[/B .!.:nazar etmeyim diye bi boncuk koyayım şööleönceliklen
vallah hergün spor hergün yürüyüş ne güzel yaa
ben de hareket neyn yok (23 nisan çalışmalarında kızları çalıştırcam diye baya kıvırtıyom amao sayılmaz heralde)
ah ben de düzenli spor yapabilsem, ah ahh
önceden nefret ederdim spordan,yürüyüşten.ama şimdi çok seviyorum çünkü,sadce zayıflamama yardımcı değil ruh halime de çok iyi geliyo.ideal kiloma gelsem de hayatım boyunca yürüycem artık.sen de en azından hafta sonları yürüsen olmaz mı canım
karısık ot kavurması (1 adet köy yumurtalı)
yazdan kurutulmus fasuye kavurması(yogurt sarımsaklı)
1 cay bardagı fındık
4 yaprak marul,2 adet taze sogan
köpüklü türk kahvesi(sade)
Eki Görüntüle 386993
CANIM çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah...
canım başlayalı 3 hafta olmuş ve 3,3 kilo vermişsin .haftada 1 kilo az mı sence?
İnşallah banada nasip olur haftada 1 kilo vermekben gr.gr. verdiğim için
Merhaba Bayanlar;
Çok Güneşli bir gün olmasa da bugünün benim için güzel bir başlangıç olacağını düşünüyorum.
Karatay diyetine önce annem başladı.Annem irade olarak gerçekten örnek alınası bir insandır.Hayatı boyunca sabah yürüyüşlerini bırakmadı, hiç bir zaman yemekte de aşırıya kaçtığını görmemişimdir.Sonuç olarak Karatay Diyeti ile de 1.5 ayda tam 6 kilo verdi.
Ben de ise durum biraz farklı fit bir annenin ''yüzün çok güzel ama biraz kilo vermelisin'' etiketli kızıyım:)).Uzun süre spor yaptım, akapunktur diyetisyenler maalesef 1. aydan sonra motivasyon gidiyor.İnsan salmaya başlıyor yine kendini.
Ben Karatay Diyetini bir biyolog olarak inceledim ve gerçekten yararlı olacağına inanıyorum.Bende başladım çünkü son bir yılda yaklaşık 8 kilo aldım uzun zamandır da 60 ları görememekteyim.
Ama bu sefer farklı bir motivasyondayım.HAYAT BOYU SAĞLIKLI YAŞAM derdindeyim.Adım adım yapmaya çalışıyorum herşeyi.
1.Çayda şekeri bıraktım ki bu benim için mucize
2.Ekmeği sabah dahil kestim.
3.Tatlıyı kestim.(ama hergün 2-2.5 litre tarçınlı su içiyorum tatlı sevenlere tavsiye ederim gerçekten tatlı canınız çekmiyor.u da gerekli
4.Kutu içecekleri kesinlikle kestim.
5.Arabamı almayı bıraktım olabildiğince yürüyorum dün gecede yemekten sonra yürüdüm.
6.Sigarayı özellikle azalttım yavaş yavaş bırakabilmek için ki bence kilo verebilmek için bu da gerekli .vücudun gerekli oksijeni alması lazım.
Şu an çizelgeyi ekleyemedim ama
boy:1.67 cm
kilo:81 kg
hedef:60 kg
Tam anlamıyla bir haftadır yapıyorum ara öğünleri bende çok aşırı acıkmadıkça kaldırdım.Sonuçları göreceğiz bakalım:)
not:çizelgeyi eklemek istiyorum ama ?nasıl ekleyeceğim?
gunaydın arkadaslar bu sabah guzel bır kahvaltı yaptım hemen arz edeyım
Eki Görüntüle 386744 Eki Görüntüle 386745
domates
salatalık
zeytın
peynır
k.tohumu
omeha3
fındık
kasarlı yumurta
cay
tsk ederım canımmMerhaba çok güzel bir kahvaltı gibi gözüküyor bu arada baya bir kilo vermişsiniz kutlarımm:))
tsk canımmmcanım günaydın inşallah bugün sende yaparsın annemlere geldigim belli oluyor galiba ben de 4 aydır sarma yememiştim annem sagolsun 1 haftanın tadını cıkarayım bari
kahvaltın süper olmus arkadasım bayıldım valla afiyet olsun göbek yapmasınbende ne zamandır sahanda yapmıyorum cünkü kilolu dönemlerimde sahanda ekmekle yerdim bana onu hatırlattıgı icin yapamıyorum genelde rafadan ya da lop seklinde yapıyorum
3 ceri domates
10 zeytin
avucici kadar peynir
kuzukulagı,maydonoz
1 cay bardagı ceviz
1 adet salatalık
2 adet köy yumurtası
1 adet kayısı,6 adet cekirdekli üzüm
7 adet cagla badem
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 386882
bana omega 3 ün acayip faydası var,mesela onu aldığım zamanlarda ruh halim çok sakin oluyo,depresif ruh halimden eser kalmıyobir de onu almadığım zamanlarda kilo vermem yavaşlıyo.omega 3 aldığımda daha hızlı kilo veriyorum ben....
leblebi yasak malesef
sabah : 1 yumurta
1 muz
salata ve domates
2 dilşm peynir
5 zeytin
2 kayısı ve çay
öğlen: bol salata-yoğurt
birazda tavuk
akşam: pırasa (çooookk severm)
bakla
köfte
salata
bu arada annem kek yapmış evin için o kadar güzell kokuyorki :/ bana engell olunn lütfennn
begendıgın bır kıyafetı gıymenın tadı kekten cok daha guzel tecrubeyle sabıttır
sabah : 1 yumurta
1 muz
salata ve domates
2 dilşm peynir
5 zeytin
2 kayısı ve çay
öğlen: bol salata-yoğurt
birazda tavuk
akşam: pırasa (çooookk severm)
bakla
köfte
salata
bu arada annem kek yapmış evin için o kadar güzell kokuyorki :/ bana engell olunn lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?