Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

etli bamya yemegi
karısık salata
yazdan kurutulmus fasulye kavurması(yogurt sarımsaklı)
1 adet ceviz,10 adet fındık

ben once bir menu bildirimi yapayim da sonra okumadigim mesajlari okuyayim bugunluk...

bugun kahvaltimi resimlemek istedim...

1. ogun:

-bugun yumurtam yoktu, bir tane muz
-dunden kalan yogurtlu cevizli ketentohumlu kereviz salatam
-peynir
-10 tane civari yesil zeytin
-domates
-salatalik
-yine ceviz
-sutlu turk kahvesi

bunlardan yalnizca cok azicik, bir kasik kadar kereviz salatam kaldi, diger hepsini yedim.. 10:15 gibi bitti kahvaltim. Sonra 15:15 gibi ikinci ogunumu yaptim. Yengemlerdeydik ve tum masa patatesli seylerden olusuyordu. Benseee yalnizca zeytinyagli taze fasulye yemegi yedim, yanina da suzme yogurt istedim. Cok da guzel yapmisti yengem, ellerine saglik. Memleketten de annesi gelmisti daha birkac gun once. Dolayisiyla suzme yogurdum da pek bir lezzetliydi. Cay sofrasiydi ve ben de ona da hayir demeyeyim hadi dedim ve iki ince belli bardakta cay ictim. Bu kadaaarrr...

Simdi de kocama tatli ve kahve hazirlayip, bugunki mesajlari okuyacagim...

Gorusmek uzereee

Son düzenleme:

Hoş geldiniz. Allah bebeğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Yürüyüş yapmasanız da bebekle ilgilenmek, emzirmek bayağı kalori yaktıran işler sağlıklı beslenip sıvı tüketiminize de dikkat ederseniz kilolarınızı kısa sürede verirsiniz.

3.öğün : 4 köfte, salata, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt

uff kızlar yaa biri cevap versin lütfen,verdiğimiz kiloları nasıl koruycaz ? hiç ekmek yemicekmiyiz artık biz ?

omega 3 leri kendi kafaniza gore mi basladiniz peki? herhangi bir test falan ???? ya da d-vit ler icin???

uff kızlar yaa biri cevap versin lütfen,verdiğimiz kiloları nasıl koruycaz ? hiç ekmek yemicekmiyiz artık biz ?

ideal kiloya ulastiktan sonra kahvaltida 1 2dilim ama üzerine tereyagi sürmek sartiyla yiyebilirsinizi diyordu sanki kitabinda

omega 3 un yanina antioksidan ne aliyorsun???

Geçmiş olsun .İlaçlarından sonra geçer umarım

bir de birsey sorucam...

ben de bu sayfaya girdigimde sayfa sayisini bir 3binlerde gosteriyor bir de 1800lerde gosteriyor. degisiyor her girisimde... size de oluyor mu merak ediyorum ???

Merhaba Kızlar
Dün akşam mercimek köftesi ve salata

Bugün sabah: 2 yumurta peynir zeytin domates ceviz 1 kuru incir
Öğle mercimek köftesi ıspanak
akşam et sote patlıcan salatası yogurt omega 3 sabah unutmuşum

iyi akşamlar

bugün arkadaşa gittik yürüyerek saate bakmadım fazla tempolu değildi topuklularla ama olsun
arkadaş bir masa yiyecek hazırlamış neler yemediğimi değil yediklerimi yazayım
kıymalı pide
bol bol salata
ayran
sonra çay çay

dönüşte yine yürüdük başka bir arkadaşla havada buz gibiydi donduk

akşam yemeğide
3 kaşık yeşil mercimek yemeği
2bulgurlu kabak dolması
salata
1 kase yoğurt

2,5 litre su içtim oğluş hasta geldi okuldan ıhlamur yaptım 1fincanda ondan içtim
bugün ay çok zayıfladın yeter artık daha verme lafları dolandı durdu
bir arkadaşta benim sorunlu bölgem kalça ve basenlerini duvara vurmamı böyle eriyeceklerini söyledi

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) bakla yemegı,yesılmercımeklı yogurt ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 7 saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    35 KB · Görüntüleme: 158
  • $a71112.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 119
1 hafta evvel gözümün önünde ışık hüzmeleri oluyo diye doktora gitmiştim sonuclarım temiz cıktı şükür migren dediler.
bu 1 haftada gün gün sizin yazdıklarınızı okudum konuşmalarınızdan moral buldum hiç birinizi tsanımıyorum ama sanal ortamda bu kadar samimi olmanız cok hoş.bu arada diyetimim bırakmadım 10 gün oldu başlayalı 3 kilo vermişim .ilk defa diyet yapıyorum ama diyetim bende stres yaratmıyor. sizin yemek listelerinizi takip edip ona göre menü hazırlıyorum kitaplarınıda aldım canan hocanın.yanlız şu grafiği yapamadım .beceremiyorum.sizler kadar bilgisayarda iyi değilim sanırım. hepinize selamalar

iyi akşamlar hanımlar
1. ögün ıspanaklı unsuz krep
1 küçük kase tarhana çorbası
1 avuç fındık
20 kuru üzüm

ara : 5-6 fındık 8-9 kuru üzüm

2. ögün 1 tabak bamya yemegi
1 bardak ayran
tere pırasa

3. ögün
1 tabak bamya
1 kase mercimek çorbası
tere toka

1 saat yürüyüş
3 lt su

Geçmişi okuyup geldim..
Benim bugünkü yediklerim:
Sabah:
1 yumurta
Beyaz peynir
3 yeşil zeytin
6 siyah zeytin
5 ceviz
Yarım bardak süt

Akşam:
1,5 lahmacun
Baya bi çok salata
Yoğurt, bir kase.
3 kuru incir..

Kızlar benim 2 gündür iştahım açıldı sanki.. Yemekten sonra bişeyler yemek istiyorum.. Yemiyorum tabi Bir de üstelik 3 günden beri gram gram artıyo kilom.. O da canımı sıkıyo zaten..

Şimdi limonlu sıcak su içiyorum..

destina çok güzel bi tarif, bende bazen kabakla benzer bişey yapıyorum 2-3 kabağı rendeleyip biraz tuzlayıp bekletiyorum, amaç suyu çıksın, sonra sıkarak ayrı bi kaba alıyorum, ince doğranmış bi kaç dal taze soğan bi kaç dal dereotu, kaşar rendesi ve yumurtayla karıştırıp, dibini tereyağla yağladığım borcama serip fırınlıyorum üstü kızarana kadar, çakma mücver gibi oluyo

bu arada hanımlar burda omega 3 le hangi antioksidanı alalım diye soruları çok görüyorum, nacizhane tavsiyem ek bişeye gerek yok, çünkü omega 3 lerin içinde mutlaka vitamin olur, içeriğini okuyun ya a ve d vitamini vardır ya e vitamini, bi de sabahları domates yeşillik ya da kuruyemiş yiyosanız alın size extra antioksidan, kuruyemişlerde de çinko gibi antioksidanlar var biliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…