hoşgeldin aramıza sevda ne güzel 2 kilo vermişsin umarım kalan kilolarınıda en kısa zamanda verirsin.eminim kiloların gidince mutluluğun dahada katlanacak.Allah bozmasın mutluluğunuzu..hergün burda paylaş menülerini bizimle neler doğru neler yanlış herkes yardımcı olacaktır..çünkü burdaki dayanışma çok güzel...kolay gelsin sanada...
kızlar
sabah ile akşam arasındaki kilo farkınız kaç oluyor daha önce sormuştum ama
"akşam tartılma sabah tartıl dediniz geçtiniz"
ama ben merak ediyorum normal mi diye bende 1.5 kilo fark ediyor bazen daha fazla
ve gün içinde karnım şiş dolaşıyorum sabah çok inmiş oluyor ama ben gün içinde yine rahatsız oluyorum. tabii incecik olsam karnım şişse ne şişmese ne tabii ama o da olcak inşallah sadece motivasyon açısından sordumdu ??
Selam canım,
1.5 kilo olabilir diye biliyorum. Eski diyetisyenim söylemişti
Günde 3 litre su iciyoruz çay kahve 3.5. Belki 4.00 litreyi buluyor ayrıca az cok yemek yiyoruz ..
Bunun 3.00 litresini atabilsek 1 litre illaki kalıyor..
Cok cok normal ,
Canın sıkılmasın ..
çok az değil aslında..az yemek için bir çaba sarfetmedim de zatenSayin Saphira, ben bu diyette az yememeye de dikkat edilmesi gerektigini anlamistim. Neden bu kadar az yemeye calistiginizi ögrenebilir miyim, tecrübenizden faydalanmak adina.
Ben böyle yine A demeden Z ye gectim ve sizlere merhaba bile demeden soru sormaya basladimya, kusuruma bakmayin. Birkac haftadir düzenli takip ediyorum sizleri ve sizler bana tanidik geliyorsunuz ondan herhalde.
Yeni bastan: Merhabalar
Ben Sevda, 35 yasindayim ve kavgali oldugum bir 8-9 kilom disinda esim ve kücük oglumla mutlu mesut yasayan bir proje yöneticisiyim. Son 2-3 haftada Karatay la 2 kilo verdim ve devam etme motivasyonum oldukca yüksek.
Hepimize bu yolda basarilar diliyorum.
Sevgiler
menü
kahvalı:
3 ad. haşlanmış yumurta beyazı
½ ad. haşlanmış yumurta sarısı (kızım sarısını çok seviyor,beyazını da ağzına sokmuyor..sonuç bu oldu )
1 kk peynir
1 küçük domates
1 küçücük salatalık
öğlen:
1 büyük muz
10 ad. çilek
1 çay bardağı badem
1 fincan nescafeli süt
akşama ne yicem bilmiyorum dayanabilirsem sadece yoğurt yerim
Merhaba; kk yillardir takip ettigim site ama uye olmak bugune ve diyete baslamama kismetmis.2 cocuk annesi ogretmen ama su an calismayan bir bayanim.2. dogum sonrasi aldigim kilolari vermeme 5 kilo kalmisken uzerine 9 kilo alarak XL konuma geldim.En sisman oldugum zamanlarda bile 62'yi gecmemistim.Doguma 75 kiloyla gittim,boyum 168 cm,dogum sonrasi kilolarimi hemen veremedim.Emzirmeyi biraktiktan sonra bir de uzerine kilo aldim.Velhasil gidisatin pek iyi olmadigini dusunup diyet yapmaya karar verdim.
Yaklasik 10 gun once Dukan diyetine basladim.Bu sure zarfinda ictigim 3 bardak salgam(genlerimde var herseyden vazgectim ondan gecemedim:)) ve 1 avuc kuruyemis disinda kacamagim yok.Yuruyusumu aksatmadim ve bu sure zarfinda yaklasik 3,5 kilo verdim.Surekli kendime birseyler hazirlamak zahmeti disinda sorun yok gibi aslinda ama ne yalan soyleyeyim gerek turkce gerek yabanci kaynaklardan okudugum bilgiler beni korkuttu.Bransim biyoloji oldugu icin yazilan olumsuzluklar kafama yatti.Ayrica Canan Karatay'in bunu bir diyet degil bir yasam sekli olarak sunmasi ayri bir guzellik ve bu konuyla ilgili tecrubeleri olan siz forum arkadaslarimdan yardim almak istedim.Oncelikli olarak;
Benim gibi dukanla baslayip karatayla devam edip kilo veren var mi acaba.Insanlar birakirsam verdiklerini fazlasiyla alirsin diye korkutuyor ama gunluk aldigim kalori miktarini azaltirsam yine de kilo alir miyim.Sonucta ben dukani birakip rutinime devam etmeyi dusunmuyorum.Su an 10-12 kilo fazlam var ve hayatimda ilk defa bu kilolari vermek ve karbonhidratlardan uzak durmak adina bu kadar kararliyim.Yardimci okursaniz cok sevinirim
Merhaba bugun birseyler paylasmistim biraz gerilerde kaldi tekrar paylasmak istedim bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Bu arada bu aksam ki menum;
Yogurtlu semizotu salatasi
5 adet izgara kofte
merhaba arkadaşım
pepeti arkadaşımızın üyeliği aktif değilmiş sebebini bilmiyor sormamı istedi neden acaba.
Bugün abarttım sabah kilo verdigimi görünce
sabah: 2 etimek yumurtalı sucuk ben kayseriliyim biz yaptık. Kayısı 5 tane ceviz peynir zeytin azcık bal ve tereyag
arada 1 kivi ve 3 çilek 2 badem çaglası
öğle : Salata ve balık 1tane muz
ara 2 dolma , küçük kase patates salatası gündeydim yaşpastaya içim gitti ama yemedim
akşam 1 tabak nohut salata 1 portakal
kızlar muz ve portakal dün alanyadan geldi baya çok gördükçe insanın yiyesi geliyor
yorum bekliyorum 15 dk spor yaptım shapes gidiyorum hergün ama dünde bugünde ektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?