Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

soyle ki, omega 3 un onemini ben de cok iyi biliyorum da iste ben hep haplari aldik aldik tamam, nereye kadar, fazla olsa kotudur durumu bunda var mi onu merak ediyorum... Yalniz D vitamininin onemi sadece karatay hocanin demesi degil, genel bir kabul ve zaten hocanin kitaplarinda da mutlaka yer buluyor. Hocanin demesine gore D vitamini eksikligi varsa kilo verilemez. D vitaini cok onemli bir antioksidan ve bagisiklik sistemini de guclendiriyor. Kitaba gore ideal deger 50-100 ng/ml arasi olarak veriliyor. Yani cok onemli aslinda ve kitapta fazlasinin bir yan etkisi olmadigi soyleniyor. Antioksidan olarak kullanilabilecegini dusunuyorum ben :44:

arkadaşım sakın üzülme bende seninle aynı durumdayım. herkes veriyor da ben niye böleyim diye. evet benimde kaçamaklarım var ama ama öle oturup da tüm günümü yemeğe ayırmıyorum.düzenli spor yapıyor musun bilmiyorum ama ben düzenli yapmıyorum sanırım ondan veremiyorum kilolarımı.pes ediyorum zaman zaman sabah tekrar başlıyorum benim kahvaltıda öğlen yemeğinde sorunum yok ben geç yattığım için gece acıkıyorum .sanırım düzenli bir hayat tarzı da lazım.ben de 26/02/2012 de başladım kilom çizelgedeki gibi.bu hafta tartılmadık hala.ama destek olalım birbirimize sanırım stres verdirmiyor.kendine iyi bak. moralini yüksek tut.bende iyi değilim burada moral buluyorum.menün ve spor yapman çok güzel ..iyigeceler..
AEO

papatyma cok tesekkurler bilgilendirdigin icin bende kitaplari olmadigindan bilmiordum. deme k d vitaminini eksikliginde kilo verilemiyor?? cok sasirdimm inan. belki de onun da etkisi vardi bende. ama soledigim gibi, bir kac ay once tahlil sonuclarimda d vitamini eksik gerisi saglikli demisti dr. en iyisi ben hergun almyaa devam edeyim madem yan etkisi yok:)

aslinda kitaplarini da alip okusan, cok faydali bilgiler alirsin inan ve neyi nicin yaptigimizi da anlamis oluyoruz, hoca cidden cok aciklayici anlatmis herseyi. dedigim seyler kitaptan alinti tamamen yani, yanlis eksik birsey varsa arkadaslar da duzeltsin ve ya tamamlasinlar...

ben de yarin gidip omega 3 ve d vitamini almak planlarindayim... kolay gelsin hepimize :)

iyi aksamlar kızlar oglusu uyuttum bu aksam ki bildirimi mi yapayım,bugün 2 ögün yapabildim cünkü ancak ayvalıga 3 gibi indik sonra annemlerle pazara girdik filan derken aksam yemegim(18:35 bitti)
etli kuru fasulye
bulgur pilavı
yesil mercimek salatası
kücük kase yogurt
5 adet ceviz(1 cay bardagı)

Son düzenleme:
dün aksam arkadaslarla cay icmeye cıkmıstık havada cok güzeldi sadece masum bi gece olacaktı ki esler dediki hadi corba icmeye gidelim dedi cayları ictik ordan corba icmeye gittik ben tabi hic bir seye dokunmadım ama bizimkiler götürdü valla corbalar,lahmacunlar ,köfteler,patates kızartmaları havada ucustu ben oglusumun karnını doyurmakla mesgul oldum sadece ayran ictim bunlar gecenin 22:30 da oluyor bana da ısrar ettiler ama guleryuz yermi yemez tabi

Son düzenleme:
sabah (10:00)
peynir
zeytin
2 yum
sosis

akşam
1 porsiyon tavuk kanat
bol salata

ama kursta nes..fe içtim
misafir geldi onlar da yeni gitti yürüyemedim de
yani bugün pek iyi bi gün değildi
neyse yarın biraz fazla yürürüm artık
bu arada tartımın birbuçuk kilo falan fazla tarttığını öğrendim yani çok da önemli dğil ama ne de olsa ben kendimi biliyorum

ne demek canm bende tşk ederm :) aynen benmde yaşam biçimim haline geldi ve gerçekten mutluyum arada cnm tatlı istemiyorda değil hani ama kilo verdiğim zamanki halimi düşünüyoerum ve bu isteğim kayboluyor :)

bugün kendime spor konusunda tatil vermiştim evde temizlik yaptımm ama yinede dayanamadm akşam 2 miles yaptmm ve şmdide ütümü bitrdmmm 3 litreye yakında suyumu içmişimdir.ben sadece birşey sormak istiyorum omega 3n yararlarını biliyorumm ama ben bu zamana kadar hç kullanmadım.kullanmasam değişen birşey olrmu??

bu arada burası fena halde bağımlılık yaptı bende :) sizlerin neler yiyip içtiğinizi hep merak eder oldum..sizleri tanımasamdaaa çok seviyorummm
BOL LEPTİNLİ GECELERRR :):)

İyi geceler
,
1.öğün:
karatay kahvaltısı

2.öğün:
1 kase cacık
1 avuç yerfıstığı
15 tane kurudut
3,öğün:

1 kase tarhana çorbası
1 tabak haşlama et
3 kaşık bulgur pilavı
salata,hindiba

İyi geceler
,
1.öğün:
karatay kahvaltısı

2.öğün:
1 kase cacık
1 avuç yerfıstığı
15 tane kurudut
3,öğün:

1 kase tarhana çorbası
1 tabak haşlama et
3 kaşık bulgur pilavı
salata,hindiba

yarın görüşmek üzere

İyi dileklerin için çok sağol arkadaşım.

geçmişolsun canım

tesekkurler cevabin icin canim . anlasildi beyaz leblebi yasak:) dun de taze bir paket almistim tuh! :))) hic acmayayim oyleyse. destinanin tarif bana biraz ispanakli yumurta gibi geldi:) yumurta, yogurt ispanak nasil olur kizlar oyle krep :)))

karatay usulü krep
ıspanağım var yarın deneyeceğim

leptini kaçırmayalım herkese iyi geceler

dün kahvaltım
karatay kahvaltısı
öğle çorba.kabak yemeği,4 köfte yoğurt salata
akşam çorba kabak yemeği,salata
geç bildirdim ama kusura bakmayın.

bugün sabah
karatay kahvaltısı
öğle ciğer kavurma,salata,yoğurt
akşam çorba,kuru fasulye,yoğurt,salata,2kaşık bulgur pilavı

yarın 1 haftamı doldurmuş oluyorum.sabah tartıda ne çıkacak çok
merak ediyrum.İnşallah güzel sonuç çıkar.
Ayrıca bu diyeti evde 3 kişi yapıyoruz.
Eşim ve oğlum da aynı diyete devam ediyorlar.
Bakalım hangimiz daha çok kilo kaybetmiş olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…