Canım sen daha erken giriyorsun sanırım derse
Teşekkür ederim biz sabah kahvaltısı yapmadan ailecek evden çıkmayız bunun için de herkes erken kalkar dünden yorulmuşum bugün 7:30 da kalktım. Kahvaltımı hazırladım, oğluşla boğuştum, kızımla her öğündeki beslenmeyle ilgili artıkçok kızdığım rutin konuşmamızı yaptım. bulaşıklarımı makineye koydum bakıcımızla oğluşun ilaçlarını verdim kahve keyfimi yaptım.
Obeziteyle ilgili sabah programındaki haberi izledim. Buna göre vücut kitle endeksimizin hesaplanmasında amerikadaki uzmanlar hata olduğunu söylüyorlar. Yağ-kemik ölçümünün baz alınması gerekiyormuş onu dinledim.
09.00 itibarıyla da yürüyerek okuluma gelmiş bulunmaktayım canım.
vaall bravo kızz öğretmen olunca koşturuyosun amam ben kahve içemiyom tühhh
6 45 da kalktım mutfağımı toplarken( aksam toplamadımdı) evi de topla kahvaltı hazırladım yumurtaları haşladım domates salat doğradım kahvaltıya basladım eşim henüz kalkmadı
7 30 da kahvaltım bitti eşim uyandı hazırlanırken bben evi makinaladım sabah sabahsaat 8 de eşim kahvattıyı bitirdi masayı topladım . kızım uyandı bakıcım gelmisti o ara evden çıktık 8 20 de
kızımın kahvalıtsını bakıcım yaptırır ama ben kahve ye vakıt bulamıyorummm
leylak70 im oğlun hastaymış sana ve sersuma çok geçmiş olsun
Bizimkiler kısmen daha iyiler. Havalar bir çeşit gidiyor kış geri geldi dibi dışarısı buz gibi sabaha karşı üşümüşüm herkesi örttüm o zaman üşüdük mü hastalanıyoruz.
mesela canım benim kullandığım markada bir tatlı kaşığında 10 UI e vitamini ve günlük e vit gereksinimin yüzde 33 ü karşılar diyor ki, bi tatlı kaşığı günlük gereksinimin yüzde 33 ünü karşılıyosa bu oldukça güçlü demek yine bir tatlı kaşığındaki omega 3 ü korumak için, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
bu sabah tartıldım annemlerin tartısı yag,kemik ,su ölcüyor süper bir seyyy
kilo:58.1
yag:%29.7
su:%51.3
kas:%19.7
kemik:%11.4
BMI:25.8
günlük kalori alımı:1348 cal
ama henüz kiloluyum ok asagı düsük daha cok kilo vermem lazımmmm
günaydın kızlar
1. öğün
2 dilim pynir
5 zeytin
salatalık,domates
2 günkurusu
2 incir kurusu
3-4 ceviz
bugün canım yumurta istemiyor..çook kötü öksürüyorum,sesim kısılmış( kızlar dikkat edin salgın var..adaçayına talim..:2:
ayy sorma canım ya aynı sorun bendede var .benimde acayip iştahım açık herşeyi yemek istiyorum tatlı tuzlu ne varsa valla ne yalan söyliyim dün akşam 3 tane kuru pasta yedim...tabi bunlar kilo olarak dönecek biliyorum ama durduramadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?