Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba kızlar,

Evde yapılmış Anne köftesi 4 adet , yine evde yapılmış mercimek yemeği 1 adet elma.

Bu arada omega 3 kapsül ne kadar fark ettiriyor gerçekten deneyimleyen var mı acaba?

merhaba kızlar,

evde yapılmış anne köftesi 4 adet , yine evde yapılmış mercimek yemeği 1 adet elma.

Bu arada omega 3 kapsül ne kadar fark ettiriyor gerçekten deneyimleyen var mı acaba?

canım benim omega-3 o kadar cok farkettiriyoki anlatamam sana...ben gunde 2 kapsul yani 1000 mg alıyodum ama ogun aralarındaki 4 saat gecmek bilmiyodu..şimdi 4 e cıkardım yani gunde 2000 mg alıyorum iki gundur ve inanırmısın hiiiç acıkmıyorum...bugun mesela saat 7 bucukta kahvaltımı bitirdim..şimdi saat 4 bucuk ve hala ac değilim...saat 5 gibi de aksam yemegımı yani 2. Ogunumu yiycem...sen düşün işte gerisini..kolay gelsin canım:)

hayır yaaaaa(((((( benim o kadar fazlam yok mesela..3-4 kilo bişi.. Ben sizin yazdıklarınızdan ve diğerler arkadaslarımdan mahrum kalamam(((
burda yazılanlar herkes için gecerli... Bu karatay oyle bi mucizeki, ideal kiloya ulastıgında kilo verdirmiyo zaten...artık koruyo yani kilonu....bence
gerek yok:)))

Akşama evde olmayacağım. Yukarıdaki hafif tarifi yaptım -beşamelli tarifte daha çok un var o ağır oluyor sanki- bir de y.mercimek yemeği yaptım yarına yemeksiz kalmayayım.
Hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz bakalım davetten nasıl dönecceğim:26:

karısık ot kavurması (1 adet köy yumurtalı)
yazdan kurutulmus fasuye kavurması(yogurt sarımsaklı)
1 cay bardagı fındık
4 yaprak marul,2 adet taze sogan

köpüklü türk kahvesi(sade)

canım sen cok guzel kilo vermişşin ama omege ve d vitamini ile bence cosarsın:))) omega-3 ü 3-4 kapsul alıyorum ben..d vitamini takviye almıyorum,cunku guneşli havada yurumek kadar etkili bi başka d vitamini yok...bide doktor demir hapı verdiydi daa yeni onu kullanmaya başladım... Ama sen omegayı mutlaka al canım,kolay gelsin:)

iyi niyetlim burda paylaşılan butun yemek tariflerini kaydediyorum bi klasore...seninkini de hemmen aldım...cok saol canım:)

Kızlar bi tarif de ben veriyim
malzemeler
yarım cay bardaa limon
biraz kus bası et(kuzu yada koyun daha iyi)
cok az un
yarım kase yogurt
tereyag ve kırmızı biber

yapılışı
etleri duduklude iyice haşlıyoruz ve daha sonra suyunu suzuyoruz ama suyunu asla dokmuyoruz
o suyu başka bi tencereye koyup terbiyeyi yavas yavas ustune dokuyoruz...terbiye su sekilde limon,yogurt,unu karıstırıyoruz
kaynayınca etleri de ekleyip bi 5 dakka daha kaynatıyoruz..
Daha sonra kırmızı biberle erittiğimiz tereyağını ustune dokuyoruz..
Afiyet bal olsun..

1. Ogunumu yazdıydım

2. Ogunum

mantarlı tavuk sote(mantar,tavuk gogsu,kekik,tereyag,yeşil biber,sogan,sarımsak,kimyon)
salata
cacık

herkese afiyet olsun,leptin olsun:)

Merhaba kızlar,Bu arada omega 3 kapsül ne kadar fark ettiriyor gerçekten deneyimleyen var mı acaba?

bana omega 3 ün acayip faydası var,mesela onu aldığım zamanlarda ruh halim çok sakin oluyo,depresif ruh halimden eser kalmıyobir de onu almadığım zamanlarda kilo vermem yavaşlıyo.omega 3 aldığımda daha hızlı kilo veriyorum ben....

kızlar leblebi yiyebiliyormuyduk ??

leblebi yasak malesef

arkadaşlar ben her gün omega 3 ten 2 kapsül alıyorum. az mı alıyorum.
birde karatay ile gerçekten bir süre sonra miden kabul etmiyor yemeğı zaten.belki bunun sebebi omega3 olabilir mi kızlar. ne dersiniz.

bugün yediklerim

1.öğün:
2 rafadan yumurta
1 küçük muz
domates
salatalık
peynir
zeytin
3 omega 3

2.öğün:
biraz yoğurt
1 elma

2.öğün:dünkünün aynısı
1 tabak patlıcan musakka
az bulgur pilavı
yarım kase yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

Öğlen yemeği:

Zeytinyağlı kereviz
Kırmızı fasulyeli yeşil salata
1 kaşık pancar salatası
2 adet kara lahana sarması(pirinçli)
Yarım dilim tavuk göğsü

Yemediklerim;Kek,börek,baklava

Dönüşte eve yürüyerek geldim,hafif yağmur vardı,hava çok güzeldi.40 dakika yürüdüm,bugün 2.yürüyüş.

menüm

Sabah(7:30) - kuruyemişsiz karatay kahvaltısı ( evde kalmamış da)

Öğlen (12:00) - çökelek salatası
1 avuç badem (okul dönüşü aldıma)
6 yeşil zeytin
1 dilim kaşar ( kahvaltı yaptım yani yineee)

Akşam : henüz yemedim ama tahminen

kıymalı ıspanak
çökelek salatası (öğlen hepsini bitiremedim)
çorba ama ne çorbası henüz bilmiyorum çünkü daha yapmadım

işte böyle kızlar menümü erkenden yazayım dedim akşam fırsat bulamayabilirim

doğru haklısınız ilk günün heyecanı gaza geldik öyle kusuruma bakmayın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…