Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afıyet olsun canım en kısa zamanda dene super oluyo gercektenbu arada sendemı seksenlerı ızlıyon pööfff:))))

havucta koyma bebişim

zaman bulup gırebıldıgındede tartı gununu degıstırıyon sonra yıne kayboluyon

valla sekerım kusura bakmada arkadaslarının dunyadan haberı yok sanırım.. gul63 arkadasımız 1 senedır kullanıyo 54kg verdı ben 6 aydır kullanıyorum 35 kg verdım bızemı yaramadı acep

Merhaba bugun birseyler paylasmistim biraz gerilerde kaldi tekrar paylasmak istedim bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Bu arada bu aksam ki menum;

Yogurtlu semizotu salatasi
5 adet izgara kofte

selam canım hoşgeldin..ben de senin gibi dukancıydım ilk etapta seyirle berber 7 kilo verdim ama izin falan bozdum 2 kilo aldım ve sonra yeni atakla sıfırdan başladım tık yok ..6 gün atakta 1 kg bile veremedim ..çok moralim bozuldu..sonra karataya geçtim.daha 4 gün oldu ve çok rahat yapıyorum ..türk beslenme sistemine bu daha uygun ..ve 4 günde 1 kg verdim bile.zeytine hasret kalmıştım ,bulgurpilavına..kitabım da yarın gelecek..daha da ayrıntılı öğreneceğim..gerçi kızlar sağolsun yardımcı oluyorlar..sana tavsiyem forumun başından okuman o da çok bilgi veriyor..başarılar:))

vallah onlar öylee bana dedikçe içimdenn pekii kızlarr nasıl verdii diyip durdum inanmıyorumm onlara ben sadece karataya inanıyorum.ben ilaçları sabah 1 öğlen 1 alıyorum..doğrumudur?

merhaba arkadaşlar, sizi çok özledim dün de giremedim çok yoğunum bugünlerde... bu hafta sınav haftası
soru hazırla, sonra oku, performans, proje derken karman çorman oldu her bişi....

dünkü menüden başlıyorum:
Sabah - karatay kahvaltısı

Saat 10:30 - 1 avuç çağla (arkadaşın babası izmirden yollamış çok güzeldi)

Öğlen - 1 avuç badem, yarım elma

Akşam - 1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak
yeşil salata

Bugün:
Sabah(11:00) - Klasik Karatay Kahvaltısı

Akşam (18:00) - 1 büyük tabak kaldırayak kavurması
2 küçük biber dolması (bulgurlu)
5-6 badem
1 günkurusu

Meraktan çatlıycim ama geriye dönük okuma yapamadan ayrılmak zorundayım

sınav hazırlamam gerekiyor yarın için
şöle rahatladığım zaman uzun uzun okuycam inşallah
kendinize iyi bakın, hepinizi çooook seviyorum
leptininiz bol olsun

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 2muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bulgur koftelı kok yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Kızlar benim çözemediğim bir nokta var kitabında hoca pekmez yemeyiniz diyor boş kalori diyor. Biz pekmezi

dışardan almayız kendimiz yaparız hani kan yapıcı olması her zaman tavsiye edilir hatta diyetisyen anneme

kanın az sabahları aç karnına ılık suya limon 1tatlı kaşıgıda pekmez koy iç demişti bilgi olan var mı ?

sabah:1 muz az badem 2 kayısı
öğlen urfa kebap azıcık açık lavaş incecik lahmacun hamurundan olayi kendileri
akşam bamya ve kyarık bol salata accık çorba
şimdide çay

selam kızlar bu akşam çok güzel yürüyüş yaptım..bi kısmı vitrin bakmakla geçti ama olsun..yarısından fazlası tempolu ama..

akşam yemeğim:
2 kaşık pazı kavurma
2 kaşık tavuk sote
yoğurt-turşu
az kavrulmamış kabak çekirdeği..
Bu da resmi..

ama yemekten sonra 1 mil leslie yaptım..ilk denememdi sizden öğrendim ve çok sevdim..

harikasınız kızlar herşey sizin sayesinizde..

ablamlar tramisu alıp geliyormuşşş..off offffff...

slm kızlar
benide alın aranıza lütfenbugün bende başladımbu diyete inşallah bu sefer muvaffak olurum boyum 170 kilom 82

Yok canim bidik degil tatlisin bence..ewet ben biraz uzunum,cok degil ama 1.62..

ama sen 54 kilo icin fazla demiyorsundur heralde ... amac kilo vermek mi yoksa beslenme seklini degistirmek mi... ben bile boyum daha kisa olmasina ragmen esas amac olarak kilo vermeyi gormedim.. gayet iyisindir sen tahminim :)

bu arada ben ikinci ogunumde disardydim, 15:30-16:00 arasi yedim...

porsiyon et doner aldim, yaninda domatesleri ve patates kizartmalari vardi, kizartmalari annem yedi
ayran
bol yesillikli salata

bugunluk yemek isim de boylece bitti, su icmeye devam...

Herkese merhabalar ben araniza yeni katildim :) ilk msjimida buraya atiyorum :) yaklasik 1 haftadir karatay yapiyorum tartida 2 kilo eksik ciktim bugun cok mutlu oldum. Ayrica cok sıkı bir sekilde spor yapiyorum gunde2 saati falan buluyor haftada 5 gun gidiyorum. Kahvaltida hergun 2yumurta,domates,salatalik,biber,peynir ve ceviz yiyorum,oglen sebze yemegi yogurt,aksamda et yemegi yiyorum ama yagsiz yiyorum,ekmek hic yemiyorum,meyvede yemiyorum,2 bucuk 3 litre falanda su iciyorum. Bundan 4 sene once 57 kiloydum yani fistik gibiydim simdi ise 75 kiloyum ama kararliyim yaza kadar gidicek bu 20 kilo .

sakarya caddesindeyim orduevinin arka tarafında

bizimkiler çayın yanında mis gibi keki götürdüler ben sadece kokladım (gerçekten)

iyiniyetlim sen pizzayı naptın tadına baktınmı benim gibi kokladın mı

güleryüz seni maratona aday yapalım bari ikizden sonra sen varsın şu topikte maratoncu

Akşam (Saat 19.00'da) neler yedim yazayım:
1,5 tabak tavuk sote (Domatesli, biberli)
Salata
Yoğurt..

Az önce de bol limonlu yeşil çayımı içtim. 2 litre de su içtim.

Canım bişeyler istese de, yemiyorum. Çünkü Karatay'ı seviyorum

hoşgeldn cnm :) 1 haftada 2 kilo süperrrmiş

Sersum ve annesinin_kuzusu yorumlariniz icin tesekkurler
Bugun korkumdan normalin 2 kati spor yapti insallah almadan karataydan devam edebilirim
Bugun nerdeyse butun gun Canan Karatay'in internet sitelerindeki videolarini izledim.Kenan Ercetingoz,Cuneyt Ozdemir,Haberturk kanallarindaki programlardan cok faydalamdim kisa surede baya bir bilgi sahibi olmus oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…