iyi gecelerr karatay güzelleriii
kaçamağım yok hiççç gülün dediği gibi 20.00 dan sonra bişey yemek yok. Ben sadece su içiyorum bol bol
Herkes rüyalarında güzel şeyler görsün tatlı rüyalar ve booolll leptinler olsun kızlaarrr
Haydi güzeller uyanıınnn leylaklarım papadiyam güleryüzüm nerdesiniz?
bu arada gunleeeerdir 51.6 51.2 51.6 51.2 51.6 51.2 diye gidip gelen ben bugun sonunda 50 lere dustumhem de 51.2`den 50.8 gordum bugun... 400 gr.. cok sukur valla cok sevindim yaa
Haydi güzeller uyanıınnn leylaklarım papadiyam güleryüzüm nerdesiniz?
öncelikle cevap verdiginiz için çok çok teşekkürlerÖncelikle kolay gelsin merhaba, Karatay diyeti yapıyorsan hiç ekmek yememelisin kepekli bile olsaBal yasak mısır gevreği yasak akşamları hurma yememelisin eritemezsin şeker oranı yüksek. Şimdi eğer Karatayı tam anlamıyla yaparsan zorlanmayacaksın. Acıkmayacaksın ve iştahın çok olmayacak. Öğünlerarası 4-5 saat murlaka olmalı. Börek yememelisin hiç
Hiç karnım acıkmıyor, ellerim ayaklarım titremiyor, halsizlik hiç hissetmediğim gibi çok dinç ve enerjik hissediyorum, bağışıklık sistemim de kuvvetlendi. Buradaki arkadaşlar da böyle hissediyorlar. Özellikle gül63 nickli üyemizin yazılarını okumanı tavsiye ederim. 53.5 kg verdi
İnsülin-leptin direncinin kırılmaması senin böyle hissetmeni sağlıyor olabilir. Kesinlikle yasaklıları yememelisin bir süre sonra sen de rahatlayacaksındır.
kahvaltımı yaptım,birazdan da haftasonuna misafirler için ikramlar yapıcam ama ben yemiycem tabisi
2 yumurta
pastırma
peynir
domates
salatalık
fırında mücver
3 omega 3
Canım günaydın, afiyet olsun kolay gelsin. Leylakım fırında mücver nasıl oluyor ki ben mücveri çok severim güzel oluyor mu işin de çok bugün ama işin olmadığında bi ara yazabilirmisin
esubcum sana da günaydın ve gözünaydınGünaydın kızlaarr
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Keçi peyniri
1 küçük domates
7 zeytin
4 ceviz
8 tane çilek
Bu sabah tartıda 60.0'ı gördüm, çoook sevindim.
canım benim rüyamda tartılıyorum 60,1 şok oluyorum veee uyanıyorum
artık sıkıldım çizelgedeki rakamları görmekten seni tebrik ederim canim hatunlardan güzel haberler geliyor
esub tebrikler canım
darısı banada olsun
saat 9da kalktı hemen kahvaltı hazırladım
lorlu 2 yumurta
zeytin
peynir
tere
badem
2günkurusu
omega3lerim
tabiki çayım
canım benim rüyamda tartılıyorum 60,1 şok oluyorum veee uyanıyorum
artık sıkıldım çizelgedeki rakamları görmekten seni tebrik ederim canim hatunlardan güzel haberler geliyor
esub tebrikler canım
darısı banada olsun
dijital tartı önerisi olan yok muuuuu lütfenn?
iyi akşamlar..
bu diyeti başladıktan sonra zaman zaman benim iştahım çok açılıyor.bu iştah patlaması okudum kadar başka arkadaşlar da yaşıyor.acaba neden olabilir,bir fikri olan var mı?
herkese hayırlı,leptinli geceler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?