Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım annene ve sana geçmiş olsuun canım. Annen iyidir umarım.
Biz de ailecek hastayız, oğluşun ateşi var evde body ile halinden de pek memnun
Güzel de kilo vermişsin geri dönmen güzel haydi kalan kilolarımızı da birlikte verelim çabucak iyileş

En kısa sürede istediğin kiloya inersin inşallah.

Herkese iyi akşamlar,

son öğün : 2 kabak dolması, 1 enginar, yoğurt, 1/2 k.k. helva

bu havalar mahfediyor insanı.biz de geçen hafta ailecek yatak döşek olduk..ben hala tam atlatabilmiş değilim..size de geçmiş olsun..

tşk ederm cnm :) evet 8 kayısı banada çok gibi geldi yazınca :) sabah nasıl bir acıkmaysa..bende yazn köye gitmeyi düşünüyorum bahçemde herşey,yemede yanında yat

Eline sağlık canım , bugün ben de taze soğan ektim. Bakalım inşallah büyürler.

Bu arada bugün 45 dk. yürüdüm.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah annen en kısa sürede sağlığına kavuşur.

çok geçmiş olsun canım..ve tekrardan hoşgeldin :)

Saol arkadaşım sizede oğluşunada geçmiş olsun.Güzel moral veriyorsun kalan kilolarımızı da sağlıklı bir şekilde verip hedefimize ulaşırız .

Teşekkür ederim arkadaşım umarım herşey yüreğine göre olur.

Bugün 2 öğün yaptım kahvaltı geç olunca,yediklerim;

Saat 16.30

Kırmızı mercimek çorbası,köfte,nohut,yoğurt,turp

2 adet kuru incir içi cevizli

1 saat yürüyüş

Saol arkadaşım sizede oğluşunada geçmiş olsun.Güzel moral veriyorsun kalan kilolarımızı da sağlıklı bir şekilde verip hedefimize ulaşırız .
İnşallah canım sen de sağol
Fzgun canım büyürler hem de nasıl afiyetle yemek nasip etsin Allah
tşk ederm cnm :) evet 8 kayısı banada çok gibi geldi yazınca :) sabah nasıl bir acıkmaysa..bende yazn köye gitmeyi düşünüyorum bahçemde herşey,yemede yanında yat
Seninki daha iyiymiş herşey doğal lezzetli miss gibi şanslısın

bu havalar mahfediyor insanı.biz de geçen hafta ailecek yatak döşek olduk..ben hala tam atlatabilmiş değilim..size de geçmiş olsun..
Canım sağol sana da geçmiş olsun
En kısa sürede istediğin kiloya inersin inşallah.

Herkese iyi akşamlar,

son öğün : 2 kabak dolması, 1 enginar, yoğurt, 1/2 k.k. helva
afiyet olsuunn ama helva olmamış sankiii balıktan sonra canım

Afiyet olsun

Son düzenleme:

annene de sana da çok çok geçmiş olsun canım

ağız kokusu oldu 1 haftadandır bunun nedeni nedir acaba bide sarı ve beyaz leblebi yiyebilirmiyiz cvp için tşklerrr

Son düzenleme:
iyi akşamlarr canlarr

akşam yemeğim

1 tabak yeşil mercimek yemeği
marul salatası
yoğurt
1 avuç badem-fındık karışımı
2 hurma

bana gaz verin biraz lütfen...gayet iyi gidiyodum ama...nolduysa bu aralar canım herşeyi yemek istiyor ve tutamıyorum kendimi...yedikten sonra pişman oluyorum ama ne faydaaaaa... ooooffffffff ooooffffffff

bende bugun başlamış bulunmaktayımm.erkek arkadaşım ve annem en fazla br hafta sonra bırakcaksın dyorlar sadece 3 kilo vermek istiyorum umarım verebilirim.ne kadar zaman sonra tartılmam gerekiyor sizce ??

bugunkü menümü yazıyım

sabah:menemen,iki dilim peynir,2 dilim salam,5 zeytin.

öğlen: zeytintaglı tabagı yedim dışarıda biraz yanında avuç içi kadar ızgara tavuk ve ayran.

akşam: yer fıstıgı,2 ceviz,salatalık,domates ve lor peyniri.

bu saatten sonrada birşey yemem artık.

Geçmiş olsun arkadaşım, hem sana hem anneciğine..

Bu arada diyete dikkat edemesen de verdiğin kiloyu çok iyi korumuşsun

çooookk heyecanlıyımm :) yrnn tartıya çıkıcaz tam 21.günüm bugünnnn,inş gitmştir birşeylerrr yola devam etmem için motivveye ihtiyacım var gerçekten o kadar çok şeyi bıraktımkı 21.günümdeym ama ne ekmek yedm ne tatlı..bulgur bile yemedm ama yrn iyi bişeler çıkarsa bulguru hakettm :):):)

merhaba kızlar
akşam yediklerim
etli nohut
canım başka bişey istemedi
ama 3 tane kuru pastayı yedim
tamda yarın tartı günü yaa neyse yarın arkadaşımla
yürüyüşe başlıyoruz telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…