Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende kilo vermek istiyorum ama bu diyet hakkında bir bilgim yok. 3 ay önce doğum yaptım 5 kilo fazlam kaldı bana bilgi verirmisiniz?

aranızda dukan yapıp duraklama yaşayıp karataya geçen varmı .kafam çok karışık 2 aydır aynı kiloda duruyorum diyet spor yaptıgım halde:26:

etli kereviz yemegi
dana ciger sote(sonunu yedim)
keten tohumlu,ev yapımı yogurtlu semiz salatası
sükür cok doydum birazdan da yürüyüs var oleyyy ma aile

1 adette türk kahvesi sade yemekten önce icmistim saat 13:30 civarı

Son düzenleme:
Önce kaçamaklar için ceza:

Ama söylediğin gibi dikkat edersen sanırım sorun olmaz, verdiğin kiloyu da korursun. Kaçamaklar olsa da yola devam.
canım sağol evet akşama dikkat edeceğim size söz veriyorum evet yola devam 5 kilom daha var buradayım sizinleyim Hedefime ulaşınca da buradayım kilomu korumak için

Son düzenleme:

teşekkürlerrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aranızda dukan yapıp duraklama yaşayıp karataya geçen varmı .kafam çok karışık 2 aydır aynı kiloda duruyorum diyet spor yaptıgım halde:26:

selam canım hoşgeldin..ben de senin gibi dukancıydım ilk etapta seyirle berber 7 kilo verdim ama izin falan bozdum 2 kilo aldım ve sonra yeni atakla sıfırdan başladım tık yok ..6 gün atakta 1 kg bile veremedim ..çok moralim bozuldu..sonra karataya geçtim.daha 4 gün oldu ve çok rahat yapıyorum ..türk beslenme sistemine bu daha uygun ..ve 4 günde 1 kg verdim bile.zeytine hasret kalmıştım ,bulgurpilavına..kitabım da yarın gelecek..daha da ayrıntılı öğreneceğim..gerçi kızlar sağolsun yardımcı oluyorlar..sana tavsiyem forumun başından okuman o da çok bilgi veriyor..başarılar:))

selamlar :) karatayla son durumumuzu vereyim dedim. 3,5 haftada ben 4 eşim 15 kilo verdi :) benim 5 kilom eşimin de bi 15 kilosu daha kaldı :) seviyoruz karatayı, çok mutluyuz kendisiyle :)

menü

kahvalı:

3 ad. haşlanmış yumurta beyazı
½ ad. haşlanmış yumurta sarısı (kızım sarısını çok seviyor,beyazını da ağzına sokmuyor..sonuç bu oldu )
1 kk peynir
1 küçük domates
1 küçücük salatalık

öğlen:

1 büyük muz
10 ad. çilek
1 çay bardağı badem
1 fincan nescafeli süt

akşama ne yicem bilmiyorum dayanabilirsem sadece yoğurt yerim

Sayin Saphira, ben bu diyette az yememeye de dikkat edilmesi gerektigini anlamistim. Neden bu kadar az yemeye calistiginizi ögrenebilir miyim, tecrübenizden faydalanmak adina.

Ben böyle yine A demeden Z ye gectim ve sizlere merhaba bile demeden soru sormaya basladimya, kusuruma bakmayin. Birkac haftadir düzenli takip ediyorum sizleri ve sizler bana tanidik geliyorsunuz ondan herhalde.

Yeni bastan: Merhabalar
Ben Sevda, 35 yasindayim ve kavgali oldugum bir 8-9 kilom disinda esim ve kücük oglumla mutlu mesut yasayan bir proje yöneticisiyim. Son 2-3 haftada Karatay la 2 kilo verdim ve devam etme motivasyonum oldukca yüksek.

Hepimize bu yolda basarilar diliyorum.

Sevgiler

hoşgeldin aramıza,doğru yerdesin eminim istediğin kiloya ulaşırsın .burda ol hergün menülerini paylaş.kolay gelsin....

Leylak,papadiya,esas nasılsınız kızlar sizi malum diğer grupta göremiyorum

hoşgeldin ceylin...sağol iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet ,gelmiyorsun pek buraya.ben geçen haftadan itibaren cozuttum sürekli kaçamak yapıyorum nolcak halim bilmiyorum iştahım acayip açık sürekli bişeyler yemek ,üstelik tatlı yemek istiyorum.veee az önce 1 dilim kadayıf yedim off yaa offf :18:

canım bende aynı şeyleri hissediyorum kaçamak yaptığımda ama bazen insan engel olamıyor kendine .çoookkkk moralim bozuk çookk. yaa ben nasıl yedim o kadayıfı off offf .su şişemi aldım elime içip duruyorum tabi bide yürümem gerek.off offf

canlarım bugün neler yaptım

pazara gittim herşey çok güzel bol bol alışveriş yaptım dolabı yeşillkle doldurdum
eve gel onları yerleştir öğle yemek saati geldi
1 kabak dolması (bulgurlu)bitti
1kase keten tohumlu ev yoğurdu
3-4 acı biber turşusu

sonra 40 dk yürüdüm eve gelince akşam yemeği hazırlıkları

etli nohut yemeği
brokoli salatası
tavuklu bulgur pilavı
marul salatası
portakallı kek yaptım(eşim istedi benim menüm değil tabiki)

ev mis gibi koktu 2,5 litre su içtim akşama 3e tamamlarım

kaçamaksız akşamlar diliyorum

hoşgeldin aramıza sevda ne güzel 2 kilo vermişsin umarım kalan kilolarınıda en kısa zamanda verirsin.eminim kiloların gidince mutluluğun dahada katlanacak.Allah bozmasın mutluluğunuzu.. hergün burda paylaş menülerini bizimle neler doğru neler yanlış herkes yardımcı olacaktır..çünkü burdaki dayanışma çok güzel...kolay gelsin sanada...

sabah:
1 yumurta
1 muz
yeşillik
ceviz
omega 3
peynir

öğlen :
etli patlıcan ve yoğur az badem,

ama çok acıktım bu ararda spora giderim. saat 7 olmadan da akşam yemeğeee

akşam:
tavuk sote salata ve ayran

hoşgeldin yeni karataycı arkadaşım....

evet bugün perşembe tepebaşında pazar var sende mi o tarafta oturuyosun.pazardan alışveriş yapmak güzel oluyo hem taze hem fiyatı uygun ben kışın marketlerden alıyorum .artık hava geç kararıyo pazara rahatca gidebilirim .malum işten 6da çıkıyorum yazında geç toplanıyorlar,iyi oluyor...

Canım sen de 3 öğün yapıyorsun sanırım. 3. öğününü daha hafif yap ve eve yürüyerek de gidiyorsun eee akşam da yapmadın kaçamağını daha yapma kaçamak filan bana sen de söz ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…