Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya kızlar omega3 ile bir antioksidan mutlaka alım diyordu hoca yanlış hatırlamıyorsam. peki nasıl bir antioksidan alacağız. onunda kapsülü var mı... bilen varsa yardımcı olabilir mi.boşuna kapsülleri tüketmeyelim dimi işe yaramayacaksa ...

ya kızlar omega3 ile bir antioksidan mutlaka alım diyordu hoca yanlış hatırlamıyorsam. peki nasıl bir antioksidan alacağız. onunda kapsülü var mı... bilen varsa yardımcı olabilir mi.boşuna kapsülleri tüketmeyelim dimi işe yaramayacaksa ...

ben bir şey sormak istiyorum her öğünde kuru yemiş yeniliyor mu yada gerçekten yenilerek zazyıflanabiliyor mu merak ettim ben sadece sabahları bazende akşam 5 gibi yiyiyorum?

şuan beni gerçekten çoook mutlu ettin..dünden beri anneme diyorummki ben çok az kilo veriyorum.annemde bana kızıp duruyordu.iyi gidiyorsun diyprduu:) tşkk edermmm

hoşgeldin canmm,inş sende bu azimle bütün kilolarndan kurtulcaksn..yazını okurken resmen kendimi gördüm.yüzün çok güzel ama kilo vermelisin lafları bana da çok söyleniyor.ayrıca bende akupunktur denedmm ama hiç bir işe yaramadı kısacasıı başarılar canım :)

Merhaba çok güzel bir kahvaltı gibi gözüküyor bu arada baya bir kilo vermişsiniz kutlarımm:))
tsk ederım canımm

tsk canımmmbende oyle hep suda yapıyodum bugun once kasarı erııtım tavada uzerınede yumurta oh mıss kasarda kızardı alttan alttan:)))

kız bu kadar seyı nerene yıyon dopdolu tabakafıyet olsun bu arada canımm

bugun kızım uyuyunca malesef yuruyus yapamadım cunkı evı dip köşe temızlemem gerekıyodu bugun boyle oldu ama cok enerjı harcadım umarım yuruyus yerıne gecmıstır:44:

ıkıncı ogunum

1 tabak z.yaglı kabak yemegı
1 tabak semızotlu kısır(mikemmeldi)
1 tabak k.t. yogurt,1 gunkurusu
omega3,yesılcay,turk kahvesı

kısırımın tarıfını vermek ıstıyorum arkadaslar

kısırlık bulgur(esmer)
1 kasık acı bıber salcası
maydanoz dereotu lımon
bol semızotu pulbıber
1 lımonsuyu bırkac acı bıber tursusu
taze sogan zeytınyag karısımından olusan harıka bır kısırdı

kullandığın omega 3ün adı ne canım

sabah : 1 yumurta
1 muz
salata ve domates
2 dilşm peynir
5 zeytin
2 kayısı ve çay

öğlen: bol salata-yoğurt
birazda tavuk

akşam: pırasa (çooookk severm)
bakla
köfte
salata

bu arada annem kek yapmış evin için o kadar güzell kokuyorki :/ bana engell olunn lütfennn

begendıgın bır kıyafetı gıymenın tadı kekten cok daha guzel tecrubeyle sabıttır

kizlar az once dolabimdakileri giydim giydim cikardim! 10 gun sonra oglusun dogumgunune giyecek birsey bulamadim. giymeyi planladigim pantalonlar acaip bollasmis!! uzerimde emanet gibi durdu:) sewineyim mi uzuleyim mi bilemedim. bu siralar da alisveris yapmak istemiorum cunku kilolar yavas yavas gidio. 2 ay once aldigim pantalon bollasti mesela!! cicekli dar bir pantalon almistim zaradan gecen ay bana motivasyon olsun zayiflayip d.gununde giyeyim die ama onunda ustune kombinleyecek birsey bulamadim uff!! kizlar nolucak kiyafetlerin durumu? ben birde burada yaptiramam bir pantalon pacasini $30 kisaltiolar yaa

valla benim bile burnuma geldi o kekin kokusu ama sadece kokla canım bol bol kokla sakın yeme sonra o giden 3 kilon var ya hemencecik geri gelir .Bu seferde pişman olacaksın ben naptım diye.Allah yardımcın olsun bakalım o sınavı nasıl atlatacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…