Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar. ben geçmiş sayfalarda aranıza kaytılabilir miyim diyenlerden birisiyim:)
bende bir ay karatay yapmıştım. şimdi bir aydır yapmıyorum. ama tekrara yapmak istiyorum. sizinle beraber olursam belki yeniden yapabilirim. bugünkü sabah kahvaltımdan başlıyim
bir bardak süt içtim sadece. akşam çok yediğim için canım bişey istemedi. öğlende semiz otu ve yoğut yicem inşallah. artık bu kilolar çok moralimi bozuyor....

Bu güzel güneşli günde Günaydınlar olsun Hanımlarr;

İlk olarak belirtmeliyim ki elektronik tartımı aldım.Kendime doğumgünü hediyesi yaptım.:)) Fakat kilomda pek bir değişiklik olmaması beni üzdü biraz ama olsun yavaş yavaş sonuçta ben kaçırma yapmıyorum olucak biliyorum.Birtek dün kaçırmak zorunda kaldım çünkü gece hasta oldum çok midemi üşüttüm heralde ayrıntı vermiyim midem boşaldığı için bişeyler yemek zorunda kaldım.e çok sağlıklı olamadı o saatte yalnızca madoda oturuyoduk börek vardı mecbur yedim .bunu kaçırmak olarak görmüyorum.

AKŞAM

TÜYAPTAYDIM TRAFİKTE KALDIM ARKADAŞIMDAN RİCA ETTİM BANA PEYNİR VE CEVİZ GETİRDİ YEDİM ARABADA GÜN İÇİNDE BOL BOL SU İÇTİM AMA İŞTE GECE MİDEM ÇOK KÖTÜ OLDU MECBUR O BÖREĞİ YEDİM GECE GECE BAYILMAYAYIM DİYE AMA GERÇEKTEN AĞIR GELDİ.

SABAH

OMLET
PEYNİR
ZEYTİN KURUYEMİŞ
YEŞİLÇAY
KETEN TOHUMU

Bu arada sabah yeni tartımla tartıldım.80,9 dedi yani bilmiyorum hergünde yazıyorum biraz daha fazla gitmesi lazım ama sizce uyduğum halde neden böyle yavaş kilo vermem?bu arada kıyafetler hafiften bollaşmaya başladı ama ?bilemedim

ben de ilk ogunumu bitirdim, yazayim hemen. Aslinda klasige bagladik ama yine de tek tek yazmak hosuma gidiyor.

-bir bardak kakaolu sut
-domates
-salatalik
-ketentohumlu peynir
-2 yerli muz
-2 omega 3 kapsul
-5 zeytin
-3 ceviz
-10 badem

Ayrica bugun de dune gore 200 gram eksideyim. Gunleeeerdir direnen kilo bu uc gundur gram gram azalma egiliminde, sevinmekteyim

vallah onlar öylee bana dedikçe içimdenn pekii kızlarr nasıl verdii diyip durdum inanmıyorumm onlara ben sadece karataya inanıyorum.ben ilaçları sabah 1 öğlen 1 alıyorum..doğrumudur?
e yanııı bızde etraftakılere degıl hocaya ınandık sonuc basarılı..ılac degılde balık yagı yada omega desek gunde 1000 mg alabılırsın canım

KIZLAR SABAH YEDİKLERİM

2 YUMURTA KAYISI KIVAMI
2 GÜN KURUSU KAYISI
3 CEVİZ-BİRAZ BADEM
TULUM PEYNİRİ
3-5 ZEYTİN
ÇAY
OMEGA 3

slm arkadaşlar...

bır kac ay aradan sonra tekrar karatay yapmaya karar verdim...
ilk başladıgımda 1 ayda 5 kılo verıp 58 olmustum sonra bıraktım 4 aydır anca 4 kılo verdım ugraslarıma ragmen ... bu arada da karataya tam uymasam da çok da sapmadım dogrusu en azından ekmeği çıkardım hayatımdan ... son 2 kılomu da burda yıne sızlerın destegıyle vermek ıstıyorum ...
cunku burda paylasımlarla ınsan daha fazla gaza gelıyor ve kendını daha sorumlu hıssediyor...

artık akşamları leslie yapmaya calısıyorum 3-4 mıl yapıyorum asagı yukarı... haftada bırde kendıme kacamak yapma gunu ılan edıyorum metabolızmayı sasırtmak adına ...
ayrıca sızlere boısey danısmak ıstıyorum k fleks turu gevrekler tuketsek kahvaltıda sızce nasıl olur cok erken kalktıgım ıcın ıs dolayısıyla kendıme bıseyler yapmaya usenıyorum.... cevaplarınızı beklıyorum... ii diyetler....

7de uyandım oglumu esımı gonderdım kızımı doyurdum yuruyusumu dusumu kahvaltımı yaptım geldım kızlar

kahvaltım

zeytın
peynır
omega3
kıvırcık
yumurta
domates
k.t.yogurt
fındık
cay
lımonlu su

hepınıze bol enerjılı eksı kg lu bır gun dılıyorum arkadaslarr

Gunaydin papatyam..kahvaltin cok guzel massallah:)) dun sana cevap yazamadim canim..ewet bakildiginda gayet iyi gorunuyorum..Ama iste hem saglikli beslenmek hem biraz sikilasmak hemde bi kac kilo verip daha formda olmak icin bu beslenme yontemini uygulamaya calisiyorum..bide bU ara hormon ilaclari kullandigim icin kilo almama cok zor...ama karatay sayesinde zorla da olsa durdurmaya calisiyorum iste canim:))

Tebrik ederim canim ne guzel kilo vermissin..ewet buranin faydasi cok..kahvalti gevreklerini tavsiye etmiyor hocamiz,cunku onlar islenmis gida ve iclerinde tatlandirici var,ahmet aydin hocamiz da tatlandiricilarun sekerden kat kat daha zararli oldugunu soyluyor..ayrica o gevreklerin icinde hic yag yok..biz yag dostu bi diyet yapiyoruz..biliyoruzki yedigimiz sagliki yaglar vucudumuza yag olarak geri donmez...bence kirmis oldugun insulin direncini tekrar baslatmamak icin bu gevrekleri yeme tatlim:))

meraba kızlar bugün moralim bozuk evlilik zor beyaa pefffff!! neyse ben menümü yazıp kaçim en iyisi...

2 yum
peynir
yeşillik
doamtes
ceviz
zeytin bitmiş almak lazım

Merhaba kızlarr..

Kahvaltım:
1 yumurta
Biraz beyaz peynir
Biraz süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
9 çilek (Çok mu olmuş ne????)

Şimdi okula gidicem, deneme sınavı var bgn.. Çook hareketli bir gün olacak. Akşama görüşürüz. Öptüm hepinizi

amac saglikli olup, iyi gorunmek olduktan sonra sorun yok canim :) kolay gelsin hepimize o halde

merhabalar

sabah kalktım 4o dk yürüyüşümü yaptım
duşumu kahvaltımı yaptım geldim

kaşarlı 2 yumurta
zeytin
peynir
taze nane-tere
2gün kurusu
1 kivi
badem
omega 3lerim
şimdide çayımı içiyorum

Tesekkur ederim guleryuzum,sanada iyi dersler..ya ben sana bisi sorcam..sen hani su yag kemik bilmem ne olcen tarti almistin ya,daha dogrusu annen hediye etmisti..nasil canim o memnunmusun,markasi neydi bide?

kenan erçetingözde karatay diyeti yapıyor gitmediği doktor diyetisyen kalmamış şimdi hocanın güvenli ellerinde

. Cok hafif hissediyo olmalisin kendini leylakcim..ne guzel:))))

hemde nasıl iyi hissediyorum kendi sağlığım için birşeyler yapmak beni mutlu ediyor

leylakım iyiniyetlim nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…