Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bmi oranın çok düşük... kilo varmeye ihtiyacın olduğuna emin misin yoksa boyunu yanlış mı yazdın acaba?

esas bir lokma alıp bırak niye bir dilim al sana

valla haklısın ne desen ne yapsan haklısın diyorum ya ben cozuttum 1 haftadır hele şu 2-3 gündür acayip bi şekilde sürekli yemek istiyorum ve özellikle tatlı şeyler .ya dayanamadım bankaya gittim dönüşte kendimi kadayıfçıda buldum .bizim işyerine yakın bir burma kadayıfcı varda bi tanede iş arkadaşıma aldım :26: yani sonuç ne peki :KOCA Bİ PİŞMANLIK .üstelik burda kilo verenleri gördükçe dahada pişman oldum çok pişmanım ve çok üzgün yardım edin noldu bana ne güzel suyuda içiyodum 2 lt civarı ama 2-3 gündür 1 lt.yi zor içiyorum...:84:

hoşgeldin yeni karataycı arkadaşım....

canım bend eğilim yeni karataycı .sevdacık1 arkadaşımız yeni geldi....

Canım sen de 3 öğün yapıyorsun sanırım. 3. öğününü daha hafif yap ve eve yürüyerek de gidiyorsun eee akşam da yapmadın kaçamağını daha yapma kaçamak filan bana sen de söz ver

evet canım 3 öğün yapıyorum.haklısın akşamı hafif yemem lazım yoksa çok kötü olacak..evet sana söz veriyorum canım bundan sonra kaçamak yapmıcam yani inşallah daha çok dikkat edecem yapmamaya...çünkü bütün emeklerimin gittiğini görmek istemiyorum zaten zor kilo veriyorum (yani gr.gr.)...

Esasçım moralini bozma sakın suyunu da ihmal etme, sen devam et sadece sabırla karataya.
Öğünlerine dikkat et az mı yiyorsun acaba iştahın açılmış senin.
Benim iştahım yok fazla sadece pisboğazlık patatesi görünce yemeden duramıyorum.

Akşam yediklerim
1 bardak ılık ş.siz süt
3-4 dilim kaşar peyniri (propycil senin gibi ben de peynir canavarıyım)
1 dilime yakın pastırma
1 çeri
10 kadar da fındık yerim. Dükkan kapanmak üzereeee

akşam için çocuklar ve eşime buzlukta bekleyen pizzayı pişirdim ev misler gibi salam pizza koktu ama

Esasçım kahvaltını da güzel yap mutlaka evet emeklerin boşa gitmesin canım Sakın sözünü unutma takipteyim

Su 1.5 lt oldu. 2.5 e tamamlasam ancak.
PAZARTESİ yaklaşıyor kızlar. ben gr gr gidiyorum ama bu haftanın 2 gününü yaşanmamış saymak istiyorum. olsun ama devam etmek en önemlisi.
yürüyüş 7 de 3 oldu bugün 4 olcak yarın abim gelcek istanbuldan akşam belki çıkamam :44:
ama yürümek çok güzel ilk bi kaç gün eziyet gibi 3 gün sonunda keyif bence HEMEN BAŞLAYIN KIZLAR
YÜRÜYEN ARKADAŞLARI ŞİMDİ ANLIYORUM...
SEVGİLERR

ıkıncı ogunumude yedım kızlarr

1 tabak zyaglı bol maydanoz dereotlu bakla
2 parca haslanmıs et,k.t lu cacık,omega3
bırkac fındık,yesılcay,nolmal cay,turk kahvesı

Moralini bozma canım, iyiniyetlinin de söylediği gibi, biraz yürüyüşünü arttırırsan biraz da öğünlerine dikkat edersen sorun olmaz. Önemli olan kaçamağı orada bırakıp tekrarlamamak diye düşünüyorum. Elbette hepimiz zaman zaman şeytana uyuyoruz. Ama önümüz yaz sen sanırım elbise giymek istediğini yazmıştın. Hedeflerini düşünerek tekrar motive olmaya çalış. Sevgiler.

menü bildirimi:

2.öğün : 2 biber olması, 3 kaşık zeytinyağlı taze bezelye yemeği, yoğurt

45 dk yürüyüş

Akşam için de 1 tabak tarhana çorbası düşünüyorum.

bugun ne yıycen bebişim

valla senin dünkü frında kabak harika görünüyodu canım,en yakın zamanda bende yapıcam.bugünse

kuru fasülye
ciğer sote
yoğurt yidim.senin foto beni cezbetmişti ama yemekte çok çok az yedim,neden böyle oldu anlamadım
:44:akşama kesin acıkıcam pöööfffff
spor:45 dk yürüdüm

1 tabak tavuk mantar sote..sonunda bitti.. 1 kase keten tohumlu yogurrt,salata....... Bilgsayarda sorun var telden takip ediyom kizlar..yemekten once 1 saat tempolu yurudum acik havada..heralde 4 km olmustur.. Yemekten once turk kahvesi ictim..herkese afiyet olsun,aksam girerim gene...

Merhaba kızlar,
2.Ve son öğünüm :
1 karnı yarık ve bulgur pilavı yanında yeşil çay .....

Kizlar artik mercimek corbalarina patates koymuyorum ve soyle yapiyorum:dudukluye kirmizi mercumegi,suyu,1 yada 2 tane havucu,1 tane kemigi koyup pisiriyoum,daha sonra rondolayip,ustune nane ve pul biberle erittigim tereyagini ustune ekliyorum..miss oluyi misssss...

Ha bide unutmadan: yaz geldi sayilir artik..eger dondurma yiyen olursa en cok ben kizarim,ve patak yollarim:)) cunkume ben dunyanin en iyi dondurmasinin yapildigi marasta yasiyorum..burda bademcik ameliyati sonrasi 1-2 kg dondurma yedirirler,ve kis aylarinda yenmesinde hic bi sakinca yoktur cunku hasta etmez...ve ben dondurmyi cok sewerim..zaten gercek maras dondurmasi yediginiz zaman daha once dondurma yemediginizi anlarsiniz..iste kizlar bu kadar muhtesem bi dondurmaya ben dayanabiliyosam herkes dayanabilmeli ve yememeli....patak yollarim ona gore ha....yimeyin:)))

Üfff valla bir türlü topige girmeye zaman olmuyor.
Neyse simdi az zamanim var ya hemen yazayim bari;
Dünkü menüm;
1. ögün
1 avuc badem
1 muz

2.ögün
az bulgur pilavi
1 tavuk bacagi
1 kase yogurt
avuc ici helva (regly yakindir)

1,5 litre limonlu su
yarim saat yürüyüs

Bu günkü menüm
1. ögün
1 avuc badem
1 muz
yarim kohlrabi

2. ögün
1,5 tabak taze fasülye
2 tane g.k. kayisi

Sivi: 1,5 litre su (kesin daha icerim)
Spor yok malesef ...

Canim havucun GSI si cok yüksek oluyor pisince. karatayda genellikle cig tüketiliyor..
Afiyet olsun

akşam yemeğim

1 tabak yoğurtlu ıspanak
marul-havuç salatası
turşu
2 hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…