niye olmuyor bilmem ama kesin yanlıs bis iyapıyorsun bebemm ben yapıp yapıstırıyorum cuk diye oluyor söle tekrar yapıverem
sonunda yanlış yeri kopyalama yapmışım ilgin
için sağol pepeticim
Arkadaşlarım birkaç kere sordum cevap alamadım (ama ben şişko mu kalıyım... zayıflamıyım mı :)))...Ben omega 3 ve d vitamini kullanmıyorum..Siz günde kaç tane omega3 hapı alıyosunuz...artı aldığınız d vitamininin miktarını ve ismini yazarmısınız... LÜÜÜTTTFFEEEEEEEEENNNNN...
canım ben carlson omega 3 likit kullanıyorum, günde 5 ml yani bi tatlı kaşığı kadar, likit olanlar kapsül şeklinde olanlara göre daha çok epa ve dha içerir, biliyosunuz önemli olan kaç gr olduğu değil içindeki epa ve dha nın kaç mg olduğu
d vitamini olarakta beslenme ve metabolizma uzmanı prof ahmet aydının tavsiyesi iki ayda bir dvit ampüldür, ağzıdan alınacak, bunu doktorun kendi sitesindende araştırabilir sitesinde ziyaretçi defterinde de sorabilirsin, beslenme bülteni diye arat çıkar
Arkadaşlarım birkaç kere sordum cevap alamadım (ama ben şişko mu kalıyım... zayıflamıyım mı :)))...Ben omega 3 ve d vitamini kullanmıyorum..Siz günde kaç tane omega3 hapı alıyosunuz...artı aldığınız d vitamininin miktarını ve ismini yazarmısınız... LÜÜÜTTTFFEEEEEEEEENNNNN...
canım ben günde 3 tane omega 3 alıyorum ama 4 tane alan arkadaşlar da var mg ına göre...d vitaminini de kış aylarında 2 ayda bir alıyorum ben.ucuz da bişey,1 ampülü 2tl falan....
2.öğünüm;
1 kase tarhana corbasi ve minik bir kase yogurtlu brokoli .
1 buçuk saat yürüdüm.
Şimdilik bu kadar .
Kolay gelsin herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?