunu daraltım ama hala daraltamadıgım kotlarım falan var bi garibe vereyim dicem nerden bulcam benim kaaa şişko garibi en iyisi küçültmek ... eşim söz verdi ideal kiloma düşünce gardrobumu tamamen yeniliyecek o zamana dek yeni bişey almak istemiyorum

iyim niyetlim dört yıldır konyada yaşıyorum etli ekmek hakkında bişey bilmiyomuşum sayende ögrendim etletmek mi deniyomuş :26: ben bu içi normal kıymayla hazırlayıp fırına yolluyorum onlar etli ekmegi yapıyolar burda çok meşhur gerçekten çok yiyor konyalılar bide ,haşhaşlı ekmek ,kısırla lahanayı,patatesi haşlayıp yufka ekmekle yemeyi, bulgur pilavı ve saç böreginide çok yiyorlar kısacası tahıl bol olunca karbonhitratı çok tüketiyolar bende ilk geldigimde hamur işini çok tükettim hiç olmadı yufka ekmek aldım dürdük dürdük yedik sonuş 105 kilo oldum bence çok yanlış çoooook ama her yerin bi kültürü var işte

bugün yediklerim

1.öğün:
2 yumurta
peynir
pastırma
domates
salatalık
zeytin
3 omega 3

2.öğün:
2 küçük yerli muz
biraz çağla

3.öğün:
1 kase mercimek çorbası
et sote
ısırgan otu kavurması(sarımsaklı yoğurtlu)

spor:bugün dinlenme günüm

Saat 17:00 itibarıyla yedim yemeğimi
3-4 kaşık nohut yemeği
ıspanak maydanoz ve de az tere
yarım kase keten tohumlu yoğurt
2 adet ceviz
dükkan kapandı hatunlaar

Yarın ki yemeklerimi yaptım bugünden çalışınca önceden yapmak gerekiyor. Güvecimdeeee k.başı etliii nohut yaptım, bir de mercimek çorbası. Yanına bahçemden köörpeciiikkk (sizi de özendireyim de ekin sizde Tam karataycı oldum ben )

Yemekten önce küçücük bahçemde biraz çalıştım. Bugün yürüyüş yoktu ama ev işi yaptım ve bahçede uğraştım biraz.

Öpüyorum hepinizi afiyet olsuuunn

Arkadaşlar bende karatayın 2 kitabı da var. Bir de taş devri kitabını almak istiyordumm kiii Sabah Gazetesi 19 kupona kitabı verecekmiş. Dünden itibaren gazete almaya başladım.
İlgilenen olursa hem gazete okumuş oluruz hem de kitabımız olur

leylak84 üm canım afiyet olsun sana.. Papadiyamın sesi soluğu çıkmıyor evet nerelerde acep görümcesi ile ilgileniyor zannımca
Senin görümcen gelmesin o zaman

Destinam bak etli ekmek de serbest kitapta yazıyor, ohhh senin benim gibi uğraşmana da gerek yokmuş fırıncıya verirsin hazır, arada yersin ne güzel

Canım iç anadolu karbonhidrat ağırlıklı besleniyor annemler geldiğinde perişan olduuum ben de. Yat kalk hamur işi ye...
Oralarda yeşillik pek yetişmiyor beslenme tarzları da ondan bu şekilde. Canım hedef kilona ulaşıncaaa kontrollu yersin. Saydıklarını -haşhaşlı ekmeği ve diğerlerini- hemen unutayııımmm sen de şimdilik

Son düzenleme:
sabah 11.00 : 1 domates-salatalık
peynir
8 zeytin ve 8 kayısı
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
2 bardak çay
bugün kahvaltımı geç yaptığım için 2 öğün yapıyorum..akşam yemeğimi daha yemedim ama büyük ihtimalle şunlar olcak

akşam: 4 adet köfte
tarhana çorbası
salata ve yoğurt

birde birşey sorcm bulgur yemek istesem ne kadar yiyebilrm ve haftada kaç kere?? :)

Afiyet olsun. Canım 8 tane kayısı biraz çok sanki.. zeytin yiyebilirsin tok tutuyor, kahvaltıda 10-15 kadar. Marul maydanoz tere domates salatalık da yiyebilirsin kahvaltımız kuvvetli olmalı. Yazı bekliyorum ben de biber salatalık ve yaz domatesleri için. Bahçemde yetiştireceğim dalından koparıp yiyeceğim inş. planım böle ama nasip bakalım..

Sarma ve dolmalarımızı bulgurla yapınca yiyebiliyoruz ama çok yemiyoruz. Bulgur pilavı serbest ama bir kaç kaşıkla yetiniyoruz kilo verene kadar böyle

leylak84 üm canım afiyet olsun sana.. Papadiyamın sesi soluğu çıkmıyor evet nerelerde acep görümcesi ile ilgileniyor zannımca
Senin görümcen gelmesin o zaman

sağol canım,sana da afiyet olsunpapadiyanın misafiri var sanırım fazla giremiyo birkaç gündür...

Akşam menüm
1tbk yoğurtlu bakla
bol salata
1 avuç kabak çekirdeği
afiyet olsun

Afiyet olsun canım.. Çok da hamaratsın, hem yarının yemekleri hem bahçe işleri..

Ben de temizlik yaptım.. Yoruldum ama ev de misss oldu.. :)

Pazar menümü yazıyorum kızlar..
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir, keçi peyniri ve örgü peynir
5 zeytin
Domates
4 ceviz.

Saat 17.00 gibi 1 küçük kase yoğurt
1 çar bardağı badem

Sanırım başka bişey yemem. Ya da çorba-salata gibi bişeyler yerim diye düşünüyorum..

Öptüm hepinizi

Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip edemdim canım annem bir süredir rahatsızdı en sonunda rahmi alındı bende onun yanındaydım Adanaya gitmiştim 5 gün yanında kaldım bakımıyla ilgilendim hastaneden eve çıkarttık iznim de kısıtlıydı malum meb. Ben de bayağı rahatsızlandım fena üşùtmüşüm elimi kaldıracak gücüm yoktu diyete uygun beslenemedim hala yemek yemeye takatim yok ama yarın nasipse spora ve diyete devam edeceğim bu diyete başladığımda 69 kiloydum 1ay 4 gùn sonra 64 kilodayım birazda geçmişi okuyacağım grşz arkadaşlar:)

Afiyet olsun canım.. Çok da hamaratsın, hem yarının yemekleri hem bahçe işleri..

Ben de temizlik yaptım.. Yoruldum ama ev de misss oldu.. :)

canım sağol bugün hamaratım galiba

Güle güle kirletin evinizi inş. Sana da afiyet olsun esubcum.
Sen öğretmendin sanırım, ne öğretmenisin sakıncası yoksa yazar mısın? Bayağı öğretmen var topicte

Esubcum akşam az yemişsin sanırım vücudun kıtlık moduna girersee deee kilo veremezsin.. Akşama bir de sebze ya da protein ekleseydin sanki iyi olurmuş gibi geldi. Ben 3 öğün yapıyorum. Erken kalktığım için, 3. öğünümü hafif tutuyorum Bence en azından çorba iç

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Bugün fazla İnternet'e giremedim ..
Bugünkü menüm
Sabah: peyniri omlet,1 küçük elma,biraz fındık ve bı fincan süt
Ogle birşey yemedim.
Aksam: 4 mercimek köftesi ve yanında bol salata ve bir portakal
Şimdilik bu kadar
Sevgiler

geçmiş olsun hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…