Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Havada güzeldir canım sana yürümek çok iyi gelecek...

57 kiloyu görmen kadar doğal bişey de yok yürekten tebrikler canım

"hangi yürüyüs daha etkli" prf.dr.osman müftüoglu hürriyet gazetesi 12 nisan 2012 yazısı

her yürüyüs etkilidir ama dakikada attıgımız adım sayısının coklugu ya da azlıgı yürümenin saglık yararlarını etkileyebilir.dakikada 80-90 adım "yavas" 100 adım "orta" 120-140 adım "hızlı" yürüyüs sayılmalı. ben dk 120 adımdan fazlasını "postacı yürüyüsü" diye tanımlıyorum. mesafe olarak dikkate aldıgımızda eger günde 150 kardiyometaboik aktive puanı kazanmak istiyorsanız ki bu en uygun rakamdır 100 civarında adım tutarak ortalama 45-60 dk yürümeye calısmalısınız(200adım yaklasık 1600metrelik bir yürüyüs mesafesi olarak kabul ediliyor)
benim önerim hangi hızla yürüyeceginiz ve temponuızu zaman icersinde nasıl artıracagınızı ,yasınızı,kilonuz ve saglık sorunlarınızı dikkate alarak belirlemeniz,mümkünse bu konuda doktorunuzdan yardım istemenizdir."

bu yazıyı sizlerle paylasmak istedim.bol bol yürüyelim kızlar nedersiniz

"hangi yürüyüs daha etkli" prf.dr.osman müftüoglu hürriyet gazetesi 12 nisan 2012 yazısı

her yürüyüs etkilidir ama dakikada attıgımız adım sayısının coklugu ya da azlıgı yürümenin saglık yararlarını etkileyebilir.dakikada 80-90 adım "yavas" 100 adım "orta" 120-140 adım "hızlı" yürüyüs sayılmalı. ben dk 120 adımdan fazlasını "postacı yürüyüsü" diye tanımlıyorum. mesafe olarak dikkate aldıgımızda eger günde 150 kardiyometaboik aktive puanı kazanmak istiyorsanız ki bu en uygun rakamdır 100 civarında adım tutarak ortalama 45-60 dk yürümeye calısmalısınız(200adım yaklasık 1600metrelik bir yürüyüs mesafesi olarak kabul ediliyor)
benim önerim hangi hızla yürüyeceginiz ve temponuızu zaman icersinde nasıl artıracagınızı ,yasınızı,kilonuz ve saglık sorunlarınızı dikkate alarak belirlemeniz,mümkünse bu konuda doktorunuzdan yardım istemenizdir."

bu yazıyı sizlerle paylasmak istedim.bol bol yürüyelim kızlar nedersiniz

Havada güzeldir canım sana yürümek çok iyi gelecek...

57 kiloyu görmen kadar doğal bişey de yok yürekten tebrikler canım

Selam hanımlar..

Öğlen her zaman yemek yediğimiz yere gidemediğimiz için;

2 lahmacun
bol salata
ayran..

akşam yürüyüş yaparak bunu telafi edicem..güneş yüzünü gösterdi bugün çok şükür..

Tesekkur ederim arkadasim.Kalori azaltmak derken Dukan'i biraktiktan sonra anlaminda demistim.Cunku su an Karatay diyetini arastiriyorum.Kitabini henuz alip okuyamadik.Tekrar bir diyete baslayip yarida birakmak istemiyorum.Dukanda da 8den sonra yemek istegim olmuyordu zaten,yuruyusumu de yapabiliyorum ve yanlis okumadiysam en guzeli bulgur yiyebiliyorum.

Kızlarrr ben geldim evden yürüyerek okuluma.

Neler yidim bakın ve bana bayağı bi kızın offf

Bir kaseye yakın mercimek çorbası
Bir güzel de patates kızartması yidim iyi mi... offf çocuklara kızarttık dayanamadım yine herşeye dayanırım ama patates kızartmasına hayır
Bir de misafirler geldi onlar için hazırladığım mantıdan 2 kaşık yidim
Biraz da yeşil salata yidim.
Bir de yoğurt kaymaklı tarafından bu kaçamak değil ama bilmeyen varsa. Kaymağını seviyorum yoğurdun.
Şimdi:126: kahvemi içiyorum

Kaçamak yaptığımda
1. Karnımı aşırı şişmiş ve gergin hissediyorum
2. Hiç rahat değilim pişmanım

Akşama bir kaç fındık bir bardak süt var o kadar

selam arkadaslar komsumla kahvaltı yaptık 10 da gelırım demıstı ben 7 de kalktım yuruyusumu yaptım 9a kadar dusumu aldım masayı hazırladım kahvaltımızı yaptık.bu arada sabah tartıya ınanamadım ptesıye kadar bu sekılde gıtmeyı basarabılırsem 1.bellıah kih koh koh

kahvaltım

kasarlı kıymalı yumurta
b.peynır,orgu peynır
zeytın,fındık,domates
salatalık,kıvırcık,dereotu
maydanoz,omega3,yesılcay,
helva,kavurma,gunkurusu,hurma

amma cok yemısım yaw uzerınede turk kahvesı ohh mis mis

merhaba...haklısınız...bende yarın doktora gideceğim,bakalım ne diyecek....kaçamak yapmıyorum,ama.....olmuyor,olmuyor....
herkese sevgiler.....

afiyet olsun datlum,1. belli 2 kim diyosun yani......eee o zaman şimdiden tebrikler canım

Önce kaçamaklar için ceza:

Ama söylediğin gibi dikkat edersen sanırım sorun olmaz, verdiğin kiloyu da korursun. Kaçamaklar olsa da yola devam.

Haydi güzeller uyanıınnn leylaklarım papadiyam güleryüzüm nerdesiniz?
ben kahvaltıda mısafır agırladım ondan gelemedım bebişimnasılsın nasıl gıdıyor

afiyet olsun datlum,1. belli 2 kim diyosun yani......eee o zaman şimdiden tebrikler canım
tsk ederım canım gecen hafta reglden dolayı pek kılo verememıstım bakalım bu haftadan umıtlıyım

Selam kızlar,
Okul is derken kahvaltı 11.30 başladı 11.45 de bitti.
1.öğünüm:
Sucuklu 2 yumurtalı domatesi omlet , 1 elma, 3 çilek , bir fincan kabuklu fistik bı bardak süt
Yarım saat yürüdüm
Su ve kahve icmeye devam

Sevgiler

İyiniyetlim nazar mi degdi bacim sana yaw(( cok guzel gidiyodun...bak seni ornek alan insanlar war ama...!! Kiziyorum haaa:))) yime bidaha:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…