1 hafta evvel gözümün önünde ışık hüzmeleri oluyo diye doktora gitmiştim sonuclarım temiz cıktı şükür migren dediler.
bu 1 haftada gün gün sizin yazdıklarınızı okudum konuşmalarınızdan moral buldum hiç birinizi tsanımıyorum ama sanal ortamda bu kadar samimi olmanız cok hoş.bu arada diyetimim bırakmadım 10 gün oldu başlayalı 3 kilo vermişim .ilk defa diyet yapıyorum ama diyetim bende stres yaratmıyor. sizin yemek listelerinizi takip edip ona göre menü hazırlıyorum kitaplarınıda aldım canan hocanın.yanlız şu grafiği yapamadım .beceremiyorum.sizler kadar bilgisayarda iyi değilim sanırım. hepinize selamalar
Hoşgeldiiin :)
10 günde 3 kilo çok iyi, tebrikler..
Kilo çizelgesini şu linkte yazanları adım adım uygulayarak yapabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
bu arada hanımlar burda omega 3 le hangi antioksidanı alalım diye soruları çok görüyorum, nacizhane tavsiyem ek bişeye gerek yok, çünkü omega 3 lerin içinde mutlaka vitamin olur, içeriğini okuyun ya a ve d vitamini vardır ya e vitamini, bi de sabahları domates yeşillik ya da kuruyemiş yiyosanız alın size extra antioksidan, kuruyemişlerde de çinko gibi antioksidanlar var biliyosunuz
bunu en cok soranlardan biri olarak:
hoca kitabinda omega 3 un antioksidanla buirlikte alinmasi gerektigini vurguluyor. sebebi de omega 3 un cabuk bozuluyor olmasi. Yani; coklu doymamis bir yag oldugundan dolayi cabuk bozuluyor, isik hava isi ile bozulup okside olabiliyormus. okside olmasi demek de oksijenle birlesmesi demek ve boylece zararli hale gelmis oluyor. antioksidan vitamin, vucuda girdikten sonra omega 3 un bozulmasini engelliyormus. hazim sirasinda olumsuz birsey olmamasi icin de kuvvetli bir antioksidanla birlikte alinmasi gerekiyormus...
yani olmasi gereken buymus, isteyen hocanin ikinci kitabindan 119. sayfadan check edebilir..ben de bu yuzden onemsiyorum ve soruyorum
naber kizlar yarim saat yurudum gelding buz gibi disari az ama daha ttempolu yurudum 2. Ogun abarttim karnibahar kalan bir tabak. 2lahmacun ayran yarim kase corba bosanip semerimi yemedigim kaldi :26:
mesela canım benim kullandığım markada bir tatlı kaşığında 10 UI e vitamini ve günlük e vit gereksinimin yüzde 33 ü karşılar diyor ki, bi tatlı kaşığı günlük gereksinimin yüzde 33 ünü karşılıyosa bu oldukça güçlü demek yine bir tatlı kaşığındaki omega 3 ü korumak için, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
yok canım 2. baskı kitabın, 48 sayfasında öneriyo hatta iğne yoluyla başlanıp, tabletle devam edilmesini önermiş
ülkemizde kadınların bi kısmı örtündüğünden bi kısmıda güneş kremi kullandığından yeterli d vitamini rezervleri yok hatta ciddi eksiklikler var benim genel olarak okuduklarımdan edindiğim bilgiler bunlar, hatta artık ben güneş kremi kullanmıyorum okuduklarımdan sonra
ayrıca hoca kitabında d vitamini ile ilgili hurafelerede değinmiş, fazlası zararlıdır, bi kolun 20 dk güneş görse yeterlidir vb...
ama benim söylediğim doz başka bi doktora ait, ahmet aydınında en az canan hoca kadar değerli bir doktor olduğuna inanıyorum
bu vitaminleri tahlillerinizi yaptırıpta aldınız.
Farkli hocalardan bahsediyoruz galiba... Benim kitabini bahsettigim Canan Hoca... Ahmet Aydin in kitabini okumadim henuz... Ama onu da okuyacagim. Canan hocanin iki kitabini da bir kac kez okudum. Konumuz Karatay diyeti oldugundan Aydin Hocadan bahsettigini anlamadim. Gerci kitabinda Canan Hoca Aydin hocayi destekliyor tas devri kitabiyla ilgili... Genelde doktorlarimiz Karatay onerileriyle ilgili ikiye bolunmus durumda... Aydin ve Canan hoca ayni safta.
arkadaşlar cizelgeyi oluşturdum ama nası nereye yapıştıracağım bilen varmı
hangi adresi oraya yapıştıracağım deniyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?