Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım gerçekten bana böyle birşey olsa sevinçten uçardmm =) annemi alıp doğruu alışveriş derdim ama senin durumun biraz farklı tabikide,sıkma canını bulrsn elbet bir yolunu

Ama hoca D vitamini takviyesi onermiyordu cunku ulkemizde D vitamini eksikligini oldugunu dusunmedigini yazmisti kitabinda...

çok sağol canımm.yok yemiycemm çok kararlıyımm..szinde bana verdiğinz moralle yemiycem.çünkü kendime bir söz verdim yazın şişko olmıcamm

kizlar az once dolabimdakileri giydim giydim cikardim! 10 gun sonra oglusun dogumgunune giyecek birsey bulamadim. giymeyi planladigim pantalonlar acaip bollasmis!! uzerimde emanet gibi durdu:) sewineyim mi uzuleyim mi bilemedim. bu siralar da alisveris yapmak istemiorum cunku kilolar yavas yavas gidio. 2 ay once aldigim pantalon bollasti mesela!! cicekli dar bir pantalon almistim zaradan gecen ay bana motivasyon olsun zayiflayip d.gununde giyeyim die ama onunda ustune kombinleyecek birsey bulamadim uff!! kizlar nolucak kiyafetlerin durumu? ben birde burada yaptiramam bir pantalon pacasini $30 kisaltiolar yaa

çok sağol canımm.yok yemiycemm çok kararlıyımm..szinde bana verdiğinz moralle yemiycem.çünkü kendime bir söz verdim yazın şişko olmıcamm

evet bende yazın elbise giymek istiyorum o yüzden daha dikkat ediyorum ...umarım sende başarılı olursun...

canım gerçekten bana böyle birşey olsa sevinçten uçardmm =) annemi alıp doğruu alışveriş derdim ama senin durumun biraz farklı tabikide,sıkma canını bulrsn elbet bir yolunu

sedtin alemsin canim yaa:))) merak etme sen de bunlari yasayacaksin insallah canim. ama napicam bilemiorum bakalim. daralttirmam soz konusu bile degil yenisini alirim o paraya:)) artik baska birsey dusunucez bakalim

Ama hoca D vitamini takviyesi onermiyordu cunku ulkemizde D vitamini eksikligini oldugunu dusunmedigini yazmisti kitabinda...

yok canım 2. baskı kitabın, 48 sayfasında öneriyo hatta iğne yoluyla başlanıp, tabletle devam edilmesini önermiş
ülkemizde kadınların bi kısmı örtündüğünden bi kısmıda güneş kremi kullandığından yeterli d vitamini rezervleri yok hatta ciddi eksiklikler var benim genel olarak okuduklarımdan edindiğim bilgiler bunlar, hatta artık ben güneş kremi kullanmıyorum okuduklarımdan sonra
ayrıca hoca kitabında d vitamini ile ilgili hurafelerede değinmiş, fazlası zararlıdır, bi kolun 20 dk güneş görse yeterlidir vb...
ama benim söylediğim doz başka bi doktora ait, ahmet aydınında en az canan hoca kadar değerli bir doktor olduğuna inanıyorum

Son düzenleme:
sedtin alemsin canim yaa:))) merak etme sen de bunlari yasayacaksin insallah canim. ama napicam bilemiorum bakalim. daralttirmam soz konusu bile degil yenisini alirim o paraya:)) artik baska birsey dusunucez bakalim

:) tabikidee dediğin rakam bir daraltma için gerçekten uçuk yani.sen bulursun başka yol :) zayıflamak gibi zor birşeyi başarıyorsun bunu tabikidee halledersn :):)

bu arada yanlış anlaşılma olmasın canan hoca, sadece kış için önermişti sanırım ama ahmet aydın yaz kış öneriyor, 2 ayda bir bi dvit ampul

cannım dun aynısını denedım aynı sıteden dımekki

karnıbaharım orta boydu ama 1 su bardagı yogurt cok geldı.

2 yumurtada cok geldı yurta kokuyordu ve cıvık cıvıktı ben fırında su cekılsın dıye fazla tutmak zorunda kaldım.

tadını begenndık ama bır daha yaparsam yogurt ve yumurtayı az koycam

80 dk yuruduk bırazda hareket yaptık parklarda aletler varya

bu gün bogazımdan gecenler

sirkeli 2 bardak su

1. öğün----- 1 yumurta-1muz-8 ceviz-2zeytın-az peynir

2. öğün----- yogurt ve keten tohumu-domates

3. öğün----- karnıbahar graten(fırın) yogurt-2domates

bol köpüklü kahve -2 kupa yeşil çay

selamlaar ben de bu diyete başlamak istiyorum 20 gün önce sezaryen doğum yaptım hamilelikte çok kilo aldım ve hiçte öyle doğumdan sonra bissürü kilo gitmiomuş sadece 6-7 kilo gitti benimle kaldı bissürüüü kilo 25 kilo aldımda bide öncesinde de zayıf diildim okadar herneyse işte vermem lazım yani=) karatay diyeti kitabını aldım ve yediklerinizi okuduğumda hiç emziren annelere hatta hamilelre bile zararının olacağını düşünmediğim bir diyet olduğunu anladım..umarım sizin kadar istikrarlı olurum ve başarırım..çok mutsuzum zaten hiçbi kıyafetimin içine giremiorum dünya gibi geziorum (lohusa depresyonu) ayda yaklaşık kaç kilo veriosunuz bu diyetle ve şu sıralar yürüyüş yapamam sanmıorum kızımı çıkarmam zor yani..bu diyeti çok olumsuz etkiler mi acaba?? fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var..:44:

kızlar kendime engel olamıyorum
ne oluyor bana misafirlerim geldi onlarla beraber ben de yedim kurabiyelerden
bide regli dönemim canım acayip tatlı istiyor
verdiğim 1.5 kiloyuda geri alacam ya ben ne kadar iradesizim
57:

İyi akşamlar kızlar ,
1 saat daha yürüdüm.
3. Öğünüm;
Brokoli li omlet yanında 1 büyük köfte ve bir kase süt corbasi .

Omletimin tarifi:
Malzemeler: 2 kase brokoli, 1 adet piyazlık doğranmış kırmızı soğan, 1 domates, 1 dış sarımsak 2yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yumurta
Ve çeşitli baharatlar ve illaki pul biber
Yapılışı: Brokolileri buharda pişirin. Zeytinyağını tavaya koyun ve soğanı biraz sarartın.VİRÜSArdından gelisiguzel dogranmis domatesi ekleyin Brokolileri iricene doğrayın ve tavaya ekleyin. Yumurtaları iyice çırpın, bir miktar tuz ve baharatları ezilip dogranmis sarımsağı ekleyinve tavaya aktarın. Bir süre sonra tavanın kapağını kapatın.
Sonraaaa hazirr

önce hayırlı olsun...daha yeni doğum yaptınız,şimdilik kilolarınızı kafanıza takmayın bence....karatay diyeti uygulanarak kilo vereceksiniz,sağlıklı,enerji dolu olacaksınız....başarılar....

selam kızlar dün giremedim siteye iş güç derken..bugün geldim.
sabah
2 yumurta(peynirli)
domates,salatalık
çay

öğle
taze fasulye
çorba
tavuk ve salata

akşam
semizotu salatası
tavuksote
ıspanak kavurma..çok doydum fazla mı kaçırdım ne? kitabım daha gelmedi kızlar yanlış beslenmekten korkuyorum..yanlışlık olursa uyarın lütfen..aa bir de ikindi de 1 kaysı kurusu ve 1 incir kurusu yedim

ben bir şey sormak istiyorum her öğünde kuru yemiş yeniliyor mu yada gerçekten yenilerek zazyıflanabiliyor mu merak ettim ben sadece sabahları bazende akşam 5 gibi yiyiyorum?

aslında cogu zaman yememeye dikkat ediyorum ama bu hafta regli haftam tatlı aramıyorum ama kuruyemiş yiyorum kiloda gidiyor allaha sükür düzenli spor oldukca kilo dayanır mı yok dayanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…