Agzim sulandi simdiye kadar sende gordugum en guzel menu.tam benlik.yarin usenmezsem yapim
gunaydın arkadaslar bu sabah guzel bır kahvaltı yaptım hemen arz edeyım
Eki Görüntüle 386744 Eki Görüntüle 386745
domates
salatalık
zeytın
peynır
k.tohumu
omeha3
fındık
kasarlı yumurta
cay
canım neden ayrı bi grup oluşturmaya çalışıyosun ki zaten herkesin amacı burda karatayla kilo vermek ama 5 kg ama 10 ,ama 20-30-50kg. herkesin farklı.herkes bildiklerini burada paylaşıyor ,sen de bildiklerini burada paylaşabilirsin ayrı bi yere ihtiyaç yok ....[/QUOT
ya canım bu arada her yediklerimizi yazıp pazartesileri tartılıyor muyuz acaba?
Yani şöyle düşündüm aslında 20 kilo yaklaşık 6 aylık bir bir motivasyon.Yani biraz daha zor ve kilit dönemleri olan bir süreç.Peki burada nasıl yapıyorsunuz örneğin her pazartesi tartılıyor muyuz? Yada her gün yediklerimizi yazıyor muyuz?
Bu arada bilmiyorum ikinci kitabı okudun mu ama ikinci kitapta kadınlar klubüne üye olan bir bayanın mektubu var Canan Karatay hocaya.
sende benden geri kalmıyon bakıyomdaaaprofilim ayarlarına gir orda ticker kısmına yapıştır
Bu arada ben de bugünkü menüyü yazıyorum
Sabah:
YEŞİL ÇAY ŞEKERSİZ
PEYNİRLİ, MAYDANOZLU 2 YUMURTA İLE YAPILAN OMLET.
PEYNİR
3 ADET ZEYTİN
AVUÇ İÇİ KADAR KAVRULMAMIŞ BADEM, FINDIK, CEVİZ.
Sabah ancak bu kadar yiyebiliyorum.
Öğlende çalıştığım halde evden getiriyorum artık annem sağ olsun yapıyor yağsız yemeklerinden.(köfte-mercimek yemeği)
Akşam da bu arada 50 dak yürüdüm yemekten sonra.
ayrıca araba evin önünde yatıyor yine bir 1 saat de gün içerisinde yürüyorum.
canım ilk sayfayı oku.detaylı bilgiler orda.evet her pazartesi tartılıyoruz kilo bildirimi yapıyoruz ve hergünde menülerimizi paylaşıyoruz ve buna göre doğru ve yanlışlarımızı öğreniyoruz.sende eğer istersen 2 haftalık bildirimden sonra saphiraya mesaj atıp listeye girebilrsin...kolay gelsin...
sende benden geri kalmıyon bakıyomdaaa
caanım yapmıssın. ben bakamadım ama inan canım ticker güzel oliy isteyene ben yada diğer arkadslar yardımcı oluyoruz ve eksik yada fazla yapıstırıyor bir türlü olmuyo o zamanda fenalık basıyo bana sen 1 seferde yaptın eferimm sanaa
Bu arada forumda en çok kilo veren kimdir kaç kilo vermiştir acaba bilgi var mı?
arkadaşlar ticker ımı değiştirirken öncekini de kaybettim
sabahtan beri uğraşıyorum en son kısımda bi hata yapıyorum galiba http ile başlayıp
png ile biten yeri kopyala yapıştır yapıyorum hata veriyorum
neden olabilir acaba
Bildirim:19/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 69.5kg Bu hafta:68.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:50.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
Tam bir mucize kutlarım sizi.
Bir şey sormak istiyorum size acaba kaçamaklar oldu mu bu süreçte yada kilo verme de durma oldu mu?yoksa hep aynı mı devam ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?