Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

3 ceri domates
10 zeytin
avucici kadar peynir
kuzukulagı,maydonoz
1 cay bardagı ceviz
1 adet salatalık
2 adet köy yumurtası
1 adet kayısı,6 adet cekirdekli üzüm
7 adet cagla badem
omega3 2 kapsül

merhaba hanımlar..yeni gelenlere hoş geldin diyorum öncelikle..kaçamaksız bir şekilde tez elden hedeflerinize ulaşırsınız inşallah..

öğle:
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak sebze türlü
yoğurt

henüz 1 lt olmadı içtiğim su..

öğlen:
2 yumurtadan tereyağlı omlet
1 domates 1 salatalık yeşillikten oluşan tulum peyniri salatası
sabah unuttuğum omega-3lerim
bol bol su

2.öğünüm;
1 kase tarhana corbasi ve minik bir kase yogurtlu brokoli .
1 buçuk saat yürüdüm.
Şimdilik bu kadar .
Kolay gelsin herkeze

2.öğün 12.30
mercımek corba
1 tavuk but
1çatal tel kadayıf
incecik dilim çavdar ekmegi:26:

Yarım porsiyona yakın bulgur pilavı
3 adet köfte
1 bardak ayran
marul
Fıstık biraz 3-4 fındık 3 kadar antep fıstığı
Herkese afiyet olsun

Hayırlarım:
Saat 10.30 gibi ikram edilen kurabiyeler ve fındık fıstıklar (tabağı aldım bi güzel eve getirdim) öğleyin yidim
Gazlı içecek

Akşama da ikram var bakalım yine yemem ben herhalde çok da canım istemiyor

kolay gelsin hanımlar,

kilo veremeyen arkadaşlar kitaptaki, kilo vermeye engel olan gizli ajanlar bölümünü okudular mı acaba

özellikle d vitamini ve demir eksikliği önemli bir neden gibi görünüyor, biliyosunuz ülkemizde kadınların en çok eksikliğini yaşadığı vitaminler bunlar

Arkadaşlarım birkaç kere sordum cevap alamadım (ama ben şişko mu kalıyım... zayıflamıyım mı :)))...Ben omega 3 ve d vitamini kullanmıyorum..Siz günde kaç tane omega3 hapı alıyosunuz...artı aldığınız d vitamininin miktarını ve ismini yazarmısınız... LÜÜÜTTTFFEEEEEEEEENNNNN...

canım ben carlson omega 3 likit kullanıyorum, günde 5 ml yani bi tatlı kaşığı kadar, likit olanlar kapsül şeklinde olanlara göre daha çok epa ve dha içerir, biliyosunuz önemli olan kaç gr olduğu değil içindeki epa ve dha nın kaç mg olduğu

d vitamini olarakta beslenme ve metabolizma uzmanı prof ahmet aydının tavsiyesi iki ayda bir dvit ampüldür, ağzıdan alınacak, bunu doktorun kendi sitesindende araştırabilir sitesinde ziyaretçi defterinde de sorabilirsin, beslenme bülteni diye arat çıkar

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar, beslenme bülteninde Türkiye'de ekmeklere "Sağlığa Zararlıdır" ibaresi yazılmalı diye bi makale var okumanızı tavsiye ederim

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...hemen bakıyorum..

fIRINDA KARNIBAHARKarnıbaharları çiçek çiçek kopararak tuzlu suda haşlayın . Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri güzelce karıştırın . Haşlanan karnıbaharları hazırladığınız bu sosa batırıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Ya da karnıbaharları fırın tepsisine dizip üzerine sosu da dökebilirsiniz. Üzerine 1-2 parça katıyağ koyup, 200 C 20 dak kadar fırında pişirin. Fırından almadan önce kaşarları üzerine dökün . Kaşarlar eriyip kızarınca fırından çıkarın . Afiyet olsun .
1 küçük boy karnıbahar
1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber
kaşar peyniri rendesi

canım ben günde 3 tane omega 3 alıyorum ama 4 tane alan arkadaşlar da var mg ına göre...d vitaminini de kış aylarında 2 ayda bir alıyorum ben.ucuz da bişey,1 ampülü 2tl falan....

2.öğünüm;
1 kase tarhana corbasi ve minik bir kase yogurtlu brokoli .
1 buçuk saat yürüdüm.
Şimdilik bu kadar .
Kolay gelsin herkeze

Iki tane mercimek koftesi yedim :) unutmadan yazim dedim :) Simdik te yesil cayimi iciyorum.

Arkadaslar size cok kolay kalorisi az ve yagsiz bir corba tarifi vermek istiyorum.
Az once aksam icin yaptim.
Sizlerde begenir ve umarim ki evleriniz de yaparsiniz.

SÜTLÜ ÇORBA
malzemelerim:
2 su bardagi sut,
1 su bardagi su (ben brokolinin suyunu ziyan etmemek icin brokolinin suyunu kullandim.Isteyen et tavuk et suyu sebze suyu da kullanabilir.)
(istege gore; bir havuc ve bir kac cicek brokoli)
tuz

yapilisi: 2 su bardagi sutu ve 1 bardak suyu bir tenceyere alin , Ocaginizi orta atese alin. Sutu ve suyu kaynayana kadar pisirin. Kaynadigin da icine rendelenmis havucunuzu ve bir iki cicek brokoli nizi ve goz karari tuzunuzu atin 10 dakika kisik ateste pisirin.

10 dakika sonra yagsiz unsuz pirincsiz corbamiz hazir !
Afiyet seker olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…