Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım onu bilmiyorum ben :26: tickerfactoryden yapıyoruz biz, bir-iki sayfa önce iyiniyetli açıklamış tickerfactoryden nasıl yapılacağını ayrıntılı bir şekilde.

yok cnm ticker factory i biliyorum da lily dekiler de bi hoşuma gitti heveslendim ondan sordum bilen varsa açıklarsa sevinirim yaparım sandımdı ama olmadı

mutluluk aslinda kla yatiyor ama ben kitabi okumadigim icin soruyorum burda emin olamadiklarimi. lahmacunun haftada 1 serbest olmasinin nedeni mayasiz hamur olmasi galiba yaniliyor muyum? lavas mayali ama bilemedim incecik dedigin gibi kagit gibi yanii. pizza ise bence ayni mantikda lahmacunla. lahmacun yemek istemediginde incecik pizzalardan yenebilir bence. kizlar sizin fikirlerinizi de bekliyoruz

bu arada canim ogle yemegim sonrasi acaip abur cubur tatli cekti. kalkip sutlu turk kahvesi yaptim hemen yanina da kavrulmamis cig cekirdek buldum bugun ondan yedim 1 avuc ve 3 gun kurusu.

çok geçmiş olsun canım

canım adımları önceki mesajlarımda yazmıştım. Uygularsan olacaktır. Ben de ilkin bayağı uğraştım savaşçıyımdır inat ettim yaptım

aynen uyguladım canım ama son anda url ile başalayıp url ile biten kutucuğu tümünü seçip kopyala
profildeki çizelgeye yapıştır dedim hata burda galiba burayı bidaha anlatırmısın

Kopyalaman gereken kısım son aşamada
Resimde bbCode yazan yerin en üstündeki http ile başlayan kodun tamamını kopyalayıp Kontrol Panelinizden Signatür Ayarlarınıza girip imza bölümüne yapıştırın ve imzayı kaydeti tıklayın.

ne kadar sürede ne kadar yol yürüyorsunuz? güleryüz sen de burdayken sorim dedim ben 55 dakikada yaklaşık 3.5 km yürüdüm nasıl olmalı :44:

idealistim çok geeçmiş olsun canım üşüttün mü ki iyi bak kendine bi tarhana çorbası falan içseydin midene iyi gelirdi bebegim yaa

bence pizza yenmemeli özellikle dışarda yapılanlar soslu ve o sosun içinde ne oldugu belli degil evde yapılırsada maya var içinde napcaz :26: o zaman pizzamızı evde yaparsak mayasız hamuru açıp teflon tencereye yerleştirecegiz üzerine accık rendelenmiş domates ve salça kaşırışımı sos sürebiliriz sonra istegimiz malzemeleri dilimleyip yerleştiririz tabi dogal ve işlenmemeiş mazemeler olmak koşuluyla sonra kapagını kapatıp kısık ateşte pişirecegiz ..yada pizza tavasındada yapılabilir benim yokhafta sonu teflonda yapayım berü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…