Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah : 1 domates
2 dilim peynir
1 yumurta
6 tane zeytin
3 kuru incir

öğlen: 1.5 tabak pırasa
yarım tabak bakla
light yoğurt
3 kayısı

arkadaşlar ben bugn eczaneden marincap söyledm şmdi geldii omega 3..üzerine sabah 1 tane tok karınla diyor.500 mglık..nasıl kullancmm sizde bundan mı kullanıyorsunuz.? herhangi bir zararı varmı ?

leylakım geçen gün patlıcan musakka yapmıştın bende çok severim patlıcanları kızartmadan fırındamı yaptın nasıl yaptın anlatırmısın

canım teflon tencereye zeytinyağını döktüm ama normal yemeğe koyduğumdan biraz daha fazla(1 çay bardağı kadar....malum patlıcan yağı fazla çekiyo)sonrada patlıcanları attım hafif kızardılar.ondan sonra kavrulmuş kıyma domatesi falan attım canım...ama fırında da olabilir,bi daha da öyle yapayım bari....

5 adet ızgara köfte(sonrada 2 adet daha yedim)
karısık salata
yarım kase etli bamya yemegi(sonu)
5 adet fındık

Son düzenleme:

güleryüzcüm ben yaklaşık 15 senedir hemen her yaz geliyorum..Sarımsaklıda annemin evi var benim de..ama ancak yazları bikaç hafta kalabiliyordum..şimdi evlendik artık bakalım eşim benim kadar sever mi oraları..umarım karşılaşırız en zayıf halimizle..

Plajını, şeytan sofrasını, melek tepsini, luna parkını, kordonu, çamlık'ı daracık sokaklarını, eski rum evlerini kedilerini bile özledim..

Canım afiyet olsun sana. Anne yemekleri tatlıdır ye güzel güzel

yedim valla afiyetle ahhh bu anneler yemezler yedirirler bizlere hic kıyamazlar... birazdan yürüyüse cıkcaz yine bugün yine sportif bir gün olacak sanırım aksam yemeklerini hazırlayalım da babayıda koroyo gönderelim ohhh kızkardesim,ben annem bizim minik oglus haydiii yürüyüse

Son düzenleme:
leylakım geçen gün patlıcan musakka yapmıştın bende çok severim patlıcanları kızartmadan fırındamı yaptın nasıl yaptın anlatırmısın

leylakcım bugün musakka yemiş biri olarak ben de cevap vermek istedim..gerçi benim bugün yediğim iş yerinde olduğu için kızartılmıştır ama ben fırınlıyorum patlıcanları..aynı tadı veriyor hem de çok hafif oluyor..

[B]canım kıyamam özlenmeyecek gibi degil ki bizde 2005 den beri ayvalıkta oturuyoruz inş. bu yaz en zayıf hallerimizle karsılasırız ben temmuz gibi gelcem nasip olursa. hava güzellesti artık bende carsıya inebilcem artık oleeeyyy hemde yürüyerek biz armutcuk tarafındayız.
[/B]

1. ögün
çökelek salatası
2 kk haşlanmış yumurta
1 çb fındık
2 omega

2. ögün
1 kase çorba
4 kuru dolma
salata

kızlarrr marincapı nasıl kullanmalıyım 500 mg mı herkesnn?? daha bugnn aldım akşam alıyımmı kaç tane alıyım :S

Merhaba herkese bende karataycıyım.. aslında 1 2 haftadır yapıyorum ve forumdan takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.. beni de alın aranıza :)

kızlarrr marincapı nasıl kullanmalıyım 500 mg mı herkesnn?? daha bugnn aldım akşam alıyımmı kaç tane alıyım :S

ben kahvaltıdan sonra 500mg lık 2 kapsül alıyorum canım..ama yeni başladım ben de..günde 1000mg alınması yeterli die okumuştum..

ıkıncı ogunum

fırında kasarlı besamel soslu kabak
bol yesıllık salatası
k.t yogurt 1 hurma
omega3

sımdıde cay ıcıyorum herkese afıyet olsun banada

Geçmiş olsun arkadaşım.

demek 3 tane kuru pasta, öyleyse

Şimdi ceza sırası bana geliyor galiba::44:

2 .öğün : 2 lahmacun, bol yeşillik, ayran

valla hakettim ama napıyım canım çok istedi...

canım ya evet bende bu aralar içemiyorum bazen 1lt .zor oluyor.ne güzel içiyodum noldu bana böyle...:44:

Merhaba herkese bende karataycıyım.. aslında 1 2 haftadır yapıyorum ve forumdan takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.. beni de alın aranıza :)

hoşgeldin aramıza hergün bizimle paylaş menülerini .kolaygelsin ve inş. en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...

teşekkür ederim....

hoşgeldin aramıza hergün bizimle paylaş menülerini .kolaygelsin ve inş. en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…