Dun kacamak dolu bi gun oldugu icin buraya girmeye utandim..receller,ekmekler,sarelleler,sutlaclar havada ucustu..cok pismanim ya((( su insulini bi kiramadim gitti..gerci daha coook yolum var kirmak icin ama iste ( ama kendime soz verdim,nisan ayinin sonuna kadar en az 60 km yuruycem..yani ortlama gunluk 4 km.. Ve bugunku kahvaltim:3 koy yumurtasi,1 ince belli findik,sutas suzme peynirin 1 dilimi( icinde 4 dilim var) domates,marul,3 kapsul omega,2 kupa cay..2-3 tane yesil zeytin..herkese afiyet olsun:))
esas bir lokma alıp bırak niye bir dilim al sana
hoşgeldin yeni karataycı arkadaşım....
Canım sen de 3 öğün yapıyorsun sanırım. 3. öğününü daha hafif yap ve eve yürüyerek de gidiyorsun eee akşam da yapmadın kaçamağını daha yapma kaçamak filan bana sen de söz ver
canım bend eğilim yeni karataycı .sevdacık1 arkadaşımız yeni geldi....
evet canım 3 öğün yapıyorum.haklısın akşamı hafif yemem lazım yoksa çok kötü olacak..evet sana söz veriyorum canım bundan sonra kaçamak yapmıcam yani inşallah daha çok dikkat edecem yapmamaya...çünkü bütün emeklerimin gittiğini görmek istemiyorum zaten zor kilo veriyorum (yani gr.gr.)...
Esasçım kahvaltını da güzel yap mutlaka evet emeklerin boşa gitmesin canımSakın sözünü unutma takipteyim
hoşgeldin ceylin...sağol iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet ,gelmiyorsun pek buraya.ben geçen haftadan itibaren cozuttum sürekli kaçamak yapıyorum nolcak halim bilmiyorum iştahım acayip açık sürekli bişeyler yemek ,üstelik tatlı yemek istiyorum.veee az önce 1 dilim kadayıf yedim off yaa offf:18:
canım bende aynı şeyleri hissediyorum kaçamak yaptığımda ama bazen insan engel olamıyor kendine .çoookkkk moralim bozuk çookk. yaa ben nasıl yedim o kadayıfı off offf .su şişemi aldım elime içip duruyorum tabi bide yürümem gerek.off offf
bugun ne yıycen bebişim
Kizlar artik mercimek corbalarina patates koymuyorum ve soyle yapiyorum:dudukluye kirmizi mercumegi,suyu,1 yada 2 tane havucu,1 tane kemigi koyup pisiriyoum,daha sonra rondolayip,ustune nane ve pul biberle erittigim tereyagini ustune ekliyorum..miss oluyi misssss...
günaydın çıtır kızlarrr
yağmurun sesiyle uyandım bugün havada buz gibiii bıırrrrrrrrrrr:18::18::18:
kahvaltımmm
1 yumurta kk haşlama
peynir
yeşillik
domates-salatalık-biber
yeşil çay
fındık-badem-kuru üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?