Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bu dediğin yerde 2 tane http ile başlayan yer var
bide benim kontrol panelimde signatür diye bişey yok
ben çok beceriksiz çıktım yaa

Listeyi nihayet görebildim. Sonuncuyum ama mutluyum yine de ve hepinizi tebrik ederim kızlar Karataycı olmak, hep birlikte olmak çoook güzell

Sevgi-liebe ellerine sağlık canım, liste için teşekkürler :)

Bu arada 10 dk dır liste ile alıntı yaparak cevaplamaya uğraşıyorum.. 101 adet grafik kullandınız, 100 olmalı gibisinden yazılar çıktı.. Bişeyleri sildim ama yok düzelmedi..
Ben de pes ettim..
Şimdi hemen geçmişi okumaya geçiyorum

alıntı yapmadan yorum yaz canım karakter fazla oluyor bende de oldu

ne kadar sürede ne kadar yol yürüyorsunuz? güleryüz sen de burdayken sorim dedim ben 55 dakikada yaklaşık 3.5 km yürüdüm nasıl olmalı :44:

iyi aksamlar arkadaslar kuzucum ben 5.1 hız ile 60 dk yürüyorum oda 5 km yapıyor yani 5km 5 hız ile yürüyorum spor hocalarıda hızın 4.7 ile 5.1 olmalı diyormus

Mantık yürütünce mantı da mayasız hamur 1 lahmacunun hamurundan bir tabak mantı çıkar.Ham kıymalı hem yoğurtlu hem sarımsaklı hem de üzerine tereyağlı ve de sağlıklı... Lahmacun haftada bir serbestse onun yerine mantı da tercih edilebilir diye düşünüyorum.Lahmacun verilmiş bir örnektir bence... onun yerine bu örneğe uygun başka yiyecekleri de diyete ilave edebilmeliyiz.Bazı örneklere takılıp kalıyoruz gibi geliyor. Karatay diyetinin özünü tam anlarsak listelere takılı kalmamıza gerek kalmaz kendi listelerimizi kendimiz oluşturabiliriz. Finalde zaten hoca da günde 5 km yürü her şey ye diyor..
Ne dersiniz hanımlar???

sevgi-liebe arkadasım ellerine saglık liste icin bütün herkesi kutluyorum azim ve kararlılıkları icin kilo veren vermeyen herkes tebrik ediyorum durmak yok karataya devam

öglen(14:00 bitti)
pırasa kavurması köy yumurtalı
karısık salata
1 cay bardagı fındık
dünden kalan yesil mercimek salatası yarım kase

aksam yemegim(19:00bitti)
yarım kase sarımsaklı tarhana corbası
marullu,yesil soganlı,köy yumurtalı salata
bulgurlu,etli dolma cesitleri(kabak dolması,kuru patlıcan dolması,ebe gümeci dolması,yaprak sarması)
1 kase ev yapımı yogurt

spor:60 dk dısarda sahil kenarında denize karsı yürüyüs tempolu (11:00-12:00)

su:2 litre,3 cay bardagı cay,1 adet sade türk kahvesi

Son düzenleme:

zaten lahmacun da bir nev i türk usulu pizza...Mayasız hamuru lahmacun hamuru gibi incecik açıp üzerini rendelenmiş dometesle ıslatıp dilediğimiz işlenmemiş malzeme ve sebzeleri bi de rendelenmiş taze kaşari ilave ettik mi lahmacun gibi sağlıklı mis gibi pizza:)

bu akşam ki yemeğim
çorba,pırasa yemeği,kuru fasulye
salata ve yogurt
yarım bardak kadar fıstık 3 tane badem çağlası
herkese iyi geceler

Demek ki yavas yuruyormusum biraz hizlanmam lazim AMA bugun anCnemle telefonda konusarak yurudum o da etkiledi Mesela onceki gun yarim saatte 2.5km yurumustum cok da yavas degil ama bakalim

Agzim sulandi simdiye kadar sende gordugum en guzel menu.tam benlik.yarin usenmezsem yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…