merhaba kızlar,
evde yapılmış anne köftesi 4 adet , yine evde yapılmış mercimek yemeği 1 adet elma.
Bu arada omega 3 kapsül ne kadar fark ettiriyor gerçekten deneyimleyen var mı acaba?
yani şöyle düşündüm aslında 20 kilo yaklaşık 6 aylık bir bir motivasyon.yani biraz daha zor ve kilit dönemleri olan bir süreç.peki burada nasıl yapıyorsunuz örneğin her pazartesi tartılıyor muyuz? Yada her gün yediklerimizi yazıyor muyuz?
Bu arada bilmiyorum ikinci kitabı okudun mu ama ikinci kitapta kadınlar klubüne üye olan bir bayanın mektubu var canan karatay hocaya.
fIRINDA KARNIBAHARKarnıbaharları çiçek çiçek kopararak tuzlu suda haşlayın . Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri güzelce karıştırın . Haşlanan karnıbaharları hazırladığınız bu sosa batırıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Ya da karnıbaharları fırın tepsisine dizip üzerine sosu da dökebilirsiniz. Üzerine 1-2 parça katıyağ koyup, 200 C 20 dak kadar fırında pişirin. Fırından almadan önce kaşarları üzerine dökün . Kaşarlar eriyip kızarınca fırından çıkarın . Afiyet olsun .
1 küçük boy karnıbahar
1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber
kaşar peyniri rendesi
arkadaşlarım birkaç kere sordum cevap alamadım (ama ben şişko mu kalıyım... Zayıflamıyım mı :)))...ben omega 3 ve d vitamini kullanmıyorum..siz günde kaç tane omega3 hapı alıyosunuz...artı aldığınız d vitamininin miktarını ve ismini yazarmısınız... Lüüütttffeeeeeeeeennnnn...
fırında karnıbaharkarnıbaharları çiçek çiçek kopararak tuzlu suda haşlayın . Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri güzelce karıştırın . Haşlanan karnıbaharları hazırladığınız bu sosa batırıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Ya da karnıbaharları fırın tepsisine dizip üzerine sosu da dökebilirsiniz. üzerine 1-2 parça katıyağ koyup, 200 c 20 dak kadar fırında pişirin. Fırından almadan önce kaşarları üzerine dökün . Kaşarlar eriyip kızarınca fırından çıkarın . Afiyet olsun .
1 küçük boy karnıbahar
1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber
kaşar peyniri rendesi
Merhaba kızlar,Bu arada omega 3 kapsül ne kadar fark ettiriyor gerçekten deneyimleyen var mı acaba?
kızlar leblebi yiyebiliyormuyduk ??
bugün yediklerim
1.öğün:
2 rafadan yumurta
1 küçük muz
domates
salatalık
peynir
zeytin
3 omega 3
2.öğün:
biraz yoğurt
1 elma
2.öğün:dünkünün aynısı
1 tabak patlıcan musakka
az bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
spor:45 dk yürüdüm
nazar etmeyim diye bi boncuk koyayım şööleönceliklen
vallah hergün spor hergün yürüyüş ne güzel yaa
ben de hareket neyn yok (23 nisan çalışmalarında kızları çalıştırcam diye baya kıvırtıyom amao sayılmaz heralde)
ah ben de düzenli spor yapabilsem, ah ahh
hayır yaaaaa(((((( benim o kadar fazlam yok mesela..3-4 kilo bişi.. Ben sizin yazdıklarınızdan ve diğerler arkadaslarımdan mahrum kalamam (((
burda yazılanlar herkes için gecerli... Bu karatay oyle bi mucizeki, ideal kiloya ulastıgında kilo verdirmiyo zaten...artık koruyo yani kilonu....bence
gerek yok:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?