Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

meraba kızlar bugün moralim bozuk evlilik zor beyaa pefffff!! neyse ben menümü yazıp kaçim en iyisi...

2 yum
peynir
yeşillik
doamtes
ceviz
zeytin bitmiş almak lazım

çocuk olduktan sonra insan çok yoruluyor gece de uykusunu tam alamıyor ee uyku yok dinlenmek yok tabi sinirlerde gerginleşiyor boşveer canım arada oluyor ama büyük birşey olmadıktan sonra zaten barışılıyor o yüzden ne kadar sinirlensende eşini seviyorsan büyük bi sorununuz da yoksa o kadar kendini yıpratma....bizde haftanın 7 günü kavga ederiz ama ufak tefek şeyler...

ıkıncı ogunumude yedım kızlar hemen arz edeyım,

bol yesıllık salatası acı bıber tursulu
balık 1 gunkurusu yesılcay

slm karataycı arkadaşlar bende karatay yapmaya karar verdim .inşallah kilo veririm hergün 45 dakika yürüme bandımda yürüyorum listeyi alıp yarın sabah başlıcam omega 3 kullanmak şartmı kilom çok bu sabah 96.8 çıktım eskiden dukan yapıp bu kiları verdim 2 aydır aynı yerde kaldım gram bile gitmiyor bu hafta tam 390 dakika spor yaptıgım halde veremeden 1 kilo aldım çok şaşaırdım dukanı bırakıp karataycı oldum artık benide gruba yazın

kizlar dun tum gun disardaydim giremedim, bugun de simdi kahvaltimi ettim cikicam. yumurtadan o kdr bikmisim ki:)) 2 yumurta kirdim 2 catal alip biraktim valla hergun 2 yumurta yemekten bogg geldi:)) sonra domates salatalik zeytin filan gecistirdim. bu arada bizim evde zeytin hic bitmiyormus. karataya basladiktan sonra anladim:)) zeytin biter ve alar oldum:)) hahaha

slm 23 kiloyu nekadar sürede ve karataylamı verdiniz

bugun 1. menum 7:30

2. menum 16 daydı..ve soyleydi:

1 koca tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt
1 ince belli fındık ve badem
1 kac tane kahverendi kayısı..

cok abartılı oldu galib:)

bu gün ögle palamut ızgara bol yagsız salata 1 bardak diyet kola içtim saat 2 gibiydi şimdi ekşi elma yedim akşama ne yesem uygun olur

bu gün ögle palamut ızgara bol yagsız salata 1 bardak diyet kola içtim saat 2 gibiydi şimdi ekşi elma yedim akşama ne yesem uygun olur

bana destek olurmusunuz ben sizin menülerinizi takip ederek başlasam ne dersiniz kilo veremeyince morelim çok bozuluyor ben antideprasan kullanıyorum yine verebilirmiyim sizce

canım ben veya diğer arkadaşlarımızın menülerini takip edip sende bi fikir oluşturabilirsin.sormak istediğin ne varsa cevaplarım ben.ama antideprasanları çok kullanan biri olarak onların çok fazla kilo aldırdığını söyleyebilirim,doktor değilim ama inan bana omega 3 antidepresandan daha etkili,keşke hiç kullanmasan....

dr uma ilaçları bırakmak istedigimi söyledim şimdi bırakamasın dedi .pazartesi gidicem kontrolim var inşallah azaltır.omega 3 nekadar kullansam bir günde bide bişe daha sorucam çok pahalımı omega 3 ilaçları

zaman bulup gırebıldıgındede tartı gununu degıstırıyon sonra yıne kayboluyon

:))) ivet ...Niye giii iyi olmadi mi??

Kizanciklar hadi bakalim
Bu günkü ögünüde bitirdik

1.ögün
1 avuc badem
1 muz

2.ögün
5 tane kasarli köfte (firinda)
Firinda pörpülenmis biber ve kabak bol sarimsakli yogurt ile
2 omega3 kapsül

sivi: simdiye kadar 1,5 litre su
spor: sabahtan beri kosusturma

leylakcim sen 8.5 ay nasil dayandin bu kahvaltida yumurta olayina. ben takmis durumdayim daha 2 ay olmadi bile tam ama kahvaltida yumurtafan bikmis durumdayim. senin onerebilecegin alternatifler varmi muz ve menemen disinda?

tam adamına sordun canımben ki yumurtadan nefret ederdim 8 ay öncesine kadar,ağzıma bile sürmezdimilk başlarda bende çok bıkmıştım ama zamanla alışıyo insan...şuan haftada 1 falan yumurta yiyesim gelmiyo,onun dışında hergün seve seve yiyorum.

canım balığın ızgaraymış çok iyi...amaaa o diyet kola olmuş mu hiçdiyet de olsa o kadar zararlı ki......eğer kilo veremiyorum dediğin zamanlarda da böyle hatalar yaptıysan kilo vermen zor olur tabi.meyve suyu,kola,paketlenmiş her türlü yiyecek-içecek çok zararlı....
bir de salatanı yağsız yeme.istediğin kadar zeytinyağı ekleyebilirsin.zeytinyağı ve tereyağı serbest diyetimizde,dilediğin kadar tüketebilirsin

merhba kızlar

akşam yemeğimi birazdan yiyeceğim

zeytinyağlı pırasa
1 tavuk but
keten tohumlu yoğurt
bol yeşillik-taze sarmısak

bol bol su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…