arkadaşlar bu akşam 7 den sonra hiçbirşey yememeye ayran da dahil mi..bugün ilk günüm olduğundan mıdır nedir çok aç hissediyorum kendimi yardııımmm
arkadaşlar bu akşam 7 den sonra hiçbirşey yememeye ayran da dahil mi..bugün ilk günüm olduğundan mıdır nedir çok aç hissediyorum kendimi yardııımmm
ayran süt çay içeblrsn cnmm..yeşil çay veya herhangi bir bitki çayıda tok hissetmene yardımcı olur
Sabah 10:30 - Klasik karatay kahvaltısı
Saat 14:30 - 1 portakal
Akşam 17:00 - 1 tabak kurufasülye, 4 kaşık keten tohumlu yoğurt
2 lt. su
30 dk yürüyüş.
canım çok sıkkın
sabah tartıya çıktım +600... valla öyle diyetin dışına çıktığım da söylenemez. niye böyle oluyo yaa, nerde yanlış yapıyorum
çok kötüyüm yaklaşık iki aydır bu diyete uymaya çalışıyorum ve 3 kilo bile veremedim. ayda 4-5 kilo verenler var
Ayran içebilirsin. Süt de içebilirsin canım..
yarın bi de kilo bildirimi var, boşa uğraşıyorum galiba..................
yarın bi de kilo bildirimi var, boşa uğraşıyorum galiba..................
Sabah 10:30 - Klasik karatay kahvaltısı
Saat 14:30 - 1 portakal
Akşam 17:00 - 1 tabak kurufasülye, 4 kaşık keten tohumlu yoğurt
2 lt. su
30 dk yürüyüş.
canım çok sıkkın
sabah tartıya çıktım +600... valla öyle diyetin dışına çıktığım da söylenemez. niye böyle oluyo yaa, nerde yanlış yapıyorum
çok kötüyüm yaklaşık iki aydır bu diyete uymaya çalışıyorum ve 3 kilo bile veremedim. ayda 4-5 kilo verenler var
ağız kokusu oldu 1 haftadandır bunun nedeni nedir acaba bide sarı ve beyaz leblebi yiyebilirmiyiz cvp için tşklerrr
bana gaz verin biraz lütfen...gayet iyi gidiyodum ama...nolduysa bu aralar canım herşeyi yemek istiyor ve tutamıyorum kendimi...yedikten sonra pişman oluyorum ama ne faydaaaaa... ooooffffffff ooooffffffff
bende bugun başlamış bulunmaktayımm.erkek arkadaşım ve annem en fazla br hafta sonra bırakcaksın dyorlarsadece 3 kilo vermek istiyorum umarım verebilirim.ne kadar zaman sonra tartılmam gerekiyor sizce ??
bugunkü menümü yazıyım
sabah:menemen,iki dilim peynir,2 dilim salam,5 zeytin.
öğlen: zeytintaglı tabagı yedim dışarıda biraz yanında avuç içi kadar ızgara tavuk ve ayran.
akşam: yer fıstıgı,2 ceviz,salatalık,domates ve lor peyniri.
bu saatten sonrada birşey yemem artık.
ağız kokusunu bilemiyorum ama leblebi yasak diye biliyorum.
kizlar disari ciktik bugun esimle sinir oldum. disarda etli ekmek yicektik tamam dedim sonra ben yemicem canim istemio dedi pizzaciya goturdu hamuru cok inceymis bir dilim yersin dedi. baktik kapali. hamburgercinin onune cekti inmem dedim. sonra benim ogle yemegi saatim gecti 1-2 saat aciktim cok. eve geldik. evde de birsey yok. ben yumurtayi kirdim domates biberle yedim:) sabah da 2 hadlanmis yumurta yemistim. yumurta cikacak yakinda icimden cok kotu oldum. esime de sinir oldum!
bu arada sorularim:
ispanakli krepden bahsediliyor. krep yeniyormu ?
sosisli yumurta yazdigini gormustum birinde, sosis, salam sucuk yeniyormu ? pastirmali yumurta serbest onu biliorum.
bir de dun beyaz leblebi sormustum galiba yok demisti iyiniyetli ama diger kizlarinda fikrini al demisti. yardimci olabilir misiniz arkadaslar?
canım ben oni unsuz yapardım bak tarifi vereyim ıspanakları dograyıp iyice sıkıyorum acı suyu gitmiş oluyo sonra ayrı bir kapta 2 yumurtayı çırpıyorum 1 kaşık yogurt ve azcım karbbonat ekliyorum bu karışıma ıspanaklarıda eklyip tavaya döküyorum kapagını kapatım kısık ateşte altnı ve üstünü püşiriyorum al sana ıspanaklı unsuz krep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?