selamlaar ben de bu diyete başlamak istiyorum 20 gün önce sezaryen doğum yaptım hamilelikte çok kilo aldım ve hiçte öyle doğumdan sonra bissürü kilo gitmiomuş sadece 6-7 kilo gitti benimle kaldı bissürüüü kilo 25 kilo aldımdabide öncesinde de zayıf diildim okadar herneyse işte vermem lazım yani=) karatay diyeti kitabını aldım ve yediklerinizi okuduğumda hiç emziren annelere hatta hamilelre bile zararının olacağını düşünmediğim bir diyet olduğunu anladım..umarım sizin kadar istikrarlı olurum ve başarırım..çok mutsuzum zaten hiçbi kıyafetimin içine giremiorum dünya gibi geziorum (lohusa depresyonu ) ayda yaklaşık kaç kilo veriosunuz bu diyetle ve şu sıralar yürüyüş yapamam sanmıorum kızımı çıkarmam zor yani..bu diyeti çok olumsuz etkiler mi acaba?? fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var..:44:
canım benim omega-3 o kadar cok farkettiriyoki anlatamam sana...ben gunde 2 kapsul yani 1000 mg alıyodum ama ogun aralarındaki 4 saat gecmek bilmiyodu..şimdi 4 e cıkardım yani gunde 2000 mg alıyorum iki gundur ve inanırmısın hiiiç acıkmıyorum...bugun mesela saat 7 bucukta kahvaltımı bitirdim..şimdi saat 4 bucuk ve hala ac değilim...saat 5 gibi de aksam yemegımı yani 2. Ogunumu yiycem...sen düşün işte gerisini..kolay gelsin canım:)
uff kızlar yaa biri cevap versin lütfen,verdiğimiz kiloları nasıl koruycaz ? hiç ekmek yemicekmiyiz artık biz ?
canım sen cok guzel kilo vermişşin ama omege ve d vitamini ile bence cosarsın:))) omega-3 ü 3-4 kapsul alıyorum ben..d vitamini takviye almıyorum,cunku guneşli havada yurumek kadar etkili bi başka d vitamini yok...bide doktor demir hapı verdiydi daa yeni onu kullanmaya başladım... Ama sen omegayı mutlaka al canım,kolay gelsin:)
kızlar bugün acayip bir gündü. sabah 7 de uyandım hastaneye gitmem gerekiyordu kafamın arkasındaki sert şişlik için. 7-7.30 arası 1 bardak süt, 1 küçük muz , biraz badem fındık yedim. hastanede sırada bi mide bulantısı bi baş dönmesi kendimi dışarı zor attım. biraz istifra edince kendime geldim ama tekrar döndüğümde sıram geçmişti. yine sıraya girdim aynı şekilde baş dönmesi bulantı. yine attım kendimi dışarı... oturdum ,bayaa sonra babam acile git dedi. acilden giriş yaptım. kan tahlili yaptı, bişey çıkmadı çok şükür. lenf bezi şişmesi sonucu beze atmış dedi. ilaçlarımı aldım eve geldim. çocukların 23 Nisan kıyafetlerini verecektim bi de evde tek başıma iyice kötü olacağımdan okula gitmeye karar verdim. karatay kahvaltısı yaptım 11-11.30 arası. sonra doğruu okula. okulda ölü gibiydimm. neyse sonunda evdeyimmm. o yüzden bildirim yapamadımm.tartılmak gelmedi akllıma can derdine düşünce ...(((
iyi akşamlar hanımlar
1. ögün ıspanaklı unsuz krep
1 küçük kase tarhana çorbası
1 avuç fındık
ıspanaklı unsuz krep i nasıl yapıyorsun bizde 15 kiloyu nekadar zaman da verdin.
iyi akşamlar hanımlar
1. ögün ıspanaklı unsuz krep
1 küçük kase tarhana çorbası
1 avuç fındık
ıspanaklı unsuz krep i nasıl yapıyorsun bizde 15 kiloyu nekadar zaman da verdin.
dört ayda verdim canım
ıspanaklı unsuz krep ( ıspanaklı omlette diyebiliriz karatay usulü börekte tamamen atmasyon yani
4 dal ıspanagı dogradım
1 pırasa dograyıp ıspanaga ekledim sonra accık yuz serpip iyice ovdum
ovduktan sonra 5-6 dal maydanoz dograyıp ekledi
2 kaşık çekelekte ekledikten sonra
ayrı bi kapta
3 yumurtayı
1 kaşık yogurt
1 kaşık kabartma tozu ekleyip çırptım ıspanaklı kaşışımı yumurtalı karışıma ekleyip 1 kaşık zeytin yagı eklenmiş teflona yaydım kapagını kapatı kısık ateşte önce altını sonra çevirip üstünü pişirdim beni çok hoşuma gitti börek gibi gelditavsiye ederim
arkadaşım cekeltte nedirdört ayda verdim canım
ıspanaklı unsuz krep ( ıspanaklı omlette diyebiliriz karatay usulü börekte tamamen atmasyon yani
4 dal ıspanagı dogradım
1 pırasa dograyıp ıspanaga ekledim sonra accık yuz serpip iyice ovdum
ovduktan sonra 5-6 dal maydanoz dograyıp ekledi
2 kaşık çekelekte ekledikten sonra
ayrı bi kapta
3 yumurtayı
1 kaşık yogurt
1 kaşık kabartma tozu ekleyip çırptım ıspanaklı kaşışımı yumurtalı karışıma ekleyip 1 kaşık zeytin yagı eklenmiş teflona yaydım kapagını kapatı kısık ateşte önce altını sonra çevirip üstünü pişirdim beni çok hoşuma gitti börek gibi gelditavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?