Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşgeldiiin :)

10 günde 3 kilo çok iyi, tebrikler..

Kilo çizelgesini şu linkte yazanları adım adım uygulayarak yapabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

Naber kizlar Yarim Saat yurudum gelding buz gibi disari az ama daha ttempolu yurudum 2. Ogun abarttim karnibahar Kalan bir tabak. 2lahmacun ayran yarim kase corba bosanip semerimi yemedigim kaldi :26:

bunu en cok soranlardan biri olarak:

hoca kitabinda omega 3 un antioksidanla buirlikte alinmasi gerektigini vurguluyor. sebebi de omega 3 un cabuk bozuluyor olmasi. Yani; coklu doymamis bir yag oldugundan dolayi cabuk bozuluyor, isik hava isi ile bozulup okside olabiliyormus. okside olmasi demek de oksijenle birlesmesi demek ve boylece zararli hale gelmis oluyor. antioksidan vitamin, vucuda girdikten sonra omega 3 un bozulmasini engelliyormus. hazim sirasinda olumsuz birsey olmamasi icin de kuvvetli bir antioksidanla birlikte alinmasi gerekiyormus...

yani olmasi gereken buymus, isteyen hocanin ikinci kitabindan 119. sayfadan check edebilir..ben de bu yuzden onemsiyorum ve soruyorum

evet canım biliyorum, zaten bahsettiğim vitaminleri omega 3 e bu yüzden ekliyorlar, bozulmaması için, açtıktan sonra buzdolabında saklayıp, ağzını sıkı kapıcaksın, başka ne yapabiliriz ki, zaten içinde var antioksidan

naber kizlar yarim saat yurudum gelding buz gibi disari az ama daha ttempolu yurudum 2. Ogun abarttim karnibahar kalan bir tabak. 2lahmacun ayran yarim kase corba bosanip semerimi yemedigim kaldi :26:

estagfuluulah canım ya:)) benim yediklerimin yanında seninki devede kulak kalır...hem sen herzaman cok yemiyosundur eminim:))))

Kızalar şimdi 35 dakkada 3 k yapıp,dus alıp yatcam..yarın 8 saat bir fiil dersim var,gerci hemen hemen hergun oyle ama nobet de eklenince yorucu oluyo... Opuyorum hepinizi.. Iyi geceler:)))))

mesela canım benim kullandığım markada bir tatlı kaşığında 10 UI e vitamini ve günlük e vit gereksinimin yüzde 33 ü karşılar diyor ki, bi tatlı kaşığı günlük gereksinimin yüzde 33 ünü karşılıyosa bu oldukça güçlü demek yine bir tatlı kaşığındaki omega 3 ü korumak için, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

bu vitaminleri tahlillerinizi yaptırıpta aldınız.

Farkli hocalardan bahsediyoruz galiba... Benim kitabini bahsettigim Canan Hoca... Ahmet Aydin in kitabini okumadim henuz... Ama onu da okuyacagim. Canan hocanin iki kitabini da bir kac kez okudum. Konumuz Karatay diyeti oldugundan Aydin Hocadan bahsettigini anlamadim. Gerci kitabinda Canan Hoca Aydin hocayi destekliyor tas devri kitabiyla ilgili... Genelde doktorlarimiz Karatay onerileriyle ilgili ikiye bolunmus durumda... Aydin ve Canan hoca ayni safta.

bu vitaminleri tahlillerinizi yaptırıpta aldınız.

e vit ayrıca aldığım bi vitamin değil, balık yağının içindeki vitamin, biliyosun artık omega 3 almak için tahlile gerek yok, çünkü beslenmeyle asla yeterli omega 3 alınamayacağı bilimsel bi gerçek, burda buluşma sebebimiz canan hanımda aynı fikirde

yok canım canan hocanın kitabı, yeşil mezuralı olan kitap, sende yoksa, kitapçıdan o bölüme bakabilirsin, evet sağlıklı beslenme konusunsa ahmet aydınıda takip ettiğimden onun görüşünüde yazdım ama dediğim kitap canan hocanın kitabı, bu arada evet kesinlikle aynı saftalar ama canan hocanın diyeti daha uygulanabilir, taş devrinide denedim ama güzel olmasına ragmen bi süre sonra bıktırıcı

Son düzenleme:
ya hanımlar canan hocanın iki kitabı var biliyosunuz dimi, biri sarı, biri yeşil mezuralı ve bu iki kitabında farklı baskıları var, ve baskılar arasında da farklar oluyor, ekleme çıkarmalar falan, benim kitabım yeşil mezuralı ve 2. baskı, yani sayfa falan yazdım ya bunuda belirtmek istedim

akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım sanki

1 tabak pırasa
3 kaşık bakla
2 ufak fırında köfte
salata ve yoğurt

2 bardak limonlu çayım ve 2.5 litre suyumm tamamdır.bugün arkdaşlarla 1 saatte spor yaptık.bu aralar regl dönemim ama ben bunu bahane edip çok yememelymm.boğazıma hakimm olmalıyım.bu aradaaa anneminn yaptığıı keklere dokunmadmm bleeee misafirlerr geldi hepsini onlara yedirdm.3 dilim kaldı onuda yarın kardeşmn çantasına koycam okulda yesin diye

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Sabah: 2 yumurta, yarım dilim peynir, salata, 5 zeytin, 4 kuru erik, 2 çilek, 1/2 ç.b. ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…