dısarda yürüyüs ulasım amaclı yaptım yürüyüsümü 30 dk
ögleden sonrada yürüyüs var ayvalık carsıya bizim evde 3 km oluyormus dönüste bi 3km olmu sana 6 km oleyyyy (kordonda bi de cay üstüne süperrr)bakalım carsıya tempolu kac dk gitcez?:119::119:
dısarda yürüyüs ulasım amaclı yaptım yürüyüsümü 30 dk
ögleden sonrada yürüyüs var ayvalık carsıya bizim evde 3 km oluyormus dönüste bi 3km olmu sana 6 km oleyyyy (kordonda bi de cay üstüne süperrr)bakalım carsıya tempolu kac dk gitcez?:119::119:
Karatay'da kalori azaltmak gibi bir durum yok..İzin verilen yemeklerden doyana kadar yiyin diyor Canan hoca..
ilk sayfadaki örnek menümüze göz atarak başlayabilirsin..Dukan'dan karataya geçen 1-2 arkadaş oldu mezun bile oldular
yürüyüş yada başka bi spor çok önemli..hergün en az 20-30 dk.yürümelisin..
akşam 8 den sonra yemek yemek yok.
dukandaki gibi yağdan kısmana gerek yok (doğal zeytinyağı ve tereyağında)
geçmişe dönük menülerimiz zaten fikir verir sana
Aramıza hoşgeldin diyorum.
Ben son 2 aydır çok düzenli uyamıyorum karatay'a ama ilk3-4 ay gibi bi sürede 9 kg.verdim.
ve bırakınca kolay kolay geri almıyorsunnn
Bopl bol su içmeyi ihmal etmeyin önemli hatunlar
Kilo veremediğini söyleyen arkadaşlarım neden kilo veremiyorsanız onu bulmaya çalışın.
Kaçamak yaptıysanız çoğumuz arada yapıyoruz kaldığınız yerden devam edin moral bozmak yok
Leylak,papadiya,esas nasılsınız kızlar sizi malum diğer grupta göremiyorum
selam arkadaslar komsumla kahvaltı yaptık 10 da gelırım demıstı ben 7 de kalktım yuruyusumu yaptım 9a kadar dusumu aldım masayı hazırladım kahvaltımızı yaptık.bu arada sabah tartıya ınanamadım ptesıye kadar bu sekılde gıtmeyı basarabılırsem 1.bellıah kih koh koh
kahvaltım
kasarlı kıymalı yumurta
b.peynır,orgu peynır
zeytın,fındık,domates
salatalık,kıvırcık,dereotu
maydanoz,omega3,yesılcay,
helva,kavurma,gunkurusu,hurma
amma cok yemısım yaw uzerınede turk kahvesı ohh mis mis
Kızlarrr ben geldim evden yürüyerek okuluma.
Neler yidim bakın ve bana bayağı bi kızın offf
Bir kaseye yakın mercimek çorbası
Bir güzel de patates kızartması yidim iyi mi...offf çocuklara kızarttık dayanamadım yine herşeye dayanırım ama patates kızartmasına hayır
Bir de misafirler geldi onlar için hazırladığım mantıdan 2 kaşık yidim
Biraz da yeşil salata yidim.
Bir de yoğurt kaymaklı tarafından bu kaçamak değil ama bilmeyen varsa. Kaymağını seviyorum yoğurdun.
Şimdi:126: kahvemi içiyorum
Kaçamak yaptığımda
1. Karnımı aşırı şişmiş ve gergin hissediyorum
2. Hiç rahat değilim pişmanım
Akşama bir kaç fındık bir bardak süt var o kadar
selam arkadaslar komsumla kahvaltı yaptık 10 da gelırım demıstı ben 7 de kalktım yuruyusumu yaptım 9a kadar dusumu aldım masayı hazırladım kahvaltımızı yaptık.bu arada sabah tartıya ınanamadım ptesıye kadar bu sekılde gıtmeyı basarabılırsem 1.bellıah kih koh koh /QUOTE]
papadiya seni gereçekten tebrik ediyorum. Başlangıç kilolarımız aynı olduğu için de ayrıca takdirle izliyorum. Darısı benim de başıma inşallah.
benim boyum 1.53-1.54 falan... bidikim yani :)seninle kilo araligimiz benzer ama boyun uzun mu ???
ben kahvaltıda mısafır agırladım ondan gelemedım bebişimHaydi güzeller uyanıınnn leylaklarım papadiyam güleryüzüm nerdesiniz?
tsk ederım canımafiyet olsun datlum,1. belli 2 kim diyosun yani......eee o zaman şimdiden tebrikler canım
canım cok tsk ederım darısı basına ne dıyım burda kal enınde sonunda gıdıyor kılolarselam arkadaslar komsumla kahvaltı yaptık 10 da gelırım demıstı ben 7 de kalktım yuruyusumu yaptım 9a kadar dusumu aldım masayı hazırladım kahvaltımızı yaptık.bu arada sabah tartıya ınanamadım ptesıye kadar bu sekılde gıtmeyı basarabılırsem 1.bellıah kih koh koh /QUOTE]
papadiya seni gereçekten tebrik ediyorum. Başlangıç kilolarımız aynı olduğu için de ayrıca takdirle izliyorum. Darısı benim de başıma inşallah.
besamel soslu kasarlı kabak tarıfımı soran arkadasa ıthafen
kabakları normal soganlı zyaglı pısırdım borcama aldım.zyag tereyag karısımında 1 kasık tam bugday ununu kavurup süt ekledım altını kapaıp 1 yumurta ve bırazda yogurt ekleyıp cırptım
kabakların uzerıne yaydım kasar rendeleyıp ekledım 250derece fırında 15 dk fırınladım mıkemmel oldu afıyet olsun sımdıden
İyiniyetlim nazar mi degdi bacim sana yawKızlarrr ben geldim evden yürüyerek okuluma.
Neler yidim bakın ve bana bayağı bi kızın offf
Bir kaseye yakın mercimek çorbası
Bir güzel de patates kızartması yidim iyi mi...offf çocuklara kızarttık dayanamadım yine herşeye dayanırım ama patates kızartmasına hayır
Bir de misafirler geldi onlar için hazırladığım mantıdan 2 kaşık yidim
Biraz da yeşil salata yidim.
Bir de yoğurt kaymaklı tarafından bu kaçamak değil ama bilmeyen varsa. Kaymağını seviyorum yoğurdun.
Şimdi:126: kahvemi içiyorum
Kaçamak yaptığımda
1. Karnımı aşırı şişmiş ve gergin hissediyorum
2. Hiç rahat değilim pişmanım
Akşama bir kaç fındık bir bardak süt var o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?