ühühü leylak sen 65 oldugun da ben 70 yeni görüyor olacagım heralde
haftanın 4 günü cok güzel geciyor kendime söz veriyorum ama cozutuyorum
kilo almıyorum ama verimim cok yavas oluyor
Arkadaşım ben bir şey sorma istiyorum sana ama ben şimdi tartıya baktım 100 gr vermişim daha arkadaşlar da diyor sanki daha fazla vermişsin hoş henüz 1 hafta olmadı ama yavaş mı kilo veriliyor bu sistemle acaba yada önce vücut direniyor sonra mı hızlanıyor kilo vermek?Yani düzgün yemek yiyorum ve de suyumu içiyorum vs
hangı degerlere baktırdın canım:44:Kızlar 3.5 haftadır yapıyorum diyetimi, hic kacamak yapmadım. Spor da yapıyorum.
Dün kan tahlili yaptırdım, bugun sonucları aldım. Sadece sapma olanları yazıyorum (diyete baslamadan önce bu sapmalar yoktu)
- Glukoz: Normalin altında (ama sadece 1 br altında)
- Esas şaşırdığım, kolestrolüm üst değerlerin 18 br üstüne çıkmış. Halbuki aslında yemeklere çok yağ koymuyorum (hicbir zaman böyle bir alışkanlığım olmadı), 2 gün et yiyorsam 3 gün sebze yiyorum filan.
Nasıl böyle olmuş olabilir, tahmini olan?
Siz de dönem dönem yaptırın tahlileri, ihmal etmeyin sakın.
NOT: Moralim iyi, diyete tam gaz devam :)
yok bebısım cok olurmu tam olması gereken gıbı ben senı hayalımde cıtı pıtı canlandırdıgım ıcın oylesıne takılıyorum.menulerın yuruyusun harıka bencekusum valla yiyoyorum cok mu ???sence bilmem bana normal geliyor artık 1 haftadır tek yumurta yiyorum ben biraz sabah kahvaltımı krallar gibi yiyorum ögleni dükler gibi aksamı fakirler gibi olmaya calısıyor karatay hocamın deyişiyle
hayatım senin kahvaltında güzel benimkine yakın sayılır valla merak ettim niye sordun cok mu benim tabak ama ben ancak doyuyorum sabah kalktıgımda kurt gibi ac oluyorum yemeyim mi yaaa:2::2::2:
hangı degerlere baktırdın canım:44:Kızlar 3.5 haftadır yapıyorum diyetimi, hic kacamak yapmadım. Spor da yapıyorum.
Dün kan tahlili yaptırdım, bugun sonucları aldım. Sadece sapma olanları yazıyorum (diyete baslamadan önce bu sapmalar yoktu)
- Esas şaşırdığım, kolestrolüm üst değerlerin 18 br üstüne çıkmış. Halbuki aslında yemeklere çok yağ koymuyorum (hicbir zaman böyle bir alışkanlığım olmadı), 2 gün et yiyorsam 3 gün sebze yiyorum filan.
yok bebısım cok olurmu tam olması gereken gıbı ben senı hayalımde cıtı pıtı canlandırdıgım ıcın oylesıne takılıyorum.menulerın yuruyusun harıka bencekusum valla yiyoyorum cok mu ???sence bilmem bana normal geliyor artık 1 haftadır tek yumurta yiyorum ben biraz sabah kahvaltımı krallar gibi yiyorum ögleni dükler gibi aksamı fakirler gibi olmaya calısıyor karatay hocamın deyişiyle
hayatım senin kahvaltında güzel benimkine yakın sayılır valla merak ettim niye sordun cok mu benim tabak ama ben ancak doyuyorum sabah kalktıgımda kurt gibi ac oluyorum yemeyim mi yaaa:2::2::2:
Selam hanımlar..
Öğle yemeğim:
1 tabak menemen
az peynir
8-10 zeytin (canım çok tuzlu bişeyler çekti)
domates, salatalık
2 bardak şekersiz çay
bugün öğlen hafif geçti..akşam da balık yapmayı düşünüyorum..yarın tartılıcam umarım vermişimdir..
Bu arada pırasada havuç yemedim yazmışsınız..havuç yasak mı..ben öyle bilmiyordum ve öğlen salatalarımda mutlaka yerim..
güleryüzcüm canan hocayı görebilirsen bizden de çok selam söyle..
afiyet olsun canım.havucu çiğ olarak yiyebiliyoruz ama piştiğinde glisemik indeksi yükseldiği için yemiyoruz....
mb2012 nerdesin cnm merak ettim gell uzak kalma yoksa ipin ucu kaçıyor.
ben ne zaman ortadan yok olsam bi kaçamak oluyorr çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?