Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip edemdim canım annem bir süredir rahatsızdı en sonunda rahmi alındı bende onun yanındaydım Adanaya gitmiştim 5 gün yanında kaldım bakımıyla ilgilendim hastaneden eve çıkarttık iznim de kısıtlıydı malum meb. Ben de bayağı rahatsızlandım fena üşùtmüşüm elimi kaldıracak gücüm yoktu diyete uygun beslenemedim hala yemek yemeye takatim yok ama yarın nasipse spora ve diyete devam edeceğim bu diyete başladığımda 69 kiloydum 1ay 4 gùn sonra 64 kilodayım birazda geçmişi okuyacağım grşz arkadaşlar:)
teşekkür ederim arkadaşım kıyafetlerim 2 beden küçüldü çok şükür durmak yok yürüyüşe devam
saol canım valla benim sorunum sanırım psikolojik 90 da 6 yıl falan kaldım sanki 90 ın altına düşünce bi kaleyi feth edecekmişim gibi hissediyorum benim için büyük bi başarı olacak sonra 85 sınırı var ordada 3 yıl kadar kaldım bakalım diyete devam edip görecegim bulundugum yerde bi psikolog yok merkezede gidemem burda olsaydı kesin giderdim..eski büyük beden kıyafetlerimin çogunu daraltım ama hala daraltamadıgım kotlarım falan var bi garibe vereyim dicem nerden bulcam benim kaaa şişko garibi en iyisi küçültmek ...eşim söz verdi ideal kiloma düşünce gardrobumu tamamen yeniliyecek o zamana dek yeni bişey almak istemiyorum
iyim niyetlim dört yıldır konyada yaşıyorum etli ekmek hakkında bişey bilmiyomuşum sayende ögrendimetletmek mi deniyomuş :26: ben bu içi normal kıymayla hazırlayıp fırına yolluyorum onlar etli ekmegi yapıyolar burda çok meşhur gerçekten çok yiyor konyalılar bide ,haşhaşlı ekmek ,kısırla lahanayı,patatesi haşlayıp yufka ekmekle yemeyi, bulgur pilavı ve saç böreginide çok yiyorlar kısacası tahıl bol olunca karbonhitratı çok tüketiyolar bende ilk geldigimde hamur işini çok tükettim hiç olmadı yufka ekmek aldım dürdük dürdük yedik sonuş 105 kilo oldum bence çok yanlış çoooook ama her yerin bi kültürü var işte
Canım annene ve sana geçmiş olsuun canım. Annen iyidir umarım.
Biz de ailecek hastayız, oğluşun ateşi var evde body ile halinden de pek memnun
Güzel de kilo vermişsingeri dönmen güzel haydi kalan kilolarımızı da birlikte verelim çabucak iyileş
geçmiş olsun hoş geldin
Afiyet olsun. Canım 8 tane kayısı biraz çok sanki.. zeytin yiyebilirsin tok tutuyor, kahvaltıda 10-15 kadar. Marul maydanoz tere domates salatalık da yiyebilirsin kahvaltımız kuvvetli olmalı. Yazı bekliyorum ben de biber salatalık ve yaz domatesleri için. Bahçemde yetiştireceğim dalından koparıp yiyeceğim inş. planım böle ama nasip bakalım..
Sarma ve dolmalarımızı bulgurla yapınca yiyebiliyoruz ama çok yemiyoruz. Bulgur pilavı serbest ama bir kaç kaşıkla yetiniyoruz kilo verene kadar böyle
Saat 17:00 itibarıyla yedim yemeğimi
3-4 kaşık nohut yemeği
ıspanak maydanoz ve de az tere
yarım kase keten tohumlu yoğurt
2 adet ceviz
dükkan kapandı hatunlaar
Yarın ki yemeklerimi yaptım bugünden çalışınca önceden yapmak gerekiyor. Güvecimdeeee k.başı etliii nohut yaptım, bir de mercimek çorbası. Yanına bahçemden köörpeciiikkk (sizi de özendireyim de ekin sizdeTam karataycı oldum ben )
Yemekten önce küçücük bahçemde biraz çalıştım. Bugün yürüyüş yoktu ama ev işi yaptım ve bahçede uğraştım biraz.
Öpüyorum hepinizi afiyet olsuuunn
Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip edemdim canım annem bir süredir rahatsızdı en sonunda rahmi alındı bende onun yanındaydım Adanaya gitmiştim 5 gün yanında kaldım bakımıyla ilgilendim hastaneden eve çıkarttık iznim de kısıtlıydı malum meb. Ben de bayağı rahatsızlandım fena üşùtmüşüm elimi kaldıracak gücüm yoktu diyete uygun beslenemedim hala yemek yemeye takatim yok ama yarın nasipse spora ve diyete devam edeceğim bu diyete başladığımda 69 kiloydum 1ay 4 gùn sonra 64 kilodayım birazda geçmişi okuyacağım grşz arkadaşlar:)
Canım annene ve sana geçmiş olsuun canım. Annen iyidir umarım.
Biz de ailecek hastayız, oğluşun ateşi var evde body ile halinden de pek memnun
Güzel de kilo vermişsingeri dönmen güzel haydi kalan kilolarımızı da birlikte verelim çabucak iyileş
çok geçmiş olsun canım..ve tekrardan hoşgeldin :)
Eline sağlık canım, bugün ben de taze soğan ektim. Bakalım inşallah büyürler.
Bu arada bugün 45 dk. yürüdüm.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah annen en kısa sürede sağlığına kavuşur.
İnşallah canım sen de sağolSaol arkadaşım sizede oğluşunada geçmiş olsun.Güzel moral veriyorsun kalan kilolarımızı da sağlıklı bir şekilde verip hedefimize ulaşırız .
Fzgun canım büyürler hem de nasıl afiyetle yemek nasip etsin AllahEline sağlık canım, bugün ben de taze soğan ektim. Bakalım inşallah büyürler.
Bu arada bugün 45 dk. yürüdüm.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah annen en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Seninki daha iyiymiş herşey doğal lezzetli miss gibi şanslısıntşk ederm cnm :) evet 8 kayısı banada çok gibi geldi yazınca :) sabah nasıl bir acıkmaysa..bende yazn köye gitmeyi düşünüyorum bahçemde herşey,yemede yanında yat
Canım sağol sana da geçmişbu havalar mahfediyor insanı.biz de geçen hafta ailecek yatak döşek olduk..ben hala tam atlatabilmiş değilim..size de geçmiş olsun..
afiyet olsuunn ama helva olmamış sankiiiEn kısa sürede istediğin kiloya inersin inşallah.
Herkese iyi akşamlar,
son öğün : 2 kabak dolması, 1 enginar, yoğurt, 1/2 k.k. helva
Merhaba kızlar,
Bugün fazla İnternet'e giremedim ..
Bugünkü menüm
Sabah: peyniri omlet,1 küçük elma,biraz fındık ve bı fincan süt
Ogle birşey yemedim.
Aksam: 4 mercimek köftesi ve yanında bol salata ve bir portakal
Şimdilik bu kadar
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?