annene de sana da çok çok geçmiş olsun canım
cnm boşa uğraşıyorum diye ümitsizlenme lütfen..ben senin kilonun kaç misliyim ve yola devam ediyorum..sende öyle yapmalısın,hepimiz başarıcaz ben buna inanıyorum bugn 21.günümm ve ilk defa bir diyeti bu kadar uzun süre yaptım.
canım sıkma canını, tartılar arada oyun oynamak istiyorlar bize sanırım, durduk yere artı çıkabiliyorvücut da sonuçta alışmaya çalışıyo, tepki gösteriyor belki de, herkesin metabolizması farklı, dönem dönem farklı kilo vermeler oluyor. Sen moralini bozmadan devam et, az olsun kalıcı olsun verdiğin kilolar
kocalara biraz daha anlayış diliyorum, ben bekarım ya o yönden rahatım
canım destina tarifini vermişti, unsuz yapıyormuş krepi.
sosis, salam yasak, sucuk ev yapımı olabilir sadece.
leblebiyi ben de yasak diye biliyorum, kavrulmamış kuru yemiş yiyoruz sadece.
Nasılsınız
Dün evde değildim,giremedim.
Dün sabah klasik karatay kahvaltısı (SAAT 11)
Öğle:Avuç içi kadar peynirli gözleme(SAAT 16)
2 kaşık yğurtlu semiz otu salatası
2 kaşık zeytinyağlı bakla
2 kaşık patlcan yemeği
Yarım halley
Gece 9 gibi biraz yoğurt,birkaç ceviz ,badem
Bu sabah:1 yumurtalı omlet,peynir,zeytin,yeşillk,2 ceviz
Kızlar benim için Saphira'ya mesaj atar mısınız,listeye beni de eklesin
sakın öyle düşünme, pes etmek yok, devam
kizlar disari ciktik bugun esimle sinir oldum. disarda etli ekmek yicektik tamam dedim sonra ben yemicem canim istemio dedi pizzaciya goturdu hamuru cok inceymis bir dilim yersin dedi. baktik kapali. hamburgercinin onune cekti inmem dedim. sonra benim ogle yemegi saatim gecti 1-2 saat aciktim cok. eve geldik. evde de birsey yok. ben yumurtayi kirdim domates biberle yedim:) sabah da 2 hadlanmis yumurta yemistim. yumurta cikacak yakinda icimden cok kotu oldum. esime de sinir oldum!
bu arada sorularim:
ispanakli krepden bahsediliyor. krep yeniyormu ?
sosisli yumurta yazdigini gormustum birinde, sosis, salam sucuk yeniyormu ? pastirmali yumurta serbest onu biliorum.
bir de dun beyaz leblebi sormustum galiba yok demisti iyiniyetli ama diger kizlarinda fikrini al demisti. yardimci olabilir misiniz arkadaslar?
cok sağol canım yaa beni çok sevindirdin peki ben bildirimi nasıl yapacam
hani kopyala yapıştır yapıyorduk yaa omu tam olarak bilmiyorum
hemen 15.gün kahvaltımı yazayım
2 yumurta
5 zeytin
peynir
1 dilim çavdar ekmeği
kızlar sınav stresinden herhalde dünde kaçamak yapmıştım
hemen kendimi toparlamam lazım
bayanlar yarin ben de kapsuller kismina gecmek istiyorum. Yalniz bunlari gorebilecegim kan tahlilleri yaptirmadim hic, gidip yaptirmayi dusunuyorum ama hocanin dedigine gore buyuk bir olasilikla d vitamini degerlerim, omega 3 degerlerim falan dusuk cikacak normalden. Yalniz mesela d vitamini icin fazlasi zararli olmaz dedigini biliyorum hocanin, hadi onu aldim ictim falan ama degerlerimin ne duzeyde oldugunu bilmeden ihtiyacim var mi yok mu bilmeden omega 3 ve yaninda antioksidana baslamak dogru mu... ben hep korkmusumdur da hap almaktan, kimyasal sokmaktan vucuduma??? Fazla falan gelir maazallah:44:
canım istediğinde pişman olacağın aklına gelsin, burayı ve bizleri hatırla, vereceğin kiloları hatırla ve karataya devam et
Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip edemdim canım annem bir süredir rahatsızdı en sonunda rahmi alındı bende onun yanındaydım Adanaya gitmiştim 5 gün yanında kaldım bakımıyla ilgilendim hastaneden eve çıkarttık iznim de kısıtlıydı malum meb. Ben de bayağı rahatsızlandım fena üşùtmüşüm elimi kaldıracak gücüm yoktu diyete uygun beslenemedim hala yemek yemeye takatim yok ama yarın nasipse spora ve diyete devam edeceğim bu diyete başladığımda 69 kiloydum 1ay 4 gùn sonra 64 kilodayım birazda geçmişi okuyacağım grşz arkadaşlar:)
teşekkür ederim Nilüfer...cidden çok zor bi iş ya...yıllardır 'arkanıızdan ağlar denile denile' ekmeği hüplettik durduk...bir anda da ekmek bırakılmıyor ki...çocuklarıma ekmek yemelri konusunda kesinlikle baskı yapmıycam..
sen ne kadar sürede bu kiloyu verdin..ayrıca tebrik ederim seni..giden kilolarından dolayı...
tşklerrr.................ağız kokusunu bilemiyorum ama leblebi yasak diye biliyorum.
zeynepberre agiz kokusunun nedeni icin hocamiz bol su icin die cevapliyor internette doktorsitesinde denk gelmsitim gecenlerde. bunu soran cok vardi. o da bol su tuketin demis. az su ictigimizde oluyor demek ki. bende anlamadim ama su icmeli demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?