kizlar az once dolabimdakileri giydim giydim cikardim! 10 gun sonra oglusun dogumgunune giyecek birsey bulamadim. giymeyi planladigim pantalonlar acaip bollasmis!! uzerimde emanet gibi durdu:) sewineyim mi uzuleyim mi bilemedim. bu siralar da alisveris yapmak istemiorum cunku kilolar yavas yavas gidio. 2 ay once aldigim pantalon bollasti mesela!! cicekli dar bir pantalon almistim zaradan gecen ay bana motivasyon olsun zayiflayip d.gununde giyeyim die ama onunda ustune kombinleyecek birsey bulamadim uff!! kizlar nolucak kiyafetlerin durumu? ben birde burada yaptiramam bir pantalon pacasini $30 kisaltiolar yaa
kolay gelsin hanımlar,
kilo veremeyen arkadaşlar kitaptaki, kilo vermeye engel olan gizli ajanlar bölümünü okudular mı acaba
özellikle d vitamini ve demir eksikliği önemli bir neden gibi görünüyor, biliyosunuz ülkemizde kadınların en çok eksikliğini yaşadığı vitaminler bunlar
valla benim bile burnuma geldi o kekin kokusuama sadece kokla canım bol bol kokla sakın yeme sonra o giden 3 kilon var ya hemencecik geri gelir .Bu seferde pişman olacaksın ben naptım diye.Allah yardımcın olsun bakalım o sınavı nasıl atlatacan
sabah : 1 yumurta
1 muz
salata ve domates
2 dilşm peynir
5 zeytin
2 kayısı ve çay
öğlen: bol salata-yoğurt
birazda tavuk
akşam: pırasa (çooookk severm)
bakla
köfte
salata
bu arada annem kek yapmış evin için o kadar güzell kokuyorki :/ bana engell olunn lütfennn
çok sağol canımm.yok yemiycemm çok kararlıyımm..szinde bana verdiğinz moralle yemiycem.çünkü kendime bir söz verdim yazın şişko olmıcamm
canım gerçekten bana böyle birşey olsa sevinçten uçardmm =) annemi alıp doğruu alışveriş derdim ama senin durumun biraz farklı tabikide,sıkma canını bulrsn elbet bir yolunu
evet bende yazın elbise giymek istiyorum o yüzden daha dikkat ediyorum ...umarım sende başarılı olursun...
Ama hoca D vitamini takviyesi onermiyordu cunku ulkemizde D vitamini eksikligini oldugunu dusunmedigini yazmisti kitabinda...
sedtin alemsin canim yaa:))) merak etme sen de bunlari yasayacaksin insallah canim. ama napicam bilemiorum bakalim. daralttirmam soz konusu bile degil yenisini alirim o paraya:)) artik baska birsey dusunucez bakalim
fIRINDA KARNIBAHARKarnıbaharları çiçek çiçek kopararak tuzlu suda haşlayın . Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri güzelce karıştırın . Haşlanan karnıbaharları hazırladığınız bu sosa batırıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Ya da karnıbaharları fırın tepsisine dizip üzerine sosu da dökebilirsiniz. Üzerine 1-2 parça katıyağ koyup, 200 C 20 dak kadar fırında pişirin. Fırından almadan önce kaşarları üzerine dökün . Kaşarlar eriyip kızarınca fırından çıkarın . Afiyet olsun .
1 küçük boy karnıbahar
1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber
kaşar peyniri rendesi
selamlaar ben de bu diyete başlamak istiyorum 20 gün önce sezaryen doğum yaptım hamilelikte çok kilo aldım ve hiçte öyle doğumdan sonra bissürü kilo gitmiomuş sadece 6-7 kilo gitti benimle kaldı bissürüüü kilo 25 kilo aldımdabide öncesinde de zayıf diildim okadar herneyse işte vermem lazım yani=) karatay diyeti kitabını aldım ve yediklerinizi okuduğumda hiç emziren annelere hatta hamilelre bile zararının olacağını düşünmediğim bir diyet olduğunu anladım..umarım sizin kadar istikrarlı olurum ve başarırım..çok mutsuzum zaten hiçbi kıyafetimin içine giremiorum dünya gibi geziorum (lohusa depresyonu ) ayda yaklaşık kaç kilo veriosunuz bu diyetle ve şu sıralar yürüyüş yapamam sanmıorum kızımı çıkarmam zor yani..bu diyeti çok olumsuz etkiler mi acaba?? fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var..:44:
ben bir şey sormak istiyorum her öğünde kuru yemiş yeniliyor mu yada gerçekten yenilerek zazyıflanabiliyor mu merak ettim ben sadece sabahları bazende akşam 5 gibi yiyiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?