Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu arada hanımlar tüm doktorların tahil olmadan kullanmayın dediği takviye demir, bu konuda aksini söyleyen doktor okumadım, aman diyim doktor kontrolu olmadan demir kullanmayın, fazlası bayağı ciddi sorunlara yol açıyormuş çünkü

kızlar menü bildirimi
sabah yazmıştım

öğle
türlü ve 3 köfte
yoğurt

ikindi
1-2 günkurusu
1-2 incir

akşam
2-3 kuzu pirzola(küçük)
2-3 yine küçük köfte
2 kaşık bulgur pilavı
bol cacık ve salata

İyi akşamlar kızlar,
Geçmişi okumak için zamanım olmadı. Hemen menü bildirimi yapayım.
Öğle: Taze fasulye patlıcan salatası yoğurt
Akşam: Balık ızgara salata

1saat oryantal dersi bol su

canım benden sana tavsiye bir doktora git ondan bilgi al biz hocaya güvenerek başladık eşimde kullanıyor ben 3 aydır alıyorum
ama sen çok titizlendin doktora danış derim

tamam karar verdim basliyorum, gunde iki ogun yiyorum ben zaten, her birinde bir tane atsam 1000mg eder... bir zarari olmaz ya ne zarari olcak balik yaginin.. saol

bu akşam kaçamak yaptım işte..dışarı çıkınca hep böyle oluyor..siz dışardayken nasıl yapıyorsunuz...

akşam menüm:
1 kase tarhana çorba
yarım tabak nohut
çok az tavuk sote
3 çatal makarna
2 tane çiğ köfte
ayran..

bu akşam çok yedim kızlar ve kendime kaçamak yapmayacağıma söz vermiştim..yine iradesizliğime yenildim..

sporda yapamıyorum zaten..nasıl kilo vericem böyle..

bir de tekrar, firinda kasarli besamel soslu kabak tarifini bana da verebilir misinizz lutfenn...

bi de bu keki yapinca ne kadar siklikla nasil tuketiyorsunuz ki, fazla olmasin

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim keçi peyniri
10 zeytin (yeşil-siyah)
1 küçük domates
4 ceviz

Akşam:
Fırında patlıcan kebap
Salata
1 kuru incir

Suyum 1,5 litre olmadı bgn.. Yatana kadar 1 litre daha içsem iyi olacak :44:
Çay içiyorum şimdi de..

benden başka alıntı yapıpta yazan olduysa ve ben cevap yazmadıysam özür dilerim, sayfalar o kadar hızlı gidiyoki yakalayamıyorum, çoğunlukla bana yazılanlarıda tesadüfen görüyorum:13:

iyi akşamlar..
bu diyeti başladıktan sonra zaman zaman benim iştahım çok açılıyor.bu iştah patlaması okudum kadar başka arkadaşlar da yaşıyor.acaba neden olabilir,bir fikri olan var mı?
herkese hayırlı,leptinli geceler.....

evet bendede aynı sorun zaman zaman oluyor bu omega 3 ü kullanmadığım içinmi diye soru işareti var içimde

Bu ara su isini psi onemsemedim Daha dogrusu 2 gundur simdi iciyorum ama gec oldu biraz. suyu birden icmenin de faydasi yokmus yaymak gerekiyormus

iki gündür fırsat bulamadım.Dün karatay kahvaltısı
öğlen karma sebze yemekleri salata
ara öğün 2hurma 1 avuç fıstık
akşam çorba,pırasa,kuru fasulye salata,yoğurt

bugün sabah karatay kahvaltısı
öğlen,pırasa,kerviz salatası,bakla
akşam çorba,patlıcan,1 baget,salata,kereviz salatası,biraz fıstık 3hurma
çokmu olmuş acaba

arkadaşlar biliyorum çok soru soruyorum ama bu omega 3 kapsüllerinin herhangi bir yan etkisi varmı :S ilk defa bir ilacı doktora danışmadan alıyorumda

iyi gecelerr karatay güzelleriii

kaçamağım yok hiççç gülün dediği gibi 20.00 dan sonra bişey yemek yok. Ben sadece su içiyorum bol bol

Herkes rüyalarında güzel şeyler görsün tatlı rüyalar ve booolll leptinler olsun kızlaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…