dr uma ilaçları bırakmak istedigimi söyledim şimdi bırakamasın dedi .pazartesi gidicem kontrolim var inşallah azaltır.omega 3 nekadar kullansam bir günde bide bişe daha sorucam çok pahalımı omega 3 ilaçları
canım balığın ızgaraymış çok iyi...amaaa o diyet kola olmuş mu hiçdiyet de olsa o kadar zararlı ki......eğer kilo veremiyorum dediğin zamanlarda da böyle hatalar yaptıysan kilo vermen zor olur tabi.meyve suyu,kola,paketlenmiş her türlü yiyecek-içecek çok zararlı....
bir de salatanı yağsız yeme.istediğin kadar zeytinyağı ekleyebilirsin.zeytinyağı ve tereyağı serbest diyetimizde,dilediğin kadar tüketebilirsin
geçmiş olsun canım,doktorun daha iyi bilir tabi.....omega 3 ü ben 3 tane alıyorum günde,ama 1 tane alan arkadaşlar da var 4 tane de...o biraz sana kalmış.çoğunluk marincap marka omega 3 alıyoruz o da 60 kapsül 13 tl
leylakcim sen 8.5 ay nasil dayandin bu kahvaltida yumurta olayina. ben takmis durumdayim daha 2 ay olmadi bile tam ama kahvaltida yumurtafan bikmis durumdayim. senin onerebilecegin alternatifler varmi muz ve menemen disinda?
akşama pazı kavurma yarım yanına semizotlu yogurt yerim tamam .bakliyat serbest mi mercimek nohut gibi şeyler.evet diyet kola hep içiyordum dukan diyetinde çayıma tatlandırıcı koyuyorum tek sabah kahvaltısında çay içerim sonraları sade kahve yeşil çay içerim bugün 2 lt su bittirdim
ucuzmuş bende 50 lira sanmıştım ben yarın sabah başlıyorum
arkadşlar tahlil fln yaptırıyorsunuz ya,nasıl yani? doktora gidip ben tahlil yaptrmak istiyorummu diyorsnuz :S
ayrıca yemeğimide yazıyım
sabah: 2 yumurta
2 yaprak marul
6 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
çay
öğlen : 3 parça tavuk pirzola ızgarada
1 kase mercimek çorbası
bol salata ve susurluk ayranı
daha yemedm ama akşam yemeğimde büüyk ihtimal : etli patates yemeği
barbunya
çorba
cacık ve salata
kızlar sizce çok fazlamı yiyorum ? :S
akşam menüsü güzel...bakliyat serbest canım.karatayda diyet olan ne varsa yasak.hele ki kola gibi zararlı içecekler...tatlandırıcı da kullanma bence tatlım
evet ucuz
peki tatlandırıcı yerine her sabah çayıma 1 tatlı kaşıgı köyden gelen üzüm pekmezi koysam sizce olurmu şekersizlige alışana kadar
pekmez de yasaklılar arasında canım.ne yalan söyleyeyim her türlü şeyi şekersiz içiyorum ama çaya bir türlü alışamadım.o yüzden çoğunlukla çay içmiyorum bende
peki tatlandırıcı yerine her sabah çayıma 1 tatlı kaşıgı köyden gelen üzüm pekmezi koysam sizce olurmu şekersizlige alışana kadar
bilgiler için teşekkürler canım bende gidip yemegimi yapayım yarın görüşmek üzere AEO
bende yemeğimi fırına versem iyi olacak artık.yoksa misafirler aç kalacak akşama
bu gün ögle palamut ızgara bol yagsız salata 1 bardak diyet kola içtim saat 2 gibiydi şimdi ekşi elma yedim akşama ne yesem uygun olur
neler yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?