Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmiş olsun canım,doktorun daha iyi bilir tabi.....omega 3 ü ben 3 tane alıyorum günde,ama 1 tane alan arkadaşlar da var 4 tane de...o biraz sana kalmış.çoğunluk marincap marka omega 3 alıyoruz o da 60 kapsül 13 tl

akşama pazı kavurma yarım yanına semizotlu yogurt yerim tamam .bakliyat serbest mi mercimek nohut gibi şeyler.evet diyet kola hep içiyordum dukan diyetinde çayıma tatlandırıcı koyuyorum tek sabah kahvaltısında çay içerim sonraları sade kahve yeşil çay içerim bugün 2 lt su bittirdim

ucuzmuş bende 50 lira sanmıştım ben yarın sabah başlıyorum

leylakcim sen 8.5 ay nasil dayandin bu kahvaltida yumurta olayina. ben takmis durumdayim daha 2 ay olmadi bile tam ama kahvaltida yumurtafan bikmis durumdayim. senin onerebilecegin alternatifler varmi muz ve menemen disinda?

canım,yumurta salatası yapan arkadaşlar var bol yeşillikli-limonlu.mesela ben bi ara yumurtaları haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyiyordum.kavurmalı yada pastırmalı da yapabilrsin

akşam menüsü güzel...bakliyat serbest canım.karatayda diyet olan ne varsa yasak.hele ki kola gibi zararlı içecekler...tatlandırıcı da kullanma bence tatlım

ucuzmuş bende 50 lira sanmıştım ben yarın sabah başlıyorum

evet ucuz

ayrıca yemeğimide yazıyım

sabah: 2 yumurta
2 yaprak marul
6 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
çay

öğlen : 3 parça tavuk pirzola ızgarada
1 kase mercimek çorbası
bol salata ve susurluk ayranı

daha yemedm ama akşam yemeğimde büüyk ihtimal : etli patates yemeği
barbunya
çorba
cacık ve salata

kızlar sizce çok fazlamı yiyorum ? :S

patates yasak ama

akşam menüsü güzel...bakliyat serbest canım.karatayda diyet olan ne varsa yasak.hele ki kola gibi zararlı içecekler...tatlandırıcı da kullanma bence tatlım

evet ucuz

peki tatlandırıcı yerine her sabah çayıma 1 tatlı kaşıgı köyden gelen üzüm pekmezi koysam sizce olurmu şekersizlige alışana kadar

peki tatlandırıcı yerine her sabah çayıma 1 tatlı kaşıgı köyden gelen üzüm pekmezi koysam sizce olurmu şekersizlige alışana kadar

pekmez de yasaklılar arasında canım.ne yalan söyleyeyim her türlü şeyi şekersiz içiyorum ama çaya bir türlü alışamadım.o yüzden çoğunlukla çay içmiyorum bende

pekmez balda yemiyoruz hocanın 2. kitabını okuyup bilincli bir şekilde yapmanızı tavsiye edebilirim
neden yasak olduklarını bilimsel olrak anlatıyor anlayınca beyin yasaklara daha kolay boyun eğiyor
nacizane tavsiyem

bu gün ögle palamut ızgara bol yagsız salata 1 bardak diyet kola içtim saat 2 gibiydi şimdi ekşi elma yedim akşama ne yesem uygun olur

merhaba hoşgeldin aramıza .umarım istediğin kiloya kolaylıkla ulaşırsın.ilk sayfamızı oku canım orda detaylı bilgiler var.diyet kola daha doğrusu üzerinde diyet yazan herşey yasak işlenmiş hazır gıdalar yasak .ama emin ol zamanla alışırsın...

çayın içine pekmez mi ıııı yapma bence çünkü bal pekmez de yasak.şekersiz içebilirsin hem çok daha güzel oluyor tadı. ben çok seviyorum ben yaklaşık 15 senedir çayımı şekersiz içiyorum kahveylede aram yok.ama tatlı konusunda nasıl vazgeçerim diyodum onada alışıyo insan tabi arada kaçamaklar oluyo sanada kolay gelsin şimdiden umarım alışırsın bu yeni düzene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…