yok canım canan hocanın kitabı, yeşil mezuralı olan kitap, sende yoksa, kitapçıdan o bölüme bakabilirsin, evet sağlıklı beslenme konusunsa ahmet aydınıda takip ettiğimden onun görüşünüde yazdım ama dediğim kitap canan hocanın kitabı, bu arada evet kesinlikle aynı saftalar ama canan hocanın diyeti daha uygulanabilir, taş devrinide denedim ama güzel olmasına ragmen bi süre sonra bıktırıcı
Her iki kitap da başucu kitaplarım... Kitapçıda ya da başka yerde göz gezdirılıp yorum yapılamayacağını düşünüyorum... Benim Karatay kitap2 de okuduklarımdan anladığım D vitaminine gerek olmadığı eksikliği olan kişilerde(bu durumda yaşanabilecek sorunları da detaylı anlatmış) doktor kontrolunda kullanılması gerektiği...
Okuduğumuz kitap aynı olsa da yorumlarımız farklı olabiliyor.
Burda olma amacımız da yanlış anlamaları ve eksikliklerimiz görüp Karatay diyetini doğru uygulayabilmek. Birbuçuk aydır forumu takip ediyorum; herkes birbirine destek ve yardımcı...
Açıklamaların için teşekkirler...
canım ne yaptın gidiyomusun spora?
canım teflon tencereye zeytinyağını döktüm ama normal yemeğe koyduğumdan biraz daha fazla(1 çay bardağı kadar....malum patlıcan yağı fazla çekiyo)sonrada patlıcanları attım hafif kızardılar.ondan sonra kavrulmuş kıyma domatesi falan attım canım...ama fırında da olabilir,bi daha da öyle yapayım bari....
Merhaba herkese bende karataycıyım.. aslında 1 2 haftadır yapıyorum ve forumdan takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.. beni de alın aranıza :)
valla hakettim ama napıyım canım çok istedi...
Selamlar...
Bı kac gundur menumu yazamadım...
Az once esıme koko kurabıye yaptım, kendıme de karatay kekı yaptım suan fırında pısıyor cok besleyıcı ve lezzetlı oldugu kesın...
Aranızda daha once deneyen var mı?
sagol canımbu haftada kahvaltıdan once denıyım dıyosun sanırım
ıkıncı ogunum
fırında kasarlı besamel soslu kabak
bol yesıllık salatası
k.t yogurt 1 hurma
omega3
afiyet olsun bebeğem
Eki Görüntüle 387810
sımdıde cay ıcıyorum herkese afıyet olsun banada
Hayal kırıklıgına ugradım...
Damak tadıma hıtap etmedı malesef...
Keske elmaları rendeleseydım belkı o zaman daha ıyı olurdu, sekersız de hıc hos olmadı, cok buyuk ıstekle yapmıstım tuh...
Eki Görüntüle 387896
Hayal kırıklıgına ugradım...
Damak tadıma hıtap etmedı malesef...
Keske elmaları rendeleseydım belkı o zaman daha ıyı olurdu, sekersız de hıc hos olmadı, cok buyuk ıstekle yapmıstım tuh...
Eki Görüntüle 387896
Ben de fırında yapıyorum, çok lezzetli ve hafif oluyor, tavsiye ederim.
Canım sen nasıl yapmıştın ?
bende yaptım aynı keki,ama benimki bu kadar dağınık görünmüyodu,normal kek gibi düzgünce kesilmişti.ve ben çok beğenmiştim tadını.şekeri kestiğim için tatlı bile gelmişti bana:44:
Canım sen nasıl yapmıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?