- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
papatyam bende vitamin dahi almak istem, hapin hicbir cesidini sewmwm. ama burdaki arkadaslar omega3 un ne kdr onemlli oldugunu solediler. hemde gunde 2-3 grm cok geldi bana ama yapicak bisey yok alicam gidip yarin. D vitaminine gelince, hocanin d vitamini hakkindaki dusuncelerini bilmiorum ama bende aylar once dr tahlillerimde hersey normal bir tek d vitamini eksik demyip vermisti. o ara aldim birkac ay biraktim sonra yine duzelmistir heralde die acaba devam etmeli mi ? d vitamininin onemi nedir bu diyette ?
Sabah 10:30 - Klasik karatay kahvaltısı
Saat 14:30 - 1 portakal
Akşam 17:00 - 1 tabak kurufasülye, 4 kaşık keten tohumlu yoğurt
2 lt. su
30 dk yürüyüş.
canım çok sıkkın
sabah tartıya çıktım +600... valla öyle diyetin dışına çıktığım da söylenemez. niye böyle oluyo yaa, nerde yanlış yapıyorum
çok kötüyüm yaklaşık iki aydır bu diyete uymaya çalışıyorum ve 3 kilo bile veremedim. ayda 4-5 kilo verenler var
soyle ki, omega 3 un onemini ben de cok iyi biliyorum da iste ben hep haplari aldik aldik tamam, nereye kadar, fazla olsa kotudur durumu bunda var mi onu merak ediyorum... Yalniz D vitamininin onemi sadece karatay hocanin demesi degil, genel bir kabul ve zaten hocanin kitaplarinda da mutlaka yer buluyor. Hocanin demesine gore D vitamini eksikligi varsa kilo verilemez. D vitaini cok onemli bir antioksidan ve bagisiklik sistemini de guclendiriyor. Kitaba gore ideal deger 50-100 ng/ml arasi olarak veriliyor. Yani cok onemli aslinda ve kitapta fazlasinin bir yan etkisi olmadigi soyleniyor. Antioksidan olarak kullanilabilecegini dusunuyorum ben :44:
papatyma cok tesekkurler bilgilendirdigin icin bende kitaplari olmadigindan bilmiordum. deme k d vitaminini eksikliginde kilo verilemiyor?? cok sasirdimm inan. belki de onun da etkisi vardi bende. ama soledigim gibi, bir kac ay once tahlil sonuclarimda d vitamini eksik gerisi saglikli demisti dr. en iyisi ben hergun almyaa devam edeyim madem yan etkisi yok:)
inşallah dediğin gibi olur canım, diyeti uygulamakta zorluk çekmiyorum, ben de ilk defa bu kadar uzun süre diyet yapıyorum.
gerçi buna ben diyet diyemiyorum artık yaşam biçimi gibi oldu.. ekmek yok şeker yok aburcubur yok ve aramıyorum da üstelik
ama işte sonuç görmek istiyorum ve olmayınca da çoook canım sıkılıyor...
cevap yazdığın için sağol, yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel, çok teşekkür ederim.
İyi dileklerin için çok sağol arkadaşım.
tesekkurler cevabin icin canim . anlasildi beyaz leblebi yasak:) dun de taze bir paket almistim tuh! :))) hic acmayayim oyleyse. destinanin tarif bana biraz ispanakli yumurta gibi geldi:) yumurta, yogurt ispanak nasil olur kizlar oyle krep :)))
birşey daha sorcktm pardon :) bana tavsiyee edebileceğnzz omega 3 vaarmı ??
sitedeki arkadaşların çoğu marin.ap kullanıyor bende ondan kullanıyorum[/QUO]
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?