- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
günaydın kısceler
1.öğün
2dılım domates
2 dılım salatalık
1 avuc beyaz peynır
1dılım kasar
1dılım salam
5adet zeytın
buyuk bardakta cay
Kacta kalkiyosun hangi ara tum bu isleri yapip kahve keyfi de yapip okula gidiyosun anlamak zor:)))) cok pratiksin iyi niyetlim cooook:)) massallah:)))
Sabah kalkınca bir kuru kayısı üzerine bir bardak su
2 adet haşlanmış yımırta
marul
tulum peyniri
2 adet zeytin
2 adet çli kara üzüm
3 adet çeri
1 adet salatalık
finduk
ş.siz çay
üzerine türk kahvemi içip oğluşu yumurup yürüyerek okuluma geldiiimm
Sizlere afiyet olsun kilocuklarımız gitsin çıtır olalım
Kacta kalkiyosun hangi ara tum bu isleri yapip kahve keyfi de yapip okula gidiyosun anlamak zor:)))) cok pratiksin iyi niyetlim cooook:)) massallah:)))
günaydın kızlar
1. öğün
2 dilim pynir
5 zeytin
salatalık,domates
2 günkurusu
2 incir kurusu
3-4 ceviz
bugün canım yumurta istemiyor..çook kötü öksürüyorum,sesim kısılmış( kızlar dikkat edin salgın var..adaçayına talim..:2:
Canım sen daha erken giriyorsun sanırım derse
Teşekkür ederim biz sabah kahvaltısı yapmadan ailecek evden çıkmayız bunun için de herkes erken kalkar dünden yorulmuşum bugün 7:30 da kalktım. Kahvaltımı hazırladım, oğluşla boğuştum, kızımla her öğündeki beslenmeyle ilgili artıkçok kızdığım rutin konuşmamızı yaptım. bulaşıklarımı makineye koydum bakıcımızla oğluşun ilaçlarını verdim kahve keyfimi yaptım.
Obeziteyle ilgili sabah programındaki haberi izledim. Buna göre vücut kitle endeksimizin hesaplanmasında amerikadaki uzmanlar hata olduğunu söylüyorlar. Yağ-kemik ölçümünün baz alınması gerekiyormuş onu dinledim.
09.00 itibarıyla da yürüyerek okuluma gelmiş bulunmaktayım canım.
süper anne maasallah
selamlaar ben de bu diyete başlamak istiyorum 20 gün önce sezaryen doğum yaptım hamilelikte çok kilo aldım ve hiçte öyle doğumdan sonra bissürü kilo gitmiomuş sadece 6-7 kilo gitti benimle kaldı bissürüüü kilo 25 kilo aldımdabide öncesinde de zayıf diildim okadar herneyse işte vermem lazım yani=) karatay diyeti kitabını aldım ve yediklerinizi okuduğumda hiç emziren annelere hatta hamilelre bile zararının olacağını düşünmediğim bir diyet olduğunu anladım..umarım sizin kadar istikrarlı olurum ve başarırım..çok mutsuzum zaten hiçbi kıyafetimin içine giremiorum dünya gibi geziorum (lohusa depresyonu ) ayda yaklaşık kaç kilo veriosunuz bu diyetle ve şu sıralar yürüyüş yapamam sanmıorum kızımı çıkarmam zor yani..bu diyeti çok olumsuz etkiler mi acaba?? fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var..:44:
iyi akşamlar
bugün arkadaşa gittik yürüyerek saate bakmadım fazla tempolu değildi topuklularla ama olsun
arkadaş bir masa yiyecek hazırlamış neler yemediğimi değil yediklerimi yazayım
kıymalı pide
bol bol salata
ayran
sonra çay çay
dönüşte yine yürüdük başka bir arkadaşla havada buz gibiydi donduk
akşam yemeğide
3 kaşık yeşil mercimek yemeği
2bulgurlu kabak dolması
salata
1 kase yoğurt
2,5 litre su içtim oğluş hasta geldi okuldan ıhlamur yaptım 1fincanda ondan içtim
bugün ay çok zayıfladın yeter artık daha verme lafları dolandı durdu
bir arkadaşta benim sorunlu bölgem kalça ve basenlerini duvara vurmamı böyle eriyeceklerini söyledi
dört ayda verdim canım
ıspanaklı unsuz krep ( ıspanaklı omlette diyebiliriz karatay usulü börekte tamamen atmasyon yani
4 dal ıspanagı dogradım
1 pırasa dograyıp ıspanaga ekledim sonra accık yuz serpip iyice ovdum
ovduktan sonra 5-6 dal maydanoz dograyıp ekledi
2 kaşık çekelekte ekledikten sonra
ayrı bi kapta
3 yumurtayı
1 kaşık yogurt
1 kaşık kabartma tozu ekleyip çırptım ıspanaklı kaşışımı yumurtalı karışıma ekleyip 1 kaşık zeytin yagı eklenmiş teflona yaydım kapagını kapatı kısık ateşte önce altını sonra çevirip üstünü pişirdim beni çok hoşuma gitti börek gibi gelditavsiye ederim
güzel tarifmiş denemek lazım...
Geçmişi okuyup geldim..
Benim bugünkü yediklerim:
Sabah:
1 yumurta
Beyaz peynir
3 yeşil zeytin
6 siyah zeytin
5 ceviz
Yarım bardak süt
Akşam:
1,5 lahmacun
Baya bi çok salata
Yoğurt, bir kase.
3 kuru incir..
Kızlar benim 2 gündür iştahım açıldı sanki..Yemekten sonra bişeyler yemek istiyorum.. Yemiyorum tabi Bir de üstelik 3 günden beri gram gram artıyo kilom.. O da canımı sıkıyo zaten..
Şimdi limonlu sıcak su içiyorum..
ayy sorma canım ya aynı sorun bendede var .benimde acayip iştahım açık herşeyi yemek istiyorum tatlı tuzlu ne varsa valla ne yalan söyliyim dün akşam 3 tane kuru pasta yedim...tabi bunlar kilo olarak dönecek biliyorum ama durduramadım kendimi
günaydın kızlar
1. öğün
2 dilim pynir
5 zeytin
salatalık,domates
2 günkurusu
2 incir kurusu
3-4 ceviz
bugün canım yumurta istemiyor..çook kötü öksürüyorum,sesim kısılmış( kızlar dikkat edin salgın var..adaçayına talim..:2:
geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah...evet salgın var herkes hasta ..dikkat edelim kızlar...
Cok gecmis olsun tatlim,umarim hemen duzelir sesin...zencefili de tavsiye ederim..
Cok gecmis olsun tatlim,umarim hemen duzelir sesin...zencefili de tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?