Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar omega3 kapsullerimi içmeyi unuttuğumu şimdi farkettim. Şimdi içsem olur mu? Yoksa yemeklerle mi içmek gerekiyor?

inşallah dediğin gibi olur canım, diyeti uygulamakta zorluk çekmiyorum, ben de ilk defa bu kadar uzun süre diyet yapıyorum.
gerçi buna ben diyet diyemiyorum artık yaşam biçimi gibi oldu.. ekmek yok şeker yok aburcubur yok ve aramıyorum da üstelik
ama işte sonuç görmek istiyorum ve olmayınca da çoook canım sıkılıyor...
cevap yazdığın için sağol, yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel, çok teşekkür ederim.

yalnız başıma olsam herhalde devam etmezdim bu sonuçtan sonra ama burada olmak çok güzel
moral verdiniz teşekkür ederim

tesekkurler cevabin icin canim . anlasildi beyaz leblebi yasak:) dun de taze bir paket almistim tuh! :))) hic acmayayim oyleyse. destinanin tarif bana biraz ispanakli yumurta gibi geldi:) yumurta, yogurt ispanak nasil olur kizlar oyle krep :)))

Attım canım, yarın erken saatte okur umarım

esin icin birsey diyemeyecegim ama sorularin hakkinda:
- ispanakli krep destinaa tarafindan anlatildigi gibi unsuz bir sekilde yapilirsa, icerigine baktiginda sen de goreceksin ki, zararli olmayacaktir.
-sosis salam sucuk gibi islem gormus urunler yenmemeli, bu sarkuteri urunleri arasindan saf, islem gormemis oldugu icin bir tek pastirma serbest, evet.
-ve beyaz leblebi de yenmemesi soylenenler arasinda... zaten normal diyetlerde de ekmek degisimidir beyaz leblebi

bayanlar yarin ben de kapsuller kismina gecmek istiyorum. Yalniz bunlari gorebilecegim kan tahlilleri yaptirmadim hic, gidip yaptirmayi dusunuyorum ama hocanin dedigine gore buyuk bir olasilikla d vitamini degerlerim, omega 3 degerlerim falan dusuk cikacak normalden. Yalniz mesela d vitamini icin fazlasi zararli olmaz dedigini biliyorum hocanin, hadi onu aldim ictim falan ama degerlerimin ne duzeyde oldugunu bilmeden ihtiyacim var mi yok mu bilmeden omega 3 ve yaninda antioksidana baslamak dogru mu... ben hep korkmusumdur da hap almaktan, kimyasal sokmaktan vucuduma??? Fazla falan gelir maazallah:44:

canım yarın bildirim yapanların mesajından da kopyalayıp kendi mesajını yazarken yapıştırıp ilgili kısımları değiştirip yapabilirsin, ya da aynen bildirimdekileri kopyalamadan kendin yazabilirsin

başlangıç kg
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo
fark
%fark
hedef kilo
boy
gibi bilgileri yazarsın.

arkadaşlar,

yarın tartıda güzel sonuçlar almanız dileklerimle bu akşamlık ayrılıyorum
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın

Bu arada Ulaşımız arkadaşıma ve annesine de çoook geçmiş olsun

papatyam bende vitamin dahi almak istem, hapin hicbir cesidini sewmwm. ama burdaki arkadaslar omega3 un ne kdr onemlli oldugunu solediler. hemde gunde 2-3 grm cok geldi bana ama yapicak bisey yok alicam gidip yarin. D vitaminine gelince, hocanin d vitamini hakkindaki dusuncelerini bilmiorum ama bende aylar once dr tahlillerimde hersey normal bir tek d vitamini eksik demyip vermisti. o ara aldim birkac ay biraktim sonra yine duzelmistir heralde die acaba devam etmeli mi ? d vitamininin onemi nedir bu diyette ?

canım istediğinde pişman olacağın aklına gelsin, burayı ve bizleri hatırla, vereceğin kiloları hatırla ve karataya devam et

teşekkür ederim Nilüfer...cidden çok zor bi iş ya...yıllardır 'arkanıızdan ağlar denile denile' ekmeği hüplettik durduk...bir anda da ekmek bırakılmıyor ki...çocuklarıma ekmek yemelri konusunda kesinlikle baskı yapmıycam..

sen ne kadar sürede bu kiloyu verdin..ayrıca tebrik ederim seni..giden kilolarından dolayı...

çok geçmiş olsun canım sana da annene de.

omega 3 haplarını mutlaka kullanıyormusunuz...

siteyle ilgili bişey sormak istiyorum ayrıca...yazdığım bir yazıyı forumu tekrar açtığımda nasıl takip edebiliyorum...her seferinda ana sayfaya girip diyet kısmını açıp bulmaya alışıyorum ama bulamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...

haklısın canım ama alışılıyor mutlaka, ben sabahları özellikle ekmeksiz yapamazdım kahvaltıyı, şimdi bayıla bayıla yapıyorum, üstelik öğlen o kadar geç acıkıyorum ki 2 ayı geçti ben başlayalı, bazen benim de kaçamaklarım oluyor yoksa daha iyi de verilebilir ama hemen toparlıyorum, çok hızlı kilo veremezdim aslında ama bu diyetle normale göre daha iyi veriyorum. sen de burayı takip et, etkisi çok oluyor

ben de herkese iyi geceler diliyorum..yarın pazartesi malum işşşş...sizle olmak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…