Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlarrrrr,
dün dert yakınıyordum ya kilo veremıyorum dıye bugun bı tartıldım 500 gr gitmiş çok mutlu oldum motivede oldum

kahvaltım:
2 yumurta 1 b.süt 1 domates biraz peynır 3 zeytın 1 kivi 2 omega 3 üm
ve bir avuc kadar fındık

öğle yemeğim:
mercimek çorbası salata ve et döner

akşam leslie ile yürüyecektım canım mezdeke oynamak istedi bende döktürdüm yarım saat kendı kendıme sonrada oyun havalarına bağladım sonunu eşim bana bayaa güldü ama leslie duymasın diyor

Esim haber verdi canan hoca izmir fuara geliyormus cmt. Pazar 12:00 fuarda olacakmış pazar inş. Yetisecem hocamla tanısmak istiyorum bakalım pazar günü ayvalıktan erken yola cıkmam lazım bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yazıyorum:

Tavuk göğsü haşlama

Zeytinyağlı pırasa havuçlarını yemedim

sabah tek şekerli nescafe

onun dışında bol tarçınlı su

Kızlar 3.5 haftadır yapıyorum diyetimi, hic kacamak yapmadım. Spor da yapıyorum.
Dün kan tahlili yaptırdım, bugun sonucları aldım. Sadece sapma olanları yazıyorum (diyete baslamadan önce bu sapmalar yoktu)

- Glukoz: Normalin altında (ama sadece 1 br altında)
- Esas şaşırdığım, kolestrolüm üst değerlerin 18 br üstüne çıkmış. Halbuki aslında yemeklere çok yağ koymuyorum (hicbir zaman böyle bir alışkanlığım olmadı), 2 gün et yiyorsam 3 gün sebze yiyorum filan.

Nasıl böyle olmuş olabilir, tahmini olan?
Siz de dönem dönem yaptırın tahlileri, ihmal etmeyin sakın.

NOT: Moralim iyi, diyete tam gaz devam :)

ben bu seferki baslangicimdan once esimle birlikte check up a girmistim... ve benim icin de kolesterolum yuksek biraz demisti doktor. ama ona gore iyi kolesterolum de yuksekmis yani. bu iyi bisey dedi. benim de yanlis degilsem 23 br yuksekti, 200 mus de 223 mu cikmisti neydi. Ve biz de (evlenmeden once de) hep yemeklere cok cok az ama zeytinyagi kullanarak ve surekliye yakin sebze ymekleri agirlikli beslenen bir aileydik, yani saglikli denen tarzda yerdik hep yemeklerimizi. Ben de oyle alistigim icin yemeklerim hep zeytinyagli (az miktarda) piser, yalniz esimden sonra (o sevdigi icin) et tuketimimiz biraz daha artti tabi ama yine evimde zeytinyagi kullanirim, erdekten ozel gelir...

Ben de senin gibi cok sasirmistim duydugumda, hatta ilk once esime soyluyor sandim doktor, tam kizmaya hazirlaniyordum, bak yersen o kadar seyi falan diye, meger benmisim, hos onun da iyi kolesterolu dusuk cikti...

yalniz tabi canan hoca bunun kotu birsey olmadigini soyledikten sonra icim rahatladi, kolesterol bolumunu daha dikkatli okudum defalarca falan. yine de arada gidip olcturecegim tabi, bunun da ayari kactiginda beyinde pihti atmalara falan goturuyor... (Allah korusun :S)

Merhaba annemde de aynı sorun olduğu için yazıyorum annem karatay olmadan karatay diyeti yapar gibi beslenirdi her sabah 7 de aksatmadan yürüyüşünü yapıyordu fakat kolestrolü yüksek çıktı hem iyi hem kötü olan ben anneme biraz kuruyemişi azaltmasını söyledim .Sonra tekrar testlerini yaptırdığında kolestrol biraz düşmüştü ama tabi siz nasıl besleniyorsunuz bu kuruyrmiş olmaz başka bir besin olur araştırmak gerekir bir dahiliye uzmanıyla.

ilginç... Aslında Canan Hoca da diyor ya, o koyunlar yağlı et mi yiyorlar da o kadar yağlanıyorlar, hayır ot yiyorlar diye... Belki de gerçekten vücudun yaptığı normal birşeydir...

Benim de aynı şekilde hem iyi hem kötü kolestrol yüksek çıktı.
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum, diyet kapsamından cıkmamak şartıyla bazı değişiklikler yapıcam. Bir dahaki ay görürüm sonucu, burda paylaşırım.

Arkadaşım ben bir şey sorma istiyorum sana ama ben şimdi tartıya baktım 100 gr vermişim daha arkadaşlar da diyor sanki daha fazla vermişsin hoş henüz 1 hafta olmadı ama yavaş mı kilo veriliyor bu sistemle acaba yada önce vücut direniyor sonra mı hızlanıyor kilo vermek?Yani düzgün yemek yiyorum ve de suyumu içiyorum vs

sorma canım ya,haftasonuna misafirlerim var.hazırlıklarımı tamamlayayım dedim,ama çok yoruldum yavv erkenden kalktım yürüyüşümü yaptım,temizlik,kahvaltı akşam yemeği hazırlıkları derken bu saat oldu...

kahvaltım
peynirli omlet
pastırma
salatalık
kakolu muz
bitki çayı

spor:kahvaltıdan önce 45 dk yürüdüm

slm hatunlar
kan tahlili verdim dün bütün degerlerim normal bir tek
demirim eksik cıktı nomali 50 benım k 39
siyah cayı acayip abartıyorum sanırım ondan :44::44:

guleryuz bebısım gecende yazmıstım nerene yıyon bu kadar seyı tatlımafıyet olsun bu arada

kusum valla yiyoyorum cok mu ???sence bilmem bana normal geliyor artık 1 haftadır tek yumurta yiyorum ben biraz sabah kahvaltımı krallar gibi yiyorum ögleni dükler gibi aksamı fakirler gibi olmaya calısıyor karatay hocamın deyişiyle

hayatım senin kahvaltında güzel benimkine yakın sayılır valla merak ettim niye sordun cok mu benim tabak ama ben ancak doyuyorum sabah kalktıgımda kurt gibi ac oluyorum yemeyim mi yaaa:2::2::2:

Son düzenleme:
merhaba kizlar
ben dukan diyeti yaptim 15 kg verdim
sonra birakinca 8 kilosunu geri aldim

dukan aciktirmayan diyet ama birakildiginda hemen geri aldiran diyet

karatay diyetini tavsiye ettiler...

nasil bir diyet bu?
ilk sayfada okuduklarimdan birsey anlamadim

kisa ve net özet gecen olabilirmi aranizda :26:

Sabah kalktığında çok aç olman, metabolizmanın iyi çalıştıgının bir göstergesidir arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…