Cnm Ben de lily den yapmak istedim cizelgeyi AMA hangi kodu koyacagimi bilemedim beceremedim sen biliyor musun?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w9ryVkO/weight.png
bunu yapıştır çizelgene sedtin yaptım canım
canım onu bilmiyorum ben :26: tickerfactoryden yapıyoruz biz, bir-iki sayfa önce iyiniyetli açıklamış tickerfactoryden nasıl yapılacağını ayrıntılı bir şekilde.
sağol cnm :) amaa bu seferde ön görülen formatta değildir diyor :S
kızlar yapadım bu tickerı pes ediyorum
canım adımları önceki mesajlarımda yazmıştım. Uygularsan olacaktır. Ben de ilkin bayağı uğraştımsavaşçıyımdır inat ettim yaptım
Sedtin yazdığım şekilde kendin dene istersen bi bakalım. Adım adım uygula olacak
Lavaşı ben de düsünmüştüm. Lahmacun hamurundan bile ince:) Bi de ince hamurlu peynirli, pastırmalı ya da sebzeli pizza arada yenilebilir diye düşündüm. İzinli lahmacunla aynı kefeye koydum:)
Ne dersiniz hanımlar pizza ve lavaş yiyebilir miyiz ???? (sık değil tabi ki )
kızlar bugün acayip bir gündü. sabah 7 de uyandım hastaneye gitmem gerekiyordu kafamın arkasındaki sert şişlik için. 7-7.30 arası 1 bardak süt, 1 küçük muz , biraz badem fındık yedim. hastanede sırada bi mide bulantısı bi baş dönmesi kendimi dışarı zor attım. biraz istifra edince kendime geldim ama tekrar döndüğümde sıram geçmişti. yine sıraya girdim aynı şekilde baş dönmesi bulantı. yine attım kendimi dışarı... oturdum ,bayaa sonra babam acile git dedi. acilden giriş yaptım. kan tahlili yaptı, bişey çıkmadı çok şükür. lenf bezi şişmesi sonucu beze atmış dedi. ilaçlarımı aldım eve geldim. çocukların 23 Nisan kıyafetlerini verecektim bi de evde tek başıma iyice kötü olacağımdan okula gitmeye karar verdim. karatay kahvaltısı yaptım 11-11.30 arası. sonra doğruu okula. okulda ölü gibiydimm. neyse sonunda evdeyimmm. o yüzden bildirim yapamadımm.tartılmak gelmedi akllıma can derdine düşünce ...(((
olduu cnm çok tşk ederm :))
canım adımları önceki mesajlarımda yazmıştım. Uygularsan olacaktır. Ben de ilkin bayağı uğraştımsavaşçıyımdır inat ettim yaptım
aynen uyguladım canım ama son anda url ile başalayıp url ile biten kutucuğu tümünü seçip kopyala
profildeki çizelgeye yapıştır dedim hata burda galiba burayı bidaha anlatırmısın
mutluluk aslinda kla yatiyor ama ben kitabi okumadigim icin soruyorum burda emin olamadiklarimi. lahmacunun haftada 1 serbest olmasinin nedeni mayasiz hamur olmasi galiba yaniliyor muyum? lavas mayali ama bilemedim incecik dedigin gibi kagit gibi yanii. pizza ise bence ayni mantikda lahmacunla. lahmacun yemek istemediginde incecik pizzalardan yenebilir bence. kizlar sizin fikirlerinizi de bekliyoruz
bu arada canim ogle yemegim sonrasi acaip abur cubur tatli cekti. kalkip sutlu turk kahvesi yaptim hemen yanina da kavrulmamis cig cekirdek buldum bugun ondan yedim 1 avuc ve 3 gun kurusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?