Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın canım arkadaşlarım

Bu hafta Ticker'ımı güncellemedim cünkü gecen haftaya göre 100 gr fazla cıktım. Ama moralimi hiiic bozmadım. Cünkü kıyafetlerim daha bol, bacaklarımda selülitler azaldı ve bünyem daha güclü. Grip oldum, normalde 10 gün yatardım ben, bu sefer 2-3 günde atlattım, hem de gripken bile spor yapacak kadar güclüydüm! Mesela ucuk cıktı dudagımda, en az 1 hafta kalır ve gittikce büyürdü, bu sefer 3 günde bitti...

Yani cok daha iyiyim, tartıdaki rakama takılmıyorum. Cünkü biliyorum ki vücudum inceliyor ve gücleniyor.

Bopl bol su içmeyi ihmal etmeyin önemli hatunlar
Kilo veremediğini söyleyen arkadaşlarım neden kilo veremiyorsanız onu bulmaya çalışın.
Kaçamak yaptıysanız çoğumuz arada yapıyoruz kaldığınız yerden devam edin moral bozmak yok

günaydın çıtır kızlarrr
yağmurun sesiyle uyandım bugün havada buz gibiii bıırrrrrrrrrrr:18::18::18:
kahvaltımmm

1 yumurta kk haşlama
peynir
yeşillik
domates-salatalık-biber
yeşil çay
fındık-badem-kuru üzüm

Arkadaşlar elektronik tartı almak istiyorum evde ki mekanik pek anlaşılmıyor ne kadar kilo verildiği acaba var mı güzel bir tavsiyeniz?

Günaydın kızlaarr
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Keçi peyniri
1 küçük domates
7 zeytin
4 ceviz
8 tane çilek

Bu sabah tartıda 60.0'ı gördüm, çoook sevindim.

canım benim rüyamda tartılıyorum 60,1 şok oluyorum veee uyanıyorum
artık sıkıldım çizelgedeki rakamları görmekten seni tebrik ederim canim hatunlardan güzel haberler geliyor

esub tebrikler canım
darısı banada olsun
Haydi güzeller uyanıınnn leylaklarım papadiyam güleryüzüm nerdesiniz?

saat 9da kalktı hemen kahvaltı hazırladım
lorlu 2 yumurta
zeytin
peynir
tere
badem
2günkurusu
omega3lerim
tabiki çayım

Dun kacamak dolu bi gun oldugu icin buraya girmeye utandim..receller,ekmekler,sarelleler,sutlaclar havada ucustu..cok pismanim ya((( su insulini bi kiramadim gitti..gerci daha coook yolum var kirmak icin ama iste( ama kendime soz verdim,nisan ayinin sonuna kadar en az 60 km yuruycem..yani ortlama gunluk 4 km.. Ve bugunku kahvaltim:3 koy yumurtasi,1 ince belli findik,sutas suzme peynirin 1 dilimi( icinde 4 dilim var) domates,marul,3 kapsul omega,2 kupa cay..2-3 tane yesil zeytin..herkese afiyet olsun:))

öncelikle cevap verdiginiz için çok çok teşekkürler
Evet arkadaslar zaten basliktada yazdığım gibi yarım yamalak karatay dieti yani mümkün olduğunca karbonhidrat yemiyorum elimden bu kadar gelio zaten bu gün tekrar test yaptırmıştım sonuclarını aldım o kadar iyi ciktiki anlatamam benim sorunum psikolojik galiba bu aralar özel hayatta sitres var ondandir ondandir.Öpüyorum hepinizi

kahvaltımı yaptım,birazdan da haftasonuna misafirler için ikramlar yapıcam ama ben yemiycem tabisi

2 yumurta
pastırma
peynir
domates
salatalık
fırında mücver
3 omega 3

bugün içimde bi coşku var niyeyse:44:kıpır kıpır içim....anammmm mutluyum ya ben

kahvaltımı yaptım,birazdan da haftasonuna misafirler için ikramlar yapıcam ama ben yemiycem tabisi

2 yumurta
pastırma
peynir
domates
salatalık
fırında mücver
3 omega 3

Canım günaydın, afiyet olsun kolay gelsin. Leylakım fırında mücver nasıl oluyor ki ben mücveri çok severim güzel oluyor mu işin de çok bugün ama işin olmadığında bi ara yazabilirmisin

Canım günaydın, afiyet olsun kolay gelsin. Leylakım fırında mücver nasıl oluyor ki ben mücveri çok severim güzel oluyor mu işin de çok bugün ama işin olmadığında bi ara yazabilirmisin

canım ben normalde yağda kızartılmışını severim ama malum karataya uymuyo,o yüzden internetten baktım.sadce 2 kaşık un koyuluyomuş,onu denedim bende,güzel oldu ama...bir de ben rendelediğim kabakları avucumda sıkarak fazla suyunu aldım,ki çok fazla un istemesin diye

ben bu siteden yaptım canım

Fırında Mücver | Yemek tarifleri

Günaydın kızlaarr
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Keçi peyniri
1 küçük domates
7 zeytin
4 ceviz
8 tane çilek
Bu sabah tartıda 60.0'ı gördüm, çoook sevindim.
esubcum sana da günaydın ve gözünaydın

Leylakım sana da günaydın Sen de ne güzel kilo vermişsin başladığından beri arada veremediğim olduğunda ben de üzülmüştüm. Darısı senin de başına arkadaşım. Bu hafta kaçamak yapma sakın canım

Teşekkür ederim canım.. Darısı eeennnnn yakın zamanda sana olsun.
Gerçi benimki de belli olmaz inş beni yarın şok etmezzz

dijital tartı önerisi olan yok muuuuu lütfenn?

Tartı almak istemem de ki sebepte sanki vücudum direniyor gibi hissediyorum o yüzden tartıda görüp motive olmak istiyorum.
Ama güzel kısım sabah ile öğle arasında hiç acıkmıyorum.Öğle ile akşam arasında acıkıyorum çünkü yaklaşık 7-8 saatlik bir zaman var bende öğle yemeğinden 4 saat sonra 1 elma yiyiyorummm:))

Tek kaçamağım günde 1 yada 2 fincan tek şekerli neskafe o da bazen oluyor mu acep bayanlarr ne dersiniz?

aynen aynen evet ben de yaşıyorum ve her şeye saldırıyorum önünme ne gelirse ne yapacaz arkadaşlar ya dün gece yine öyle oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…