afıyet olsun canım en kısa zamanda dene super oluyo gercektenvalla senin dünkü frında kabak harika görünüyodu canım,en yakın zamanda bende yapıcam.bugünse
kuru fasülye
ciğer sote
yoğurt yidim.senin foto beni cezbetmişti ama yemekte çok çok az yedim,neden böyle oldu anlamadım:44:akşama kesin acıkıcam pöööfffff
spor:45 dk yürüdüm
havucta koyma bebişimKizlar artik mercimek corbalarina patates koymuyorum ve soyle yapiyorum:dudukluye kirmizi mercumegi,suyu,1 yada 2 tane havucu,1 tane kemigi koyup pisiriyoum,daha sonra rondolayip,ustune nane ve pul biberle erittigim tereyagini ustune ekliyorum..miss oluyi misssss...
zaman bulup gırebıldıgındede tartı gununu degıstırıyon sonra yıne kayboluyonÜfff valla bir türlü topige girmeye zaman olmuyor.
Neyse simdi az zamanim var ya hemen yazayim bari;
Dünkü menüm;
1. ögün
1 avuc badem
1 muz
2.ögün
az bulgur pilavi
1 tavuk bacagi
1 kase yogurt
avuc ici helva (regly yakindir)
1,5 litre limonlu su
yarim saat yürüyüs
Bu günkü menüm
1. ögün
1 avuc badem
1 muz
yarim kohlrabi
2. ögün
1,5 tabak taze fasülye
2 tane g.k. kayisi
Sivi: 1,5 litre su (kesin daha icerim)
Spor yok malesef ...
valla sekerım kusura bakmada arkadaslarının dunyadan haberı yok sanırım.. gul63 arkadasımız 1 senedır kullanıyo 54kg verdı ben 6 aydır kullanıyorum 35 kg verdım bızemı yaramadı acepaşırı derecedee iştahhım açıldıı bu regl olmamda kaynaklanan birşey diye düşünüyorum menümü yorumlarmısınz?
sabah: 2 yumurta
1 salata
2 dilim peynir
6 zeytin
3 kayısı ve çay
öğlen: salata (içinde peynir ve ceviz parçalı )
akşam: 1 tabak barbunya
biraz tavuk ve domates
ayran 3 incir
şimdide baya bir fıstıkk ve kayısı :/ nasıll çook çoook mu abartmışım..şimdi fıstığı yemeseydim iyiydii ama :/
birde bugün balık hapımı gören arkadaşlarım bu haplar çok kilo aldırıyor dediler.kafam çok karıştı
Merhaba bugun birseyler paylasmistim biraz gerilerde kaldi tekrar paylasmak istedim bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Bu arada bu aksam ki menum;
Yogurtlu semizotu salatasi
5 adet izgara kofte
afıyet olsun canım en kısa zamanda dene super oluyo gercektenbu arada sendemı seksenlerı ızlıyon pööfff:))))
havucta koyma bebişim
zaman bulup gırebıldıgındede tartı gununu degıstırıyon sonra yıne kayboluyon
valla sekerım kusura bakmada arkadaslarının dunyadan haberı yok sanırım.. gul63 arkadasımız 1 senedır kullanıyo 54kg verdı ben 6 aydır kullanıyorum 35 kg verdım bızemı yaramadı acep
merhaba arkadaşım
pepeti arkadaşımızın üyeliği aktif değilmiş sebebini bilmiyor sormamı istedi neden acaba.
ben kahvaltıda mısafır agırladım ondan gelemedım bebişimnasılsın nasıl gıdıyor
tsk ederım canımgecen hafta reglden dolayı pek kılo verememıstım bakalım bu haftadan umıtlıyım
canım cok tsk ederım darısı basına ne dıyım burda kal enınde sonunda gıdıyor kılolar
besamel soslu kasarlı kabak tarıfımı soran arkadasa ıthafen
kabakları normal soganlı zyaglı pısırdım borcama aldım.zyag tereyag karısımında 1 kasık tam bugday ununu kavurup süt ekledım altını kapaıp 1 yumurta ve bırazda yogurt ekleyıp cırptım
kabakların uzerıne yaydım kasar rendeleyıp ekledım 250derece fırında 15 dk fırınladım mıkemmel oldu afıyet olsun sımdıden
tesekkur ederim tarif icin oncelikle... ama burada bazen goruyorum (mesela bu tarifteki gibi) un kullanilabiliyor :S ya da ne bileyim helva yenilebiliyor... ben bunlari yasak diye asla kullanmazdim. Bunlar serbest mi yani simdi, unu eve sokmayacaktik diye hatirliyorum.. kafam cok karsiti bak simdi
Yok canim bidik degil tatlisin bence..ewet ben biraz uzunum,cok degil ama 1.62..
afıyet olsun canım en kısa zamanda dene super oluyo gercektenbu arada sendemı seksenlerı ızlıyon pööfff:))))
evet bugün perşembe tepebaşında pazar var sende mi o tarafta oturuyosun.pazardan alışveriş yapmak güzel oluyo hem taze hem fiyatı uygun ben kışın marketlerden alıyorum .artık hava geç kararıyo pazara rahatca gidebilirim .malum işten 6da çıkıyorum yazında geç toplanıyorlar,iyi oluyor...
Herkese merhabalar ben araniza yeni katildim :) ilk msjimida buraya atiyorum :) yaklasik 1 haftadir karatay yapiyorum tartida 2 kilo eksik ciktim bugun cok mutlu oldum. Ayrica cok sıkı bir sekilde spor yapiyorum gunde2 saati falan buluyor haftada 5 gun gidiyorum. Kahvaltida hergun 2yumurta,domates,salatalik,biber,peynir ve ceviz yiyorum,oglen sebze yemegi yogurt,aksamda et yemegi yiyorum ama yagsiz yiyorum,ekmek hic yemiyorum,meyvede yemiyorum,2 bucuk 3 litre falanda su iciyorum. Bundan 4 sene once 57 kiloydum yani fistik gibiydim simdi ise 75 kiloyumama kararliyim yaza kadar gidicek bu 20 kilo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?