e yanııı bızde etraftakılere degıl hocaya ınandık sonuc basarılı..ılac degılde balık yagı yada omega desek gunde 1000 mg alabılırsın canım
helvaa sertbest derken,bu bildiğimz paket helvalarmı
hmmm verdigin alintidaki papatya342 benim ama mesaj bana ait deglneyse evet helva serbestmis, bunu ben de atlamisim ama hangi helvalar onu ben de tam bilemiyorum, kitaba goz atarim bir ara
oldu oldu olmazmı bıde buralara daha sık gelsen hıc fena olmıycak:))) ivet ...Niye giii iyi olmadi mi??
Kizanciklar hadi bakalim
Bu günkü ögünüde bitirdik
1.ögün
1 avuc badem
1 muz
2.ögün
5 tane kasarli köfte (firinda)
Firinda pörpülenmis biber ve kabak bol sarimsakli yogurt ile
2 omega3 kapsül
sivi: simdiye kadar 1,5 litre su
spor: sabahtan beri kosusturma
helva ıste bıldıgın helvae yanııı bızde etraftakılere degıl hocaya ınandık sonuc basarılı..ılac degılde balık yagı yada omega desek gunde 1000 mg alabılırsın canım
helvaa sertbest derken,bu bildiğimz paket helvalarmı
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya
iyi akşamlarr fıstıklarr
sabah ablam doğum yaptı bir prensesimiz oldu.
selam kızlar
2.öğünüm 16.30
mercimek çorbası
semizotu yoğurtlu
7 tane fındık
3.öğünüm20.00
bol salata
kızlar sizce 3. öğünümü yapmamalımıydım çünkü aradan 4 saat geçmedi
Fzguncum iyiyim sen nasılsın neden giremedin canım ben biraz yoruldum bugün. Yol yoruyor insanı. Bir de bugün bayağı yürüdük eşimle ayakkabılar da uygun olmayınca yordu sanırım.
Geçmişi oku oku bitmedi
Leylak70im canımvee propycilim aranmak güzelmiş sağolun canlarım
Leylak84 üm hamaratım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?