Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar bu akşam 7 den sonra hiçbirşey yememeye ayran da dahil mi..bugün ilk günüm olduğundan mıdır nedir çok aç hissediyorum kendimi yardııımmm

Sabah 10:30 - Klasik karatay kahvaltısı

Saat 14:30 - 1 portakal

Akşam 17:00 - 1 tabak kurufasülye, 4 kaşık keten tohumlu yoğurt

2 lt. su
30 dk yürüyüş.

canım çok sıkkın
sabah tartıya çıktım +600... valla öyle diyetin dışına çıktığım da söylenemez. niye böyle oluyo yaa, nerde yanlış yapıyorum
çok kötüyüm yaklaşık iki aydır bu diyete uymaya çalışıyorum ve 3 kilo bile veremedim. ayda 4-5 kilo verenler var

arkadaşlar bu akşam 7 den sonra hiçbirşey yememeye ayran da dahil mi..bugün ilk günüm olduğundan mıdır nedir çok aç hissediyorum kendimi yardııımmm

ayran süt çay içeblrsn cnmm..yeşil çay veya herhangi bir bitki çayıda tok hissetmene yardımcı olur

merhaba arkadaşım, hayırlı olsun hoşgeldin...
akşam 8'e kadar yeme içme işini bitirmeye çalışıyoruz. saat 8'den sonra da acıkırsak tuzsuz ayran ya da süt içebiliyoruz...
kolay gelsin.

canım sıkma canını, tartılar arada oyun oynamak istiyorlar bize sanırım, durduk yere artı çıkabiliyor vücut da sonuçta alışmaya çalışıyo, tepki gösteriyor belki de, herkesin metabolizması farklı, dönem dönem farklı kilo vermeler oluyor. Sen moralini bozmadan devam et, az olsun kalıcı olsun verdiğin kilolar

yarın bi de kilo bildirimi var, boşa uğraşıyorum galiba..................

cnm boşa uğraşıyorum diye ümitsizlenme lütfen..ben senin kilonun kaç misliyim ve yola devam ediyorum..sende öyle yapmalısın,hepimiz başarıcaz ben buna inanıyorum bugn 21.günümm ve ilk defa bir diyeti bu kadar uzun süre yaptım.

Sıkma canını arkadaşım.. Az da olsa kilo vermek çok önemli.. İnşallah birden gider o zalim kilolar. Sonuçta kazanan biz olucaz

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bamya yemegı,2 kasık bulgur pılavı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a44446.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $a5118.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 50
bana gaz verin biraz lütfen...gayet iyi gidiyodum ama...nolduysa bu aralar canım herşeyi yemek istiyor ve tutamıyorum kendimi...yedikten sonra pişman oluyorum ama ne faydaaaaa... ooooffffffff ooooffffffff

canım istediğinde pişman olacağın aklına gelsin, burayı ve bizleri hatırla, vereceğin kiloları hatırla ve karataya devam et

kizlar disari ciktik bugun esimle sinir oldum. disarda etli ekmek yicektik tamam dedim sonra ben yemicem canim istemio dedi pizzaciya goturdu hamuru cok inceymis bir dilim yersin dedi. baktik kapali. hamburgercinin onune cekti inmem dedim. sonra benim ogle yemegi saatim gecti 1-2 saat aciktim cok. eve geldik. evde de birsey yok. ben yumurtayi kirdim domates biberle yedim:) sabah da 2 hadlanmis yumurta yemistim. yumurta cikacak yakinda icimden cok kotu oldum. esime de sinir oldum!
bu arada sorularim:

ispanakli krepden bahsediliyor. krep yeniyormu ?
sosisli yumurta yazdigini gormustum birinde, sosis, salam sucuk yeniyormu ? pastirmali yumurta serbest onu biliorum.
bir de dun beyaz leblebi sormustum galiba yok demisti iyiniyetli ama diger kizlarinda fikrini al demisti. yardimci olabilir misiniz arkadaslar?

hoşgeldin, bence bir hafta sonra tartılman iyi olur. 3 kilo nedirki çok rahat verirsin, sonrasında da koruma amaçlı karatayın temel kurallarını uygulamaya çalışırsan çok daha güzel olur kahvaltında kuru yemiş yersen daha güzel tok tutar seni. salam da işlenmiş ürün olduğu için yasak.

ağız kokusunu bilemiyorum ama leblebi yasak diye biliyorum.

zeynepberre agiz kokusunun nedeni icin hocamiz bol su icin die cevapliyor internette doktorsitesinde denk gelmsitim gecenlerde. bunu soran cok vardi. o da bol su tuketin demis. az su ictigimizde oluyor demek ki. bende anlamadim ama su icmeli demek ki.

kocalara biraz daha anlayış diliyorum, ben bekarım ya o yönden rahatım

canım destina tarifini vermişti, unsuz yapıyormuş krepi.
sosis, salam yasak, sucuk ev yapımı olabilir sadece.
leblebiyi ben de yasak diye biliyorum, kavrulmamış kuru yemiş yiyoruz sadece.

bak bu krep isini tuttum o halde ben unun yerini tutan birseyler oluyor ne de olsa.. ben tarifi aynen uygulayacagini dusunmustum bir an da o yuzden sasirdim... arada sicak helva falan da soylendi, bazen kafam karismiyor degil, yenilenlere...

herneyse aksam yemegi bildirimimi yapayim. aksam bes bucuk-alti gibi bir bucuk cevizli lahmacun yedim ve ayran ictim, tabi yaninda bol limon ve maydonoz...

Bugunu de saat yediye bile gelmeden, belki altibucuk gibi kapatmis oldum... Acikmamak guzel birsey vesselam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…