Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karatay a devam. Inanılır gibi değil. çok ufak kaçamaklarla beraber karatay a gerçekten devam. şaşıyorum kendime. Yuppiii. Bir de kilo vermiş olursam süper olur.

günaydın kısceler
1.öğün 07.25
7 adet zeytın
1avuc beyaz peynır
ınce dılım kasar peynırı
2dılım domates saalatalık
buyuk bardakta çay

Kahvaltıda yediklerim:

1. Kalkınca 1 adet kuru kayısı ve su
2. 2 haşlanmış köy yımırtası
3. 3 adet çeri
4. yarım salatalık
5. 4 adet ç.li siyah üzüm
6. tulum ve kaşar peyniri
7. Biraz dereotu
8. finduk
9. 2 adet omega 3 kapsül

e yeter değil mi

Gününüz aydın olsun gönlünüzdekiler gerçekleşsin öpüyorum hepinizi güzellerrr

Gunaydin iyi niyetlim,bir biz ayaktayiz galiba,hatta ben dersteyim..menulerin cok guzel canim,cok hamaratsin sen ya massallah:))bende menumu yazam hemen: 3 tane koy yumurtasi..yesillik..3 kupa cay...3 tane omega-3... 1 cay bardaa findik.. Peynir.... Domates... 1 tane demir hapi( doktor werdiydi). Herkese afiyet olsun ve herkesin gunu guzel gecsin...ha bu arada dun 20 dakka yurumustum,gece yatmadan dayanamadim,35 dakka daha yurudum,yani 3 km..surekli yuruyom ama gobegimin ustundeki futbol topum hep benle beraber,terk edemedi beni bi turlu(

merhaba gul

birsey soracagim. porsiyonlarin kuculdu mu? Sanki eskisine nazaran daha az yiyorsun. Dogru muyum???

Kızlar uzun zamandır yazamadım ama sizi izliyorum....

Bu arada 3 ay oldu 83,7 ile başladığım karataya buu gün itibariyle 77,3 olarak devam ediyorum.

Yaşaşın karatay...
Aslında son 1 aydır fazlaca kaçak yaptım bunu hem tartıda gördüm hemde bedenim artık şekerli ve unlu şeyler yediğim zaman bana hiç
görmediğim şekilde tepki veriyor ve bir kaç gün toparlanamıyorum.( yorgunluk, halsizlik, sürekli aç hissetme, baygınlık , dikkat eksikliği....vb.)
Bu nedenle artık hayatımdan şeker ve şekerli yiyecekleri ve unlu herşeyi
pirinci , şekerli içecekleri pasta börek herşey bitti artık. Bende bildirim yaparak yeni den başlamak istiyorum.

Bu arada haftada 3 gün spora devam ediyorum. Hiç bırakmadan ....ve gül ün dediği gibi tonla suu yoksa gitmiyor kilolar.(Sanırımm işin mantığını çözmek)

Sabah kahvaltım 07:30

2 yumurta kayısı kıv.
2 omega 3
4 yeşil zeytin
peynir.
2 gün kurusu kayısı
ceviz
çay

Sağol canım sana da günaydın ve iyi dersler afiye olsun...
Sporunu da yapıyorsun ohh ne güzel göbeğin möbeğin kalmaz böyle gidersen yakında

Günaydın hanımlar..yine yağmurlu bir günle merhaba herkese..

Sabah menüm;
1 muz
1 haşlanmış yumurta
peynir,kaşar,zeytin,domates,salatalık
şekersiz çay
ceviz ve gün kurusu
2 adet omega 3 kapsül

Sabah beraber kahvaltı yaptığımız arkadaşımın ekmek yemiyor musun die şaşkınlıkla sorması..

CANIM çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah...

ben varım cnm bende bu sabah 96.8 çıktım 100.1dm normalde 19 martta başladım.galiba ben çok yavaş veriyorum..moralim bozuldu ya

canım başlayalı 3 hafta olmuş ve 3,3 kilo vermişsin .haftada 1 kilo az mı sence?
İnşallah banada nasip olur haftada 1 kilo vermek ben gr.gr. verdiğim için

canım cok gecmıs olsun((acıl sıfalar dılerım

Merhaba Bayanlar;

Çok Güneşli bir gün olmasa da bugünün benim için güzel bir başlangıç olacağını düşünüyorum.

Karatay diyetine önce annem başladı.Annem irade olarak gerçekten örnek alınası bir insandır.Hayatı boyunca sabah yürüyüşlerini bırakmadı, hiç bir zaman yemekte de aşırıya kaçtığını görmemişimdir.Sonuç olarak Karatay Diyeti ile de 1.5 ayda tam 6 kilo verdi.

Ben de ise durum biraz farklı fit bir annenin ''yüzün çok güzel ama biraz kilo vermelisin'' etiketli kızıyım:)).Uzun süre spor yaptım, akapunktur diyetisyenler maalesef 1. aydan sonra motivasyon gidiyor.İnsan salmaya başlıyor yine kendini.

Ben Karatay Diyetini bir biyolog olarak inceledim ve gerçekten yararlı olacağına inanıyorum.Bende başladım çünkü son bir yılda yaklaşık 8 kilo aldım uzun zamandır da 60 ları görememekteyim.

Ama bu sefer farklı bir motivasyondayım.HAYAT BOYU SAĞLIKLI YAŞAM derdindeyim.Adım adım yapmaya çalışıyorum herşeyi.

1.Çayda şekeri bıraktım ki bu benim için mucize
2.Ekmeği sabah dahil kestim.
3.Tatlıyı kestim.(ama hergün 2-2.5 litre tarçınlı su içiyorum tatlı sevenlere tavsiye ederim gerçekten tatlı canınız çekmiyor.u da gerekli
4.Kutu içecekleri kesinlikle kestim.
5.Arabamı almayı bıraktım olabildiğince yürüyorum dün gecede yemekten sonra yürüdüm.
6.Sigarayı özellikle azalttım yavaş yavaş bırakabilmek için ki bence kilo verebilmek için bu da gerekli .vücudun gerekli oksijeni alması lazım.

Şu an çizelgeyi ekleyemedim ama

boy:1.67 cm
kilo:81 kg
hedef:60 kg
Tam anlamıyla bir haftadır yapıyorum ara öğünleri bende çok aşırı acıkmadıkça kaldırdım.Sonuçları göreceğiz bakalım:)
not:çizelgeyi eklemek istiyorum ama ?nasıl ekleyeceğim?

gunaydın arkadaslar bu sabah guzel bır kahvaltı yaptım hemen arz edeyım

domates
salatalık
zeytın
peynır
k.tohumu
omeha3
fındık
kasarlı yumurta
cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…