Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hava bugün ayvalıkta cok güzellesti oleeyyy hemen kordonda 1 saat yürüyüs 10 dk alet calıstım kış kış toksinler yasasın karatay:119::119::130::130: annem,kızkardesim ve birick oglumla cıktık dısarı

kızlar merhabaa ben bugun yarım kilo daha vermişim 3 günde 1.5 kilo görünüyor toplamda giden,normalde zor kilo veririm nasıl böyle oldu anlamadım.ya bir yazı buldum nette paylaşmak istedim,bilen arkadaşlar yorum yapar belki kafama takıldı çünkü..

Dr. Mehmet Öz’ün Siz diyettesiniz kitabında söz ettiği
Ne yedigimize balı olarak .su agırlımız sık sık degişir …

Düşük karbon hidratlı diyet purogramlarını uygulayanlarınhızlı kilo vermesinin nedeni . karbonhidrat yetersizliginin kaslarındaki glikojeni azaltmasıdır ve bu glikojen kaybı ,bolmiktarda su kaybından dogar ,
karbonhidrat geri döndügünde, glikojende kaslara geri döner ve suyu çeker. Buda kiloları hemen yerine getirir.

Dolaysıyle ,düşük karbonhidratlı diyetlerde ilk 2 ve 5 kilo, geçiçi su kaybından kaynaklanan sahte kilo kaybıdır .

Tünaydın ben size bir şey sormak istiyorum acaba bu 50 kilonun tamamını karatay ile mi verdiniz kaçamak tatlı var mı kuruyemişi ne kadar hangi öğünlerde tükettiniz?

aaaaaaaaaaaaa clemm bana inanmıyor musun aynı seyi dünde sordunnn

evet gecen sene nisanda başladı ve 1 senede verdi haftada 1 kilo 120 kiloydu simdi 60 larda en basarılımız en iradelimiz topiğimizin gülü ayol o canan hocanın kitabında olan kiside kendileridir egğitimli güzel bir bayandır

2.öğün
2 peynırlı lahmacun
bır bardak ayran
bol coban salata
koca bı bardak cay

öğleyin yediklerim

Bir kepçe tarhana çorbası
Yarım kepçe gibi yeşil mercimek yemeği
Biraz da tavuklu karnıbahar yemeği
10 kadar fıstık
Keten tohumlu yoğurt
1 adet taze soğan
biraz dereotu

Üzerine Türk kahvem... Sonra okula yürüdüm

Hepiciğinizee afiyet olsunn

Son düzenleme:

güleryüzcüm tebrik ederim seni ve orda olmayı çok isterdim..Ayvalık'ı çok severim..inşallah temmuz gibi gidicem.. ama ancak 1-2 güncük..çok özledim orayı..

güleryüzcüm tebrik ederim seni ve orda olmayı çok isterdim..Ayvalık'ı çok severim..inşallah temmuz gibi gidicem.. ama ancak 1-2 güncük..çok özledim orayı..

gel beklerim ayvalıga bizde temmuzda gelcez ailecek denize ve annemleri görmeye belki karsılasırız o zaman ayvalık kücük bir yer ama cok sirin bir memleket bayılıyorum sahil kentlerine ben tam denizkızı olmalıymısım diyorum

selam kızlar
kahvaltım 11.30
kalınca yarım greyfurt
1 icir 1 kayısı
2muz
avuç içi peynir
6 zeytn
2 bardak su
belki akşamda yarım saat yürürüm
şimdi şekersiz kahvemi içicem

SABAH YEDİKLERİM
1 MUZ
1 YUMURTA
PEYNİR
SALATALIK
DOMETES
CEVİZ
OMEGA 3 (BİTTİ İÇEMEDİM ALMAK LAZIM HEMEN )

ÖĞLEN
1 KASE YARMALI NOHUTLU YOĞURT ÇORBA
1,5 DALYAN KÖFTE

ARALARDA LİMONLU, ÇAY, IHLAMUR

AĞŞAMINA DA
TAVUK SOTE AZCIKTA BULGUR PİLAVI SALATA (PLANLANIYOR)

YAĞMUR OLMAZSA YÜRÜYÜŞ............. ÖPTÜM HERKESİİİ

efendim ne demek neden inanmayayım demek 2. kitaptaki kişide kendileri çok ama çok teriklerde canım şu sorumu sen cevaplarsın o vakit sabah öğünleri dışında da kuruyemiş yiyiyor musunuz arada kaçamak yapıyor musunz ? sen bilirsin :)))

Bu arada çok üzgünüm mesajını cevaplayamıyorum henüz 100 mesaj olmamış dolması bekleyeceğim ama şirkette o site yasaklı benim maalesef
ama çokta teşekkür ederimmmm

MERHABAA KAVUŞMAK NE GÜZEL
uzun zamandır pc nin yüzünden giriş yapamadım şifre mi falan kaybettim alamadım amannn işte bi sürü saçma sapan işler oldu

neyse şükür artık burdayım.. 3 ay oldu ve nihayet 76 göndüm çok mutluyum. son 1 aydır çok kaçamak yaptım ama yine de sonuç iyi artık
yaramazlık yok. KARATAYA DEVAM

Ya ben anladım ki insan beynini kodlayınca her şeyi yapabiliyormuş.

Sigarayı bırakmaya çalışıyorum normalde azaltmak çok zordu benim için ama yarı yarıya düşürdüm.

Karatayı yapmaya başladım.

Talıyı kestim tamamiyle.

Keşke bunun bilimsel bir formülü olsada başka zamanlarda da yapabilsek:))

öğle yemeğimide yedim

kabak dolması yapmıştım onların içlerinden yemek
1 kase yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği
10 kadar fıstık

50 dk yürüyüş yaptım

2 hafatadır çizelgemdeki rakamı göremiyorum
bu hafta inşallah 63,4 altına düşerim
yarın doktora gidip tahlillerimi yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…