Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen pantolon denedim hiç bir zaman giyemediğem bir markanın 42 bedeni ayyy gözlerim yerinden çıkacaktıııı..
Kilo vermem durdu ama (yaklaşık 1 aydır) sanırım sıkılaşıyorum oleeeeeeeeeyyyy

ühühü leylak sen 65 oldugun da ben 70 yeni görüyor olacagım heralde
haftanın 4 günü cok güzel geciyor kendime söz veriyorum ama cozutuyorum
kilo almıyorum ama verimim cok yavas oluyor

ben pek kaçamak yapmyorum zaten eskisi gibi canım da istemiyo ama bazen benim de duruyo kilo vermem.sıkma canını arkadaşım,ama ufak da olsa kaçamak yapmasan daha hızlı gider kilolar biliyosun
ben bir de 2-3 hafta içinde istediğim kiloya ulaşırım ama daha da sıkılaşmam için bişeyler bulmam lazım yürüyüş dışında

clemm arkadasım bu olay biraz sabır,irade,kararlılık istiyor daha ilk haftandasın ve metobalizmanı bastan asagı degistirip farklı bir beslenmeye geciyoruz farlık derken 3 ögün beslenme ben valla önceleri hic azım durmazdı bende bir dönem 62 lerde takıldım oluyor cok kafana takma artık simdi vücud alıstı kilolar tıkır tıkır gidiyor biraz sabret hayatım zaman gelcek sende göreceksin kilolar tıkır tıkır gidecek güleryuz demişti dersin kolay gelsin devam karataya durmak yokkk

Son düzenleme:
selam kızlar yürüyüş çok iyi geldi toksinlerimi attım geldim şimdi
sütlü kahvemi içicem
kahvaltım11.30
kalkınca aç karna yarım greyfurt
2 incir
2kayısı
2 yumurta
8 zeytin
avuç içi kadar peynir
çay
şimdiye kadar 1 lt su
akşam 5-6 gibi 2.öğünümü yaparım
kendime inanamıyorum eskiden olsa saat başı bişeyler atıştırırdım şimdi
5-6 saat aç kalıyorum(aslında tokum canım yemek istemiyor)

bugünkü menüm kızlar
sabah kahvaltım
1 avuç içi kadar peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı badem
2 tane ceviz
1 kupa şekersiz çay

öğlen yemeğim
1 kase domates çorbası
1 porsiyon tavuk döner yanında da çok azcık patates kızartması :)
1/2 tabak salata
2 tane brokoli
1 küçük kase yoğurt

herkese iyi günler

arkadaşlar ben bu arada birşey sormak istiyorum ben günde 4 litre su içiyorum acaba fazlamı içiyorum azalsammı?

Selam hanımlar..

Öğle yemeğim:
1 tabak menemen
az peynir
8-10 zeytin (canım çok tuzlu bişeyler çekti)
domates, salatalık
2 bardak şekersiz çay

bugün öğlen hafif geçti..akşam da balık yapmayı düşünüyorum..yarın tartılıcam umarım vermişimdir..

Bu arada pırasada havuç yemedim yazmışsınız..havuç yasak mı..ben öyle bilmiyordum ve öğlen salatalarımda mutlaka yerim..

güleryüzcüm canan hocayı görebilirsen bizden de çok selam söyle..

hangı degerlere baktırdın canım:44:

yok bebısım cok olurmu tam olması gereken gıbı ben senı hayalımde cıtı pıtı canlandırdıgım ıcın oylesıne takılıyorum.menulerın yuruyusun harıka bence

yok bebısım cok olurmu tam olması gereken gıbı ben senı hayalımde cıtı pıtı canlandırdıgım ıcın oylesıne takılıyorum.menulerın yuruyusun harıka bence

afiyet olsun canım.havucu çiğ olarak yiyebiliyoruz ama piştiğinde glisemik indeksi yükseldiği için yemiyoruz....

normalde bugune kadar hep 2 ogun yapardim ama sanirim bugun uc olacak cunku aciktim ben simdi ve yemek yiyorum, aksam da sanirim 7den sonra yersem sikinti olmaz... ama az yedim ikinci ogunumu, soyle kiii;

kalan birazcik firinda peynirli yumurtali kabak yemegim vardi, onu bitirdim...
biraz peynir yaninda
biraz domates ve birkac dilim salatalik
bir avuca yakin da ay cekirdegi

Son düzenleme:
kızımı gezdırme ve guneslendırme amaclı 2 saat dısarda kaldım bu da hareket sayılır demı:))guleryuzcum hocayı gorursen bızden cok selam soyle buraya gelıp ıkı kelıme yazsa ne ıyı olurdu yaaa

afiyet olsun canım.havucu çiğ olarak yiyebiliyoruz ama piştiğinde glisemik indeksi yükseldiği için yemiyoruz....

teşekkür ederim leylakcım..çok sevindim çünkü havucu çiğken ne kadar seviyorsam pişmişinide bir o kadar sevmiyorum..

tam benlikmiş..

mb2012 nerdesin cnm merak ettim gell uzak kalma yoksa ipin ucu kaçıyor.
ben ne zaman ortadan yok olsam bi kaçamak oluyorr çünkü

selam canım oğlanla uğraşmaktan buraya vakit kalmıyor malum artık 6 ay bitti iyice hareketlendi bi de ek gıda işine girdik ne yiyecek derdi.... 2 gündürde misafirim var anlayacağın yoğunum yani.. memleketten geldim geleli de karataya uymaya çalışıyorum ama kaçamaklarda oluyor:26: sen neler yapıyosun yürüyüşe başlamışsın kızı eşine mi bırakıyorsun bi de ben başlasam evde yürüyüş bandı da var ama oğlan çok yoruyor kalan zamanda anca ev işi yemek...yürüyüş konusunda beni gaza getirsene hergün birbirimizin yürüdüğünü kontrol etsek olmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…