Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) sulu kofte salata ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
Gunaydin iyi niyetlim,bir biz ayaktayiz galiba,hatta ben dersteyim..menulerin cok guzel canim,cok hamaratsin sen ya massallah:))bende menumu yazam hemen: 3 tane koy yumurtasi..yesillik..3 kupa cay...3 tane omega-3... 1 cay bardaa findik.. Peynir.... Domates... 1 tane demir hapi( doktor werdiydi). Herkese afiyet olsun ve herkesin gunu guzel gecsin...ha bu arada dun 20 dakka yurumustum,gece yatmadan dayanamadim,35 dakka daha yurudum,yani 3 km..surekli yuruyom ama gobegimin ustundeki futbol topum hep benle beraber,terk edemedi beni bi turlu(
kızlar bugün acayip bir gündü. sabah 7 de uyandım hastaneye gitmem gerekiyordu kafamın arkasındaki sert şişlik için. 7-7.30 arası 1 bardak süt, 1 küçük muz , biraz badem fındık yedim. hastanede sırada bi mide bulantısı bi baş dönmesi kendimi dışarı zor attım. biraz istifra edince kendime geldim ama tekrar döndüğümde sıram geçmişti. yine sıraya girdim aynı şekilde baş dönmesi bulantı. yine attım kendimi dışarı... oturdum ,bayaa sonra babam acile git dedi. acilden giriş yaptım. kan tahlili yaptı, bişey çıkmadı çok şükür. lenf bezi şişmesi sonucu beze atmış dedi. ilaçlarımı aldım eve geldim. çocukların 23 Nisan kıyafetlerini verecektim bi de evde tek başıma iyice kötü olacağımdan okula gitmeye karar verdim. karatay kahvaltısı yaptım 11-11.30 arası. sonra doğruu okula. okulda ölü gibiydimm. neyse sonunda evdeyimmm. o yüzden bildirim yapamadımm.tartılmak gelmedi akllıma can derdine düşünce ...(((
ben varım cnm bende bu sabah 96.8 çıktım 100.1dm normalde 19 martta başladım.galiba ben çok yavaş veriyorum..moralim bozuldu ya
kızlar bugün acayip bir gündü. sabah 7 de uyandım hastaneye gitmem gerekiyordu kafamın arkasındaki sert şişlik için. 7-7.30 arası 1 bardak süt, 1 küçük muz , biraz badem fındık yedim. hastanede sırada bi mide bulantısı bi baş dönmesi kendimi dışarı zor attım. biraz istifra edince kendime geldim ama tekrar döndüğümde sıram geçmişti. yine sıraya girdim aynı şekilde baş dönmesi bulantı. yine attım kendimi dışarı... oturdum ,bayaa sonra babam acile git dedi. acilden giriş yaptım. kan tahlili yaptı, bişey çıkmadı çok şükür. lenf bezi şişmesi sonucu beze atmış dedi. ilaçlarımı aldım eve geldim. çocukların 23 Nisan kıyafetlerini verecektim bi de evde tek başıma iyice kötü olacağımdan okula gitmeye karar verdim. karatay kahvaltısı yaptım 11-11.30 arası. sonra doğruu okula. okulda ölü gibiydimm. neyse sonunda evdeyimmm. o yüzden bildirim yapamadımm.tartılmak gelmedi akllıma can derdine düşünce ...(((
gunaydın arkadaslar bu sabah guzel bır kahvaltı yaptım hemen arz edeyım
Eki Görüntüle 386744 Eki Görüntüle 386745
domates
salatalık
zeytın
peynır
k.tohumu
omeha3
fındık
kasarlı yumurta
cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?