Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar 2.öğünüm
1 tane kıymalı pide 1 bardak ayran veee dışarda 1 saatten fazla tempolu yürüyüş .bankada iş vardı koştura koştura yürüdüm havada sıcak piştim bi yandan ama çok iyi oldu kendime geldim yahu millet yazlıkları giymeye başlamış bile...o yüzden kızlar bu yaz sezonu bizde güzel kıyafetler giymeliyiz onun için karataya devam ve asla vazgeçmek yok ....

oldu oldu olmazmı bıde buralara daha sık gelsen hıc fena olmıycak

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var

bırkac kez kulagıma gelmıstı bugun bır arkadas toplantısında yıne gundeme gelmıs benım ıcın hapmı kullanıyoda bu kadar zayıflayabılıyo dıyolarmıs sinirim bozulmadı degıl sız olsaydınız ne cevap verırdınız boyle bır soruya

papisim böyle soruya nedenir ki o insanlardan uzak durmak en güzeli ya da duymamak kıskanclıklarından ne kulp takacaklarını bilemiyorlar ondan arkadasım takma kafana desem de insan sinir oluyor haklısın ne yapcan duymazdana gel gec bence

ohhh gitsin toksinler sabahtan 65 dk yürüyüs +15 dk alet calıstım aksam üzeri 30 dk yürüyüs tempolu toplam eder 110 dk ohhh sporrrrr

Nette dolasirken boyle bir yazi buldum.Bu durumda bulguru yesek olmaz mi:)

Gıdalar glisemik indeks değerlerine göre şeker yükseltici etkisiVİRÜSyüksek,VİRÜSorta ve düşük olarak sınıflandırılır. Glisemik indeksi düşük olan yiyecekler,VİRÜSkanVİRÜSşekerinin daha yavaş yükselmesine sebep olacağından daima tercih edilmelidir.Posalı yiyeceklerin glisemik indeksi düşüktür.VİRÜSBunlar kuru fasülye, nohut, mercimek, bulgur, kepekli ekmek,VİRÜSelma, armut, makarna, portakal ve yoğurt gibi besinlerdir.

iyi akşamlarr fıstıklarr

sabah ablam doğum yaptı bir prensesimiz oldu.
ben yanlarımda değildim o yüzden çok üzgün ve endişeliydim. sağ salim çıktılar çok şükürr...
en kısa zamanda görmeye gitmek minik kuzuyu koklamak istiyorummmm.

menüm
1. öğün

1 yumurtadan hızlı omlet
peynir
süzme
yeşillik
domates-salatalık-biber
1 portakal
badem-fındık-kuru üzüm
yeşil çay

2. öğün

1 kase ezogelin
kereviz-havuç salatası yoğurtlu
1 avuç fındık-badem

Kızlar bugün seminerim vardı ile gittim dolayısıyla nete giremedim. Nasılsınız?
Toptan menü bildirimimm
Sabah 07:30

Klasik karatay kahvaltım + bir lokmacıııkk Poğaça + Bir lokmacııık çörek (bunları eşime ve çocuklarıma yaptım e tadına baktım:))

Öğleyin 12:30

Kebap yedim kızlar + 3-4 lokma lahmacun + 2-3 kaşık da yoğurt
Yalnız kebaplar incecik hamura sarılıydı.
Çook doydum ben

Akşam 17:30
Bir su bardağı süt
Bir avuç fındık
Azıcık tulum peyniri

Dükkanı da kapadım. Bol su içmeye çalıştım bugün..
59.600 gr dım sabah tartıldım

Ben artık beni üzen, negatif enerji veren insanlardan uzak duruyorum. Bence sen de ya hayatından çıkar ya da çıkaramıyorsan mümkün olduğu kadar dikkate alma ve uzak durmaya çalış. Sevgiler,

Bugün:
SABAH : 2 Yum, çok az peynir, 4 zeytin, yeşillik, 2 incir, 10 fındık
Öğle : 1/2 simit, biraz peynir, salata :26: dışarıda olduğum için mecbur kaldım. 5 fındık

akşam: 4 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, 1 hurma

iyi akşamlarr fıstıklarr

sabah ablam doğum yaptı bir prensesimiz oldu.

Bu arda herkese iyi akşamlar,

Tebrik ederim arkadaşım . Bebişi güle güle büyütün. Bu arada bebişi bizim için de kokla.

İyiniyetli, canım nasılsın ? Bugün ben de giremedim. İnsan alışınca bayağı eksikliğini hissediyor.

Fzguncum iyiyim sen nasılsın neden giremedin canım ben biraz yoruldum bugün. Yol yoruyor insanı. Bir de bugün bayağı yürüdük eşimle ayakkabılar da uygun olmayınca yordu sanırım.

Geçmişi oku oku bitmedi

Leylak70im canımvee propycilim aranmak güzelmiş sağolun canlarım

Leylak84 üm hamaratım kolay gelsin

Güleryüzcüm menülerin harika resimler iştah açıcı canım afiyet olsun.

Benim de kahvaltı tabağım dolu dolu seninki gibi. En sevdiğim öğün de kahvaltı...

Sporun için de tebrik ederim canım harikasın. Bugün ben de çok yürüdüm.

enginar dolması
havuc salatası(seker pancarı süslü)
taze bakla yemegi(ev yapımı yogurtla)
1 bardak ayran(ev yapımı yogurtla)

Son düzenleme:
selam kızlar
2.öğünüm 16.30
mercimek çorbası
semizotu yoğurtlu
7 tane fındık

3.öğünüm20.00
bol salata
kızlar sizce 3. öğünümü yapmamalımıydım çünkü aradan 4 saat geçmedi

yapmayabilirdin ama 8 den sonra daha cok acıkıp baska seylere saldırmaktansa yemen daha hayırlı olmus bence arkadasım

Ben cuma günleri kursa gidiyorum. Kurs çıkışı da çocukların programları vardı, tabi ki onlara göre hareket ettiğimiz için bugün hep dışarıdaydım.

Bu arada sana ve diğer kilo veren arkadaşlara bir sorum var: hedef kilonuza ulaştıktan sonra da burada olacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…