Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar biliyorum çok soru soruyorum ama bu omega 3 kapsüllerinin herhangi bir yan etkisi varmı :S ilk defa bir ilacı doktora danışmadan alıyorumda

arkadasım korkma gönül rahatlıgı icinde ic ayrıca bu ilac degil gıda takviyesi bu konuda anlasalım oglum balık yagı iciyor bende balık hapı iciyorum

Son düzenleme:
arkadasım korkma gönül rahatlıgı icinde ic ayrıca bu ilac degil gıda takviyesi bu konuda anlasalım oglum balık yagı iciyor bende balık hapı iciyorum

vallah içimi rahatlattın :) çok sağol canım. şimdi rahat bir uyku uyuyablrm :) bol leptinli geceler hanımlar,sizleri çoook seviyorum :):)

Merhabalar ben 165 boyunda yasım 37 altı sene önce dogum yaptım 58 kilo ile hamile kaldım 22 kilo aldım doğumdan sonra bes kilo verdim ger kalan 17 kiloyu birbucuk sene sonra verdim emzirme ısı bitince diet yaptım sık sık az yedim ip atladım ve altı ay sonra tekrar 58 olmuştum sonra ben iki sene deli gibi yemek yedim hiç kilo almadım metabolizmam çok hizliydi Sporu bırakmama rağmen sonra ben bı kilo almaya başladım 10 kilo almisim iki senedir bu kiloyu vermek için canım çıktı bes altı kilo veriyorum sonra hoop tekrar alıyorum ve bu aradada sürekli spor yapıyorum yürüme bandında bir saat tempolu yuruyus, yada bir saat hiç durmadan yüzme yada yarım saat plates bı ara bir günde hepsini yaptıgım bile oldu.spor yaptikca şiştim ha bu arada doktor kontrollerimde ihmal etmiyorum hicbisiyim yok turp gibiim.çok yorgunum sürekli dayak yemiş gibi uyanıyorum.şimdiki bedenim sık az yemeyi kabul etmiyor elim ayağım titriyo acikincada ne yediimi bilmiom bide aciktikca karbonhidrat yiyorum sürekli.Sonr gecen ay karatayin dietini yapmaya basladim gercekten karbonhidratı çok azalttim 66 kiloyla başladım sabah 62 yi gördüm tartıda ama canım çıktı çok kötü gecti yani arada bozmama rağmen bana hiç iyi gelmedi hedefim 55 olmak ama nasıl ineceğim bilemiyorum şimdiden kotuyum
Neler yediğimi sıralayayım
Genelde sabah 9 da kahvaltı yapıyorum
Sabah sınırsız herseyi yedim kepek ekmek 4-5 dilim tereyagda yumurta peynir zeytin bal krem peynir ceviz domates salatalik biber tıka basa Doyana kadar yedim yada Bazende Mısır gevreği icine bir kasık yulaf iki kayısı iki incir iki ceviz 6-7 fındık 250ml süt yani kısacası sabah abartılı saat 13 te spor yüzme yada yuruyus 1 saat tempolu öğle yemeğinde protein ve salata yada sebze yoğurt salata yada buğdaydan yaptıgım pilav yoğurt salata baklagiller aksamda aynı öğle de yediklerim gibi arada bazen 2-3 hurma yiyorum aksam 7 den sonradan hicbisi yemedim.haftada bir pasta börek yedim öğlen. gün icinde spor yaptıgım günler çay kahve dısında 3 lt su iciyorum normaldede 2-2 buçuk iciyorum çay kahve sekersiz bu sekilde 1 ay oldu fakat bu arada bas dönmesi halsizlik yorgunluk kalp carpintisi icim titriyo sınırlılık tahammülsüzlük arada bas ağrısı yani anlatamam çektiklerimi sanırım bu verdigim dört kiloda cogunlugu kas
Napcaaam ben yaaaaaa
Napcami bilemiom bilen varsa yardım etsin ltfn

ben de ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım????
moral bozukluğundan menü bildirimi bile yapmak istemiyorum.liseteye gireyim diye bir hevesim bile olmadı .çünkü kilo veremyiorum ve bugün bomba günümdü.yediklerimi yazsam inanmazsın.kendime kızıyorum.düzensizim.spor yok su içme azaldı .baştan beri ümitsizdim.öl de devam ediyor. kendimi motive ediyorum 2 gün sonra gümlüyorum.velhasıl ben hala nasıl kilo vericem bilemiyorum.yaza zayıflamam lazımdı oysaki(

Piyasadaki omega 3 tabletlerinin bazıları E vitamin ilaveli bazıları değil... İçeriğinde E vitamini ya da diğer antioksidan vitaminler olan omega 3 tabletlerini alırken ayrıca antioksidan vitamin almak gerekmiyor ama olmayanlar için gerekiyor.

Doktorlar sitesinden alıntı;

...Ancak omega 3 yağlar hakkında bir noktayı belirtirsem bu kafanızı hayli karıştıracaktır. Gene de bunu bilmek ve omega 3 yağları ona göre tüketmek zorundasınız. Her ne kadar bu çok yararlı yağlar oksidasyonu baskılıyor ve toksik radikal üretimini baskılıyorsa da maalesef bu yağlarla ilgili kısımda da belirttiğim üzere kendileri parçalanarak toksik radikal'e dönüşebiliyor. İşte bu gizli ve hassas noktayı bertaraf etmek ve omega 3 yağların toksik radikal'lere dönüşmeksizin sadece antioksidant olarak etkimelerini sağlamak amacıyla omega 3 tabletleri beraberinde E vitamin tableti veya herhangi bir antioksidant tabletle birlikte alın. Tablet değil de doğal yollarla omega 3 aldığınızı varsayalım. Yani haftada en az dört kez yağlı balık eti tüketiyorsunuz. Şayet sadece yağlı balık eti tüketiyorsanız yanlış. Yağlı balık etini yeşillikle veya hemen takibinde taze meyve ile tüketmek zorundasınız. Aksi takdirde omega 3 yağların mucizevi yararlı etkileri yerine zararları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Önemli!!!

Omega 3 yağları yani DHA ve EPA adlı eikosonoidleri tablet yada doğal beslenme yoluyla alırken sakın beraberinde antioksidant kullanmayı ihmal etmeyin. Aksi tadirde yararlı ve antioksidant olarak bildiğiniz bu yağlar tersine oksidant olarak size zarar verebilecektir. O halde sağlıklı bir yaşam ve yüksek tansiyondan korunmada;

Omega 3+antioksidant

İlgili link;

Omega-3

kahvaltı

tereyağlı peynirli 2 yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı
10 zeytin
10 ad. badem
3 çay

öğlen:

2 köfte
1 domates
1 biber
½ kase yoğurt

ara: nescafeli süt

akşam:

2.5 yumurtalı,kıymalı soğanı yumurta
1 kase yoğurt
2 çilek
1 çağla badem
2 çay

su: 2 LT

günaydın kısceler
1.öğün
1 muz
1dılım kasar peynırı
alel acele yedım

Günaydın hanımlar..Dün akşamki yaptığım kaçamaklar yüzünden moral bozukluğundan sonra bu sabah güzel bi kahvaltı hazırladım kendime..

2 yumurtadan peynirli omlet
2-3 dilim kaşar peyniri
4 zeytin
3 küçük domates
1 salatalık
ceviz, günkurusu, kuru erik
2 kapsül omega 3
1 bardak süt

Bu da resmi..

Güzel güneşli bir günde herkese günaydın hanımlarr;

Akşam menümü ve kahvaltımı yazıyorum;

Akşam;

Bulgurlu etli yağsız yeşil biber dolması
Yoğurt
az kuruyemiş
1 adet kuru incir

yemekten önce yürüyüş

Sabah kahvaltısı;

peynir

peynirli omlet

2 zeytin

kuruyemiş

1 adet kuru incir

yeşil çay

Bugün Tüyapta medikal fuardayımm ama gitmeden yiyeceği yemeğimi evden getirdim

yine akşamki dolma ve 1 adet elma :)

günaydın kızlar
kahvaltım 09.30 10.00 biter
3incir
2kayısı
7 zeytin
avuç içi kadar peynir
1 yumurta(2 tane yiyemiyorum)
1ç.b fındık
çay

evet benim de israrla vurguladigim buydu ama bana burda dediler ki iceriginde e vitamini var zaten kapsulun, ben de gittim marincap a baktim, iceriginde epa dha yaziyor ve ayrica yardimci ogeler olarak e vitamini ve birkac sey de var, eczaciya sordum, yardimci oge derken biz mi alicaz ekstra yoksa icinde mi bu yardimcilar diye, o da iceriginde var zaten dedi... zaten benim kardesim de kullanmisti hicbir zararini gormedi. O kilo yapsin diye almisti gerci :) ama oyle bir etkisini gormedim , yalniz cok guzel bir enerji veriyo, cok enerjik oluyorsun gun icinde dedi, kafa aciyormus falan iste... ben de bu sabah itibariyle basliyorum...

Günaydınn günaydınnn Karatay Güzelleriii

1 adet haşlanmış köy yumurtası
2 adet çeri
Yarım salatalık
Biraz fındık
3 lokma tereyağlı kızarmış köy ekmeğinden
Tulum peyniri
Yazdan dolaba koyduğum közlenmiş kırmızı biber
Yarım bardak süt (yarısını oğluş kaptı elimden oysaki ona da hazırlamıştım. Doyduğum için verdim yarısı fazla bile geldi)

Bu arada sevinçliyimmmm 59 lara düştümmm paylaşayım dedim.
Hepinize afiyet olsun. Sizleri öpüyorum

bu arada gunleeeerdir 51.6 51.2 51.6 51.2 51.6 51.2 diye gidip gelen ben bugun sonunda 50 lere dustum hem de 51.2`den 50.8 gordum bugun... 400 gr.. cok sukur valla cok sevindim yaa

Öncelikle kolay gelsin merhaba, Karatay diyeti yapıyorsan hiç ekmek yememelisin kepekli bile olsa Bal yasak mısır gevreği yasak akşamları hurma yememelisin eritemezsin şeker oranı yüksek. Şimdi eğer Karatayı tam anlamıyla yaparsan zorlanmayacaksın. Acıkmayacaksın ve iştahın çok olmayacak. Öğünlerarası 4-5 saat murlaka olmalı. Börek yememelisin hiç
Hiç karnım acıkmıyor, ellerim ayaklarım titremiyor, halsizlik hiç hissetmediğim gibi çok dinç ve enerjik hissediyorum, bağışıklık sistemim de kuvvetlendi. Buradaki arkadaşlar da böyle hissediyorlar. Özellikle gül63 nickli üyemizin yazılarını okumanı tavsiye ederim. 53.5 kg verdi
İnsülin-leptin direncinin kırılmaması senin böyle hissetmeni sağlıyor olabilir. Kesinlikle yasaklıları yememelisin bir süre sonra sen de rahatlayacaksındır.

evet ben de iyiniyetliye katiliyorum, yani aslinda bu yaptigin sey, spor yapmanin haricinde karataya hic benzemiyor. sporu da tum yaptigimiz diyet girisimlerinde kulaniyorlar zaten... yani bana karbonhidrati azalttim demissin ama hic oyle gelmedi, zaten amac da yararli olanlarini yemek, tamamen alimi durdurmak degil gerci. iyiniyetli yasaklilari soylemis zaten ona diyecek birsey yok.

benim ekleyecegim, senin de motive olman adina burda en azindan BIZIM ne yasadigimizi, kendimizi nasil hissettigimizi gorursen birseylerin yanlis oldugunu KENDIN farkedebilmen. Inan hicbirimizde bahsettigin sikayetler olmuyor bu diyet yuzunden. Cunku amacimiz onlari yok etmek zaten. Eger buralarda biraz takilir ve grubumuzun neler yedigini, nelerden kacindigini, neleri yediginde kacamak yaptim dedigini, ya da neleri yiyip pismanlik duydugunu gozlemlersen, ve de en onemlisi bence kitabi okur ve tam kararli olursan, sana cok faydasi olacaktir. Ve madem bu kadar rahatsizlik duydugun sey var, zaten buna da ihtiyacin var demektir. Bence karar vermek icin cok bekleme...

sabah ogunumu de vereyim madem :

-domates
-salatalik
-3 ceviz, 7-8 tane de badem
-6 tane siyah zeytin (bunu da arttiramadim gitti)
-2 yerli muz
-kakaolu sut
-beyaz peynir(ketentohumlu)
- omega 3 (500mg bir tane)
9:20 gibi basladim, 9:50 gibi bitti

Son düzenleme:
merhaba canlar..bugün çok mutluyum..daha 4 gün olmasına rağmen ve ben regl olmama rağmen 81.3 ü gördümyaşasın:))
günlük menüm
sabah
2-3 zeytin
domates
biber
2 dilim peynir
3-4 ceviz
2 gün kurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…