Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cevap verdiğin ve yardımcı olmaya çalıştığın için çok tşk ederm ama ynede seninki gibi yapamıyorum..yine benmki gibi oluyor.ben 100 den başladığımı göstersn istiyorum ama olmuyor :S

weight yap sıfreden sonrakı bölümü

cevap verdiğin ve yardımcı olmaya çalıştığın için çok tşk ederm ama ynede seninki gibi yapamıyorum..yine benmki gibi oluyor.ben 100 den başladığımı göstersn istiyorum ama olmuyor :S

sevgi-liebe arkadaşım eline koluna sağlık

durmak yok karataya devam

herkese bol leptinli geceler öptüüüüüm

Çok değil bence, yasak olmayan şeylerden doyana kadar yiyebilirsin. Bezelyeye dikkat etmek gerekiyor yalnız, glisemik indeksi yüksek çünkü.

arkadaşlar çizelgemi değiştirmeye çalışıyorum
ama birtürlü yapamadım öngörülen formattta değilmiş
lütfen yardım bu 3. yardım çağrım

Canım tickerfactory sitesinden yapıyorsan formatta sorun olmaması gerekiyor, ama bazı arkadaşlarda da o şekilde hata veriyordu ve bir türlü düzelmiyordu, profil ayarlarından kaynaklanıyordur belki.

kizlar sabah muz yedigim icin bakalim tok tutacak mi demistim, ama tokdum. oglen normalde yemem gereken saati 1 saat gecti hatta disarda oldugumdan. sonra eve geldim. somon, salata. bir de brokoli havuc hasladim yanina. havictan cok cok az yedim ama. zaten sewmem pek. aksama barbunya yapiorum simdi. ama benimki barbunyayi yemekten saymaz:) bu zeytinyagli asil yemek nerde der die yanina da firinda kabak patlican kirmizi biber izgara yaptim, karistirip domatesli sos sarimsakli yogurt yapicam. uff ekmekle ne giderdi bu :))) bu arada lavas aldim kizlar. haftada 1 yenebilir heralde ?? lahmacun niyetine olabilir mesela ne dersiniz?

Canım tickerfactory sitesinden yapıyorsan formatta sorun olmaması gerekiyor, ama bazı arkadaşlarda da o şekilde hata veriyordu ve bir türlü düzelmiyordu, profil ayarlarından kaynaklanıyordur belki.

canım evet ordan yapıyorum ama ben şunu anlamadım arkadaşlar imzanı at
ve url ile başlayanı kopyala yazmış ben bunları anlamadım bide
çizelgem değişti orda üstündeki yere kopyala yapıştır yaptım olmadı
bidaha deniycem bu arada cvp yazdığın için sağol canım

Kalkınca
1 bardak su

kahvaltı
1 küçük kase kabuklu yer fıstığı
2 kk yumurta
1 kk keçi peyniri çörek otu ilaveli
bir kaç sivri biber bir kaç dilim domates
1 günkurusu
2 omega 3 500 gr lık

akşam
1 tabak dolusu zyağlı kereviz
1 kase yoğurt
1 kase kabuklu yer fıstığı
omega 3 bitmiş yarın alırım

su 1.5 litre yatana kadar 2 2.5 olur

yürüyüs yapamadım soğuk ve çok yağmurluydu

Umarım bu gece nazlı leptin hepimizi ziyaret eder:)

Kizlar 55 Dakika yurudum gelding oh hafifledim giderken kendimi cok kilolu hissediyordum halbuki birde bir oldu bakalim bu hafta spor konusunda umitliyim

Lavaşı ben de düsünmüştüm. Lahmacun hamurundan bile ince:) Bi de ince hamurlu peynirli, pastırmalı ya da sebzeli pizza arada yenilebilir diye düşündüm. İzinli lahmacunla aynı kefeye koydum:)
Ne dersiniz hanımlar pizza ve lavaş yiyebilir miyiz ???? (sık değil tabi ki )

iyi geceler hanımlar
bugün evimi pir-ü pak eyledim koltuklarımı ve halımı yıkadım çok yoruldum ama mis gibi oldu evim
1 saat yürüdüm çok şükür karatayımada dört dörtlük uydum inşallah hep böyle gider

sabah
2 kk haşlamış yumurta
3 kaşık çökelekle çökelek salatası
1 avuç fındık
3 fincan çok açık çay

ögle
1 tabak etli nohut
1 bardak ayran
yeşillik

akşam
öglenin aynı

spor : 1 saat yürüyüş
su : 3 lt

geçmişe tam bakamadım ama çok yorgunum şimdi 3 mil lesli yapıp duş alıp yatıcam iyi geceler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…