selamlar :) karatayla son durumumuzu vereyim dedim. 3,5 haftada ben 4 eşim 15 kilo verdi :) benim 5 kilom eşimin de bi 15 kilosu daha kaldı :) seviyoruz karatayı, çok mutluyuz kendisiyle :)
menü
kahvalı:
3 ad. haşlanmış yumurta beyazı
½ ad. haşlanmış yumurta sarısı (kızım sarısını çok seviyor,beyazını da ağzına sokmuyor..sonuç bu oldu )
1 kk peynir
1 küçük domates
1 küçücük salatalık
öğlen:
1 büyük muz
10 ad. çilek
1 çay bardağı badem
1 fincan nescafeli süt
akşama ne yicem bilmiyorum dayanabilirsem sadece yoğurt yerim
İyi akşamlar kızlar
Hemen bildirim yapayım
Sabah 2 yumurta peynir zeytin roka domates 1 incir ceviz omega3
Öğle köfte salata ayran
Akşam tavuklu karnabahar salata
İyiniyetli senin tarifini yaptım süper oldu karnabahar :)
Kızlar herkese bol leptinli geceler:)
sakarya caddesindeyim orduevinin arka tarafında
bizimkiler çayın yanında mis gibi keki götürdüler ben sadece kokladım (gerçekten)
iyiniyetlim sen pizzayı naptın tadına baktınmı benim gibi kokladın mı
güleryüz seni maratona aday yapalım bari ikizden sonra sen varsın şu topikte maratoncu
günaydın kızlar az önce kahvaltımı yaptım
2 yumurta az peynir az zeytin
badem 2 kayısı
şimdide yeşil çay
Moralini bozma canım, iyiniyetlinin de söylediği gibi, biraz yürüyüşünü arttırırsan biraz da öğünlerine dikkat edersen sorun olmaz. Önemli olan kaçamağı orada bırakıp tekrarlamamak diye düşünüyorum. Elbette hepimiz zaman zaman şeytana uyuyoruz. Ama önümüz yaz sen sanırım elbise giymek istediğini yazmıştın. Hedeflerini düşünerek tekrar motive olmaya çalış. Sevgiler.
slm kızlar
benide alın aranıza lütfenbugün bende başladımbu diyete inşallah bu sefer muvaffak olurum boyum 170 kilom 82
Herkese merhabalar ben araniza yeni katildim :) ilk msjimida buraya atiyorum :) yaklasik 1 haftadir karatay yapiyorum tartida 2 kilo eksik ciktim bugun cok mutlu oldum. Ayrica cok sıkı bir sekilde spor yapiyorum gunde2 saati falan buluyor haftada 5 gun gidiyorum. Kahvaltida hergun 2yumurta,domates,salatalik,biber,peynir ve ceviz yiyorum,oglen sebze yemegi yogurt,aksamda et yemegi yiyorum ama yagsiz yiyorum,ekmek hic yemiyorum,meyvede yemiyorum,2 bucuk 3 litre falanda su iciyorum. Bundan 4 sene once 57 kiloydum yani fistik gibiydim simdi ise 75 kiloyumama kararliyim yaza kadar gidicek bu 20 kilo .
Dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası (pirinçsiz)
7-8 tane kıymalı sarma
yoğurt
1 tabak salata
bu sabah
tereyağında 2 yumurta
3 gün kurusu
2 kuru erik
5 kan üzümü
10 zeytin
biraz peynir
evet canım elbise giymek istiyorum inşallah da giyecem bunun içinde yemem gerek ve bugün güzel bi kahvaltı yaptım ohhh şimdi suyumuda içiyorum bundan sonra kaçamak yok ve bazı arkadaşlarında dediği gibi burdan uzaklaşınca kaçamak yapılıyo oyüzden burda olalım hep...
sakarya caddesindeyim orduevinin arka tarafında
bizimkiler çayın yanında mis gibi keki götürdüler ben sadece kokladım (gerçekten)
iyiniyetlim sen pizzayı naptın tadına baktınmı benim gibi kokladın mı
güleryüz seni maratona aday yapalım bari ikizden sonra sen varsın şu topikte maratoncu
Bu arada gunaydin herkese..haftanin son gunu cok sukur Allahima:)) sbahki menumu yazip dersime geri donem..iki saattir sizi okuyom cocuklar bana bakiyo:). 3 koy yumurtasi,peynir,6 zeytin,findik badem karisik,turp,salatalik,domates...3 tane omegam...herkese afiyet olsun...bu arada iyiniyetli ve guleryuz uyanmadinizmi daha nerelerdesiniz...bide pepeti nerde yaaaa(( ozledik onu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?