Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende yaptım aynı keki,ama benimki bu kadar dağınık görünmüyodu,normal kek gibi düzgünce kesilmişti.ve ben çok beğenmiştim tadını.şekeri kestiğim için tatlı bile gelmişti bana:44:

Bilemıyorum neden boyle oldu
Bana tatsız geldı kı ben 5 yıldır seker kullanmıyorum...

google a elmalı ıncırlı kek yazın gorseldekı kalplı kalıptakı kek, usendım tarıfı yazmaya, bırıncı kıtapta da mevcut

ilk kitabın arkasındaki bi tarif canım,kitabın yoksa yazayım nasıl yapıldığını

Teşekkürler hanımlar, ilk fırsatta deneyeceğim.

off ya eskisi gibi yazamıyorum yetişemiyorum buralara
kaç gündür bir konut kredisi var elimde bitmedi gitti.
milleti ev sahibi ediyorum inşallah birgün benimde olur

sabah:2 yumurtadan peynirli kekikli omlet
öğlen az türlü az kuru fasulye bol acı biber
şimdi biraz badem yedim
akşama bamya ve karnıyarık var bakalım kısmet hangisini yicem bilmiyorum

oof ya şimdi haber geldi konutun eksper değeri düşük çıkmış
çok üzüldüm yazık insancıklar bir hevesle bekliyorlardı

Ben devam ederken bayağı kilolu arkadaşlar vardı. Onlar hareketleri daha eksik yapıyorlardı. Hocalar ilgileniyorlar canım Bişiycik olmaz iyi gelir sana da

Selam kızlar ,
Bugün yoğunluktan dolayı nete giremedim..
Hemen menü bildirimi yapayım.
Bugün evde olmadığım icin cok saçma menülerim
1. Ogün: 1 minik elma, kabuklu fıstık , çorba
2. Ogün: bir avuç kadar fıstık ve kola Zero (sinemadaydim)
3. Ogun:1 tane bol acılı lahmacun

1saat yürüdüm ..
Şimdi suyumu iciyorum
Birazdan yüzmeye gitcem ..
Şimdilik bu kadar
Sevgiler

Ben devam ederken bayağı kilolu arkadaşlar vardı. Onlar hareketleri daha eksik yapıyorlardı. Hocalar ilgileniyorlar canım Bişiycik olmaz iyi gelir sana da

Tamam haftaya başlayacağım. Karar verdim.

Bu arada taş gibi yoğurt tarifi veren arkadaşa ben de teşekkür ediyorum. Yaptım, çok güzel oldu. Daha önce de yoğurt yapıyordum ama bu sefer gerçekten daha güzel oldu. Yoğurdun daha sert olmasını isteyen arkadaşlara bir tavsiye de benden; buzdolabına koyarken ağzını açık bırakıp bir iki saat öyle bırakırsanız içindeki fazla suyun buharlaşıp yoğurdun daha katılaştığını görecekiniz.

Kızlar şu yumurta sorunumu çözecek birini arıyorum biz sıkıldık bir fikir istiyorum arkadaşım yogurt tarifini bende istiyorum

Kızlar şu yumurta sorunumu çözecek birini arıyorum biz sıkıldık bir fikir istiyorum arkadaşım yogurt tarifini bende istiyorum

Mayke rumuzlu arkadaş vermişti. Ben de onun tarifinden yaptım.

Yumurta sorununu anlayamadım.:44:

bugün giremedim. biraz kaçamaklar oldu. kek yedim bugün kaçamak olarak. . öğünü az yedim ondan oldu bi daha iyice yicem (
sabah karatay kahvaltısı yedim 10:30gibi bitti
akşam 16:00 gibi simit kebabı diye bi kebap yaptım dün tv de izlemiştim. az geldi 2 saat sonra 2 dilim kek ve süt içtim (
neyse ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi eritim bari birazını.

offf bugünn regl oldumm karnımda çok ağrıyor ve doymak bilmiyorum.tatlı yemiym diye resmen yemeğee dadanndmm ve akşam yemeği pert

3 dilim tavuk
5 kaşık bulgur
salata
yoğurt
3 kayısı
1 avuç ceviz
1 tabak pırasa (dünden kalmıştı )

bugün 45 dklık yürüyüşümude yaptmmm..çok fazlamı abartmışım kızlar :/

akşam yediklerim

1 kase tarhana çorbası
2 bulgurlu kabak dolması
marul salatası
keten tohumlu yoğurt 1kase

suda 2,5 litre oldu
yürüyüşümde 50 dk

bugünkü görev tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…