meraba kızlar bugün moralim bozuk evlilik zor beyaa pefffff!! neyse ben menümü yazıp kaçim en iyisi...
2 yum
peynir
yeşillik
doamtes
ceviz
zeytin bitmiş almak lazım
ben pek kaçamak yapmyorum zaten eskisi gibi canım da istemiyo ama bazen benim de duruyo kilo vermem.sıkma canını arkadaşım,ama ufak da olsa kaçamak yapmasan daha hızlı gider kilolar biliyosun
ben bir de 2-3 hafta içinde istediğim kiloya ulaşırım ama daha da sıkılaşmam için bişeyler bulmam lazım yürüyüş dışında
slm 23 kiloyu nekadar sürede ve karataylamı verdiniz
afiyet olsun burkancetincim..yesil cayi sallama mi yapiyosun yoksa demliyomusyn?
8,5 ayda ve sadece karatayla verdim
bana destek olurmusunuz ben sizin menülerinizi takip ederek başlasam ne dersiniz kilo veremeyince morelim çok bozuluyor ben antideprasan kullanıyorum yine verebilirmiyim sizce
canım ben veya diğer arkadaşlarımızın menülerini takip edip sende bi fikir oluşturabilirsin.sormak istediğin ne varsa cevaplarım ben.ama antideprasanları çok kullanan biri olarak onların çok fazla kilo aldırdığını söyleyebilirim,doktor değilim ama inan bana omega 3 antidepresandan daha etkili,keşke hiç kullanmasan....
zaman bulup gırebıldıgındede tartı gununu degıstırıyon sonra yıne kayboluyon
leylakcim sen 8.5 ay nasil dayandin bu kahvaltida yumurta olayina. ben takmis durumdayim daha 2 ay olmadi bile tam ama kahvaltida yumurtafan bikmis durumdayim. senin onerebilecegin alternatifler varmi muz ve menemen disinda?
e yanııı bızde etraftakılere degıl hocaya ınandık sonuc basarılı..ılac degılde balık yagı yada omega desek gunde 1000 mg alabılırsın canım
helva zaten serbest,1 tepsı yemekye 1 kasık tam bugday unlu besamel sosun bence zararı yok ben kullanıyorum bunlara takılmak yerıne cıddı kacamaklara dıkkat etmek gerekır tatlı pohaca borek vs gıbı
esım ben oglum severek ızlıyoruz hatta kızım bıle pöff dedıgımızde o el sallama hareketını yapıyo
guleryuz bebısım gecende yazmıstım nerene yıyon bu kadar seyı tatlımafıyet olsun bu arada
helvaa sertbest derken,bu bildiğimz paket helvalarmı
bu gün ögle palamut ızgara bol yagsız salata 1 bardak diyet kola içtim saat 2 gibiydi şimdi ekşi elma yedim akşama ne yesem uygun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?