kolay gelsin canım,ben bugün kahvaltıdan önce yürüdüm:81::81:
leylakım geçen gün patlıcan musakka yapmıştın bende çok severim patlıcanları kızartmadan fırındamı yaptın nasıl yaptın anlatırmısın
5 adet ızgara köfte(sonrada 2 adet daha yedim)
karısık salata
yarım kase etli bamya yemegi(sonu)
5 adet fındık
Eki Görüntüle 387782
gel beklerim ayvalıga bizde temmuzda gelcez ailecek denize ve annemleri görmeye belki karsılasırız o zaman ayvalık kücük bir yer ama cok sirin bir memleket bayılıyorum sahil kentlerine ben tam denizkızı olmalıymısım diyorum
Canım afiyet olsun sana. Anne yemekleri tatlıdır ye güzel güzel
leylakım geçen gün patlıcan musakka yapmıştın bende çok severim patlıcanları kızartmadan fırındamı yaptın nasıl yaptın anlatırmısın
çökelekarkadaşım cekeltte nedir
aynen ya bende var dengesizlik bende çayı üstüne içiyorumGunaydin kizlar..seker ki ve fzgun sizlerede gunaydin..afiyet ve leptin olsun.. Menum;2 kk yumurta,3 tane zeytin,domates ve marul,findik,cay,omega,demir hapim(doktor verdiydi)..ve bol bol cay..demir hapini cayla birlikte icitorum..biraz dengesiz oldugumu soylerler bazen de dogruymus meger:)))))
günaydın kızlar
1. öğün
2 dilim pynir
5 zeytin
salatalık,domates
2 günkurusu
2 incir kurusu
3-4 ceviz
bugün canım yumurta istemiyor..çook kötü öksürüyorum,sesim kısılmış( kızlar dikkat edin salgın var..adaçayına talim..:2:
geçmiş olsun arkadaşım bende aynı durumdaydım gül63 ablacım sabah bol sarımsaklı mercimek çorbası önermişti yapıp içtim birde nane limon kaynattım gözüm acıldı tavsiye ederim canım
güleryüzcüm ben yaklaşık 15 senedir hemen her yaz geliyorum..Sarımsaklıda annemin evi var benim de..ama ancak yazları bikaç hafta kalabiliyordum..şimdi evlendik artık bakalım eşim benim kadar sever mi oraları..umarım karşılaşırız en zayıf halimizle..
Plajını, şeytan sofrasını, melek tepsini, luna parkını, kordonu, çamlık'ı daracık sokaklarını, eski rum evlerini kedilerini bile özledim..
sagol canımkolay gelsin canım,ben bugün kahvaltıdan önce yürüdüm:81::81:
kızlarrr marincapı nasıl kullanmalıyım 500 mg mı herkesnn?? daha bugnn aldım akşam alıyımmı kaç tane alıyım :S
Geçmiş olsun arkadaşım.
demek 3 tane kuru pasta, öyleyse
Şimdi ceza sırası bana geliyor galiba::44:
2 .öğün : 2 lahmacun, bol yeşillik, ayran
canım ya evet bende bu aralar içemiyorum bazen 1lt .zor oluyor.ne güzel içiyodum noldu bana böyle...:44:merhaba kızlar..gördüğüm kadarıyla öğle yemeğini ilk paylaşan hatta belki de ilk bitiren benim..
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak patlıcan musakka
1 kase yoğurt
henüz 1 lt su dayım..bu sıra pek içemiyorum dün de 1,5 lt de kaldım..
Merhaba herkese bende karataycıyım.. aslında 1 2 haftadır yapıyorum ve forumdan takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.. beni de alın aranıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?