e yanııı bızde etraftakılere degıl hocaya ınandık sonuc basarılı..ılac degılde balık yagı yada omega desek gunde 1000 mg alabılırsın canımvallah onlar öylee bana dedikçe içimdenn pekii kızlarr nasıl verdii diyip durduminanmıyorumm onlara ben sadece karataya inanıyorum.ben ilaçları sabah 1 öğlen 1 alıyorum..doğrumudur?
helva zaten serbest,1 tepsı yemekye 1 kasık tam bugday unlu besamel sosun bence zararı yok ben kullanıyorum bunlara takılmak yerıne cıddı kacamaklara dıkkat etmek gerekır tatlı pohaca borek vs gıbıben kahvaltıda mısafır agırladım ondan gelemedım bebişimnasılsın nasıl gıdıyor
tsk ederım canımgecen hafta reglden dolayı pek kılo verememıstım bakalım bu haftadan umıtlıyım
tesekkur ederim tarif icin oncelikle... ama burada bazen goruyorum (mesela bu tarifteki gibi) un kullanilabiliyor :S ya da ne bileyim helva yenilebiliyor... ben bunlari yasak diye asla kullanmazdim. Bunlar serbest mi yani simdi, unu eve sokmayacaktik diye hatirliyorum.. kafam cok karsiti bak simdi
esım ben oglum severek ızlıyoruz hatta kızım bıle pöff dedıgımızde o el sallama hareketını yapıyodeniycem canım..evet 80 leri izliyorum ''pöffff'' e de bayılıyorum
3 adet ceri domates
1 adet salatalık
1 adet köy yumurtası
10 yesil zeytin
avucici kadar peynir
2 yaprak marul
maydonoz,kuzu kulagı
2 gün kurusu kayısı,7 adet cekirdekli üzüm
1 cay bardagı fındık,1 adet ceviz
0mega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 389540
guleryuz bebısım gecende yazmıstım nerene yıyon bu kadar seyı tatlımafıyet olsun bu arada
ben de ilk ogunumu bitirdim, yazayim hemen. Aslinda klasige bagladik ama yine de tek tek yazmak hosuma gidiyor.
-bir bardak kakaolu sut
-domates
-salatalik
-ketentohumlu peynir
-2 yerli muz
-2 omega 3 kapsul
-5 zeytin
-3 ceviz
-10 badem
Ayrica bugun de dune gore 200 gram eksideyim. Gunleeeerdir direnen kilo bu uc gundur gram gram azalma egiliminde, sevinmekteyim
slm arkadaşlar...
bır kac ay aradan sonra tekrar karatay yapmaya karar verdim...
ilk başladıgımda 1 ayda 5 kılo verıp 58 olmustum sonra bıraktım 4 aydır anca 4 kılo verdım ugraslarıma ragmen ... bu arada da karataya tam uymasam da çok da sapmadım dogrusu en azından ekmeği çıkardım hayatımdan ... son 2 kılomu da burda yıne sızlerın destegıyle vermek ıstıyorum ...
cunku burda paylasımlarla ınsan daha fazla gaza gelıyor ve kendını daha sorumlu hıssediyor...
artık akşamları leslie yapmaya calısıyorum 3-4 mıl yapıyorum asagı yukarı... haftada bırde kendıme kacamak yapma gunu ılan edıyorummetabolızmayı sasırtmak adına ...
ayrıca sızlere boısey danısmak ıstıyorum k fleks turu gevrekler tuketsek kahvaltıda sızce nasıl olur cok erken kalktıgım ıcın ıs dolayısıyla kendıme bıseyler yapmaya usenıyorum.... cevaplarınızı beklıyorum... ii diyetler....
sabah 2 yumurta yemek yerine napabiliris acaba 1 yumurta+?
Gunaydin papatyam..kahvaltin cok guzel massallah:)) dun sana cevap yazamadim canim..ewet bakildiginda gayet iyi gorunuyorum..Ama iste hem saglikli beslenmek hem biraz sikilasmak hemde bi kac kilo verip daha formda olmak icin bu beslenme yontemini uygulamaya calisiyorum..bide bU ara hormon ilaclari kullandigim icin kilo almama cok zor...ama karatay sayesinde zorla da olsa durdurmaya calisiyorum iste canim:))
sabah 2 yumurta yemek yerine napabiliris acaba 1 yumurta+?
. Cok hafif hissediyo olmalisin kendini leylakcim..ne guzel:))))merhabalar
sabah kalktım 4o dk yürüyüşümü yaptım
duşumu kahvaltımı yaptım geldim
kaşarlı 2 yumurta
zeytin
peynir
taze nane-tere
2gün kurusu
1 kivi
badem
omega 3lerim
şimdide çayımı içiyorum
sagol arkadasım elimden geldikce her fırsatı degerlendiriyorum ben eskisehirde okudum o dönemim de 22 kilo vermistim uluönder mh. oturuyorduk ordan halk egitim merkezine yürürdük arkadasımla ve diyetle birlesince süper güleryuz cıkmıstı ortaya o dönemde de ulasım icin yürümek vardı hayatımızda seviyorum eskisehiri cok özledimmmm
günaydın canım
biraz gecmisi okuyayım dedim ancak son sayfaya geldim afiyet olsun kahvaltın cok güzelmiş bende 9 bittirdim kahvaltımı birazdan bildirim yapayım iyi dersler kolay gelsin sana
Sersum ve annesinin_kuzusu yorumlariniz icin tesekkurler
Bugun korkumdan normalin 2 kati spor yapti insallah almadan karataydan devam edebilirim
Bugun nerdeyse butun gun Canan Karatay'in internet sitelerindeki videolarini izledim.Kenan Ercetingoz,Cuneyt Ozdemir,Haberturk kanallarindaki programlardan cok faydalamdim kisa surede baya bir bilgi sahibi olmus oldum
. Cok hafif hissediyo olmalisin kendini leylakcim..ne guzel:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?