Kopyalaman gereken kısım son aşamada
Resimde bbCode yazan yerin en üstündeki http ile başlayan kodun tamamını kopyalayıp Kontrol Panelinizden Signatür Ayarlarınıza girip imza bölümüne yapıştırın ve imzayı kaydeti tıklayın.
umarım şimdi cevap gelir ? merak ettim çünkü acaba boşa mı yürüdüm çok yavaşsa aklıma takıldı
canım bu dediğin yerde 2 tane http ile başlayan yer var
bide benim kontrol panelimde signatür diye bişey yok
ben çok beceriksiz çıktım yaa[/QUOT
http ile başlayan png ile biten olacak canım
kontrol panelindeki çizelge kısmına yapıitıracaksın.
alıntı yapmadan yorum yaz canım karakter fazla oluyor bende de olduBu arada 10 dk dır liste ile alıntı yaparak cevaplamaya uğraşıyorum.. 101 adet grafik kullandınız, 100 olmalı gibisinden yazılar çıktı.. Bişeyleri sildim ama yok düzelmedi..
Ben de pes ettim..
Şimdi hemen geçmişi okumaya geçiyorum
ne kadar sürede ne kadar yol yürüyorsunuz? güleryüz sen de burdayken sorim dedim ben 55 dakikada yaklaşık 3.5 km yürüdüm nasıl olmalı :44:
mutluluk aslinda kla yatiyor ama ben kitabi okumadigim icin soruyorum burda emin olamadiklarimi. lahmacunun haftada 1 serbest olmasinin nedeni mayasiz hamur olmasi galiba yaniliyor muyum? lavas mayali ama bilemedim incecik dedigin gibi kagit gibi yanii. pizza ise bence ayni mantikda lahmacunla. lahmacun yemek istemediginde incecik pizzalardan yenebilir bence. kizlar sizin fikirlerinizi de bekliyoruz
bu arada canim ogle yemegim sonrasi acaip abur cubur tatli cekti. kalkip sutlu turk kahvesi yaptim hemen yanina da kavrulmamis cig cekirdek buldum bugun ondan yedim 1 avuc ve 3 gun kurusu.
idealistim çok geeçmiş olsun canım üşüttün mü ki iyi bak kendine bi tarhana çorbası falan içseydin midene iyi gelirdi bebegim yaa
bence pizza yenmemeli özellikle dışarda yapılanlar soslu ve o sosun içinde ne oldugu belli degil evde yapılırsada maya var içinde napcaz :26: o zaman pizzamızı evde yaparsak mayasız hamuru açıp teflon tencereye yerleştirecegiz üzerine accık rendelenmiş domates ve salça kaşırışımı sos sürebiliriz sonra istegimiz malzemeleri dilimleyip yerleştiririz tabi dogal ve işlenmemeiş mazemeler olmak koşuluylasonra kapagını kapatıp kısık ateşte pişirecegiz ..yada pizza tavasındada yapılabilir benim yok hafta sonu teflonda yapayım berü
öglen(14:00 bitti)
pırasa kavurması köy yumurtalı
karısık salata
1 cay bardagı fındık
dünden kalan yesil mercimek salatası yarım kase
Eki Görüntüle 386601
aksam yemegim(19:00bitti)
yarım kase sarımsaklı tarhana corbası
marullu,yesil soganlı,köy yumurtalı salata
bulgurlu,etli dolma cesitleri(kabak dolması,kuru patlıcan dolması,ebe gümeci dolması,yaprak sarması)
1 kase ev yapımı yogurt
Eki Görüntüle 386610
spor:60 dk dısarda sahil kenarında denize karsı yürüyüs tempolu (11:00-12:00)
su:2 litre,3 cay bardagı cay,1 adet sade türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?