Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

saphira bu hafta benidee alırmısın listeye :)

15 gündür içinde un ve şeker olan hiç bişey yemiyodum ama akşam gittiğim bi davette dayanamadım ve 1 dilim yaş pasta yedim coook pişmanım .
Regl dönemim olduğ için hormonlarıma yenildim.

İyi akşamlar kızlar
Hemen bildirim yapayım
Sabah 2 yumurta peynir zeytin roka domates 1 incir ceviz omega3
Öğle köfte salata ayran
Akşam tavuklu karnabahar salata

İyiniyetli senin tarifini yaptım süper oldu karnabahar :)

Kızlar herkese bol leptinli geceler:)

iyi geceler hanımlar
aklım burda ama bundan sonra gündüzleri giremeyecegim . burayı okuyacam diye evimi ve çocuklarımı çok ihmal ettim çoooook oglumun okul başarısı bile düşmüş ben buraya takılınca babası ilgileniyodu ama demek ki anne gibi olmuyo onları uyutunca gelicem artık tabi pilim bitipte uyumassam

1. ögün

çökelekli omlet ( çökelek çok tok tutuyo )
1 çb fındık
yeşillik
1gr omega 3

2. ögün
4 dolma
salata

3. ögün
1 tabak kırmızı pancar kavurması
2 kepçe şehriye çorbası ( şifa niyetine içtim )
2 kaşık bulgur pilavı

1 saat aheste aheste yürüyüş
4 litre bitki çayı içtim
tarçın kkaranfil zencefil çayı 3 fincan
ıhlamur 3 fincan
yeşilçay 3 fincan
siyah çay 3 fincan
buna ragmen hala bogazım agrıyo yaaa

Son düzenleme:
Destinaa gecmiş olsun limonu kabuğu ile yemeği dene cook zor ama boğaza acayip geliyo eşimden biliyorum

İyi geceler sana da bol leptinler, canımm afiyet olsun:)

Canım kokladım valla:)
Sabaha da poğaça yapacağım onu da koklayacağım sanırım:)
Canım iyi geceler bol leptinler olsun

günaydın kızlar az önce kahvaltımı yaptım
2 yumurta az peynir az zeytin
badem 2 kayısı
şimdide yeşil çay

evet canım elbise giymek istiyorum inşallah da giyecem bunun içinde yemem gerek ve bugün güzel bi kahvaltı yaptım ohhh şimdi suyumuda içiyorum bundan sonra kaçamak yok ve bazı arkadaşlarında dediği gibi burdan uzaklaşınca kaçamak yapılıyo oyüzden burda olalım hep...

slm kızlar
benide alın aranıza lütfenbugün bende başladımbu diyete inşallah bu sefer muvaffak olurum boyum 170 kilom 82

hoşgeldin canım .ilk sayfamızı okursan orda detaylı bilgiler var..daha sonra sormak istediklerin olursa cevaplarız...

hoşgeldin canım .umarım istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın.yeterki burda ol menülerini paylaş .çünkü burda güzel bi birliktelik var....

Dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası (pirinçsiz)
7-8 tane kıymalı sarma
yoğurt
1 tabak salata

bu sabah
tereyağında 2 yumurta
3 gün kurusu
2 kuru erik
5 kan üzümü
10 zeytin
biraz peynir

birazda ceviz yedim .ve şimdide su içiyorum birazdan da biberiye çayı yapacam ohh

Bu arada gunaydin herkese..haftanin son gunu cok sukur Allahima:)) sbahki menumu yazip dersime geri donem..iki saattir sizi okuyom cocuklar bana bakiyo:). 3 koy yumurtasi,peynir,6 zeytin,findik badem karisik,turp,salatalik,domates...3 tane omegam...herkese afiyet olsun...bu arada iyiniyetli ve guleryuz uyanmadinizmi daha nerelerdesiniz...bide pepeti nerde yaaaa(( ozledik onu(

allahım yarabbim yazılarım bile yemem gerek diyo dervişin fikri neyse zikri odur hesabı hedefime ulaşmak için YEMEMEM yani KAÇAMAK yapmamam gerek...kaçamak yokkk
KARATAYA DEVAM....

Çok şükür güneş yine yüzünü gösterdi bugün..ve ben bana geçen sene bol gelen pantolonumun içine zorla girdim.. ( yine bana bol geldiği zamanlara dönmek istiyorum..

Sabah klasik kahvaltı canım istemedi yine kendime bir meyve tabağı hazırladım..

1 muz
1 yeşil ekşi elma
biraz ceviz
4 kuru erik
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

Bu arada akşamki tramisuya hayır dedim..çok mutluyum ilk defa bu kadar çok sevdiğim bişeyi geri çevirdim..ama kilom bu hafta direniyor..henüz gram vermedim..haftaya regl olursam belki veririm..bu haftadan umudum yok..

Saphira 3.haftam bitiyor ben özelden mesaj atamıyorum..beni de listeye alırmısın..

sagol arkadasım elimden geldikce her fırsatı degerlendiriyorum ben eskisehirde okudum o dönemim de 22 kilo vermistim uluönder mh. oturuyorduk ordan halk egitim merkezine yürürdük arkadasımla ve diyetle birlesince süper güleryuz cıkmıstı ortaya o dönemde de ulasım icin yürümek vardı hayatımızda seviyorum eskisehiri cok özledimmmm

günaydın canım
biraz gecmisi okuyayım dedim ancak son sayfaya geldim afiyet olsun kahvaltın cok güzelmiş bende 9 bittirdim kahvaltımı birazdan bildirim yapayım iyi dersler kolay gelsin sana

Gunaydin kızlar ,
Dun Deryanın dünyasında İbrahim Saraçoğlu konuktu ..
Tabiki konuların arasında sağlıklı zayıflama da vardı ..
İbrahim Saraçoğlu biberiye çayını önerdi .. Ayrıca biberiye çayının migren ve baş ağrısına da deva olduğunu söyledi.
Biberiye çayı metabolizmayı hizlandirdigi icin ayda 1 - 1.5 kilo verilmesini saglar dedi.
Günde 2 defa önerdi .. Baş ağrısı olanlar icin ayrıca özel bir kur uygulanması gerektiğini de söyledi ..

Çayın tarifi :

Yaklaşık olarak 2 çay kaşığı ince, ince kıymış olduğunuz biberiyeleri bir bardak klorsuz kaynayan suda haşladıktan sonra, demleyiniz. 10 dakika ılıması ve oturması için beklettikten sonra bu zayıflatıcı çaydan her öğünlerinizden yaklaşık olarak 20 dakika önce birer su bardağı içmenizi tavsiye ediyoruz.

Vatanımız baharat cenneti , denemenin ziyanı yok , yapın kızlar ...
Ben de aramaya başladım .. Burada bulmak biraz daha zor
Hadi bakalım kolay gelsin .......

3 adet ceri domates
1 adet salatalık
1 adet köy yumurtası
10 yesil zeytin
avucici kadar peynir
2 yaprak marul
maydonoz,kuzu kulagı
2 gün kurusu kayısı,7 adet cekirdekli üzüm
1 cay bardagı fındık,1 adet ceviz
0mega3 2 kapsül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…