Gunayyyydın kızlar ,devam
kolay gelsin canım,ben bugün kahvaltıdan önce yürüdüm:81::81:
ohhhh ne güzel ben de kahvaltıdan sonra yürüdüm 2 den sonra ögle yemegimi yiyecem
Tünaydın ben size bir şey sormak istiyorum acaba bu 50 kilonun tamamını karatay ile mi verdiniz kaçamak tatlı var mı kuruyemişi ne kadar hangi öğünlerde tükettiniz?
hava bugün ayvalıkta cok güzellesti oleeyyy hemen kordonda 1 saat yürüyüs 10 dk alet calıstım kış kış toksinler yasasın karatay :119::119::130::130: annem,kızkardesim ve birick oglumla cıktık dısarı
güleryüzcüm tebrik ederim seni ve orda olmayı çok isterdim..Ayvalık'ı çok severim..inşallah temmuz gibi gidicem.. ama ancak 1-2 güncük..çok özledim orayı..
aaaaaaaaaaaaaclemm bana inanmıyor musun aynı seyi dünde sordunnn
evet gecen sene nisanda başladı ve 1 senede verdi haftada 1 kilo 120 kiloydu simdi 60 larda en basarılımız en iradelimiz topiğimizin gülü ayol ocanan hocanın kitabında olan kiside kendileridir egğitimli güzel bir bayandır
efendim ne demek neden inanmayayım demek 2. kitaptaki kişide kendileri çok ama çok teriklerde canım şu sorumu sen cevaplarsın o vakit sabah öğünleri dışında da kuruyemiş yiyiyor musunuz arada kaçamak yapıyor musunz ? sen bilirsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?