Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

firinda kasarli besamel soslu kabak tarifini bana da verebilir misinizz lutfenn...

bir de ben bugun omega 3 aldim 500 mg marincap... bunu kullananlardan ben affiniza siginarak :26: bir kez daha nasil kullandiklarini, kendi baslarina mi basladiklarini, yani testsiz falan, ve de tek basina onu mu kullandiklarini ogrenebilir miyim :26:

Canım önceki hafta kendimi tutamayıp yediğimde kilo veremedim mecburen yemiyorum
anlaşıldı
selam kızlar.bugün ben de yoğurt mayalıyacağım ama 1 çay kaşığı yoğurt mayası az değil mi?

canım bende 4-5 kilo süte 1 yemek kasığı kadar koyuyoru kaymak gibi oluyor
çok mayalık koyarsan yoğurt ekşi olur birde böyle dene

canım benden sana tavsiye bir doktora git ondan bilgi al biz hocaya güvenerek başladık eşimde kullanıyor ben 3 aydır alıyorum
ama sen çok titizlendin doktora danış derim

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 2muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze Kendımı Karatay Diyetiyle Basarıya Kurguluyorum. Basarı ya da basarısızlık ınanmayla sıkı sıkıya baglantılı,kıtabı almadan once bazı tereddutlerım vardı,yıne de yapıyordum dıyetı daha sonra kıtabı da okuyunca tum korkularım gectı,basaracagıma tamamen ınandım boylece tum sınırsel yollarım acıldı,acılıyor,paylasıyorum da yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,yuruyus yaptıgım caddelerde tombul tanıdıklara da kapıda not bırakıyorum,zıhnımı bu dıyetle basarıya kurguladım,kurguluyorum,ayda dort kılo gıdıyor dıyor tartım,ama akıl tartım agır basıyor:aynalar,mezuralar 8 kılo vermıs gıbısın dıyor,vucudum sıkılasıyor,uc ayda bır sankı estetık cerrah vucudumu germıs gıbı oluyor,ıstedıgım ıdeal vucuda basarıya odaklandım.Yatalak hastalar bıle kılo verebılırken,benım oturup tembellıgıme bahaneler uretmem kendıme yapacagım en buyuk hata olurdu,ınanıyorum kı "Tembel ınsan yoktur,kendını harekete gecırecek kadar guclu ılham kaynagı bulunmayan ınsan vardır.Hedefı olanlar,tembel tembel oturamazlar; onları hedeflerı cagırır."Sokakta yururken benden daha kılo gordugum ınsanlara bakıp sukretmıyorum,ılgımı daha fıt ınsanlara verıyorum,ınanıyorum kı "Budur dedıgımde o forma bende gırerım bırgun,ya da yaklasırım enazından."Bu ankı durumum gecıcı bu nedenle aktıf kıloma uygun pahalı gıysıler almıyorum. Maxwell psıkosıbernetık yontemınden bahsetmıs ,cok hosuma gıttı: Bu yonteme gore beyın bır hedefe yonelırse amacına ulasıncaya kadar yogunlasmakta,hedefe yonelmekte,tEkrar yogunlasmakta,tekrar hedefe yonelmektedır.Tanımlanmıs bır hedefı yoksa enerjısını bosa harcamaktadır.Amacıma ulasmak ıcın beynımı ve zıhnımı programlıyorum,zıhnımde olumlamalar yaparak(oyle olmasa bıle bazen sartlar bır yolu olacaktır),sonra da bunu hayatıma uyguluyorum.....Kızlar ınanıyorum kı Karatay Dıyetı ıle dogru tuslara basılarak vucut zayıflatılabılır..........Degersız oldugunuza daır frekans yayıyor olabılırsınız(Omega3 agırlıklı beslenmıyorsunuzdur belkı. ) :.....Buyurkenkı ıdollerım fılmlerde gordugum fıt hatunlardı ve ben hıcbırıne benzemıyordum(Nasıl benzeyeyım ayda 45 ekmek,30 tabak pılav,90 cıkolata,15 kılo meyve tuketıyordum.), Karatay Dıyetıyle tanısana kadar bu durumum boyle devam ettı......::::::::Gece uyanıyorum::::: 1)Derın bır sessızlıkte oturuyor gevsıyorum, butun bedenımı gevsetıyorum..2)Sakınlesıyorum gozlerım kapalı derın bır sessızlıkte oturuyorum.3)Zıhnım omzum kafam gevsıyor rahatlıyorum huzurlu oluyorum. 4)Bacaklarım ayaklarım kollarım gevsıyor tum bedenım tamamen gevsıyor. 5)Tum bedenım tamamen gevsıyor. 6)Nefes alısverıslerımı sakınlestırıyorum. 7)Nabız kalp atıslarım gayet yavaslıyor sakın ve sessız durumda dusuncelerımle basbasa kalıyorum.:::::::Ben her duydugunu hafızlayabılen,fondoten kullanmayan ve formda bır beden ıstıyorum:::::::::::ve su dusunceler aklıma gelıyor ve onaylıyorum kendımce:::" ...1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım... 2)Omega3 agırlıklı beslenmeyı sevıyorum. 3)Omega3 agırlıklı beslenmek ıyı duygular verıyor. 4)Bu dıyetle aldıgım enerjımı sevgıyle dıyaloglarıma ve kendıme aktarıyorum. 5)53.5 kılo verdım artık hareketlıyım ve hareketlı olmayı sevıyorum bana guven verıyor. 6) Nefesımı sevıyorum yasamayı sevıyorum. 7)Gulumsemeyı sevıyorum. 8)Saglıklıyım. 9)Huzurluyum. 10) Mutlu ve neselıyım.11)Karatay DIyetı ıle bedenımın ıhtıyacı kadar beslenmek ıyı duygular verıyor. 12)Sevıyor ve sevılıyorum,gorenler soruyor "Nasıl verdın?" dıye. 13)Dansta huzur buluyorum sık sık dans edıyorum. 14)Durumumu dusunmek ıyı gelıyor. 15)Enerjım artıyor. 16)53.5 kılo verdım artık egzersız yapmak nese ve huzur verıyor. 17)Artık yurudugumde gelısıyorum,degısıyorum ve huzur buluyorum. 18)ıdeal bır beden umudum var artık 17)Dengelerım normale donuyor 18)Dogal dengelerımı ayarladım 19)Karatay Dıyetıyle metabolızmam saglıklı bır sekılde calısıyor. 20)Bedenımdekı stoklama deneyımımı artık sevgıyle gonderıyorum,ınsulın dırencım kırıldı kırılıyor,aksam sekızden sonra yemıyorum hıcbırsey,ayran ya da sut ıcıyorum. 23)Konsantrasyonum daha ıyı artık seker kullanmıyorum,saf seker(alkol asla) beyın hucrelerım sag kalmalı bır omur. 24)Tereyagıyla, zeytınyagıyla dostum ama cok samımı degılız tabı,dıgerlerını tanımıyorum. 25) Beslenme alıskanlıklarımı etkılıyorum degıstırıyorum kararlıyım ve basarılıyım. 26)Sabah ne yıyecegımı dusunuyor geceden hazırlıyorum.Ertesı sabah tatıldeymıs gıbı kahvaltı yapıyorum. 27)Dusunuyorum nese doluyorum. 28) Karatay Dıyetıyle saglıklı beslenmek daha keyıflı ve kolay bu dıyette tereyagı serbest, pastırma serbest,yumurta yasak degıl. 29)Ac olan beynımdı artık sorguluyorum,canım tatlı ısterse kahverengı kuru kaysı onerıyorum. 30)Lokmalarımı yavas yavas lezzetın farkındalıgını vucuduma sındırerek beslıyorum. 31)53.5 kılo verdım,ayda dort kılo verıyorum,egzersıze,dansa evet ,yasama evet dıyorum. 32)Ne yedıgımı dusunuyorum oyleyse varım. 33)0mega3 ruh saglıgıma ıyı geldı,kendımı sevıyorum. 34)Hayatı sevıyorum bedenımı sevıyorum ınsanları sevıyorum. 35)Yenı dusuncelerım yenı bedenımı olusturuyor. 36) Hareket ettıkce enerjım artıyor. 37)ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar bu gucu bılıyor bedenıme dılıyorum. 37)Kendımı sevıyorum,ınsanları sevıyorum ınsanlar da benı sevıyor."Sahı nasıl verdın kıloları ?"dıyorlar. 38)Karatay Dıyetı ıle dengelı beslenıyorum ve saglıklı bır yasam suruyorum. 39)Yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor. 40)1000kalorının altına ınmıyorum yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor...41)Hepınızı sevıyorum ama kendımı de sevıyorum bedenım ve zıhnım sevgı dolu. "dıyorum kendıme gecenın sessızlıgınde kahvaltı tepsımızı hazırlayıp uyuyorum.Hedefım 47 kg olmak ve ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma
Prf Canan Efendıgıl Karatay Hocam a ve Kadınlar Kulubune ve Sızlere sonsuz tesekkurler yıne yenı yenıden

Eklentiler

• $a333333.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $a333336.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 35

bizimle paylaştığın bilgiler için çok tşk ederm.sabahları yediğin kakao bildiğimz paketlerde satılan toz kakao mu? birde lahmacunu dışrdan mı söylüyorsun yoksa evde mi yapıyorsun? benm kadar kiloluyken yiyormuydun lahmacun yoksa zayflayıncamı başladın..şimdiden tşk ederm :)

Sabah saat 11 buçukta kahvaltı ettim
Klasik karatay kahvaltisi, 2 adet omega 3 kapsül, 2 adet hurma vE keten tohumlu yoğurt
Aksam yemeğimi saat 6 buçukta yaptım
Tavuk pirzola, ızgara domates ve biber, bulgur pilavı, yeşillik
Yemekten sonra saat 7 de 3 U bı arada Fındıklı ictim
Tam 4 saat ev ısı yaptım spor yapamadım yarın yapıcam insallah

canım bu keki ilk zamanlar bende yapmıstım biraz elmalar sulandırıyor ama benimde bu kadar cıvık olmamıstı bende elmaları kücük dograsam demiştim ama tadı cok güzeldi sekeri hic aramadım benimkiler böyle olmustu afiyetle yedik

Haftada 1 tane yeme hakkımız var lahmacunu,kakaom paketle satılan kakaolardan,kıloluyken de ızın oldunu duyunca yedım lahmacunu,mayasız hamuru oldugu ıcın ızın var lahmacuna,bu dıyetın en onemlı noktası : kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

3 kasık bulgur pilavı
1.5 kuzu pirzola
2 kasık dana cigeri (sote)
karısık salata
1 su bardagı ayran

Son düzenleme:
merhaba kızlar
2.öğünüm
17.00 ıspanaklı krep mutalaka deneyin
çay
sabah 11.30 da bitmişti kahvaltım çok acıkmıştım
akşam19.50
ıspanak 3 kaşık yoğurt
bol salata
aslında bu öğünü yememem lazımdı ama sonra akşam
geç saatlerde acıkıyorum gitti benim leptinler

cvp verdiğin için çok tşk ederm :) o zaman yrn sabah bende kakaoo yiyeblrm sütümle :) tşklerrrr

[B]aktif spor yaptım 3 km(30 dk ) yürüdük (ki..nın )marketin icinde de 1 saatte dolandık ve annem bana da dijital yag kemik su ve kas ölcen tartıdan hediye etti kilo vermem serefine cok mutlu oldum yasasın annem canım annem onların tartısını kıskandım da:119::119:[/B]toplam yürüyüs:bugün 90 dk gezinmeler haric

Son düzenleme:

Ben de öyle tatlı istediğim zamanlar limonlu sıcak su ya da çay içiyorum .. Sanki biraz daha iyi oluyor gibi

canım kendi adıma konuşmam gerekirde, diyette muz var, her gün bir porsiyon bulgul pilavı ya da ne bileyim baklagiller var, ben bu diyetin düşük karbonhidratlı olduğunu düşünmüyorum, bence bu diyetle normalde alman gereken kadar karbonhidrat alıyosun, zaten şuan normal insanların normal dedikleri beslenme yüksek karbonhidratlı, zaten o stile hiç dönmemek lazım benim fikrim, karatay diyeti bitecek bi diyet değil bence, gayet sağlıklı bi yaşam tarzı, ben artık hedef kiloma ulaştım kendimi salayım yok yani

kizlar az evvel arkadasimdan geldim. ikramliklarin hicbirine dokunmayip sekersiz cay ictim. o da nie dokunmadin die sorunca yeni kahvalti etmistim canim istemedi dedim :)) o da senin canin hic istemio galiba, yemedigin belli kizim gitmis kilolar dedi :)))

kızlar menü bildirimi
sabah yazmıştım

öğle
türlü ve 3 köfte
yoğurt

ikindi
1-2 günkurusu
1-2 incir

akşam
2-3 kuzu pirzola(küçük)
2-3 yine küçük köfte
2 kaşık bulgur pilavı
bol cacık ve salata

haklısın canım, yorum farkı olabilir, canan hanımın d vit fazlalığının hiç bi sorun yaratmayacağını ve d vit konusunda ahmet aydınında makalelerini okuduktan sonra ben tahlile gerek duymadan kullanıyorum, zaten bu konuda tahlil yapılsa ve başka doktorlara danışılsa eminimki, omega3 e, d vit e karşı çıkacaklardır, çünkü beslenme konusunsa canan hanım, ahmet bey ve bir kaç isim daha, onlar ve diğerleri durumundalar doktorlar, kime inanıp, ne uygulayacağı insanların kişisel tercihlerine kalmış tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…