Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kısceler
1.öğün
2dılım domates
2 dılım salatalık
1 avuc beyaz peynır
1dılım kasar
1dılım salam
5adet zeytın
buyuk bardakta cay

Gunaydin kizlar..seker ki ve fzgun sizlerede gunaydin..afiyet ve leptin olsun.. Menum;2 kk yumurta,3 tane zeytin,domates ve marul,findik,cay,omega,demir hapim(doktor verdiydi)..ve bol bol cay..demir hapini cayla birlikte icitorum..biraz dengesiz oldugumu soylerler bazen de dogruymus meger:)))))

günaydın kızlarr,
ya akşamları bilgisayarın basına oturmak eziyet gibi gelıyo bana, gün içinde 10 saat bilg. basında çalıştıgım için sanırım. o yüzden neler yazıyorsunuz ne yapıyorsunuz bakamıyorum geçmişlere...
ama eksikliğinizi hissediyorum

dün akşam eve gidip fırında kabak yemeği yaptım... 1 tabak kabak 2 bulgurlu mercımeklı kuru bıber dolması ve 1 s.b. ayran
sabah kahvaltım:
1 domates 1 salatalık 1 kivi 1 yumurta 1 s.b. süt biraz peynir 5 zeytin ve 1 avuç fındık

sizleri seviyorum bunalımdan çıkınca aranıza dönücem inş.

günaydın kızlar
1. öğün
2 dilim pynir
5 zeytin
salatalık,domates
2 günkurusu
2 incir kurusu
3-4 ceviz

bugün canım yumurta istemiyor..çook kötü öksürüyorum,sesim kısılmış( kızlar dikkat edin salgın var..adaçayına talim..:2:

sirkeli su

2 yerli minik muz
1yumurta
biraz maydonozlu peynir
8ceviz
2zeytin
salatalık
domates

Son düzenleme:

Sabah kalkınca bir kuru kayısı üzerine bir bardak su
2 adet haşlanmış yımırta
marul
tulum peyniri
2 adet zeytin
2 adet çli kara üzüm
3 adet çeri
1 adet salatalık
finduk
ş.siz çay
üzerine türk kahvemi içip oğluşu yumurup yürüyerek okuluma geldiiimm

Sizlere afiyet olsun kilocuklarımız gitsin çıtır olalım

gunaydın kızlar oglumun okula gıdıs saatı degıstı artık 7 de ayaktayım her gun
kahvaltımı 8de yapıyorum bu sekılde ıkı ogun bakalım nasıl olacak

kahvaltım

1 kasarlı yumurta
1 domates
5 zeytın b.peynır
orgu peynır
fındık omega3
kıvırcık yesılcay
3 gunkurusu

gunkurusundanmı ıkı gundur yedıgım kabak yemegındenmı bılmıyorum wc ıle ıyıyız bu aralar

Kacta kalkiyosun hangi ara tum bu isleri yapip kahve keyfi de yapip okula gidiyosun anlamak zor:)))) cok pratiksin iyi niyetlim cooook:)) massallah:)))

Son düzenleme:
:78:

Akşam yine nispeten az yiyerek davete gittik. Offf neler vardı kızlaarr aman aman aman
Karnım toktu ammmaaaa gözüm fır döndü yazmayacağım neler vardı abartmamak koşuluyla en sonundaa yidim ben de :125:

Kacta kalkiyosun hangi ara tum bu isleri yapip kahve keyfi de yapip okula gidiyosun anlamak zor:)))) cok pratiksin iyi niyetlim cooook:)) massallah:)))

Canım sen daha erken giriyorsun sanırım derse
Teşekkür ederim biz sabah kahvaltısı yapmadan ailecek evden çıkmayız bunun için de herkes erken kalkar dünden yorulmuşum bugün 7:30 da kalktım. Kahvaltımı hazırladım, oğluşla boğuştum, kızımla her öğündeki beslenmeyle ilgili artıkçok kızdığım rutin konuşmamızı yaptım. bulaşıklarımı makineye koydum bakıcımızla oğluşun ilaçlarını verdim kahve keyfimi yaptım.

Obeziteyle ilgili sabah programındaki haberi izledim. Buna göre vücut kitle endeksimizin hesaplanmasında amerikadaki uzmanlar hata olduğunu söylüyorlar. Yağ-kemik ölçümünün baz alınması gerekiyormuş onu dinledim.

09.00 itibarıyla da yürüyerek okuluma gelmiş bulunmaktayım canım.

Cok gecmis olsun tatlim,umarim hemen duzelir sesin...zencefili de tavsiye ederim..

süper anne maasallah

Herkese merhaba..geçmişi okudum geldim..maşallah herkese..tabi bana da bu hafta hala kaçamağım yok.. :)) imkansız gibi geliyordu..

Akşam menümü yazayım bakalım hala kaçamak yapmamış mı sayılıyorum..

Akşam;
1 kase yayla çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak (ama pirinçli) bu pek olmadı sanırım
3 tane de ızgara köfte

Sabah kahvaltım da resimde görüldüğü gibi..canım klasik kahvaltı istemedi..meyvelerimi yedim..yeşil elmayı çok severim akşamdan gözüm kalmıştı sabah yedim..
2 tane de omega 3 kapsül..

herkese güzel bir gün diliyorum..

hoşgeldin.güle güle büyüt bebeğini.bu diyeti emzirenlerde yapıyo bi sakıncası yok o yüzden ve emzirdiğin için sen daha fazla kilo verebilirsin.spor olarakta evde birşeyler yapabilrsin internetten bulabilirsin bununla ilgili hareketler...kolay gelsin inşallah istediğin kiloya biran önce gelirsin...

canım oğluna geçmiş olsun...kalça ve basenleri duvara vurmak :44: işe yararmı sence aman sağdan hopp soldan salla salla vur duvara

Cok gecmis olsun tatlim,umarim hemen duzelir sesin...zencefili de tavsiye ederim..

saol canım zaten zencefil ve bal olmasa daha kötü olurdum..sanırım yasak ama akşam yatmadan toz zencefile bal karıştırıp içiyorum 2 gündür.yoksa uyuyamam..

saol canım zaten zencefil ve bal olmasa daha kötü olurdum..sanırım yasak ama akşam yatmadan toz zencefile bal karıştırıp içiyorum 2 gündür.yoksa uyuyamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…