Kızlar 3.5 haftadır yapıyorum diyetimi, hic kacamak yapmadım. Spor da yapıyorum.
Dün kan tahlili yaptırdım, bugun sonucları aldım. Sadece sapma olanları yazıyorum (diyete baslamadan önce bu sapmalar yoktu)
- Glukoz: Normalin altında (ama sadece 1 br altında)
- Esas şaşırdığım, kolestrolüm üst değerlerin 18 br üstüne çıkmış. Halbuki aslında yemeklere çok yağ koymuyorum (hicbir zaman böyle bir alışkanlığım olmadı), 2 gün et yiyorsam 3 gün sebze yiyorum filan.
Nasıl böyle olmuş olabilir, tahmini olan?
Siz de dönem dönem yaptırın tahlileri, ihmal etmeyin sakın.
NOT: Moralim iyi, diyete tam gaz devam :)
Kızlar 3.5 haftadır yapıyorum diyetimi, hic kacamak yapmadım. Spor da yapıyorum.
Dün kan tahlili yaptırdım, bugun sonucları aldım. Sadece sapma olanları yazıyorum (diyete baslamadan önce bu sapmalar yoktu)
- Glukoz: Normalin altında (ama sadece 1 br altında)
- Esas şaşırdığım, kolestrolüm üst değerlerin 18 br üstüne çıkmış. Halbuki aslında yemeklere çok yağ koymuyorum (hicbir zaman böyle bir alışkanlığım olmadı), 2 gün et yiyorsam 3 gün sebze yiyorum filan.
Nasıl böyle olmuş olabilir, tahmini olan?
Siz de dönem dönem yaptırın tahlileri, ihmal etmeyin sakın.
NOT: Moralim iyi, diyete tam gaz devam :)
ben bu seferki baslangicimdan once esimle birlikte check up a girmistim... ve benim icin de kolesterolum yuksek biraz demisti doktor. ama ona gore iyi kolesterolum de yuksekmis yani. bu iyi bisey dedi. benim de yanlis degilsem 23 br yuksekti, 200 mus de 223 mu cikmisti neydi. Ve biz de (evlenmeden once de) hep yemeklere cok cok az ama zeytinyagi kullanarak ve surekliye yakin sebze ymekleri agirlikli beslenen bir aileydik, yani saglikli denen tarzda yerdik hep yemeklerimizi. Ben de oyle alistigim icin yemeklerim hep zeytinyagli (az miktarda) piser, yalniz esimden sonra (o sevdigi icin) et tuketimimiz biraz daha artti tabiama yine evimde zeytinyagi kullanirim, erdekten ozel gelir...
Ben de senin gibi cok sasirmistim duydugumda, hatta ilk once esime soyluyor sandim doktor, tam kizmaya hazirlaniyordum, bak yersen o kadar seyi falan diye, meger benmisim, hos onun da iyi kolesterolu dusuk cikti...
yalniz tabi canan hoca bunun kotu birsey olmadigini soyledikten sonra icim rahatladi, kolesterol bolumunu daha dikkatli okudum defalarca falan. yine de arada gidip olcturecegim tabi, bunun da ayari kactiginda beyinde pihti atmalara falan goturuyor... (Allah korusun :S)
Merhaba annemde de aynı sorun olduğu için yazıyorum annem karatay olmadan karatay diyeti yapar gibi beslenirdi her sabah 7 de aksatmadan yürüyüşünü yapıyordu fakat kolestrolü yüksek çıktı hem iyi hem kötü olan ben anneme biraz kuruyemişi azaltmasını söyledim .Sonra tekrar testlerini yaptırdığında kolestrol biraz düşmüştü ama tabi siz nasıl besleniyorsunuz bu kuruyrmiş olmaz başka bir besin olur araştırmak gerekir bir dahiliye uzmanıyla.
dısarda yürüyüs ulasım amaclı yaptım yürüyüsümü 30 dk
ögleden sonrada yürüyüs var ayvalık carsıya bizim evde 3 km oluyormus dönüste bi 3km olmu sana 6 km oleyyyy (kordonda bi de cay üstüne süperrr)bakalım carsıya tempolu kac dk gitcez?:119::119:
Arkadaşım ben bir şey sorma istiyorum sana ama ben şimdi tartıya baktım 100 gr vermişim daha arkadaşlar da diyor sanki daha fazla vermişsin hoş henüz 1 hafta olmadı ama yavaş mı kilo veriliyor bu sistemle acaba yada önce vücut direniyor sonra mı hızlanıyor kilo vermek?Yani düzgün yemek yiyorum ve de suyumu içiyorum vs[/QUO
Çok hızlı verenler de var, cok yavas verenler de arkadaşım. Ama ortak özellik, herkes verdiği kilodan daha fazla vermiş gibi görünüyor :)
Arkadaşım ben bir şey sorma istiyorum sana ama ben şimdi tartıya baktım 100 gr vermişim daha arkadaşlar da diyor sanki daha fazla vermişsin hoş henüz 1 hafta olmadı ama yavaş mı kilo veriliyor bu sistemle acaba yada önce vücut direniyor sonra mı hızlanıyor kilo vermek?Yani düzgün yemek yiyorum ve de suyumu içiyorum vs[/QUO
Çok hızlı verenler de var, cok yavas verenler de arkadaşım. Ama ortak özellik, herkes verdiği kilodan daha fazla vermiş gibi görünüyor :)
Umarım öyledir insan elinden geleni yapınca sonucu görmek istiyor :)
kenan erçetingözde karatay diyeti yapıyor gitmediği doktor diyetisyen kalmamış şimdi hocanın güvenli ellerinde
hemde nasıl iyi hissediyorum kendi sağlığım için birşeyler yapmak beni mutlu ediyor
leylakım iyiniyetlim nerdesiniz
guleryuz bebısım gecende yazmıstım nerene yıyon bu kadar seyı tatlımafıyet olsun bu arada
Eki Görüntüle 389549
7de uyandım oglumu esımı gonderdım kızımı doyurdum yuruyusumu dusumu kahvaltımı yaptım geldım kızlar
kahvaltım
zeytın
peynır
omega3
kıvırcık
yumurta
domates
k.t.yogurt
fındık
cay
lımonlu su
hepınıze bol enerjılı eksı kg lu bır gun dılıyorum arkadaslarr
kusum valla yiyoyorum cok mu ???sence bilmem bana normal geliyor artık 1 haftadır tek yumurta yiyorum ben biraz sabah kahvaltımı krallar gibi yiyorum ögleni dükler gibi aksamı fakirler gibi olmaya calısıyor karatay hocamın deyişiyle
hayatım senin kahvaltında güzel benimkine yakın sayılır valla merak ettim niye sordun cok mu benim tabak ama ben ancak doyuyorum sabah kalktıgımda kurt gibi ac oluyorum yemeyim mi yaaa:2::2::2:
regl de oldum bugün,heryerim ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?