Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin kızlar ,
2 saat çalıştım , Evimdeyim.
Kahvaltım:
2 yumurta dan ve 1 domates den ve minicik bir peynir den yapılmış hızlı omlet , kabuklu fıstık ve bir bardak süt

HOS GELDİNNNN

AL SANA TİCKERR LÜTFEN YAPAMADIM DİMEEEEEE

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wQKx6E3/weight.png

günaydın canlarım nasılsınız ben kendimle savaşıyorum dün akşamdan bu yana. akşam gittiğim misafirlikte yapılan börek kokuları hala burnumda uzunnnn zamandır sac böreği yememiştim bide arkadaş eve paket yapıp yolladı eşim yesin diye çok zor tuttum kendimi sabah yememek için.ama çok şükür yemeden kurtardım akşam patatesli sıkma börek,ıspanaklı saç böreği ve sütlü irmik tatlısına hayır dedim
bu sabah:
1 bardak süt
1 tane muz
1 avuç fındık
2 kuru incir
omega-3mü içmeyi unutmuşum :18: öğlene artık

hoşgeldin arkadaşım burası çok etkili oluyor birbirimize çok iyi destek oluyoruz .inşallah bir an önce kurtuluruz yağlardan

sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kayısı 2 hurma az badem

sabah enerjim çok iyiydi ama şuan çok bitkin hissediyorum
artık hal,il sezai yi dinliyorum ondanmı yoksa havadanmı bilmem
akşam eşimin kuzeni bizdeydi.onu eve bırakırken 20 dak yürüdük.
amaaaan eşimi yürütmek çok zor yahu ben yolu uzatmaya çalıştıkça o beni eve doğru çekiştirdi.
dün bana diyorki 5 kilo daha versen sen beni boşarsın yahu
yok yok artık verme yeter diyor
ayyy nasıl hoşuma gidiyor.yok kocaaam dedim boşarmıyım ben seni
muhahaha.
bu hafta 8-4 çalışıyor yani 4buçukta evde o yüzden iş çıkışı hemen eve gidiyorum hiç yürümüyorum
malum bankacı olunca zaten çıkış çok erken olmayii

hoşgeldin canım.umarım istediğin kiloya ulaşırsın.burada hergün menülerini paylaş neler doğru neler yanlış söyleriz sana.burda olmak gerçekten çok güzel hep birlikte kurtulacaz bu kilolardan yaşasın karatay....

Benim fazlalığım tam 20 kilo.Karatay diyeti yapan arkadaşlarla böyle bir grup oluştursak.Bende Biyolog olarak bildiğim doğru ve yanlışlar konusunda yardımcı olmaya çalışsam nasıl olur acep?

hımm bu arada link için teşekkür ederim de nasıl ekliyeceğim profilime ?( sorma demişsiniz ama :))

Walla herkez çok sıcak çok teşekkür ederim:))

BU SABAHKİ MENÜMÜ YAZAYIM:
tereyağında peynirli yumurta
10 zeytin
3 gün kurusu
1 kuru erik
biraz tuzsuz fıstık+ceviz

şimdiye kadar yarım lt.su içtim.bu hafta asla kaçamak yapmamam lazım çünkü geçen hafta kötüydü benim için yani bol kaçamaklı bir haftaydı.ama pazar günü önceden olmayan 2 pantalonumu denedim ve yaşasın oldular o kadar çok sevindim ki anlatamam..eşime diyorum hadi kurtuldun masraftan gülüyor.ama daha ne masaraflar yapacak bilmiyo çünkü zamanla elimdekilerin hiç biri olmıcak çünkü ben zayıflayacağım....

canım neden ayrı bi grup oluşturmaya çalışıyosun ki zaten herkesin amacı burda karatayla kilo vermek ama 5 kg ama 10 ,ama 20-30-50kg. herkesin farklı.herkes bildiklerini burada paylaşıyor ,sen de bildiklerini burada paylaşabilirsin ayrı bi yere ihtiyaç yok ....

günaydınnn canlar
kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
ceviz
tere-maydonoz
3 günkurusu
omega 3lerim
1,5 litre suyumuda içtim

bugün arkadaşa gideceğim umarım bana uygun birşeyler vardır
yağmur çok şiddetli yağmazsa yürüyerek gideyim diyorum

Yani şöyle düşündüm aslında 20 kilo yaklaşık 6 aylık bir bir motivasyon.Yani biraz daha zor ve kilit dönemleri olan bir süreç.Peki burada nasıl yapıyorsunuz örneğin her pazartesi tartılıyor muyuz? Yada her gün yediklerimizi yazıyor muyuz?

Bu arada bilmiyorum ikinci kitabı okudun mu ama ikinci kitapta kadınlar klubüne üye olan bir bayanın mektubu var Canan Karatay hocaya.

oooo süper olur .bizimde sana soracağımız bir sürü şey olacaktır.
başka grup kurmaya gerek yok tabiki zaten bu grup bu nedenle kuruldu

Son düzenleme:
Nasılsınız

Dün akşamdan başlayayım menü bildirimine

Dün 1 saat yürüyüş
Akşam yemeği:Mercimek çorbası,fasulye piyazı(haşlanmış yumurtalı)

Bu sabah:

45 dakika yürüyüş
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta,8 zeytin,domates,peynir,maydanoz

Öğlen evde olmayacağım,inşallah karataya uygun şeyler vardır,şimdilik hoşçakalın

gunaydın herkeseee..bu sabah uyandım caymaya ço meyilli bir şekilde sonra dedim hadi bir tartılıyım.62.7 dim 2 gü önce bugun 61.8 :)))) çok mutlu oldum su kaybı bile olsa 61 i görmek beni tekrar motive etti.sormuştum yine sorucam kızlar verilen kiloları nasıl koruycağımız hakkında bilginiz varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…