Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Agzim sulandi simdiye kadar sende gordugum en guzel menu.tam benlik.yarin usenmezsem yapim

canım günaydın inşallah bugün sende yaparsın annemlere geldigim belli oluyor galiba ben de 4 aydır sarma yememiştim annem sagolsun 1 haftanın tadını cıkarayım bari

kahvaltın süper olmus arkadasım bayıldım valla afiyet olsun göbek yapmasınbende ne zamandır sahanda yapmıyorum cünkü kilolu dönemlerimde sahanda ekmekle yerdim bana onu hatırlattıgı icin yapamıyorum genelde rafadan ya da lop seklinde yapıyorum

Bu arada ben de bugünkü menüyü yazıyorum

Sabah:

YEŞİL ÇAY ŞEKERSİZ
PEYNİRLİ, MAYDANOZLU 2 YUMURTA İLE YAPILAN OMLET.
PEYNİR
3 ADET ZEYTİN
AVUÇ İÇİ KADAR KAVRULMAMIŞ BADEM, FINDIK, CEVİZ.

Sabah ancak bu kadar yiyebiliyorum.

Öğlende çalıştığım halde evden getiriyorum artık annem sağ olsun yapıyor yağsız yemeklerinden.(köfte-mercimek yemeği)
Akşam da bu arada 50 dak yürüdüm yemekten sonra.
ayrıca araba evin önünde yatıyor yine bir 1 saat de gün içerisinde yürüyorum.

dısarısı yagmurlu ancak 20 dk yürüyüse dayanabildim birde asırı poyraz var sanki kıs geri geldi hemen düzelir inş.:2::2::2:

2 tane yum
2 tane çeri domates
6 tane zaytin
bi kaç dal roka
tulum peyniri-ezine peyniri (pek yemezdim ama beğendim bugün)
2 tane omega3
şimdilik 1lt su
yeşil çay demliyorum

gece 1 saate yakın yürüdüm ya sanki sabah daha tok uyandım alakası var mı bilmem bi de daha enerjikim

canım ilk sayfayı oku.detaylı bilgiler orda.evet her pazartesi tartılıyoruz kilo bildirimi yapıyoruz ve hergünde menülerimizi paylaşıyoruz ve buna göre doğru ve yanlışlarımızı öğreniyoruz.sende eğer istersen 2 haftalık bildirimden sonra saphiraya mesaj atıp listeye girebilrsin...kolay gelsin...

günaydın kızlar
kahvaltım bitti şimdi çayımı içiyorum
2 incir 1 kayısı
tereyağda yumurta
1ç.b badem fındık
5zeytin az peynir
1 kapsül omega 3

profilim ayarlarına gir orda ticker kısmına yapıştır
sende benden geri kalmıyon bakıyomdaaa

caanım yapmıssın. ben bakamadım ama inan canım ticker güzel oliy isteyene ben yada diğer arkadslar yardımcı oluyoruz ve eksik yada fazla yapıstırıyor bir türlü olmuyo o zamanda fenalık basıyo bana sen 1 seferde yaptın eferimm sanaa

Çok teşekkür ederim :))

O vakit başladık demektir.Ten rengi pantolonların mini şort ve eteklerin sıkıntısız bir yazın hayalini kurmaya:)

eferim o zaman bana:)) teşekkür ederim sana da yardımcı olduğunun için :))

arkadaşlar ticker ımı değiştirirken öncekini de kaybettim
sabahtan beri uğraşıyorum en son kısımda bi hata yapıyorum galiba http ile başlayıp
png ile biten yeri kopyala yapıştır yapıyorum hata veriyorum
neden olabilir acaba

niye olmuyor bilmem ama kesin yanlıs bis iyapıyorsun bebemm ben yapıp yapıstırıyorum cuk diye oluyor söle tekrar yapıverem

Tam bir mucize kutlarım sizi.
Bir şey sormak istiyorum size acaba kaçamaklar oldu mu bu süreçte yada kilo verme de durma oldu mu?yoksa hep aynı mı devam ettiniz?

Tam bir mucize kutlarım sizi.
Bir şey sormak istiyorum size acaba kaçamaklar oldu mu bu süreçte yada kilo verme de durma oldu mu?yoksa hep aynı mı devam ettiniz?

ben cevap veriyim hep aynı devam etti karlı istikrarlı sıfır kaçamakmsjlrına bak onlar bile hep aynı gercekten mükemmel biri

slm kızlarrrr,
kahvaltım:
1 yumurta 1 domates 1 salatalık 5 zeytın biraz beyaz peynır 3 k.incir 1/2 fındık

öğle yemeğim:
1 kepçe sehriye çorbası, salata ve haşlanmış tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…